A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Szex nem jár, de hűség sem

2014.06.10. 19:44 skarlát betű

Szex senkinek nem jár. Akár megérdemli, akár nem. Szexpartner senkinek nem jár, akár együtt él valakivel, akár nem. 

NoSex-1

Ma már bűncselekménynek számít akár a párkapcsolaton belüli nemi erőszak is. (1997-től, nem tegnaptól.) Ha a nő (vagy a férfi) nem akarja, nem akarja, akkor békén kell hagyni. Különben feljelentés is lehet belőle.

Persze legtöbbször nem lesz feljelentés, mert a dolog ennél sokkalta bonyolultabb. Nem feltétlen csak a coitus lehet "megerőszakolás" például, és nem feltétlen csak azt érezheti megalázónak, undorítónak valaki, ha fizikailag kényszerítik. A zsarolás miatti behódolás semmivel sem kellemesebb vagy felemelőbb - de azt hogy lehet feljelenteni, aki fenyegetőzik, hogy megöli magát, ha nem fekszel le vele? Vagy csak patáliát csap, mikor végre elaltattad a gyerekeket? Vagy könyörög, hogy adj neki még egy esélyt?

Tovább

Szólj hozzá!

Címkék: nemi erőszak szexhiány szexhez való jog

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr676293892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása