A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Régi szerelmek=új szeretők

2011.06.01. 07:38 skarlát betű

Nem egy és nem két ilyen esetet láttam az utóbbi időben, de gondolom, mindig is logikus volt az efféle forgatókönyv. Régi, 15-20 évvel ezelőtti vagy még messzebbre nyúló szerelmek bukkannak fel a házasságukba belefáradt emberek életében: olykor csak egy kis kalandig jutnak, olykor komolyabb szeretői viszonyba kezdenek, de az is előfordul, hogy megpróbálják megélni a korábban valami miatt abbamaradt vonzalmat, és összeköltöznek. 

Érdekes, ahogy visszaköszön a múlt, szinte soha nem tudhatjuk, hogy egy fontos történetnek igazán vége van-e vagy még évtizedek múlva folytatódhat. Valami miatt akkor megszakadt, talán, mert a pár egyik tagja nem volt elég érett ahhoz, hogy meglássa: ezzel az emberrel kellene maradnia. Talán csak kalandvágyból lépett tovább egyikük, vagy rajtuk kívül álló körülmények miatt voltak kénytelenek elszakadni. Aztán újra összejönnek. Persze lehet, hogy a felmelegített kapcsolat újfent kudarcba fullad, de az is lehet, hogy épp ez a külön töltött idő és más-más kerékvágásban haladó élet kellett ahhoz, hogy a két ember végre megértse, mennyire nagy szükségre van a másikra.  

Ha van köztetek olyan, aki így talált szeretőt vagy állandó partnert, szívesen venném a tapasztalatait.

5 komment · 1 trackback

Címkék: nosztalgia múlt újrakezdés

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr552943346

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csengery Kristóf - ELJÖN ÉRTÜNK 2011.06.01. 15:37:07

Szeretlek, mondják egymásnak a lelkek,és végigélnek minden szenvedéstzokszó nélkül – egymásért, vagy taláncsak egy rögeszme rabságában. Perszehinni akarják, hogy az érzelemtöbb a szónál és több a gondolatnál.Hinni próbálják, hogy a szó: szeretlek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kardhal77 · http://kardhal.blog.hu 2011.06.01. 12:22:49

@schriftstellerin: lemondó időszakában írta a szerző, mit csináljunk.
De azért olyan is van benne, hogy: "egy angyal szállt az asztalunk fölött". :)

kardhal77 · http://kardhal.blog.hu 2011.06.01. 12:28:44

@kardhal77: közben meg eltűnt a videó a youtube-ról. Misztikus.

szociologus 2011.06.01. 20:04:21

Személyeset kérdezek Drága Skarlát... Te most ebben a cipőben jársz?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.06.01. 20:30:12

@szociologus: Nem. :-) Mert?
Furcsa kommentelés ez ma ... :-)
süti beállítások módosítása