A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Azonos nemű erotikus barát(nő)

2011.05.14. 07:13 skarlát betű

Nem sok szó esett eddig az azonos nemű kapcsolatokról, és nem is hozta fel egyetlen kommentelő sem, miért nem írok róluk. Talán, mert semmi közvetlen tapasztalatom nincs a témában. Szívesen venném viszont, ha olyasvalaki, akit ez közvetlenül érint, vendégposzttal jelentkezne. A hűtlenség-megcsalás a melegek világában ugyanannyira jelen van, mint bárhol másutt, tehát semmi okunk rá, hogy ne foglalkozzunk vele.

Ezúttal azonban egy olyan témát vetek fel, amely nem kifejezetten a meleg kapcsolatokat érinti. Szó esett itt hármas szeretkezésről, és magánlevelekben beszélgettem is néhány emberrel ezekről az élményekről. Felmerült a kérdés, vajon a hármasban részt vevő azonos nemű emberek találkoznak-e kettesben esetleg, és történik-e közöttük erotikus érintkezés? Ha a harmadik, más nemű fél erről tudomást szerez, hogyan reagál rá? Féltékeny lesz vagy éppen ellenkezőleg, kifejezetten izgatja a dolog?

Talán nem tévedek nagyot, ha feltételezem, hogy amennyiben a hármas szeretkezés két nő és egy férfi között alakul ki, akkor a két nő interakcióját a férfi semmilyen formában nem nehezményezi. Sem akkor, amikor részese lehet ennek, sem akkor, ha ez az ő jelenléte nélkül zajlik. Persze lehetnek kivételek, olyan férfiak, akik szívesen veszik, ha őket két nő kényezteti, de arra már nem vevők, hogy az a két nő egymással foglalkozzon. Főleg nem az ő hatáskörükön kívül. Féltékenyek-e a férfiak a partnerük barátnőjére? Akár van erotikus kapcsolat a két nő között egyébként, akár nem? 

Ha a hármas két férfi és egy nő között zajlik, annak elképzelésem szerint egészen más a hangulata és a szereplők hozzáállása is különbözik. Ritka lehet az olyan nő, aki szívesen venné, ha a két férfi egymással is foglalkozna. És biztos ritka a bevallottan biszexuális férfi is, főleg egy hetero párkapcsolatban. Ha valaki biszexuális férfiként, valószínűleg vagy nem él nővel párkapcsolatban, vagy titkolja egyéb vonzalmait. Ha egy nő megtudja, hogy a férjének homoszexuális kapcsolata van, az pedig nem csak féltékennyé teszi elképzelésem és az eddig olvasottak alapján, hanem teljesen megingatja saját nőiségébe vetett hitében. Ilyenkor jön az a mondat, hogy: "Ha egy másik nővel csal meg, azt megérteném, de egy férfival!" 

Ha mégse így van, várom a cáfolatokat! Meg minden egyéb kommentet.

14 komment · 1 trackback

Címkék: homoszexualitás féltékenység biszexualitás hármas szex

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr772900447

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Féltékenység 2011.05.15. 00:03:25

Ha a Velvet szemlézheti Szexofont, akkor most a Szexofon.blog is szemlézi a Díványt. :-)A zöldszemű szörnyÉrdekes és tanulságos írás a féltékenységről:Láttam, hogy megbámultad a mellét A félelem beteges méreteket ölthet. A féltékeny ember gyakran ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.05.14. 10:25:43

Kár hogy hétvégére tetted a posztot.

Én már jártam úgy, hogy utóbb megtudtam, a Kedvesemet letámadta a barátnője. A csajom azt mondta, mintha feladatot teljesített volna. A lány pedig épp az ellenkezőjét. Amikor - évekkel később - hármasban voltam ugyanezzel a 2 lánnyal, akkor inkább az utóbbit láttam reálisnak :-)

Féltékenység egy nőre? Ugyanmár! Volt, hogy egy (másik) barátosnénk egy buliban rajtam áthajolva csókolta szájon a Kedvest. Inkább izgató, semmint rossz érzés.

Ami azt illeti, időről időre próbálok olyan szitut teremteni, hogy kettesben legyenek (ha pl. elutazom vagy ilyesmi)

De tudtommal, soha nem járt sikerrel a manipulációm...

:-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.05.14. 12:40:35

@Szexofon: Igen, hétvégén kissé leül az olvasottság,kivéve, ha címlap ... Abban meg nincs köszönet. De később is csatlakozni lehet a kommenteléshez.

Eddig még én is csak ilyeneket hallottam, hogy egy nőre egy pasi nem féltékeny ... De ki tudja, biztos ez sem igaz mindenkire. És biztos van olyan férfi, aki ezt a szegény biszexuális vonalat elítéli, ugyanúgy, mint pasik között. Egyébként miért van ekkora, elképesztő különbség nő és férfi között ezen a téren??? Szerintem pusztán civilizációs kérdés, ha mások lennének a belénk nevelt normák, másképp is látnánk az egészet ...

Akkor sem lennél féltékeny, ha a barátnők érzelmileg nagyon egymásba bonyolódnának?

barbieds (törölt) 2011.05.14. 13:16:15

"Ha egy másik nővel csal meg, azt megérteném, de egy férfival!"

Annyira vicces, hogy viszont a férfiak nem akadnak ki attól, ha a feleségük/barátnőjük másik nővel lép félre, egyszerűen nem tekintenek vetélytársnak egy csajt. Szerintem el sem tudják képzelni, hogy a csodás farkukat képesek lennénk örökre lecserélni egy puncira. :D

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.05.14. 13:29:37

@skarlát betű: Nem tudom, miért írtam, hogy SZEGÉNY biszexuális vonalat. :P EGÉSZ-et akartam írni, azt hiszem.

@barbieds: Hát, pedig már ilyenről is hallottam, nem egy esetben megtörtént, hogy a nő végképp átigazolt a másik oldalra. Úgyhogy nem annyira elképzelhetetlen lehetőség ez. :-)

α Ursae Minoris · http://noreg.blog.hu/ 2011.05.14. 19:11:33

@skarlát betű: Nem elképzelhetelen fordítva sem.
Van egy (kisgyerekes) kollégám, aki elvált a feleségétöl és egy férfival házasodott össze.

Azt viszont sajnos nem tudom (pedig ez vágna igazából a blog témájába), hogy kifejezetten ennek a pasinak a kedvéért hagyta-e ott a feleségét, vagy ez a kapcsolat már csak a válás után jött-e létre.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.05.14. 22:53:57

@α Ursae Minoris: Az is érdekelne, az ex-feleség hogyan élte ezt meg. Jó, hogy Svédországról van szó, ahol másképp állnak az ilyesmihez, de nem lehet könnyű feldolgozni így se.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.05.14. 23:54:00

@skarlát betű: Nem. Akkor sem lennék az.
A féltékenység nem válsztható - de ettől még kicsit nevetséges, kicsit szánalmas dolog. De leginkább kártékony.

Azzal semmit nem tudsz elhárítani, megvédeni.

Jónak kell lenni és jónak kell lennie a kapcsolatnak. Akkor nincs mitől parázni. Ha meg másfelé tekintget... akkor felesleges kaparás az egész. Nem hiszem, hogy féltékenység meg tud menteni egy kapcsolatot.

A féltékenység sok minden lehet. Szerelem, aggódás, önzés, birtoklás, híúság, önbizalomhiány... egy dolgot azonban nem lehet kivenni belőle, mert akkor már is féltékenység:
Ez a szorongás.

Vonatkozzon az nőre vagy férfira egyaránt

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.05.14. 23:54:40

@barbieds: Mondjuk nálunk, az a csaj akivel a Kedvesemnek volt dolga, éppen Ő mondta, hogy farok nélkül nem tud meglenni :-)

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.05.14. 23:55:42

@barbieds: Amúgy láttam én már viccesebbeket (szánalmasabbakat is). Van aki már egy vibrátorra is féltékeny, van aki az exekre, van aki a masztira...

nevetséges

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.05.15. 14:14:47

@Szexofon: Szerintem se vezet sehová a féltékenység, de a legtöbb ember nem racionálisan működik, bármennyire is szeretnénk, ha így lenne. Az pedig természetes, hogy ha valami értékes számodra, akkor nem akarod elveszíteni, de az ehhez vezető legjobb út nem a görcsös ragaszkodás, hanem a szabadság megadása - lenne. Sajnos ez nehéz, és az emberek többsége nem a nehezebbik utat szokta választani. Sőt, ha te ezt választod, akkor még (főleg nőként) azt is megkapod, hogy nincs önbecsülésed, és hagyod, hogy rongyként használjanak. Pasiknak is mondhatnak szépeket ...

Hallottam én olyan leszbikus nőről is, aki időnként összejön pasikkal, mert hiányzik neki valahol. Annyira nem, hogy állandó kapcsolatot akarjon, de olykor rájön a farokéhség :-) Szerintem a nők sokkal inkább engedik magukban a biszexualitást, és lehet, hogy ezért működik is nagyobb amplitúdóval a dolog. Feltéve persze, ha a neveltetésük nem hat ez ellen elemi erővel, és nem tartják undorítónak - mert erre is akad példa bőven.

haborgo1975 · http://haborgo.freeblog.hu 2011.06.05. 17:18:39

Bár még nem jutottam semilyen hármas felállásba, csak a küszöbére, de férfiként azt tudom mondani, hogy két nő "szerelme" szép, míg két férfié.... Hát ezt inkább hagyjuk....
Valószínű ezért sem jelentkezne a féltékenység.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.06.05. 19:17:43

@haborgo1975: A férfi testet nem tartod szépnek? Ha egy hetero párt nézel, akkor csak a női test szép a számodra? Vagy mi az, ami nem szép két férfiben? Ha két férfi és egy nő van egy hármasban, az is taszít? Vagy a nő puszta jelenléte elfogadhatóvá teszi a dolgot? Mennyire esztétikai kérdés ez?

haborgo1975 · http://haborgo.freeblog.hu 2011.06.05. 19:40:48

@skarlát betű: A legkevésbé sem tartom szépnek. Hetero párt nem nagyon vagy inkább nagyon nem nézek. Ha bele is mennék egy 2f1n hármasba, csak a nőért tenném. Szerintem nem esztétikai, hanem neveltetés beli kérdés.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.06.05. 19:46:58

@haborgo1975: Ezek szerint akkor nem nézel pornót? Nagy ritkaság ... Igen, éppen ez az, hogy neveltetésbeli kérdés, de mivel azt a szót használtad, hogy szép, az esztétika felé vitted. Nekem a férfitest is szép. Azt nem tudom, hogy 2 férfi egymással szép-e, nekem annyira nem tetszene (őszintén szólva látni még nem láttam homosz. pornót), de biztos vagyok benne, hogy azt is lehet szépnek látni. Maga a szeretkezés szép, ha szép, nem feltétlenül a benne részt vevő emberek.
süti beállítások módosítása