A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Valódi szex csak házon kívül?

2014.07.02. 15:44 skarlát betű

G felesége nem sejti, hogy a férje elképesztő jó az ágyban, a szeretőivel. R férje azt hiszi, hogy a felesége még sose élvezett el, pedig dehogynem, csak a barátjával, akivel már egyébként is mindenfélét kipróbált.

LOST 3

Miért nem viszi haza G a tudását, hogy a neje is élvezhesse adottságait, amelyeket más nőkkel fejlesztett ki? És R miért igyekszik minél hamarabb túlesni az otthoni numerákon, mintha már egyáltalán nem lenne libidója?

G meg van győződve róla, hogy a feleségét nem érdekli a szex, ezért is utasította vissza olyan sokszor. Esetleg soha nem is volt valami aktív, meg amúgy is hamar elélvez, aztán már menne a dolgára, igazán játszadozni nem lehet vele. És, mitagadás, G-nek ehhez nincs is kedve. A szeretőkkel minden más. Ők nem látják kopott tréningnadrágban és papucsban, nem hallják, hogy horkol, nem küldik el bevásárolni, velük az lehet, aki a neje szemében soha: hódító, erős, szexis férfi.

R azt se tudta, mi az a szex, mielőtt meg nem csalta a férjét, akit a maga módján szeret, de mióta van összehasonlítási alapja, rájött, hogy erotikus értelemben minimum nem illenek össze. R-nek egyébként is meggyőződése, hogy a férjének ez így jó, úgysem igazán érdekli a szex, azelőtt se tett ki magáért, hát a néhány perces dugások pontosan megfelelnek az igényeinek. Ha a férje rákérdez, hogy ő élvezi-e, valahogy elmismásolja a dolgot, és igyekszik mihamarabb más elfoglaltságot találni.

Tovább

Szólj hozzá!

Címkék: libidó elhidegülés szex otthon külső tapasztalat

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr486468077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása