A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Ha mindenképp le akarnánk bukni ...

2012.01.20. 07:29 skarlát betű

Ha már csalunk, és nem közös megegyezés szerint, akkor gondoljuk át azt is, hogy le akarunk-e bukni. Amennyiben igen, tudat fölött, vagy tudatalatt, akkor a következő módszereket ajánlom. (Természetes, hogy aki viszont NEM akar lebukni, az pont ezeket a dolgokat NE csinálja.)

Hagyjunk nyomokat magunk után!

Amennyiben tudjuk vagy valószínűsítjük, hogy a partnerünk hajlamos kutakodni, ellenőrizgetni, esetleg a gyerek kíváncsiskodik kéretlenül, vagy más is használja a mobilunkat illetve számítógépünket, a következő dolgokra figyeljünk:

Ne töröljük ki a sms-eket és a híváslistát a mobilból, állítsuk be a számítógépet úgy, hogy  lehessen látni az előzőleg böngészett oldalakat, ne használjunk titkos e-mail fiókot, jó lesz az otthoni, amely tán még közös is a feleséggel/férjjel. Társkeresőn is olyan regisztrációt csináljunk, amely alapján könnyen kideríthető a személyazonosságunk, töltsünk fel fotót, adjunk meg csupa valós adatot, esetleg még a telefonszámunkat is. Ha használtuk a társkeresőt, ne lépjünk ki belőle, és jegyeztessük meg a géppel az regisztrációs nevünket és a jelszavunkat is. Persze lehetőleg könnyen megfejthető jelszót válasszunk: például a gyerekeink nevét.

Jelöljük be a szeretőnket a Facebook-on, és kommenteljük rendszeresen a képeit. Cseteljünk vele úgy, hogy az visszakereshető legyen (például Skype-on).

Másoljunk ciki szövegeket a vágólapra, és utána hívjuk oda a partnerünket, hátha "véletlen" megjelenik neki a képernyőn. Erotikus fotót, ha van, mindenki által hozzáférhető mappában tároljunk.

Őrizzük meg a hotelszámlát, mindenképp kérjünk számlát (törvénytisztelő állampolgárok lennénk, vagy mi), ki ne dobjuk útközben  hazafelé! Ugyanez vonatkozik a parkolókártyára is. Amikor csak lehet, fizessünk bankkártyával! Ha ajándékot veszünk a szeretőnknek, vigyük előbb haza, mert ha a partnerünk megtalálja, vagy azt fogja hinni, hogy neki vettük (és ciki, hogy mégse adjuk oda neki), vagy rájön, például a méretből, hogy másnak szántuk, az még cikibb. (De hát mi le akarunk bukni). Mindenképp vigyük haza a szeretőnktől kapott ajándékot, a hozzá való kis kártyával együtt.

Telefonálgassunk hosszasan a szeretőnkkel, főleg, ha ott az egész család, és tegyük ezt búgó gerle hangon. Felesleges semleges témákról társalogni, ha lehet valami izgalmasról is.

Találkozzunk olyan helyen, ahol valószínű, hogy ismerősbe botlunk, de azért legyünk tisztában azzal, hogy ez elmaradhat, ilyenkor ne essünk kétségbe. Viszont ne bízzunk nagyon ismerőseinkben, nagy valószínűséggel nem fognak beköpni ... (A szemtelenek ...)

Szexeljünk otthon, amikor megvan a veszélye, hogy valaki hazajön. Tuti módszer, elég sokaknak bevált már. Vagy szeretkezzünk a szabadban, esetleg a munkahelyünkön, persze ne zárt ajtók mögött. Csókolózzunk utcán, lehetőleg megfigyelő kamerák kereszttüzében, vagy a szomszédok irigy tekintete által kísérve.

Nők használjanak jó karakteres parfümöt, és sminkeljenek sokkal erősebben, mint szoktak, ha randira mennek, hogy otthon is gyanús legyen, mi az ábra,  meg a pasi felesége se alhasson nyugodtan. Post amorem ne zuhanyozzunk, hátha megérzik rajtunk a szexillatot ...

Ha bánatunk van, járkáljunk üveges tekintettel naphosszat, bőgjünk órákig, és  akkor se próbáljuk visszafogni magunkat, ha azt érezzük, hogy kifordítanánk a sarkaiból a világot, olyan boldogok vagyunk. Akár el is szólhatjuk magunkat, ha vitázunk a partnerünkkel, hogy de hát az x (a szeretőnk) is így gondolja. Mert olyan hatalmas a kísértés, és annak mi nem tudunk ellenállni ...

Mindezt pedig, még egyszer mondom, csak akkor csináljuk, ha le akarunk bukni!

Biztos vagyok benne, hogy tudjátok még folytatni a témát.

23 komment

Címkék: lebukás gyakorlati tanácsok

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr412759387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

M-elicious 2012.01.20. 11:16:35

Muhaha! Nagyon szellemes ellenkező szempontból megírva:-)

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2012.01.20. 11:55:17

Szerintem érdemes hétvégén, ebédidőben felhívni azzal, hogy nagyon hiányzik, és amennyiben nem veszi fel a telefont, addig ismételgessük ezt, amíg meg nem unja, és bele nem szól mégis...

Atkusz 2012.01.20. 15:06:47

@Enchantée de ne lepődj meg, ha a válasz az lesz, hogy "Dugóban vagyok!" ;)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.01.20. 18:37:45

@Enchantée: Ez a megbocsáthatatlan bűnök közé tartozna, szerintem... Ki lehet kapcsolni a telefont, vagy le lehet halkítani. Ó, a pasik nem veszik fel, ha nem akarják :-P

@atkusz: Hehe

normálnyomtáv 2012.01.21. 08:54:45

Felejts otthon, az asztalon levelet, amiben lelki kínjaidat írod szeretődnek! Lehetőleg pontos megszólítással és mindenféle pontos azonosításra alkalmas adattal...
Hagyd benne a kitérőben készült fényképeket a családi mappában! Legjobb, ha szeretőd aktképei is köztük vannak, felismerhető valami a lakásodból a háttérben, de sokszor elég, ha a táj ismeretlen a házastársnak.
Tegyél ki fesményt, grafikát a otthon a falra, amit szeretőd alkotott és nagy művészhez méltóan aláírt!
Vegyél éves autópálya-matricát, amikor elvileg nem használsz autópályát!
Utalj arra valahogyan, hogy a ritkán, kis távolságra használt autó km számolója hirtelen megugrik!
Telefonálj akkor a szeretődre, amikor tudod, hogy éppen a gyerekének iskolai teljesítményéről tárgyal az osztályfőnökkel, gyerekkel és gyerek anyjával, négyesben!
Csórd el szeretőd bugyiját és otthon álmodozva nézegesd!
Ismertesd össze szeretődet és házastársadat, szervezz közös programot! (hátha szeretőd, vagy te elszólja magát)
A hét valamelyik napján rendszeresen ne aludj otthon!
Dicsekedj otthon a traffipax képeddel, ami akkor készült, amikor szeretődnek bizonygattad, milyen bátor vagy! (legjobb, ha szeretőd egyértelműen látszik rajta)
Utazz minél többet abban a taxiban, amit szeretőd párja vezet, hátha kialakul valami érdekes téma útközben!
Változtasd meg hirtelen valamelyik szokásodat! (pl. kelj hajnalban hétvégén is annak ellenére, hogy régebben délig lustálkodtál)
Ültess a kertbe feltűnő helyre nem oda való növényt! Ha beszélsz róla Mari nevű feleségeddel, akkor következetesen Kati-fának nevezd a növényt!
Ja, persze: feleségedet, Erzsit, szólítsd véletlenül Katikánmak!
SB bankkártyás vásárlási ötlete fokozottan hatékony, ha házastársad mobiljára megy az információs sms!
Olyan kopott ötleteket meg elég megemlíteni, mint a hazavitt hajszál, hazavitt nemi betegség, ....

Most ennyi jut eszembe. :-) Persze, senki se feltételezze, hogy ezek (mind:-) saját tapasztalataim. :-)

Labdarózsa 2012.01.21. 10:34:34

@normálnyomtáv: Hányadik feleségnél tartasz? :-)

Én csak meg akartam lepni. Egy meg nem beszélt időpontban toppantam be a lakására. Mindketten meglepődtünk. :-) :-(

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.01.21. 10:57:00

@normálnyomtáv: Írtál egy második posztot a témáról :-)

@Labdarózsa: Aki nem akar meglepődni, az ne lepjen meg ilyenekkel senkit. Könnyű ráfaragni.

normálnyomtáv 2012.01.21. 16:01:18

@Labdarózsa: Kapaszkodj nagyon: elsőnél. :-) 27. éve vagyunk együtt.

normálnyomtáv 2012.01.21. 16:07:35

@Labdarózsa: azt teljesen elhiszem, hogy ilyentől meglepődnek mindketten. :-) Mit szakítottál meg? Mi lett a következménye a meglepetésenk?

Szerencsére, ilyenben még nem volt részem. Az jelenet volt, amikor barátnőmmel a bérbeadásra váró lakásba mentem fel és a szomszéd néni be akarta engedni a vízvezeték-szerelőt. :-) Nem jött össze neki: csak az egyik zárhoz volt kulcsa, én meg bentlétünk idejére mindkettőt zártam. :-)

normálnyomtáv 2012.01.21. 16:09:22

@skarlát betű: "Írtál egy második posztot a témáról": baj? :-))) Abban reménykedtem, hogy jönnek rá a jó sztorik és reagálások, de ez nem igazán jött be. :-(

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2012.01.21. 16:47:51

A szeretőnek szánt levelet lehetőleg a férjnek/feleségnek küldd el véletlenül.
A Facebookra tegyél fel közös képeket a szeretőddel, és a közös élményekről írj az üzenőfaladon (feltéve, hogy a hivatalos párod is az ismerőseid között van).

normálnyomtáv 2012.01.22. 08:56:29

@azentitkaim: "(feltéve, hogy a hivatalos párod is az ismerőseid között van)" :-)))

Labdarózsa 2012.01.22. 09:23:11

@skarlát betű: @normálnyomtáv: Talán megbocsájtható, ha elárulom, 19 éves voltam. És nem volt kulcsom, tehát sosem tudok meg semmit, ha nem nyitja ki az ajtót. Minden esetre sokat tanultam a dologból. Az érzést sosem akartam mégegyszer átélni, de rájöttem, nem feltétlen jelenti egy félrelépés, egy meggondolatlan, vagy nagyon is meggondolt légyott mindennek a végét. Mert hogy ma is vele élek.

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2012.01.22. 10:12:27

@normálnyomtáv: az én férjem évekig nem volt fenn a facebookon, csak mostanában regisztrált, és sok embert ismerek, akik épp mostanában szüntették meg a regisztrációt, ezért írtam a feltételt :).

normálnyomtáv 2012.01.22. 10:17:15

@azentitkaim: Aha.
Érdekes, nálunk is asszony volt ott előbb és még egy párról van sejtésem, hogy melyikük volt előbb, ott is a nő. Persze, ez lehet teljesen véletlen, a három nem statisztikai mennyiség. :-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.01.22. 20:02:38

@normálnyomtáv: Dehogy baj. Én is azt hittem, hogy több sztori lesz, de nem kaptak rá az olvasók. Sose lehet előre tudni...

@Labdarózsa: Nem értem, miért nyitotta ki az ajtót, ha megtehette volna, hogy nem lepleződik le. És mi volt a magyarázat? Hogy az nem komoly kapcsolat?

Labdarózsa 2012.01.23. 08:37:47

@skarlát betű: Az a helyzet, hogy ez annyira régen történt, hogy az egészből szinte semmi emlékképem nem maradt. Fogalmam sincs róla, mit láttam, hogy zajlott, mi hangzott el, mi nem. Arra az érzésre viszont nagyon emlékszem, ami akkor keletkezett bennem, meg arra, hogy nagyon erősen tartottam magam - a másik féllel ellentétben, hogy ne legyek önmagamhoz méltatlan. :-) Csendesen fordultam sarkon, és a magyarázatot elfogadtam, ami az volt, túl korán találkoztunk.
Persze a mosolyszünet alatt azért velem is történt olyan, ami segített elfogadtatni a helyzetet és megérteni, hogy ez nem maga a katasztrófa. Ja, nem, nem volt bosszú, vagy ilyesmi, de ez már egy másik történet. :-)
Egyébként a mai napig nem gondoltam végig, hogy miért nyitott ajtót. Fogalmam sincs. Lehet, hogy tényleg lett volna kulcsom? Egyáltalán nem emlékszem és nem beszélünk róla soha.

normálnyomtáv 2012.01.24. 19:37:25

@Labdarózsa: Nehéz elhinni, hogy ilyen élményből semmi marad, hogy egyáltalán láttad-e a másikat, vagy csak valamiből tudtad, hogy ott van, ha láttad, akkor felöltözve, bugyibn, ....
Na, de hagyjuk, mégsem kellene aprólékosan, közszemlére téve felidézni a rossz emlékeket.

Labdarózsa 2012.01.24. 19:42:50

@normálnyomtáv: Azért semminek nem mondanám az érzéseket. Mellesleg néhány nagyon rossz emlékből általánosítva mondhatom, hogy többnyire olyan homályos és körülírhatatlan foszlányt gyártok, amik néha tényleg felidézhetetlenek

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.02.12. 09:09:29

Ez a link ide illik, bár bennem csak felment tőle a pumpa. Egy verbális flörtből a fácsén hogy lesz már válás? Normálisak az emberek? (Költői kérdés volt, persze.)

www.nlcafe.hu/szexesmas/20120212/a_valasok_leggyakoribb_oka_a_facebook/
süti beállítások módosítása