A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Megjelölt helyek

2011.06.24. 07:38 skarlát betű

Vajon rátok is hatással van, ha egy partneretekkel voltatok egy bizonyos helyen, legyen az akár park, akár szálloda, akár lakás, és utána felmerül, hogy egy másikkal is oda kell mennetek? Ti is gondoltokrá, ha arra jártok éppen, hogy ekkor és ekkor kivel találkoztatok ott? Főleg, ha boldogok voltatok? Zavart már annyira egy bizonyos helyszín, hogy ne tudjatok arra koncentrálni, akivel éppen vagytok? Vannak bennetek aggályok a szeretőtök otthonával, a hitvesi ággyal kapcsolatban? Megsértődtök, ha a partneretek oda visz, ahová már mást is vitt, és ezt még be is vallja?

10 komment

Címkék: emlékek helyek zavar

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr522998175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barbieds (törölt) 2011.06.24. 10:19:28

Nekem abszolút vannak a városban kedves és fájós emlékű helyek, és mindig eszembe jut, mi történt ott, ha arra járok.
Szerető otthonába nem mennék, és magamhoz sem vinném, de ez az én fejlövésem, külön kell tartani a két életet. :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.06.24. 11:01:54

@barbieds: A személytelen helyszíneket is meg lehet unni ... Érdekes, hogy ha valahol nagyon jól éreztem magam, azt a helyet nincs kedvem mással megosztani, vagy ahhoz nagyon fontossá kell válnia az illetőnek.

Koborlovag 2011.06.29. 13:28:19

Vannak ilyen helyek... apró félmosolyokkal elintézi az ember, hiszen nem beszélheti ki bárkivel is, de attól még az a hely fontos. Melegséget adó az emlék, ami hozzá kötődik.
Lakás??? Nem zavar a dolog, ha az ember nem kötődik izomból a másikhoz. Szerintem.

fekete szám 2011.06.29. 22:48:30

@skarlát betű: Ilyenkor mindig azt érzem hogy hamis vagy.

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2013.01.08. 19:08:10

Abba a szállodába nem mennék mással, ahova rendszeresen jártam valakivel. Szerető lakásába csak akkor, ha egyedülálló, egyébként egyszer történt meg, többször nem fog (pedig jó volt, de valahogy mégsem az igazi, és még csak nem is a hitvesi ágyat használtuk). És igen, vannak olyan helyek, ahol elárasztanak az emlékek :)

Rhianne 2013.01.10. 10:10:43

Azért a szerető családi fészkébe eljárni szerintem gyomorforgató. Legalább annyi tisztelet legyen a harmadik fél felé, hogy nem a hitvesi ágyat használják.

LostInLove 2013.01.10. 19:47:55

@Rhianne: tehát a szerető használhatja a nő férjét, de az ágyát nem? ez abszolút irreleváns szerintem....
ha a feleséget megkérdezzük valószínűleg a haját tépve zokog, hogy "de épp az én ágyacskámban?!" miközben azt gondolja: "de épp az én férjecskémmel?!"

Rhianne 2013.01.11. 06:42:49

Szerintem meg abszolút nem irreleváns. Ha már ilyen-olyan ok miatt úgy alakul, hogy valaki csal, akkor a minimum az, hogy ne a családi fészekben/ágyban. Legalább ezt tartsuk már tiszteletben.
süti beállítások módosítása