A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Posztajánló: A gyilkos libidókülönbség és a szabadság

2014.01.21. 09:51 skarlát betű

A múltkor a szex minőségére fektettük a hangsúlyt, de az sem mindegy, hogy a kérdésben említett 10 alkalom hány nap, hét, hónap, vagy urambocsá év alatt jön össze. Nem viccelek, ismerek olyan esetet, amelyben több év házasság alatt tartottak 10-nél, és csodálkoztak, hogy a gyerek nem akar megfoganni. Meg olyan is ismerek, ahol a napi 2-3 dugás volt a bevett gyakorlat, de a nő sose élvezte.

no-sex-tq.jpg

Ha többé-kevésbé szinkronban vannak a vágyaink a valósággal, ha van partnerünk, és a vágyai hasonlítanak a miénkre, nem csak jellegükben, hanem a mennyiséget és az időzítést illetően is, akkor elképesztő szerencsénk van. Mert nem ritka, hogy egy párkapcsolaton vagy akár külső kapcsolaton belül is eléggé eltérőek ezek a vágyak. Lehet ez az eltérés a szex jellegére vonatkozó: van, akinek a szex egyenlő a pár perces reszeléssel, mindenféle bemelegítés és gyengédség nélkül, és csodálkozik, hogy a partnere nem élvezi. Van, ahol az egyik fél szinte csak az orális szexért bolondul, a másiknak meg pont ez nincs ínyére, pedig nagyon szívesen szeretkezne hagyományos módon. Vagy lehet probléma a mennyiségekkel: az egyik naponta többször szeretné, a másik meg kéthavonta egyszer érzi magát igazán beindulva. Sok esetben persze a két probléma egyszerre van jelen: se a minőség, se a mennyiség nem passzol.

Tovább a Szexről szabadon blogra.

Szólj hozzá!

Címkék: libidó különbségek vágy hiánya

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr145773177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása