A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Szerető, szexpartner, prostituált

2011.03.23. 07:30 skarlát betű

Ha már eldöntöttük, hogy szeretnénk félrelépni, vagy egyszerűen muszáj, mert még felrobbanunk, akkor is többféle jellegű megoldás között választhatunk. Törekedhetünk a testi-lelki-szellemi összhangra, kereshetünk tehát igazi szeretőt, akivel nem csak szexelni jó, hanem beszélgetni, nevetgélni, enni-inni, telefonálni, csevegni, e-mail-ezni is, szóval, akivel más élethelyzetben akár még együtt is tudnánk élni, annyira hozzánk való. Szép gondolat, csak nagyon, de nagyon nehéz ilyet találni. És ha találtunk is, megtartani még nehezebb. Még független partnerek között is bonyolult kialakítani olyan egyensúlyi helyzetet, amely mindkét embert elégedettséggel tölti el, hát még ennyire speciális feltételek mellett.

Sok férfi ezért eleve azt tűzi ki célul maga elé, hogy szexpartnert vagy partnereket keres, olykor ki is nyilvánítja ebbéli szándékát, olykor csak később derül ki, hogy miről is van szó az adott esetben. Viszonylag nehéz nőket arra rávenni, hogy érzelemmentes szexben vegyenek részt hosszú távon egy partnerrel. Persze azt is lehet választani, hogy mindig új zsákmány után nézünk, de lássuk be, hogy ez nagyon macerás, főleg egy átlagos adottságú, kinézetű és csábítási képességű pasinak. A legtöbbnek nem megy annyira könnyen az új szexpartner becserkészése, hogy megérné. Ha nőnek vannak ilyen igényei, mert ez is előfordul, akkor igazán nem kell aggódnia (feltéve, ha valamennyire mutatós), fog találni pasit magának, ahányat akar. Az persze már más kérdés, hogy mindegyikkel élvezni fogja-e, erős a gyanúm, hogy nem, de ez is egyéni ízlés kérdése.

Amennyiben a pasi egyik fenti lehetőséget sem akarja, vagy csak a képességei, adottságai, időbeosztása nem teszik lehetővé, hogy nőket cserkésszen be, akkor még mindig ott a prostitúció mint megoldás. (Alternatíva a manapság oly divatos szexmasszázs.) A nők is találhatnak hasonló szolgáltatásokat, állítólag van, aki él is vele, de ez inkább atipikus lehet, noha természetesen ugyanúgy számításba kell vennünk, mint minden mást. Mennyire kielégítő szexuálisan és emberileg ez a fajta élvezet? Van, akinek tökéletesen megfelel, főleg, ha nem egy útszéli numeráról van szó, hanem olyan örömlányról / örömfiúról, akivel közben beszélgetni is lehet, sőt, visszajárni hozzá, némi emberi kapcsolatot kialakítani ... Persze azzal a tudattal kell szexelni, hogy nem azért van velünk a másik ember, mert kíván, hanem, mert fizetünk neki. Lehet, hogy valójában undorodik, vagy nevetségesnek tart, és nehezére esik még hozzánk érni is. Ha profi, ezt nem fogjuk érezni, persze, de attól még ott motoszkálhat az agyunkban. Vajon valóban ez kell annak, aki már otthon is attól szenved, hogy megromlott a kapcsolata, és visszautasítják?

18 komment

Címkék: prostitúció szexpartner szerető

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr192722682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GiveltAway 2011.03.23. 08:45:28

Embere válogathatja. Számomra az intimitás az ami a legfontosabb, és talán eleve az van elveszve ... az lehet az otthoni problémák gyökere. Az intimitást pedig csak a fentebb említett testi-lelki összhang adhatja meg. És ez időlegesen jelenthet javulást. Kicsit úgy érzem, hogy a fizetett partner az már veszett fejsze nyele, amolyan megalkuvás lehet, hogy "legalább szex". Illetve nem szeretnék senkit megbántani, nem degradáló módon értem, azok fordulhatnak elöször hozzá, akik alacsonyabb szinten állnak még a piramisban, akiknek mint már szükséglet jelentkezik. Szexhajléktalanok, akik hajléktalanszállón kénytelenek tölteni az éjszakát. Ami belátva jobb lehet, mint a szabad ég alatt, de nem ez az igazi megoldás.

Persze felmerül bennem a kérdés, mi vezet hosszú távon a személyiség legkisebb torzulásához? Örömlányozásról nincs tapasztalatom, hűnek lenni a szeretőhöz, s közben színjátszani otthon az okozhat komoly törést, lyukakat hagyni a maszlov piramisban, az sem egészséges.

barbieds (törölt) 2011.03.23. 10:02:08

Szerintem ez az egész szeretőzés legnehezebb kérdése: mennyire legyen kötődés a partnerhez. Valamennyi mindenképp kell, anélkül pl. én nem tudok dugni, de ha nagyon bejön a kapcsolat, akkor hogyan akadályozod meg a mélyebben elmerülést? Visszafogod magad erővel, ritkán találkozol vele, minimálisra szorítod a kommunikációt: vagyis megtartod játszótárs beosztásban? Vagy kicsit a lovak közé dobod a gyeplőt, és belemész érzelmi elkötelezettségbe is, és élvezed, amíg lehet? Azt gondolom, ezek a dolgok tudnak annyi kínlódást okozni, amiért megfontolandó, hogy az ember mégse lépjen félre, bármennyire is szeretne. :)

GiveltAway 2011.03.23. 10:18:37

@barbieds: szerintem kifejezetten jó itt is az érzelmi elkötelezettség.Nem tudom milyen enélkül, de így fantasztikus volt. Szó szerint felejthetetlen. Kínlódás, de azt hiszem megérte.

bee-lah 2011.03.23. 11:40:55

>akár még együtt is tudnánk élni

hát ez az...
ilyet még nem találtam... illetve egyet, de azt feleségül is vettem... :)

Így belegondolva... a tegnap említett szexpartner jelölttel - ha borulna minden bili - nem szívesen költöznék össze...
ok, az elején reggel-este dugnánk (hétvégén délben is :) ) vajon mennyi idő múlva kopna el belőlem a vágy? és belőle?
kitartana 1 hónapig? :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.03.23. 12:08:21

@bee-lah: Miért kellene együtt élni valakivel, akit kívánsz? Kitalálták a polgári házasságot, meg a romantikus szerelmet, azóta abban a hitben ringatjuk magunkat, hogy akivel jó a szex, azzal kell együtt élnünk, és akivel jó együtt élnünk, azzal élvezzük a szexet. Hát, nem. Régen ezt a hülyeséget senki nem vette volna be, de annyit fejlődtünk, hogy mostanra itt tartunk.

GiveltAway 2011.03.23. 12:31:30

@skarlát betű: bee-lah rám reagált. Ez nálam működött így.

Más téma, hogy előbb váltam el a szeretőmtől, mint a feleségemtől. Ezek után megpróbáltam együtt élni azzal, aki korábban a szeretőm volt, de részemről nem működött a dolog. (nem tudtam hogy viszonyulni a gyerekéhez és ez abban a helyzetben teljesen a padlóra is küldött engem)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.03.23. 12:50:59

@barbieds: Erre azért van megoldás, létezik olyan jellegű kapcsolat, amely nem szerelem, tehát nem ragad el teljesen, de elég erős kötődés ahhoz, hogy bízhass a másikban, és játszótársat találj benne. Nem mondom, hogy könnyű, ha valaki zsigerileg nagyon bejön, az első pillanattól kezdve, azzal nem hiszem, hogy működhet, de ha olyat találsz, aki ennél egy kicsit kevésbé varázsol el, vagy nem elsősorban a hormonjaidra hat, akkor működhet.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.03.23. 12:55:28

@GiveltAway: Értem, hát, aki szeretőként jó, az nem biztos, hogy együttélésre is ... Más és más tulajdonságok kellenek a két dologhoz.
Lehet, hogy én többet nem is próbálnék senkivel együtt élni, ha egyszer elválnék. Úgyis sejthető, hogy nem lenne hosszú távon megfelelő - de lehet, hogy csak kiábrándultam a házasság intézményéből.

Egyszer barátnőimmel beszélgettünk róla, hogy sokkal jobb volna barátnőknek összeköltözniük, gyerekekkel együtt (ki-ki a saját házasságából hozná őket, persze), és pasi csak látogatóba jönne. Az ember nem lenne egyedül, meg tudna beszélni napi gondokat, tudná kire hagyni a kölyköket, ha nem ér rá, ugyanakkor nem lenne elkötelezve egyetlen pasinak se. Lehet, hogy nem olyan rossz elképzelés.

bee-lah 2011.03.23. 13:07:28

@skarlát betű & GiveltAway:

nem, nem... nem erre gondoltam

>ha borulna minden bili
ez a kulcs mondat...
szóval kiderül minden nálam is , nála is...
patália, a ruhák kidobálva az ajtó elé... stb.
na akkor nem szívesen cuccolnék össze vele (hosszú időre :) )...

más.
mivel vidéken lakom, ezért a "pásztorórák" mindenképpen a szomszéd nénik figyelő szeme előtt kezdődnének/végződnének...
Aztán mikor megkérdezik, hogy te Béla, minek jár ide annyit az a lyány? (vagy te lyány, minek jár ide annyit a Béla?) akkor mit mondjon az ember, az igazat? :)
ami előny a magántulajdon védelmekor, az nagy hátrány a félrelépéskor...
maradna a munkahely és környéke... de ott meg igen szűk a választék (legalábbis felém... )

GiveltAway 2011.03.23. 13:16:56

@skarlát betű: embere válogatja, én biztos, hogy nem tudom a lelkem mélyén elválasztani ezt a két dolgot. Nekem ha valaki bejön és megvan a kémia, az az, ami alapfeltétel mindkettőhöz.

a házasságtól szerintem tényleg mindkét fél megváltozik (és egyéntől függ ki többet ki kevesebbet). De ez nem csak házasság, hanem együttélés esetén is lehet.

Egy kicsit ez már olyan kommuna jellegű dolognak hangzik. Elméletben jó is, de gyakorlatban együttélni szerintem rögösebb út egy másik (vagy több) nővel, mint egy férfival. De ez csak feltételezés.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.03.23. 14:23:16

@GiveltAway: Lehet, hogy csak nem tapasztaltad még, én se hittem volna, de van ilyen. Van olyan pasi, akitől szinte első pillanatban odavagyok, és tuti bejön a kémia is, és van olyan, aki lassanként hódít meg, és mikor végre ott tartunk, működik a kémia - de utóbbitól nem függ az ember olyan fájdalmasan általában, mint a hormonálisan nagyon egyezőtől. Ennek némileg tán ellentmond, hogy az első fajtával lehet, hogy lelkileg sokkal kevésbé egyezik az ember, mint a másodikkal ...

GiveltAway 2011.03.23. 15:56:39

@skarlát betű:
De akkor az első az jó szeretőnek a második meg férjnek? Vagy épp fordítva, mert ott nagyobb a függés, a kötődés?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.03.23. 16:01:54

@GiveltAway: Szerintem az első legtöbbször semminek se jó :P Vagy nekem nem szokott működni. Szerencsés esetben ilyen lehetne a férj, de nem így alakult ... És egy ilyen férj mellett tán szeretőre se lenne szükség. Persze x év után az a vonzalom is megkopna, biztos. Ezt nem tudom. Hosszú távú szeretőnek a 2. fajta ideális.

GiveltAway 2011.03.23. 16:19:32

Erről csak egy fura gondolat jutott eszembe. Hogy van ez másnál? Mert inkább pont úgy érzem, annál kopik meg ez a vonzalom, aki a passzív fél lesz ezután. Épp úgy érzem, hogy a szerető akkor jön (egyéb más ok hiányában persze), ha még van vonzalom a másik iránt.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.03.23. 16:27:15

@GiveltAway: Ez kicsit zavaros most nekem. Akkor jön be a képbe a szerető, ha még nem közömbös az állandó partner? Így érted?
Szerintem ez nagyon változó, kinél így, kinél úgy. Van, akinél nem kell semmi extra, semmi válság, csak kihasználja a szembejövő alkalmat, van, akinél meg nagy gáz kell, hogy eljusson a szeretőtartásig. Mintha sorsszerű lenne a szerető eljövetele - pedig nem az. Inkább arról van szó, hogy van, amikor nyitottabbak vagyunk a lehetőségre, meg persze van, hogy valaki olyanba botlunk, akit nem lehet kihagyni ...

nyílméregbéka 2011.03.23. 18:50:20

Hmm, érdekes blog. Nekem tetszik. Majd csinálok egy új nicket, és jövök sztorizni :-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.09.03. 11:54:08

@skarlát betű:

Hehe. Most elgondoltam ennek a fordítottját: az otthagyott pasik összeköltöznek. Nincs gyerekzsivaj, nincsenek csajok, csak nagyképernyős tévé a nappaliban, külön hűtők a söröknek és külön a mirelitkajáknak. Lazán szanaszét heverhetnek a jobbnál jobb pornódévédék, eldobált zoknik és a sportújságok, senki nem rikácsol, ha egy-egy sörösüveg a fotel alá gurul.

Hetente egyszer a csajok eljöhetnek takarítani és mosni, ekkor a gyerekeket is hozhatják; a takarítás alatt a fiúkkal lehet a kertben focizni és fára mászni tanítani őket, a kislányok meg babázhatnak az egyik sarokban, vagy játszhatnak a macskával.

Az ideálist megközelítő modell. A válások száma minimálisra csökken, gyakorlatilag nincs veszekedés, mindenki hepi.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.09.03. 13:21:42

@tiboru: Állj, állj! A csajok NEM jönnek mosni és takarítani! Ezt az egyedülálló pasik saját hatáskörben megoldják, vagy takarító személyzet bevetésével, vagy sk. :-P
Mindenki jobban jár, ha a családi összeröffenések a női otthonokban történnek. Bár azt nem látom a tervben, hogy szexre mikor kerülne sor ... :-)
süti beállítások módosítása