A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Ridikül-interjú

2014.04.24. 10:40 skarlát betű

Ahogy a hónap elején jeleztem, a Ridikül című lap egyik újságírója feltett nekem néhány kérdést: az április 3-iki szám 38-39. oldalán olvasható az a kevés, amit ebből le is hoztak. Ígértem, hogy az összes válaszomat közreadom majd, nos, itt következnek az eredeti kérdések és a reakcióim.

Ridikül

Ridikül: Mit gondolsz, könnyebb-e ma lehetőséget találni a félrelépésre, mint régen? Vagy ez semmit nem változott, csak mások lettek az ismerkedési lehetőségek?

Skarlát Betű: Könnyebb, mert nem csak azokból lehet válogatni, akik épp kéznél vannak, olyanok is szóba jöhetnek, akikkel az internet adta lehetőségek nélkül soha nem találkoznánk. Több a tudatos félrelépés, előbb születhet meg a vágy, minthogy megismernénk a konkrét személyt. Főleg azoknak könnyebb, akik kevésbé képesek élőben ismerkedni (gátlásosak, félénkek), kistelepülésen élnek, vagy olyan az életbeli helyzetük, hogy nem is nagyon találkoznak ellenkező nemű emberekkel (otthon vannak, egynemű közegben dolgoznak, stb).

Tovább

Szólj hozzá!

Címkék: interjú Ridikül

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr236075406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása