A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Hogyan szereztél szeretőt?

2012.10.01. 07:02 skarlát betű

Ha ezt a kérdést úgy 30 évvel ezelőtt föltette volna valaki, nyilvánvaló, hogy egészen más válaszok születtek volna. Legtöbbször másképp jöttek létre a szeretői kapcsolatok, és megkockáztatom, más jellegűek is voltak. Például sokkal nehezebb kapcsolattartás, sokkal kisebb merítés mellett mások voltak a veszélyforrások is. Szinte elkerülhetetlennek tűnhetett, hogy a hivatalos partnerek ismerjék a szeretőt vagy alkalmi partnert, és ez rendkívül sok bonyodalomhoz vezetett - persze gyakran vezet még ma is. 

meetingsomeonenew.jpg

Mióta azonban létezik az internet, sőt, nem csupán létezik, hanem egyre nagyobb szerepet tölt be a hivatalos és érzelmi életünkben, valamint kapcsolattartási szokásaink terén is, sokkal nagyobb esély van arra, hogy a second life, vagyis a második életünk az elsőtől teljesen elválasztva történjék, hogy a hivatalos partnerünk soha ne találkozzon azzal vagy azokkal, aki vagy akik szóba jönnek mint potenciális áldozatok. Persze, a féltékeny feleségek/férjek ugyanúgy használják a technikai újításokat, mint a félrelépők, tehát a lebukni is többféle módon lehet. 

Most azonban nem a lebukási módozatok, hanem a kapcsolatok (kalandok) létrejöttének módja érdekel, ezért állítottam össze ezt a kis felmérést. Természetesen ismét lehet több verziót is választani, és az Other sávba be lehet írni saját változatot! Ezt azért emelem ki, mert eddig senki nem élt a lehetőséggel. (Természetesen csak azok szavazatát várom, akiknek van vagy volt szeretőjük, illetve kalandjuk, a hűségesek most kimaradnak a szórásból, elnézést.)

47 komment · 1 trackback

Címkék: ismerkedés módszerek

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr354691390

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Óvakodjatok egyes, - de inkább kettes- társkereső irodáktól! 2012.10.01. 13:31:40

  Mert igen gyakori mind a fejvadász, mind a társkereső cégek közt a szientológus tulajdonosi, vagy vezetői háttér. Most egyes csaló társkereső klubok visszaéléseiről, megtévesztéseiről, trükkjeiről szolgáltatok egy cikk apropóján újabb információkkal...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2012.10.01. 08:56:37

Egy szerető félig-meddig kolléga/tanítvány volt, egy meg blogon keresztül.

Szemekbe zárt titkok 2012.10.01. 09:13:22

A legérdekesebb az volt, amikor .. át akart integetni idegesen az autójából, hogy tűnjek már a fenébe a belső sávból a bénázásommal.. :)

hibiszkusz50 2012.10.01. 09:32:10

A munkahelyi kapcsolat is olyan, ami nem feltétlenül kapcsolódik össze a baráti körrel, a házastárs által is ismert emberekkel. A second life ezen a területen az internet megjelenése előtt is jól működött.

Jilley (törölt) 2012.10.01. 10:09:11

Neten keresztül.
Van valaki köztünk, aki a valós életben is könnyen megteszi? :) Mert szerintem, mintha ott lecsökkentek volna a lehetőségek. Vagy csak nem vagyunk elég bátrak hozzá? Elfelejtettük volna, hogy miképpen kell használni a flört technikáját?
Itt egy cikk, mely szerint nem okozott bonyodalmakat a házi barát. :) www.fokuszbanano.hu/test_es_lelek/parkapcsolat/2356/Hutlenseg,_asszony_a_neved
Nem lehetne visszahozni a cicisbeátus intézményét? Szavazzuk meg! :D

barbieds (törölt) 2012.10.01. 10:54:13

@Jilley: Én például abszolút nem vagyok bátor IRL, a netes ismerkedés meg taszít eléggé, úgyhogy ki kéne találnom valami egyéb lehetőséget. :D Valakinek vmi ötlet?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.10.01. 12:11:48

@Szemekbe zárt titkok: És ebből lett a viszony? :-)

@barbieds: Te nem vagy bátor, akkor én mit szóljak? :-) Amúgy nem a pasinak kéne kezdeményeznie?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.10.01. 12:21:07

@Jilley: Ehhez megfelelő társadalmi környezet és baromi sok ráérő idő kell, valahogy nehezen képzelem el, hogy valósítható meg egy 50 m2-es panellakásban :-P
És a férjek általában nem olyan liberálisak, h nagyközönség előtt eltűrjék a dolgot. A Hiúság vásárában van egy ilyen epizód, mikor Becky Sharp hónapokig cicázik egy lorddal odahaza, a férje tudtával, de mikor a lord végre meg akarja dugni, a férj kiakad... Pedig a hallgatólagos megállapodás szerint a lordnak járt volna a dolog, ennyi anyagi befektetés után. :-P Persze ők a profi szélhámost próbálták eljátszani, csak nem sült el annyira jól a kaland.

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2012.10.01. 12:30:14

Én háromra is szavaztam, mert volt itt minden, mi szem-szájnak ingere. Volt régen chatről; aztán volt olyan is, hogy egy kurzuson megismerkedtünk, szeretője lettem (akkor én még független voltam), aztán kollégák lettünk, majd gyakorlatilag a barátság/szeretői kapcsolat maradt meg az egészből, most barátságnak nevezném. Volt már "vonatos pasim", most meg kollégával kavarok. Szóval megy ez bárhogy, nem csak internet segítségével.

barbieds (törölt) 2012.10.01. 13:03:24

@skarlát betű: Hát, nekem több férfi is mondta már, hogy muszáj valami jelet kapniuk ahhoz, hogy lépjenek. Ritka az olyan önbizalommal rendelkező lovag, aki tűzön-vízen, elutasításon keresztül is meg akar kapni egy nőt. De aztán lehet, hogy az a baj, hogy nem vagyok szőke - most kattintottam bele itt egy blogajánlóba, és a posztban azt írják, hogy a férfiak sokkal hamarabb kikezdenek egy szőke nővel, mint bármilyen más hajszínűvel. :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.10.01. 13:11:58

@hibiszkusz50: Ha valaki nagyon külön tudja választani a melót a magánélettől, igen. Erre is van családi példám, de nem tudok róla, hogy ilyen szempontból kihasználták volna a helyzetet.

@barbieds: Ugyan, én szőke vagyok, és ez egyáltalán nem igaz :-P Velem általában úgy kezdenek ki, hogy még nem is látták a hajszínem :-) Másutt a rózsaszín vagy barackszín árnyalatú ruhát emlegetik (ilyenem viszont nincs).
Egyébként igenis van olyan, akit feltüzel az elutasítás.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.10.01. 13:23:26

@azentitkaim: Neked biztos könnyen megy az ismerkedés :-) Egy vonatos nekem is volt, de még boldogult lánykoromban, és külföldön szedtem fel, 1 évig leveleztünk, aztán találkoztunk, persze volt neki hivatalos barátnője... Úgyhogy velem majdnem megcsalta, csak a végsőkig nem jutottunk el :-)

barbieds (törölt) 2012.10.01. 13:42:53

@skarlát betű: Vagy csak nem érti, hogy épp le van pattintva? :D Mindenesetre nekem még hátra van, hogy ilyen pasival találkozzam.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.10.01. 13:46:19

@barbieds: Ó, nem, nem pattintom le teljesen, csak többször finoman visszautasítom, de nem játszmázásból. Egyszerűen sokáig tart nekem, míg eldöntöm, hogy akarok-e valakivel kavarni. Jó, a durva visszautasítás teljesen más. Te biztos sokkal direktebb vagy nálam, tudod, hogy tetszik-e valaki, és akkor nem cicózol.

mézescsók 2012.10.01. 14:47:05

Munkahelyen - nem kollégával.

Nowar · http://kurkuma.blog.hu/ 2012.10.01. 14:51:32

A lehetőséget a Második Élet lehetőségének óhaja szüli! :-)
Óhaj szülését Dr. Akarta vezényli le.. különben még a fogantatásig sem jut el az ember Fia/Lánya.

Ha keresed, ha akarod, a lehetőség elibéd áll.
Legváratlanabb helyeken.
Igen, bátorság nélkül nem lesz semmi. Elviselni a kudarcot, amit előre belénk programoztak Pici gyerekkora óta, mindegyik lényomnak hetente, sőt néha naponta többször is lemondom, hogy milyen szép. Igyekszem ezt a negatív kódolást felülírni.. gyakorló apa vagyok :-) ).
Neten igenis lehet ismerkedni..e gy bizonyos szintig! 100-ból ha egyszer lehet tudni, hogy ez biza gernicen végzi, vagy éppen engem vág oda :-)
Elindulhat valami, feltérképezőscsendeshadviselés, de több nem. Itt nagyobb az esély, mint a rohanó kinti életben :-)

elkoltozott. 2012.10.01. 15:28:28

Én még nem ismerkedtem blogon:)
Esetleg valaki? Lányok?:))

Zuzzant 2012.10.01. 15:53:12

Engem már neten keresztül, többször orálisan kielégítettek hölgyek!

Eddig senki nem panaszkodott az ízére.

agent scully 2012.10.01. 15:53:33

a külföldi ösztöndíj az melyik kategória?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.10.01. 15:55:11

@agent scully: Talán a 2., gondolom, ott is volt egy egyetemre/főiskolára járás, tehát intézményi keret, amely lehetőséget adott az ismerkedésre.

Csókolom. Dessewffy Aurél vagyok. 2012.10.01. 16:00:22

Odamentem hozzá, és megkérdeztem, hogy megcsókolhatom-e a nyakát.

GiveltAway 2012.10.01. 16:27:29

@Enchantée: Ahogy beszélgettünk pénteken este, mondtam is, hogy majd visszanézek. Hmm ... egy éve nem jártam itt.

Mellesleg nálam munkahely volt. Másik telephely és így nem futottunk össze munka közben állandóan.

pilar ternera 2012.10.01. 16:31:33

munkahely, időszakos áthelyezés, ami pont a megismerkedésre volt elég. több nem is történt akkor. aztán igen...
azóta felrúgtunk mindent és együtt vagyunk.
nincsenek véletlenek. ;)

Kelpie 2012.10.01. 17:19:42

Még mindig ugyanaz az egy neten keresztül, most már lassan egy éve, bár volt pár hét szakítás közben, de nem bírtuk ki egymás nélkül :) Nem is szoktam olvasni a hűtlenséget már, csak most kint volt a címlapon, és jöttem ide szavazni, meg egy picit dicsekedni :))))

LostInLove 2012.10.01. 18:39:44

Mi is neten jöttünk össze, bár előtte már futólag ismertük, felmértük egymást. De tény, hogy egy kapcsolat kialakulásához ez nem lett volna elég. Én is azok közé tartozom, akik a gép mögött jobban mernek, képesek "vagánykodni", beszélgetést kezdeményezni, mint IRL. Ja, és volt még egy "ügy" ezer éve, egy munkatársi kapcsolat, egy bulin az alkohol oldotta a gátlásaimat.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.10.01. 19:16:56

@Kelpie: Hűtlen olvasó :-P

@LostInLove: Szvsz egyre gyakoribb, hogy felületes ismeretségek a netnek köszönhetően alakulnak át valami egész mássá. Egyelőre úgy áll a szavazás, hogy a netes szeretőszerzés vezet...

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.10.01. 19:18:40

@skarlát betű: Helyesbítek, átvette a vezetést a 2. kategória :-)

Pángalaktikus-gégepukkasztó 2012.10.02. 19:13:55

A net elég kézenfekvő, kár, h a nők zöme képtelen kilépni a sablonos gondolkodásból, és zsigerből ellene van, bár elmondani nem tudja miért...
Aztán jön az átlag értelmi szint. Ugye szeretőt, igényesebb ember nem 1 alkalomra keres, így aztán megint kihullik a potenciális jelöltekből nem kevés, mert Hidrogén Vanessa és Szili Konstancia szintje felett sem sokkal jobb a helyzet. Bizonytalan, hezitáló, Nemtudommitakarok nőkből nemhogy Dunát lehetne rekeszteni, hanem a Kárpát-medence teljes árvízvédelmét fedeznék a belülök felhúzott gátak.
A maradék pár százalék, meg nem tanulva hibáikból (nem véletlen keresnek másik pasit, tisztelet a kivételnek) újra ugyanabba a cipőbe lép: és a kamuzós, szarkavaró, múmájer, vastag pasit választja szeretőnek.
Hát röviden. Férfiakról nem tudok nyilatkozni, velük még nem kezdtem, de az tény, h Szeretőt taláni sem olyan egyszerű!

Tylia cordata 2012.10.02. 19:27:21

@Pángalaktikus-gégepukkasztó: egyes ifjonc embertársaink értelmi szintje talán túl magas lenne?

Pángalaktikus-gégepukkasztó 2012.10.02. 19:49:53

@Tylia cordata:
Sajna nem korfüggő...aki fiatalon idétlen az később se sokat változik:)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.10.02. 20:12:35

@Pángalaktikus-gégepukkasztó: Bizonytalan, nemtudommitakarok pasiból legalább annyi van, mint nőből. Ez csak azért még nagyobb gáz, mert általában ők a kezdeményezők, és az első héten baromi lelkesek tudnak lenni. Egyébként minél lelkesebb valaki derült égből villámcsapásként, annál biztosabb, hogy mire elmúlik a khm... lelkesedése, visszakozni fog :-P
Szerencsére azért másfajta pasik is léteznek. És persze nők is :-)

Atörökk 2012.10.02. 20:21:54

@Pángalaktikus-gégepukkasztó:
"Nemtudommitakarok nőkből nemhogy Dunát lehetne rekeszteni"
szerencsére ezt a típust elég gyorsan lehet szűrni...

Pángalaktikus-gégepukkasztó 2012.10.02. 20:27:02

@skarlát betű:
Jaja, csak izzadni kell, mire megtaláljuk őket.
Izzadni kell, h aztán izzadhassunk:)

Pángalaktikus-gégepukkasztó 2012.10.02. 20:28:00

@atörökk:
Persze, egy szintig igen, de sok olyan is akad, akibe látni perspektívát, aztán a cél előtti kanyarban fordul vissza:(

Tylia cordata 2012.10.02. 20:30:24

A neten jóval szélesebb a meritési lehetőség, sokkal több emberrel ismerkedhet meg az, aki keres, mintha csak a véletlenre bizná magát, v. közvetlen környezetében keresgélne. A technikai hozzáértés mellett ahhoz, hogy a neten sikeresebb legyen a párkeresése, jól kell tudni kommunikálni, és előny a jó humor is.

Atörökk 2012.10.02. 20:32:30

@Pángalaktikus-gégepukkasztó:
Az általában hamarabb kiderül már, aki erre hajlamos. :)

goldmedal 2012.10.05. 09:41:20

Polémiákba továbbra sem szállok be, de neutrális tényként közölni merem, hogy nálam a vízóra leolvasó jött össze:-)))

α Ursae Minoris · http://noreg.blog.hu/ 2012.10.08. 13:06:08

@skarlát betű: ”(...)az első héten baromi lelkesek tudnak lenni. Egyébként minél lelkesebb valaki derült égből villámcsapásként, annál biztosabb, hogy mire elmúlik a khm... lelkesedése, visszakozni fog.”

Bevallom – bár ez most egyáltalán nem vet rám jó fényt – de ebben a leírásban teljesen magamra ismertem.
A magam számára persze úgy fogalmaznék, hogy egy hétnyi lelkes levelezés után fel tudom mérni, hogy ki az a lány, aki várhatólag nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket, és nem értemes tovább lelkesedni.
Márészt viszont, ha túl sokan kerülnek ebbe a kategóriába, akkor valószínűleg mégiscsak gond lehet, vagy az elvárásaimmal, vagy a taktikámmal... :-(

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.10.08. 14:32:10

@α Ursae Minoris: Éppen ezért nem érdemes látatlanban lelkesedni :-P
Amúgy nálam volt már, hogy randi után is lelkesedtek, tehát nem az volt a baj, hogy ne tetszettem volna, egyszerűen rájöttek, hogy alkalmatlanok egy szeretői viszonyra. És sokan maguk számára sem tisztázzák, hogy valójában csak arra vágynak, legyen valaki, aki beleegyezik, hogy máskor is találkozhatnak, tehát levadászottnak tekinthetik, de igazából nem akarják levadászni. Persze egy 2. randi lehetősége még messze van attól, hogy valakit levadászottnak lehessen tekinteni, ha ez lenne a játék lényege.) Nem tudom, te ilyen vagy-e, csak mondom, hogy ez egy létező kategória. Biztos nőben is van ilyen.

α Ursae Minoris · http://noreg.blog.hu/ 2012.10.08. 15:21:33

@skarlát betű: Találó leírás. :-)
Vagy inkább :-(

De az is lehet, hogy egy ilyen pasinak (hogy most ne konkrétan rólam beszéljünk...) ebben az egész szerető-keresőben inkább az az érzés, annak a megtapasztalása a lényeg, hogy kellek valakinek, hogy vonzó vagyok, hogy van itt egy jó nő, aki még akár le is akarna velem feküdni.
Viszont lehet, hogy maga a szex már nem is annyira fontos – gyávaságból, kényelemszeretetből, netán valamiféle (mégiscsak jelenlévő) erkölcsi megfontolásból a gyakorlati megvalósítás már el is maradhat.

Namost, ha van ugyanilyen nőben is (márpedig bizonyára van), akkor talán az lenne az ideális, ha az efféle emberek egymásra találnának, kölcsönösen biztosítanák egymást a vonzalmukról, és boldogan meg is elégednének ezzel a szexmentes szeretői viszonnyal...

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.10.08. 19:10:52

@α Ursae Minoris: Ja, csak ezt mindjárt fel is tüntethetnék a bemutatkozásban: figyelem, szex kizárva :-P
Sajnos a legtöbb ember kevésbé ismeri önmagát, mint a gyakorlott társkereső őt, hehe. Na jó, csak ebből a szempontból.

barbieds (törölt) 2012.10.08. 22:50:47

@α Ursae Minoris: Azon röhögök, hog mennyire van abban valami, amit írsz - a házasságon kívüli szex sokszor annyi macerával jár, hogy talán tényleg jobb a plátói vonzalom. :D

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.10.09. 14:44:27

@barbieds: De csak annak a számára, akinél van házasságon belüli szex, mert különben akár kolostorba is lehet vonulni :-P

Amúgy macera, macera, de megéri. Szerintem. A legtöbb macera még csak meg se éri.

barbieds (törölt) 2012.10.09. 16:58:31

@skarlát betű: Oké-oké, az én kényelmességemhez biztosan hozzájárul, hogy otthon jó a szex. ;)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.10.09. 18:20:50

@barbieds: Ha ilyen helyzetben lennék, ez a blog soha nem jött volna létre. :-P Valószínűleg.

barbieds (törölt) 2012.10.09. 21:32:26

@skarlát betű: Hm, hm, újdonság varázsa, friss hús, miazmás. :D
süti beállítások módosítása