A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Pikáns képek

2013.03.04. 07:56 skarlát betű

Mióta van fényképezés, készülnek pikáns képek is, de a digitális masinák és az internet elterjedése ebben forradalmi változást hozott. A netes társkeresés meg még nagyobbat. Ma sokkal több "amatőr" erotikus és pornó felvétel készül, mint valaha.

art-bampw-black-and-white-erotic-girl-Favim.com-261493_large.jpgEzek egy része párkapcsolaton belül jön létre, azt gondolhatnánk, nagy kockázat nem is rejlik bennük, legfeljebb, ha illetéktelenek törik fel a számítógépet, vagy valamelyik partner kissé indiszkrét módon harmadik félnek is megmutatja a saját magáról, a kedveséről vagy kettejükről készült képeket, videókat, még rosszabb esetben bosszúból (mert dobták vagy megcsalták) kiteszi a fácséra, valamelyik videómegosztóra, ahogy erre is számos példa létezik sajnos.

Ugyancsak kockázatos lehet azonban olyan embereknek, potenciális szexpartnereknek küldeni fotókat, videókat, akiknek a megbízhatóságáról még nem tudunk semmit. Mi sem könnyebb, mint visszaélni ezekkel a küldeményekkel, bármennyire is jó fejnek tűnik az illető. A legtöbben ez ellen úgy védekeznek, hogy csak torzókat küldenek, sosem látszik az arcuk erotikus képeiken, bár, ha valaki ismeri egy ember testét, az nagy valószínűséggel arc nélkül is be tudja azonosítani, főleg, ha a ruhadarabok (már, ha van néhány a képen), a környezet, ahol a felvétel készült, ismerősek. De a "nyaktól lefelé képek" legalább olyanok számára nem lesznek egyértelműen hozzárendelhetőek egy bizonyos személyhez, akik nem ismerik az illetőt testközelből.

Vannak, akik még szimpla arcképet se küldenek netes társkeresőn, ragaszkodnak a vakrandihoz, mások mindent előre feltárnak, vannak szeretők, akiknek eszükbe se jut szexképekkel izgatni egymást, vannak, akiket ez húz fel igazán... Vannak, akik önként és örömmel megosztják szeretkezéseik látványát bárkivel az interneten (akár arcukat is vállalva, ami nem pornószínészek esetén számomra érthetetlen, bár úgy sejtem, hogy nem tilosban járó szeretők teszik ezt legalább, de a létező negatív következmények akkor is számosak), és vannak olyanok, akik igazán csak sötétben vagy félhomályban érzik jól magukat szex közben.

Tudunk emberekről (főleg az oktatás területéről), akik elvesztették az állásukat néhány nyilvánosságra került szexfelvétel miatt (vajon az nem taníthat, aki amatőr pornót készít? miért is?), és tudjuk, hogy milyen könnyű tönkretenni politikusokat, diplomatákat ilyesmivel (ha valakinek van vesztenivalója, vagyis zsarolható, annak ettől a műfajtól különösképpen óvakodnia kellene). 

Ti hogy álltok ehhez a témához? Őriztek szexképeket magatokról, állandó partneretekről, szeretőtökről, vajon egész kollekciót tároltok-e a gépeteken, véditek-e jelszóval, volt-e már belőle kellemetlenségetek, nem tartotok-e a lebukástól, mit gondoltok, megsemmisítitek-e valaha az összeset, és vajon ki találna rá a képeitekre, ha valami történne veletek? Esetleg szerintetek mindenki őrült, aki szexképeket csinál magáról vagy bárki másról? Vagy éppen ezek a képek segítettek jobban elfogadni és megszeretni a saját testeteket? És, ha férjetekről, feleségetekről találnátok ilyen felvételeket (amelyeket a ti tudtotok nélkül készített, akár csak saját maga örömére), az milyen hatással lenne rátok? Millió kérdés, remélem, válasz is lesz bőven!

Egy kis közvéleménykutatás. Természetesen több választ is be lehet jelölni.

19 komment

Címkék: szexképek kockázat amatőr pornó erotikus képek

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr715111498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

α Ursae Minoris · http://noreg.blog.hu/ 2013.03.04. 14:33:29

Úgy látom, visoznylagos kisebbségbe kerültem a nem válaszommal.
Nincs elvi kifogásom nekem sem az önfényképezés ellen, csak (a magam részéröl) értelmét nem nagyon látom.

A számomra nem hiszem, hogy különösebb élményt jelentene, hogy önmagamat visszanézzem, másokban meg nem tudnék megbízni annyira, hogy neten elküldjem nekik.

Mondjuk akkor látnám esetleg a fényképezkedés értelmét, ha valaki nem fél a nyilvánosságra kerüléstöl, hanem eleve egy kissé szélesebb körnek szánja a képeket, mondjuk a pozitív visszajelzések kedvéért.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.03.04. 14:47:27

Ha egy férfi szereti a nőjét, természetes, hogy fényképet akar róla készíteni.

hannawald 2013.03.04. 15:17:01

@α Ursae Minoris: az utolsó bekezdéseddel egyáltalán nem tudok azonosulni.
én többször is küldtem már neten képet, mert megbíztam az illetőben, s kaptam is, mert bennem is megbíztak.
szerintem ezt legtöbbször a helyzet hozza, pl távkapcsolat, vagy szeretői viszony, vaaaagy a kettő egyszere (főnyeremény :))
és ha "igazi" kapcsolatról beszélünk, akkor nyilván megvan a bizalom. ilyen téren is. különben az egész egy kalap micsodát sem érne. nem?
szóval a fénykép készítés szerintem távolról sem hozható egybe azzal, hogy valaki ne bánná, ha adott esetben nyilvánosságra kerül...

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.03.04. 15:24:25

@α Ursae Minoris: Megint nem különítettem el férfi és női szavazókat, de talán gyakoribb az önfotózás a nőknél. Régi barátom szerint ez a nőkhöz illik inkább. És valóban nekünk van több problémánk a testképünkkel, illetve a mi testünk (mint női test) kap sokkal nagyobb figyelmet.
Én is meg tudok bízni annyira, hogy küldjek képet, kipróbált embernek :) Nem szeretném, ha nagyobb közönség elé kerülnének, kizárólag annak szánom, aki fontos nekem. De nagyon másképp látom magamat ezáltal, egészen felszabadító hatással voltak ezek a fotózások.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2013.03.04. 16:49:02

Szerintem nincs semmi baj az amatőr szexképekkel (se). Csak persze nagyon meg kell bízni abban, akinek elküldöd és/vagy akinek megengeded, hogy ilyet készítsen rólad/rólatok.

HoldViola · http://fiamma.blog.hu/ 2013.03.04. 18:32:04

Nem volt olyan opció, hogy együtt is csináltunk:) Mindegy. Szóval mi együtt is csináltunk egyszer, de inkább az volt a jellemző, hogy én a kérésére nagyon sokszor. Ha új fehérneműt várásoltam, és sokszor "csak úgy", mert nem tudtunk találkozni már régóta és "hiányoztam". Kérte a képeket, egyre merészebbbeket, és ahogy készültek el egyik a másik után, már küldenem is kellett rögtön. Először furcsa volt, nehezemre esett a kitárulkozás, aztán mindig volt egy pont, amikor átszakadt a gát bennem és el tudtam engedni magam. Még, még, még... Általában éjszaka, olykor több órát töltöttünk így el. Közben símogattam verbálisan is, amennyire lehetett. Virtuális szex volt, vagy mi:) Együtt is csináltunk egyszer, mikor nálam volt, nem direkt terveztük be, csak spontán előkaptuk a gépet szerelmeskedés közben. Látszott az arcom is, fel sem merült sosem bennem. hogy felhasználná ellenem. Aztán szakításkor mégis megkaptam a fejemhez, hogy ha még az életben hozzá szólok, elküldi a főnökeimnek. Szarul esett, de nem mutattam, megmondtam neki, hogy küldje csak el nyugodtan, legalább élvez egy jót a vezér is. Aztán mikor letettük, bőgtem, és még utána sokat. Learchiváltam mindet; kitörölni nem voltam képes, de megnyitni sem tudom, mindek is? Sokszor eszembe jut, ő vajon mit csinált velük. Bizonyára kitörölte, hogy eltüntessen minden nyomot, bár néha összerándul a gyomrom a gondolattól, hogy esetleg illetéktelen kezekbe kerül(t) tőle:(

Ami a lelki hatását illeti, az én önbizalmamnak is jót tettek ezek a fotók, fene se tudja miért, de segített elfogadni, sőt szeretni a testem; ahogy Skarlát Betű te írtad: felszabadító volt leküzdeni a gátlásokat.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.03.04. 22:05:29

@HoldViola: Valóban nem volt olyan opció, de gondoltam, ezt majd hozzáteszik a kommentelők. :)
Címlap ellenére viszont ritka kevés komment jött, ez is olyasmi, amiről nem szívesen beszélnek az emberek?

Az szar lehet, hogy nem tudod, mi lett a fotókkal, de sztem is az a legvalószínűbb, hogy letörölte az összeset. Arccal voltál rajtuk?

HoldViola · http://fiamma.blog.hu/ 2013.03.05. 07:23:34

@skarlát betű: Ó persze, hogy arccal. "Szerette" látni rajtam a kéjt. Készült a kérésére videó is, amivel szintén nem tudom, hogy mi lett, de azon is felismerhető vagyok "természetesen". Egyedül arra mondtam nemet, amikor a barátnőmről és rólam szeretett volna kapni közös felvételt. Szerencsére. Amit @tiboru írt a bizalomról, az az én esetemben mutatja, hogy kb. semmire sem garancia. Adod, küldöd, mert szereted és persze nagyon megbízol abban, aki kapja. Aztán jön a szívás, mert amikor meg akarnak az embertől szabadulni, akkor semmi sem drága. Én is abban reménykedek, hogy csak blöffölt és kitörölte, úgysem használná semmire, hisz elmondása szerint hány tőlem.

Érdekes ez a nem szívesen bezsélnek róla az emberek dolog, hiszen anonim módon tennék. Mondjuk én is eléggé zavarban vagyok írni róla, tök ciki visszaolvasni, milyen hülye voltam. De hát ha egyszer ez van, mit szépítsük.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.03.05. 08:02:41

@HoldViola: Garanciák persze nincsenek, bár van, akiért tűzbe tenném a kezem :) De nálatok azért voltak hisztik kapcsolat közben is, úgyhogy az ilyen emberben én nem bíztam volna meg. De tényleg nem hiszem, hogy bármi szándéka lett volna a felvételeiddel, lebukáskor tuti megsemmisítette. Inkább akkor használják fel az ilyesmit emberek, ha őket hagyják ott, vagy csalják meg, és bosszút akarnak állni. Azért arc nélkül biztonságosabb, én arra szavazok :)
És köszi, h ilyen bátor vagy és le mered írni.

Atörökk 2013.03.05. 08:49:28

Volt, akivel csináltunk egymásról, de mindig úgy, hogy az arcunk azért ne látsszon rajta. Jó móka amúgy ;-)

mangalor 2013.03.05. 21:31:58

én sosem éreztem rá késztetést, szerintem részben azért, mert sosem tudtam elfogadni magam, a testem (pedig sosem volt igazán okom rá). egyszer az egyik barátommal tükör előtt voltunk, de annyira röhejesnek tartottam, ahogy lötyög a húsunk meg mittudomén, az egészet, hogy abba kellett hagyni, arrébb menni (mert a barátomnak tetszett, ő végig nézte volna magunkat), annyira lelohasztott. na, ez picit off, de valami ilyesmi nekem a fotózás is, nem akarom látni magam közben, meg valahogy a fotó sem rólam, sem a partnerről nem izgató számomra.
megint kicsit off, dolgoztam fotós boltban, amikor még filmelőhívás+nagyítás volt a dolgok "rendes" menete, és rengeteg ilyen önfotós képet láttam, néha csak 1 életlen nemiszerv, oszt' annyi, néha aktus, de sokszor arccal, vécén ülve, ilyen pózban, olyan állásban... mondjuk, nem volt egyik sem taszító vagy ilyesmi, de ez annyira sebezhetővé teszi az embert sztem. és tudok olyan kollégáról, aki az ilyenekből lehúzott még egy sorozatot. többek közt ez is vissza tartott mindig, hogy tudtam, aki előhívja a filmemet, végignézi a képeket (ez egyébként kötelező volt!). Manapság meg már mi nem kerül ki? (vagy a gyerek kezébe?)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.03.07. 15:38:15

@mangalor: A tükör előtt az más, azzal nekem is vannak gondjaim... De mikor te választhatod ki a pózt, hogy mit akarsz megmutatni, mi áll jól, akkor egész meglepő eredmények jönnek ki, amitől jobban érezheted magad. (Persze, biztos van olyan test, amelyből ez nem hozható ki, de azt mondod, a tiéd nem ilyen.)

Pasifotó engem se izgat annyira, csak, ha akció közben bizonyos részletekre koncentrálunk :) Az viszont nagyon izgató.

Akkoriban, mikor még más hívta elő, én tuti nem készítettem volna ilyesmit, most is csak úgy, ha én magam vághatom meg :) És ami szar, azt nem látja senki :) Hogy a gyerek megtalálja-e, hát, remélem, nem.

William_Harford · http://erotikusmemoar.blog.hu/ 2013.03.07. 15:50:49

Mi ugyanazért csinálunk erotikus képeket és filmeket, amiért fotókat és családi meg úti videókat is: az idő megállításának illúzióját adja. Meg előre benne van egy kis önkínzás is: harminc év múlva a hintaszékben, kockás pléddel a térden fájdalmas nosztalgiával nézegetni... :)
Hoppá, egy dilemma! Ezeket is ráhagyjuk majd a gyerekekre a családi képekkel együtt? Tudom-e majd idejében törölni őket? Vagy akkorra maguktól láthatatlanná válnak az adathordozók fejlődésével?

Miettke11 2013.03.07. 22:30:09

Férfi képek... erről jut eszembe, az a sok férfi, aki msn-en akarta... igen.. megmutatni, hogy hogyan.
Nem csak a nők akarnak magukról fotót készíteni. A magamutogatás a férfiak sajátja is. És az is veszélyes, főleg akkor, ha a másik oldalon nincs bekapcsolva a kamera, és a gyanútlan férfi nem is gondolja, hogy három barátnő nézi az action-t mosolyogva, megvitatva minden részletet. Csak egyikük klampíroz. Azt, amit a többiek mondanak...

Tenkeskapi Tánya 2013.03.08. 09:42:25

Tegnap beszélgettünk a témáról a barátnőmmel és megállapítottuk, hogy régen (kb.10 éve) még bátran elküldtünk arc-, vagy pikánsabb képeket is. Akkoriban internet hozzáférése - talán az ára és a nem széleskörű "kötelező" ismertsége miatt - olyanoknak volt, akik igényesebbek voltak, vagy kvalifikáltabb helyen dolgoztak és ott használták nem csak munkára:-)
Ez a netes ismerkedős populáció rettenetesen felhígult és nem előnyére:-(
Nem állítom, hogy régi elit kibertársadalom volt, de ma már nem küldenék képet, mert kizárólag a levelekből kirajzolódó személyiség intelligenciáját lemérve és a megérzéseimre hagyatkozva tudnám megtenni.
Sajnos a bizalom elszállt:-(
Pedig én nem égettem meg magam, csak észrevettem, hogy megváltoztak a neten kapcsolatot vagy társaságot keresők...

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.03.09. 21:50:23

@Miettke11: Csak nem rendeztél ilyen barátnős alkalmat? :P
A kamerás magamutogatás nekem nem jönne be, a kamera egyrészt torzít, másrészt tényleg vissza lehet élni vele, pl akár felvenni, ami történik...

@Tenkeskapi Tánya: Ezt hívják demokratizálódásnak :P Attól még azok is ott vannak, akikben érdemes megbízni. Én korábban se tettem volna ezt ugyanolyan óvatossági rendszabályok nélkül, mint ma.

normál nyomtáv 2013.03.15. 22:37:09

Sziasztok,

William_Harforddal egyetértve: igen, hasonló okból csinálok fényképet, mint másról. Emlékezés, kellemesség visszaidézése szűkös időkben, illetve majd öregen.

Ha esetleg eltávolodásra, szakításra kerülne sor, akkor később (remélem) a kellemes emlékeket segít visszahozni. Még akkor is, ha van példa arra, hogy egy esetben felejteni akarásból még a Tőle kapott kis fát is majdnem kitéptem.

Nem tudom magamat olyannak elképzelni, hogy valaha zsarolásra használjam fel. Pedig néhányon arca is látszik. Büszke vagyok rá, hogy megengedte a fényképezést, nem élek vissza bizalmával.

Tárolás: külön adathordozón, egyedi jelszóval védve.

Pont nemrég készültek olyanok, amik a lehető legintimebb helyzetben készültek. :-) Amikor elküldtem neki, megjegyezte, egyik olyan, mintha az ő szemszögéből készült volna. Felvilágosítottam, hogy teljesen olyan, mivel ő készítette. Két nap alatt elfeledkezett róla, remélem, a környező események kellemessége miatt. :-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.03.18. 14:19:41

@normál nyomtáv: Jé, nem hiszem, hogy ilyesmit elfelejtenék :)

Rég szóltál hozzá :(

Egyébként az aktus fényképezésében az az egyik jó, hogy végre láthatjuk, milyen másik oldalról nézve. Disznóság, de a pasik sokkal többet látnak :P

normál nyomtáv 2013.03.19. 21:50:20

@skarlát betű: szia, tényleg rég szóltam hozzá, igen sok munkám volt mostanában. De ennek 31-én vége, többet tudok majd szólni. :-) :-(
Olvasni is ritkán tudtam, mire meg válaszoltam volna, addigra úgyis elmondtatok mindent helyettem. :-)
süti beállítások módosítása