A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

10 dolog, amit egy hűtlenséget tervező nő tudni akar egy pasiról

2014.01.16. 12:03 skarlát betű

Nemrég találtam egy posztot, amelyben azt taglalták, hogy miket akar megtudni egy szingli nő az első randin attól a pasitól, akit fel kell térképeznie. STOCK SHOP, Date Night   Nos, az irányított beszélgetést bizonyos szakmákban tanítják, a nők meg úgy születnek, hogy a kisujjukban van, csak az a baj, hogy olykor szerepet tévesztenek. Mert a randi mégsem kihallgatás, bár olykor úgy tűnik, mintha az volna. Hozzáteszem, ha én pasi lennék, valószínűleg igyekeznék minél hamarabb távozni, ha azt tapasztalnám, hogy ezt az összes kérdést az első randin próbálják velem megtárgyalni. De nézzük meg, mi a különbség a szingli és a kapcsolatban élő, de kitekintgető nő között abban, hogy mire kíváncsi egy új jelölt esetében. Hozzáteszem, a levelezést és a csevegést meg minden mást arra találták ki, hogy ezeket az infókat az ember előzetesen kicsalogassa a delikvensekből. Ami nem könnyű, mert elképesztő mennyiségű pasi nem érti, mire jó a levelezés, nem válaszol arra, amit a nő kérdez tőle, vagy semmit nem reagál, vagy elvicceli, csetelésből folyton kiszáll, illetve éppen akkor adódik valami, mikor a legfontosabb kérdést szeretnénk feltenni.

Tovább a viszonyblogra!

Szólj hozzá!

Címkék: első randi információgyűjtés szeretőkeresés

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr475761086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása