A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Tervezett kaland vagy spontán numera?

2013.12.03. 08:20 skarlát betű

Múltkor azt feszegettük, vajon megcsalásnak számít-e már maga a tény, hogy valaki házasként jelentkezik egy társkeresőre, akár csak a kipróbálás “ártatlan” szándékával. A vélemények természetesen megoszlottak.

Aztán feltehetjük a kérdést, az milyen hatásai lehetnek annak, ha az illető hetekig, esetleg hónapokig levelezik is valakivel, úgymond plátói kapcsolatba keveredik? Mit érez ő maga? És mit érezne a partnere, ha kiderülne? Mi a helyzet, ha találkoznak is, de vagy az egyik, vagy a másik ettől úgymond magához tér és visszatáncol? Érdemes-e az ilyesmiről beszámolni otthon az őszinteség nevében? Vagy csak bogarat ültetünk a partnerünk fejébe és megalázzuk ezzel a vallomással, majd hónapokig, akár évekig viselhetjük annak a következményeit, hogy úgymond megcsaltuk? Pedig nem is…

Folytatás itt.

Szólj hozzá!

Címkék: tervezés kaland plátói kapcsolat

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr805672726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása