A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

A sorozatrandizó nő

2014.07.17. 11:46 skarlát betű

Hogyan válik egy nő sorozatrandizóvá? Egyáltalán mi ez? Csak kávézgat és ebédelget, vagy szexelni is szokott, sorozatban? (Szokott.) Szimplán szexmániás lenne? Vagy képtelen kötődni? Vagy csak túlságosan szereti a változatosságot? Miért csinálja, és miért nem állapodik meg már végre? Mikor pedig a társadalom ezt várná tőle, hogy végre találjon valakit, akihez férjhez megy és attól kezdve persze beállhatna a monogámok nagy és boldog családjába. Az a vicc, hogy még ő maga is ezt prognosztizálja saját maga számára...

double-dating-78629186

Gianna, a sorozatrandizó azonban per pillanat élvezi az életet. Nem vállal kizárólagosságot senkivel kapcsolatban: vannak visszatérő partnerei, akikkel rendszeresen találkozik, és mindig akadnak az étlapon újabb pasik is. Szereti az első randik bénázását, és, hogy sose lehet tudni, mi lesz az egészből, de érdekes módon teljesen kizárja az online társkeresést (valami rejtélyes oknál fogva azt gondolja, hogy ez veszélyesebb, mint bárokban felcsípni pasikat, pedig ebben spéci nincs igaza, az a veszélyesebb, amit ő csinál - szerintem.)

Tovább

1 komment

Címkék: promiszkuitás randizás

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr946516009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WilburSmith 2015.01.01. 21:05:36

Szíve joga, csak ne költözzön a szomszédomba majd 50 éves korában. Mert hiába jár banyabulikba hetente akár 5ször is, de azért a szabadidejének 90%-át otthon tölti, és ha kimerészelem tenni a lábam a kertbe, akkor magányában ezerszer is el fogja mesélni, hogy milyen szuper izgalmas élete volt és hogy semmit sem bánt meg. Csinálja, csak ne próbáljon meg rátelepedni másokra. Nekünk van családunk, magánéletünk.
süti beállítások módosítása