A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Nők 35 fölött

2011.03.03. 08:15 skarlát betű

Amikor a férfiak kezdenek lenyugodni, akkor ébrednek rá bizonyos nők arra, hogy eddig még nem is éltek igazán. A legtöbb nőnek meg kell tanulnia, hogy mi a jó neki, hogyan tudja elérni legkönnyebben az orgazmust, hányfélére képes egyáltalán. Hosszú tanulási folyamat ez, amelyet persze nem minden nő akar végigjárni: van, akinek annyira könnyen megy az egész, hogy nem is foglalkoztatja a kérdés, van, aki meg annyira nem érez rá az ízére, hogy kellemetlen nyűgként éli meg az otthoni szexet is, majd bolond lesz másutt próbálkozni.

Általában él az a tévhit, hogy a nő csak szerelemből csalja meg a férjét, vagy, ha végképp semmi szexben nincs része, mert a partnere már nem kívánja, illetve egészségügyi okokból nem szeretkeznek (magyarul: impotencia van a háttérben). Előfordul, hogy a nő azért lép félre, mert őt is megcsalták, és bosszúból vagy önigazolási kényszerből csakazértis megmutatja, hogy képes felszedni valakit. Ez ritkán vezet kellemes élményhez.

De egyre jellemzőbb lehet az a szituáció, amikor egyszerűen csak kalandvágyból szed össze egy nő valakit, vagy azért, mert olyan erős késztetés alakul ki benne, amelyhez hasonlót korábban nem tapasztalt. 35 évesen, vagy még később. Olyan korban, amelyet néhány generációval ezelőtt már sok esetben szexuálisan érdektelennek láttak, főleg a mindig fiatal lányokra éhező férfiak.

Tény, hogy a nyugati civilizáció sokkal fiatalabban tart minket most, mint valaha korábban. Egy hagyományos társadalomban élő 35-40 éves asszony bizony már az öregek között foglal helyet, és úgy is néz ki, mintha öreg lenne. A vágyairól persze nem tudunk, lehet, hogy azok nem hunynak ki, de épp elég más baja van, és épp elég szigorúak a társadalmi szabályok ahhoz, hogy mélyen hallgasson róluk, ha egyáltalán tudatosulnak benne.

Még a mi kis kedves hímsoviniszta országunkban sem feltétlen tanácsos egy 35 fölötti nőnek őszintén vallania arról, hogy mennyire kívánja a szexet. Könnyen lesajnálhatják. Úgy általában véve is igaz, hogy a nő nemi vágyát sokkal kevésbé tolerálja a férfidominanciára alapuló társadalom, mint a férfiét. Nem illik nyíltan beszélni róla se terhesség idején, se kisgyerekeket nevelve (valahogy nem passzol a kismama-imidzsbe, hogy szexuális lény is az az ember), se, ha a gyerekek nagyobbak. És lehet, hogy pont ekkor lepnek meg bennünket olyan vágyak, hogy a falat kaparjuk tőlük.

Ez mind jó és szép, de az a megnövekedett libidójú 35+-os asszony miért nem otthon keres kielégülést, gyakoribb szexet, változatosabb ezt-azt? (Ahogy a "drága" női magazinok sulykolják, egyébként ...) A férjek biztos örömmel vennék az újítást, nincs az a pasi, akit ne lehetne ügyesen rávenni, hogy csinálják gyakrabban, jobban, szebben, és így tovább. Nincs? Tényleg? Csak, mert a férfiak kényszeresen úgy tesznek, mintha őket mérhetetlenül érdekelné minden, ami szex, és legszívesebben folyton az ágyban henteregnének, ennek nem kell bedőlni.

Van, akit tényleg nagyon érdekel a szex, de otthon már semmi fel nem izgatja, mert 20+ év után sajnos akkor sem izgató a másik, ha megfeszül (sőt, akkor még kevésbé). Van, akit meg már nem is érdekel az egész. De még ha érdekli is, egy hosszú kapcsolatban a koreográfia megváltoztatására szinte semmi esély nincs. A felek begyakorolták valahogy, és unalomig azt ismétlik, amit begyakoroltak. Ha kívülről (egy kalandból vagy egy szeretői kapcsolatból) behoznának valamit a házasságba, az egyrészt gyanús lehetne, másrészt valószínűleg nem működne. Azért meg lehet próbálni, senkit nem beszélnék le róla, csak ne dőljünk be az olcsó hurrá-optimizmusnak, és ne nagyon csodálkozzunk, ha még jól össze is veszünk a férjünkkel néhány kínos jelenet keretében.

3 komment

Címkék: újítás megnövekedett libidó 35 feletti nők

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr102705865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zotyer · http://testimese.blog.hu/ 2011.03.04. 08:44:19

Azt mondják a nők igazán 35 fölött kezdik élvezni a szexet...

Quadrille Lobster · http://oriblog.blog.hu/ 2011.03.15. 17:10:09

Én sem bírom felfogni, hogy miért tesz mindenki úgy, mintha a pasik a változatosságot keresnék, a nők meg ugyanahhoz a péniszhez (és vélhetőleg pózhoz) akarának ragaszkodni egész életükben.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.03.15. 18:10:14

@Quadrille Lobster: Mert ez a pasik számára baromi megnyugtató :P Ameddig ez a hiedelem él, addig a pasik kevésbé szoronganak attól, h jaj, én nem vagyok elég jó, a nőknek pedig nagyobb a bűntudata, ha megkívánnak valakit, mert az úgymond természetüktől idegen. Mert ők csak szerelemből, etc. Jól ki van ez találva, csak nem igaz :P
süti beállítások módosítása