A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Miért ne akard tudni a teljes igazságot, ha hűtlenek hozzád?

2014.07.12. 19:38 skarlát betű

Nemrég egy eléggé sztereotip levelet közölt a Guardian: ilyet írna vagy írt egy olyan asszony, akihez hűtlen lett a férje (ha már sztereotípia, legyen kövér: rájátszik a mítoszra, mely szerint a férfiak gyakrabban csalnak, pedig, mint tudjuk, ez egyáltalán nem biztos, de a mítoszok természete már csak olyan, hogy makacsul ragaszkodunk hozzájuk).

tell-the-truth-quote

 

Vannak benne olyan fordulatok, amelyek eléggé szappanoperába illőek, de vajon honnan tanulnának az emberek manapság levelet írni, mint ilyen forrásból? Előkerül itt minden szokásos fordulat, többek között a lebukás utáni folyamatos hazudozás és csúsztatás kérdése is.  

A levélíró súlyosbító körülménynek tartja, hogy a férj először csak azt mondta: futó kalandról volt szó, aztán azt, hogy másfél éve tart, később, hogy megvan annak már 2 éve is... Itt megállt, de el tudom képzelni, hogy a teljes igazság ettől még nagyon messze van. Mondjuk, hogy nem ez volt az első szerető, hanem a 10. (hasraütésre), sőt, tán nem is ő az egyetlen, és a szvinger klubos látogatásokról ne is beszéljünk. (Más kérdés, hogy ha ez egy valódi sztori, a pasi nagyon rossz módszert választott a vallomás adagolására, de annyi kötelező panel van a szövegben, hogy szerintem nem valódi a sztori.)

Tovább

Szólj hozzá!

Címkék: levél igazság megcsalás információgyűjtés igazság kiderítése

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr366503473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása