Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Szexmániás nők - akik sosem lesznek hűségesek (2. rész)

2013.11.08. 17:10 skarlát betű

Tegnap kiveséztük a szexmániás lányokról alkotott elképzeléseket általában, ma azt nézzük meg, milyen tipikusnak mondható reakciókat váltanak ki férfiakból illetve nőkből, vajon milyen előnyeik és hátrányaik származnak abból, ha nyíltan felvállalják, hogy a nemiség elsődleges fontosságú az életükben.

Hogyan állnak az ilyen lányhoz a férfiak? Bármennyire is szívesen kihasználják olykor a kínálkozó alkalmakat, alapvetően zavarba hozza őket a szexre kihegyezett nő. A hasonlóképp szexmániás és független, vagy teljesen laza kapcsolatban élő pasik számára kellemes játszótárs lehet az ilyen lány, de a legtöbb férfi nem ebbe a kategóriába tartozik. Ha van partnere, és a partner ismeri a lány hírét (azért az ritka, hogy egy pasi annyira szerelmes, hogy direkt ne akarja látni a valóságot), szinte borítékolható a gyanúsítgatás és a féltékenység. Ha valóban történik valami, a lebukás garantált, de ha nem történik semmi, akkor se fogja elhinni senki.

Tovább a viszony blogra.

komment

Címkék: szex nők szexmánia elutasítás

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr195621057
süti beállítások módosítása