A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Az erkölcs bajnokainak újfent

2011.05.08. 18:08 skarlát betű

Újra és újra felbukkannak kommentelők, akik hol szelídebb formában, hol kicsit durvábban kifejtik, hogy aki hűtlen, az mekkora szemét, és most finoman fogalmaztam, nem akarván visszhangozni, amit úgyis mindannyian kívülről fújunk.

Hogy ez egy ilyen blog esetében várható volt? Persze. Meglep? Dehogy. Idegesít? Olykor igen. Senki se szereti, ha a saját házában gyalázzák, márpedig ez a blog az én házam, igaz, nyilvános ház (tessék, áthallással együtt), de azért szabályok itt is vannak. Például, hogy nem köpjük le egymást. Minden véleménynek helye van, de a gyalázkodásnak és az ítéletnek nincs.

Tehát: kérek minden idetévedőt, hogy próbálja a mondanivalóját nem sommásan és nem sértően megfogalmazni. Aki civilizáltan vitázott, azt eddig is szívesen láttuk, és ezután is szívesen látjuk. De senki ne gondolja magáról, hogy ő az isten, és majd megmondja, melyek az örök erkölcsi törvények, amelyek szerint a többieknek élniük kell.

Nem kötelező idejárni és kommentelni. Tényleg, ha valakit ennyire idegesít, hogy ilyen beteg emberek vannak a világon, akkor kattintson tovább, és hagyja, hogy elkárhozzunk. Köszönöm.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kérés

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr432887785

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ács József - TROLLOK 2011.05.08. 21:09:47

CSOPORTKÉPEKA csábító új webes technológiák a közös gondolkodás korábban ismeretlen formáit teremtették meg. Pontosabban ezek lehetőségét. Az internetes kommunikáció ismert és gyakori jelensége ugyanis, hogy egy hozzászólás lángra lobbantja az indulato...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása