A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Vendégposzt: A kényelmetlen szerető(ön)jelölt

2011.10.02. 07:48 skarlát betű

Kedves Mindenki, hűtlenek és hűségesek,

ezt a vendégposztot júliusban kaptam, de hiába válaszoltam a szerzőjének, aki Üvöltő szelek néven írt nekem, ő nem reagált többé. Vártam, vártam ... Nemrég megint a szemembe ötlött a levele, remélem, még olvassa a blogot, és nem bánja, hogy most felteszem a posztját. Lehet, hogy a helyzete azóta megváltozott, ha így van, akkor kíváncsian várjuk a fejleményeket. 

A történet sematikusan indult: munkahely, ahol már több éve együtt dolgozunk, s bár a kölcsönös szimpátia már korábban megvolt, csak egy éve lettünk szeretők, és talán ennél jóval többek is: igaz barátok, lelki társak, a munkahelyen közös célért küzdő erős "csapat".

Időközben kiderült, hogy a kedvesem egy másik itt dolgozó, amúgy nála idősebb hölggyel is az átlagosnál bensőségesebb viszonyt ápolt, elsősorban az illető akaratából. Ez egy szex nélküli, inkább baráti viszony, amely főleg abból áll, hogy a hölgy időről időre beszélgetni (lelkizni) szeretne, és hát néha bizony erős szexuális utalásai is vannak. Bár a mi kapcsolatunk nem publikus, mégis érzik, látják a többiek, nem könnyű ezt egy kb 50 fős közösségben titokban tartani, egyszóval ez a bizonyos harmadik is megtudta. Ahogy a kedvesem fogalmazott, rosszabb, mint egy féltékeny feleség. Azóta nincs nyugtunk, folyamatos szekálásban van részünk, s mivel a hölgy a 2. ember a cégnél (bár mi is vezetők vagyunk) ezzel vissza is él, s főleg engem támad folyamatosan szakmailag is, feketít, minden alapot nélkülözve mocskol.

Kusza alá- és fölérendeltségi viszonyok, függőségek mérgezik ezt a kapcsolatot, melyben  a kedvesemet udvariassága (és persze a félelme) megakadályozza abban, hogy a hölgyet melegebb tájakra küldje. A mélypont egy közös, ottalvós céges kirándulás volt, amelyet mi persze repesve vártunk, "barátnőnk" azonban mindent elkövetett, hogy ezt is tönkretegye, kezdve azzal, hogy igyekezett a pasit folyamatosan kisajátítani, egészen addig, hogy éjszaka a szobája ajtaján kopogtatott (amit persze én is hallottam). Itt tartunk most, s bár erős, független személyiség vagyok, ez a folyamatos áskálódás lassan minden erőmet felőrli. Hogy innen hová vezet az út, már magam sem tudom...

12 komment

Címkék: féltékenység munkahely háromszög vendégposzt

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr293270767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kardhal77 · http://kardhal.blog.hu 2011.10.02. 20:31:19

Kedves Aggódó Anyuka!

Engedje meg, hogy megköszönjem, hogy a blog.hu Hűtlenség rovatát tisztelt meg bizalmával!

Az Ön problémája nem egyedi. Számos hölgy küzd azzal, hogy egy gonosz mostoha áll közte és szíve választottja között.

A teljesség igénye nélkül felvázolnék néhány lehetőséget, melyek közül kiválaszthatja az Önnek legszimpatikusabb megoldást.

1. Féktelen szex az íróasztalon, munkaidőben. Ezzel világossá teszik helyzetüket, és nem adnak többé okot a találgatásra, pusmogásra.

2. Szexmegvonás szíve választottjától, amíg a vén banyával nem rendezi kapcsolatát. Döntse el ő, mi a fontosabb: az idős hölggyel folytatott lelki viszony, vagy az Önnel űzött teljes értékű testi-lelki kapcsolat!

3. Türelem gyakorlása, míg a nézők mindkettőjüket kiszavazzák a házból. Onnantól kezdve problémamentesen tarthatják fenn kapcsolatukat. (Egészen addig, míg a vénasszony bent tartózkodik.)

A jó döntéshez sok sikert kívánok Önnek!

Üdvözlettel,
kardhal77, az Idegek Ifjú Idomára

Jilley (törölt) 2011.10.02. 22:08:06

Különben meg miért nem lehet leugatni a vén tyúkot? Akár főnök, akár nem...

M-elicious 2011.10.03. 14:14:47

@kardhal77: azta, nem gondoltam volna, hogy te vagy Franco Marco!

(annak, aki nem ismeri, példa gyanánt: www.life.hu/sztarszerzok/20110928-franco-marco-antiszexi-feleseg-megalazva-pasiszemmel.html)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.10.03. 14:35:51

@M-elicious: A zárójel nélkül működik csak a link.
Valóban hasonlít a stílus ... :-P

Lars.Lares 2011.10.03. 14:59:47

Hímnemű szereplő döntéshelyzetben úgy dönt, hogy nem dönt az áhított munkahelyi jövőbeli több hatalom és szeretőzés között, amivel a hatalmi helyzetben lévő nőneműt erőssíti.
A kevesebb hatalommal rendelkező női szereplő talán tényleg egyetlen lehetősége a @kardhal77: 1. pontja. Vagy nemtudom. :)

M-elicious 2011.10.05. 14:07:22

@kardhal77: 2. pontra szavazok. de persze önuralom kell hozzája.

4. pontnak ajánlanám azt a verziót, amikor csak az egyikük távozik az adott munkahelyről. Ennek is van a) és b) verziója:

a) a fiatalember távozik, és napközben szexcsetben, munka után élőben virágzik a továbbiakban a viszony, amíg egy másik idősebb (magasbeosztású) hölgy rá nem száll szegény lovagra;

b) ifjúhölgy távozik, napközben szexcsetben, munka után élőben virágzik a továbbiakban a viszony, feltéve, hogy tigrisnő nem fárasztja le (fizikailag és szellemileg) túlságosan a fiatalembert, ami a ifjúhölgyre egy idő után frusztrálólag hat:

"-Miért nem kívánsz?
- Hagyj ma drágám, nehéz napom volt, tudod, az a szörnyeteg már megint engem csesztetett egész végig[...]"
"-Szia drágám! Ma ne várj haza, el kell mennem azzal a boszorkánnyal színházba.
- De hát ma van az évfordulónk!
- Tudom, szívem, de tudod, hogy ennek a némbernek nem mondhatok nemet!"

Az ifjú lovag hogy, hogy nem, egy idő után CFO-helyettessé (mert ugye a CFO az "öreg dög") válik a nagy csesztetésben.

Közben ifjúhölgynek azt ajánlom, hogy nézzen más fiatalember után az új munkahelyén.

Üvöltő Szelek 2011.10.15. 21:20:59

Sziasztok! Igazán remek érzés a júliusi levelemet viszontlátni a blogon a kommentekkel és remek javaslatokkal együtt!!!!

Nos, ha kíváncsiak vagytok a folytatásra, szívesen beszámolok: Az élet írta forgatókönyv leginkább Kardhal77 1. pontjára hasonlít, csak nem vad irodai szex hanem meghitt folyosói csókolózás közben buktunk le és tettük egyértelművé a helyzetet. (Amire azért olyan nagyon büszke nem vagyok, lévén mindketten családos emberek ). Házisárkányunk továbbra is aktív, nem egyszer zavarta meg együttlétünket telefonhívásaival, egyértelmű szexuális utalásairól nem is beszélve. Szóval ehhez már tényleg pofa kell. Engem leginkább kerül, illetve a létező legvadabb dolgokat terjeszti rólam... szinte már élvezem.

Azért ezt az egészet lelkileg nem valami egyszerű elviselni, kapcsolatunk nélküle is épp elég fájdalmas, egész klassz kis regényt lehetne kerekíteni belőle. Valamelyik bejegyzésben olvastam, hogy mi energiát vesz igénybe egy kapcsolat fenntartása: hát ez az én esetemben itt és most hatványozottan igaz.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.10.15. 22:29:21

@Üvöltő Szelek: Hát, van humorérzéked, ha nem orrolsz meg a poénkodásért, amely itt folyt ... Örülök, hogy előkerültél.
Ennyire nem bírtok magatokkal, hogy a folyosón csókolóztok munkaidőben? ;-) Nem tudom, én főnökként mit szólnék ehhez ... Nem találkoztok az irodán kívül?

Üvöltő Szelek 2011.10.15. 22:50:51

@skarlát betű: Sértődékeny ember ne menjen a netre...jól szórakoztam mindenen !
A folyosó ebben az esetben inkább alagsort jelent, homályos zugokkal, szinte 0 forgalommal, és persze igyekszünk házon kívül találkozni, már amennyire a körülmények engedik. A munkahely a mi esetünkben nem igazán irodaház, ennél speciálisabb és a mi esetünkben csábítóbb lehetőségeket kínáló helyszín...

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.10.15. 22:57:52

@Üvöltő Szelek: Húha, csak nem valami labirintus? Hát, ha jól szórakoztál, meg vagyok nyugodva ;-)

Üvöltő Szelek 2011.10.15. 23:19:31

@skarlát betű: Azzal nem volt gond :-) de szó sincs arról, hogy lépten-nyomon ezt tennénk..
Írták korábban, hogy mindenkire kiül a boldogság, ha szerelmes, a nők ragyognak, megfiatalodnak, sugároznak...nos, azt hiszem, hogy ez az, ami egy zárt közösségben azonnal kiderül és a lebukás veszélyével fenyeget. Még ha nincs is bizonyíték és beavatott "legjobb" barátnő, aki azonnal körbevinné a hírt, a környezet ezt azonnal lereagálja, mindenki a saját habitusa szerint: van aki cinkosan összekacsint(ana), van aki erkölcsi magaslatokról érezteti megvetését, van aki irigykedve csámcsog, más meg féltékeny. Bocs, ha valamit kihagytam volna...
süti beállítások módosítása