A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Szex a neten: Cyberhűtlenek

2014.04.14. 15:09 skarlát betű

Találtam egy érdekes cikket a neten, egy bizonyos dr. Billi Gordon tollából: leginkább azért keltette fel a figyelmem, mert egy kérdőíves felmérés alapján von le bizonyos következtetéseket. No, de a felmérés eredménye több mint furcsa.

Chair-Magazine-Cyber-sex

Nézzük, miről is van szó. B.G. 200 amerikai házaspárt kérdezett azok internetes szexszel kapcsolatos tapasztalatairól, meg a valódi életben megélt hűtlenségről illetve azonos neműekkel folytatott szexről. 200 férfi és 200 nő válaszolt a kérdéseire. Mindegyik pár legalább tíz éve házas, mindegyiknek van munkaviszonya és gyereke. Felső középosztálybéli, és nagyrészt értelmiségi rétegről van szó, legalább a pár egyik tagja egyetemet végzett.

Tovább a viszonyblogra

Szólj hozzá!

Címkék: cyberszex kérdőív netes szex

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr506030619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása