A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Csak még egyszer - a búcsúhűtlenség

2014.06.26. 08:39 skarlát betű

Ti mit gondoltok a búcsúszexről? Mi értelme van egy már befejezett kapcsolatot így lezárni, melankolikus, fájdalmas szeretkezéssel? (Vagy lehet, hogy nem is lesz melankolikus?) Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én jobb szeretném nem tudni, hogy mikor van az utolsó alkalom.

cheating before wedding

 De nézzük, mi a helyzet, ha ez a búcsúszex egyszersmind félrelépés is. X megnősül/férjhez megy és előtte még megenged magának egy "kisiklást", mint aki egy nagy fogyókúra előtt még jól bepakol a kedvenc csokijából. Y véget akar vetni a szeretői kapcsolatának, hogy rendbe hozza a dolgait a házastársával, de még dolgozik benne a vágy, csak egy utolsó összebújás, a régi szép idők emlékére...

Tovább

 

Szólj hozzá!

Címkék: búcsú esküvő menyasszony búcsúszex

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr126304962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása