A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Vendégposzt: Bűnjelek

2011.10.21. 13:55 skarlát betű

Egy poszt Barbieds-től. Egyéb bevezetés nem szükségeltetik.

"Ez a punci az enyém" - állt Olimpia hasán piros festékkel írva, a lefelé mutató nyíl fölött. Ez volt, amit a férje otthon meglátott, és azon nyomban elvágta a felesége nyakát egy borotvával. Az extrém reakció persze érthető, hiszen egy regényben történik, Dél-Amerikában, valamikor a 20. század hajnalán. Latinos temperamentum, legyint többségünk, milyen szerencse, hogy ma már nem ez az elintézési módja, ha életünk párja a hűtlenség csalhatatlan bélyegét fedezi fel rajtunk.

Az elrévedő tekintet, a sóhajtozás, a szórakozottság mind jele lehet annak, hogy más után vágyakozunk, sőt aktívan mással foglalkozunk, de mivel szerencsére senki nem gondolatolvasó, ezért az ilyen gyanú ritkán kap megerősítést. Nem úgy, ha a testi szerelem jól látható nyomokat hagy rajtunk. Persze próbál az ember óvatos lenni, de hát a szenvedély elég sodró bír lenni (szerencsére), és olyankor bizony történnek balesetek. Rejtegettem én már bilincsnyomot a csuklómon, eperszínűre szívott mellbimbót és teljesen spontán egymásnak esésből származó dörzsöléses sebeket végig a gerincem vonalán, amit a nem túl puha szőnyeg okozott.

Amikor az ember kijózanodik, és szembesül a nyomokkal, akkor persze jön a para és a fogadkozás, hogy na, kész, ilyet többet soha, csak most az egyszer ússzam meg. (Ezt persze sose tartjuk be!) Remegő gyomorral megyünk haza, és indul a rejtőzködés, ami, ha a véresen komoly szitutól eltekintünk, tulajdonképp burleszkbe illő jeleneteket képes produkálni. Abszolút helyzetkomikum a fürdés és öltözködés megszervezése úgy, hogy a házastárs nehogy meglássa az inkriminált testrészt. És akkor a szexről ne is beszéljünk! Mennyire lesz gyanús például, hogy görcsösen lekapcsoljuk a lámpát, illetve nem vagyunk hajlandóak nappal szeretkezni, holott előtte kimondottan világosban szerettük csinálni, mert az igazán jó dugáshoz a látvány is hozzátartozik? Vagy bizonyos pozitúrákat mintha elfelejtettünk volna, csak azért, hogy a lila folt a popsinkon nehogy szembe tűnjön.

Aztán ahogy halványulnak a nyomok, a lelkünk is kezd megnyugodni, és azon kezdünk gondolkodni, hogy mikor tehetnénk szert újabb bűnjelekre kedvesünk rajongását bizonyítandó.  Nektek van ilyen tapasztalatotok?

 

46 komment

Címkék: bdsm vendégposzt nyomok bűnjelek

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr743319882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lars.Lares 2011.10.21. 14:01:46

Női nyakon sorminta? :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.10.21. 14:19:46

Nem tudom, el lehet-e rejteni komoly jeleket, vagy a partner csak úgy tesz, mintha nem látná. Ebben nincs igazán tapasztalatom, maximum egy-egy véraláfutás lehetett valamikor... Gyakorlott nős szerető alapban szerintem vigyáz, hogy ne hagyjon nyomokat, fordítva ugyanígy. De ha valaki a vadabb szexet kedveli, ott nincs megállás.

Az üveges tekintet is tud árulkodó lenni, a kisírt szem is, persze nem konkrétan a megcsalást illetően, de azt, hogy szerelmes valaki, nagyon nehéz elrejteni. (Persze, ha szerelmes.)

barbieds (törölt) 2011.10.21. 14:25:15

@Lars.Lares: Á, arra lehet mondani, hogy csak a vécépumpa cuppant a nyakadra (konkrétan ma hallottam a rádióban ezt az ötletet!).

@skarlát betű: Lehet, de nagyon nehéz. És mennyi idegfeszültséggel jár! Néha mondjuk bennem is felmerült, hogy biztosan nem látott-e meg ezt-azt a férjem, de mindenesetre nem adta jelét.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.10.21. 15:07:54

@barbieds: A nyakat elég nehéz eltakarni, az már biztos. És hülye magyarázatok csak rontanak a helyzeten. Szerintem.

Bár ahol kisgyerekek vannak, ott szinte mindenféle sebesülés előfordul, így annyira nem nehéz megmagyarázni. Esetleg még a küzdősportok gyakorlása javallott. Persze ezek csak bizonyos fajta sebekre, véraláfutásokra adnak magyarázatot. De ha nem kérdeznek, szerintem semmivel nem próbáljuk mentegetni. :-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.10.21. 18:02:03

Hát nekem eddig még nem keletkezett megmagyarázandó lila folt a popsimon :-)

E. Bonheur 2011.10.21. 19:56:59

És persze vannak a töketlen házastársak, akik nem vesznek észre soha semmit. Azt hiszem, hogy erre a férfiak képesek leginkább. Kisírt szemeket? Á, dehogy! A cigifüst ment a szemembe, Ők azok, akik annyira elvannak foglalva magukkal, hogy soha semmit se látnak. Nem éppen a nyerő kategória ez sem.

kiscsillag_75 2011.10.21. 20:37:20

Amikor a hátam és mind a két könyököm sebes - mert nem mindenkivel adatik meg ugye ágyban, párnák közt ... - nem ajánlott hátat fordítani a férjnek és bikiniben sétálgatni, de túl lehet élni lebukás nélkül és mindenképpen megéri :-)
A nyak az már kínosabb lenne...

Üvöltő Szelek 2011.10.21. 21:48:31

@skarlát betű: A lelki sérülések szerintem gyakoribbak mint a testiek, ha nem is a kisírt szem, de a révedő tekintet, vagy ha valaki a szokásosnál zárkózottabb, szórakozottabb. De hogy a külsőnél maradjunk, ugyan úgy árulkodó jegy lehet ha pl. egy nő kivirul: a szokásosnál ápoltabb külső, rendszeres testmozgás, új ruhatár vagy éppen újfajta smink. Bár ezt a kívülállók sokszor hamarabb észre veszik, mint a férjek...

barbieds (törölt) 2011.10.22. 09:44:21

@E. Bonheur: Szerintem nem el vannak foglalva magukkal, hanem általában nincs szemük az ilyesmire, nem fogják az érzelmi jeleket valahogy.

@Üvöltő Szelek: Azt olvastam egyszer, hogy egy férfi 100%-ig biztos lehet a felesége hűtlenségében, minden egyéb bizonyíték nélkül is, ha az egyszer csak elkezdi borotválni a punciját. :D

Koborlovag 2011.10.22. 12:04:07

Hjajj, micsoda emlékeket hívott életre ez a bejegyzés! :) No igen, volt már rá precedens régebben. Kölcsönös bűnjelhagyás, persze csak enyhe formában (nálam kilenc vonal hátközéptől bordairányba, nála pedig szokásosnál pirosabb bimbócskák...:D)
Valóban a legszarabb dolog ilyenkor hülye magyarázatokat gyártani, még ha muszáj is magyarázattal szolgálni.
@barbieds: férfiak hajlamosabbak a részletek felett elsiklani, nem látni meg azokat a változásokat, amik több infóval bírnak mintha kereken a szemükbe vágnák a valóságot. Ez igaz akár testi, akár viselkedési "bűnjelekre", változásokra.

Üvöltő Szelek 2011.10.22. 13:20:41

@barbieds: Jó, hogy írod, épp fontolgattam a dolgot:-)

normálnyomtáv 2011.10.22. 13:54:20

@skarlát betű: Igen, a "birkóztam / játszottam a gyerekkel" határozottan hasznos fordulat.

normálnyomtáv 2011.10.22. 14:01:12

Jut eszembe erről egy heti esemény. Munkahelyen a zakómat letettem egy szék háttámlájára. Jött a hosszú, szőke hajú kolleganő és rátette az övét. (hogyan is nevezzük a női zakót? Kosztüm?) Volt nagy nevetés, hogyan fogom itthon magyarázni a vendéghajszálakat. :-)

Koborlovag 2011.10.22. 14:25:04

@normálnyomtáv: Azért vegyes nemű közegben (nem varroda vagy bánya,ugye) akaratlanul is ilyen-olyan álbűnjelek születnek: hajszál, illatmolekulák. Az éles érzékszervű hölgyemények, akik még mondjuk küzdenek is némi bizonytalansággal, előszeretettel lovagolnak ezeken. Pedig aztán talán csak akkor kellene igazán aggódni, ha rúzsnyomot talál az inggalléron vagy óvszercsomagolást az autó ülése alatt... (klasszikus példákkal élve)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.10.22. 16:45:38

@barbieds: És, ha maga a férj kérte rá, mert a pornók alapján már ő is úgy gondolja, hogy enélkül nem élet az élet? :-) Be lehet ezt vezetni okosan, hogy ne legyen feltűnő.

Labdarózsa 2011.10.22. 17:19:27

Vigyázok a bűnjelekkel, de még az elején bizony megesett, hogy kisebb hámsérülésekkel tértem haza a térdemen egy szép napon. Szerencsére lakásfelújítás közben voltunk. Adott volt a magyarázat. :-) Hmmm. Így visszagondolva, de szép is volt! :-)

barbieds (törölt) 2011.10.22. 18:58:12

@skarlát betű: Ha a férj kéri, akkor nyilván nem erről van szó, nem igaz? Amúgy biztos vagyok benne, hogy minden félrelépő csaj valami trükkel vezeti be a hirtelen csupaszságot, ennyi finesz minden nőneműben van. Az az írás a "vak" férfiaknak szólt. :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.10.22. 19:04:03

@barbieds: Persze. De a férj kérheti úgy, hogy a felesége vezette rá, hogy tulajdonképp ezt szeretné, ő viszont azt hiszi, neki jutott eszébe először :-)

@Labdarózsa: Jaj, micsoda sztorikat hallottam már ezzel kapcsolatban :-) Pont lakásfelújításkor... Ilyenkor persze illik jókat szitkozódni is, hogy hitelesebb legyen az alakítás... (Na, az erkölcscsőszök végképp kibuknak, ha ezt olvassák.)

Labdarózsa 2011.10.23. 09:48:11

@skarlát betű: Tudod, gyanítom az erkölcscsőszöknek igazuk van, de az emlékemet akkor sem adnám nekik. :-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.10.23. 13:25:40

@Labdarózsa: Az erkölcscsőszök legalább annyit ártanak másoknak és maguknak, mint a szabadosabb erkölcsűek. (és itt most elsősorban szexuálerkölcsről beszélünk, bár minden mindennel összefügg, de nem lineárisan). A rendszer túl bonyolult ahhoz, hogy egyetlen aspektus alapján eldöntsük, valami többet árt vagy használ...

Jilley (törölt) 2011.10.23. 16:15:37

Egyszer nekem is ott volt a bélyeg, mindkét könyökömön. A szőnyeg, mint tudjuk elég speciális, égési sérüléshez hasonló nyomokat képes produkálni. Nyáron ezt takargatni szinte lehetetlen, éppen ezért a véletlenre bíztam, hogy kiszúrja-e a férj vagy sem. Mondanom se kell, kiszúrta. Valamibe beütöttem, volt a válasz. Hogy elhitte-e, ki tudja...? Jól gondolom, hogy egy szeretői viszonyban többször előfordulnak az ilyen "sérülések", mint a házastársi kapcsolatban?
@Lars.Lares! Még mit nem! Az alien wc pumpa :))))
Köszi Barbieds, ez is jó volt.

Kelpie 2011.10.23. 16:22:17

Férfi olvasóktól kérdem, hogy mit kezdenek az otthoni csökkent szexuális étvággyal? Speciel, ha nullára csökken?

Üvöltő Szelek 2011.10.23. 17:12:39

@Kelpie: Igen, ez engem is érdekelne, bár nekem világos, hogy pontosan melyik fél csökkent étvágyára gondolsz...Amit igazából tudni szeretnék, kedves férfi blogtársak, hogy úgy 25 évnyi házasság után, egy amúgy nem túl vonzó és szexuálisan nem túl aktív feleséggel akar szeretkezni a férje, kívánja? Vagy ez is rutánná tud válni mint a fogmosás? Mi van, ha ennek a férjnek szeretője lesz? Aktívabb lesz otthon, vagy éppen nem?

M-elicious 2011.10.24. 10:22:53

@barbieds: " egy férfi 100%-ig biztos lehet a felesége hűtlenségében, minden egyéb bizonyíték nélkül is, ha az egyszer csak elkezdi borotválni a punciját."

kósza gondolatként volt max. bennem, hogy félrelépjek, amikor "egyik napról a másikra" áttértem az "alaposabb" szőrtelenítésre. de a mai napig magamért teszem, nem másért. de nem mondom, örült neki, aki először meglátta:-)

az utóbbi években érdekes konyha-szociológiai felmérést tartottam több kozmetikusnál is az ügyben, amiből az derült ki, hogy a 20as csajoknál nem is kérdés a csupaszság, sőt, az ellenkezője viszatetsző. a harmincasoknál már nem ilyen evidens, és sokszor valami furcsa prüdéria miatt nem MERIK a kozmetikusuktól ezt a szolgáltatást kérni, és hónapokba-évekbe telhet (vagy esetleg egy ismeretlen kozmetikushoz való elzarándokoláshoz vezethet), amíg valaki erre e lépésre szánja magát.

a másik oldalról viszont egyre több pasi várja el, követeli meg az új partnertől, hogy szedessen le mindent, mivel már azon szocializálódtak, hogy ez így jó, így szép, és a (fiatalabb?) nőknél így természetes. ezáltal az érettebb nőkre is nyomás "nehezül" e tekintetben. hallottam már olyat, hogy új partner igen arrogánsan szólította fel a koraharmincas nőt erre. nemtom, meddig maradt. nálam repült volna.

másrészről állítólag ezek a trendek egy férfiöltözőben is megmutatkoznak; a trimmelés vagy szőrszedetés ma már nem ritka, főleg a fiatalabbaknál. A 20asok, 30-40esek és 50esek "higiénia" szokásai között (megint csak hangsúlyozom) állítólag szemmel látható különbségek vannak.

barbieds (törölt) 2011.10.24. 10:46:21

@M-elicious: Hát, a borotva mindig kéznél van. ;)

M-elicious 2011.10.24. 11:32:12

@barbieds: na igen, de ha bemegyek egy DM-be, hiába kérdezem a pénztárost, hogy hányan vesznek borotvát erre a célra...azért meséltem el a kozmetikusos "felmérésemet", mert érdekesnek találtam a különböző életkorú nők közötti hozzáállásbeli különbséget. a technika ilyen szempontból irreleváns.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.10.24. 11:32:45

@barbieds: @M-elicious: Na, jó témánál vagyunk, látom. :-)
De Melnek igaza van, ez így működik, és valószínűleg pornó hatásra. Mióta a neten könnyen hozzáférhető a pornó, és a nők is nézegetik, talán maguktól is "megfertőződnek", látván, hogy nem csak a profi, hanem az amatőr pornó is efelé hajlik.
Egyébként valóságos kis ellen-mozgalom alakult ki a szőrös punci védelmében, az is jópofa.
Ami a borotvát illeti, kicsit erősebb szőrzetnél nem igazán szerencsés megoldás, mert gyorsan jön a borosta, és az rosszabb, mint a rendes szőr - szerintem :-)

Az is érdekes, hogy a férfiak szőrtelensége mennyire divat, de ettől nekem feláll a nemlétező szőr a hátamon ;-) Egy férfi legyen vagy lehessen szőrös, különben hol marad az a jó kis különbség, ami izgalmassá teszi a dolgot? :-)

barbieds (törölt) 2011.10.24. 11:42:13

@M-elicious: Csak arra gondoltam, hogy aki szégyellős is a kozmetikusnál, az nyilván nem az a saját fürdőszobájában.

@skarlát betű: Szerintem a pornó hatása mellett biztos az a tapasztalat is közrejátszik, hogy mindenféle szexuális célzat nélkül is mennyivel kényelmesebb és gusztusosabb így.

Pasik: vegyes érzelmeim vannak, mert egy kis szőr nem árt, de mondjuk pont az intim tájékon utálom a bozótot.

Lars.Lares 2011.10.24. 11:48:06

Lehet az elkövető a tropikáriumos polip is, @Jilley: -)?
Borotvált jetit lájkolod @barbieds: -)?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.10.24. 12:06:09

@barbieds: Elsőre talán. Utána rájön az ember, hogy ezt egyedül azért elég bonyolult megcsinálni. Főleg tökéletesre :-) Én úgy döntöttem, hogy inkább leküzdöm a szégyenérzetemet. Mondjuk, szülések után ilyesmi már nem is nagyon marad az ember lányában :-)

Ízlések és pofonok...
Én csak azt tartom abszurdnak, hogy ezen görcsöljenek az emberek, főleg nők, de férfiak is... Van olyan pasi, aki társkeresőn remegve vallja be, hogy ő elég szőrös, merthogy volt már belőle gond. És egy 40-50 éves pasi esetében azért mégiscsak extra feltűnő lenne, ha elkezdene kozmetikushoz járni.

M-elicious 2011.10.24. 12:11:56

@skarlát betű: férfiaknál marad a trimmelés...de persze, ha ezen múlik, hogy a másik bejön-e nekünk, akkor régen rossz. szerintem ezt kellemes extrának kéne felfogni mindkét nem részéről.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.10.24. 13:06:09

@M-elicious: Szerintem is nagy gáz ettől függővé tenni bármit. Lehet róla civilizáltan beszélgetni, de elvárás ne legyen....

Kelpie 2011.10.25. 11:18:33

Azért én örülök, hogy nem borotválom, hanem csak fazonra vágom (trimmelem? Nem hallottam ezt még...). A fanszőrzetem most jótékonyan eltakarja azt a kis lila foltot a farkam felett, amit a tegnapi hevességben gyűjtöttem össze :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.10.25. 19:14:03

@skarlát betű:

Sőt: egy igazán rafkós nő úgy folytat le egy irányított beszélgetést a férjével, hogy a végén maga a pasas jön az ötlettel :-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.10.25. 19:19:10

@barbieds:

Én viszont azt mondom, hogy egy normális szőrzetű férfi esetében az azért elég mókásan néz ki, ha mondjuk a hasa meg a combjai azért valamelyest szőrösek, az ágyéka meg csupaszon világít a sötétben :-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.10.25. 19:46:20

@tiboru: Hát, tényleg. Elég érdekesen nézne ki. ;-)

nomad · http://szkaresz.blog.hu/ 2011.10.25. 22:08:06

A természet rendje: az igazi férfi fölül, a nő alul szakállas :) Nem mindegy, hogy borosták vagy szőrök találkoznak :) Amúgy eredetileg nőuralom lenne - www.lhp.hu/cs_olvas.php?m=29&a=3231&k=40

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.10.25. 22:41:57

@nomad: Te mindig ezt linkeled be, legalább tizedszer :-P

M-elicious 2011.10.26. 16:53:23

@tiboru:

valóban, rafkós nők rá tudják vezetni az emberüket, hogy ez a jó.

a trimmelés pont azt jelenti, hogy nem teljesen szőrtelen a férfiegyed. hogy Bálint gazdával éljek, a dzsumbuj helyett marad a pázsit.

erdei egérke 2012.07.16. 11:41:09

@barbieds: "Azt olvastam egyszer, hogy egy férfi 100%-ig biztos lehet a felesége hűtlenségében, minden egyéb bizonyíték nélkül is, ha az egyszer csak elkezdi borotválni a punciját. :D "
Na ez a mondat azt hiszem rólam szól!
Hát csajok, én nagyon újonc vagyok a témában, mindössze másfél hónapja vagyok hűtlen, és azóta borotválom a puncimat... azon gondolkodom, vajon mit fog szólni a férjem, ha majd észreveszi... abból kiindulva, hogy mikor voltunk utoljára együtt (talán10-11 hónapja...) még van időm gondolkodni... De erre nem gondoltam, hogy az egészet úgy adjam be, mintha az ő fejéből származna a gondolat. Köszi az ötletet. A gond csak azzal lehet, ha beindul rá... Vagy tán az nem is olyan nagy gond? Az a helyzet, hogy mióta megcsalom, már annyira sem kívánom vele a szexet mint korábban. Valahogy már nem bánt a házasságunk szexmentessége, sőt nem szeretnék a férjemmel lefeküdni, inkább kerülöm még a lehetőségét is, hogy felébredjen benne a vágy. Bár biztos ez is normális, amióta ezt a blogot olvasom, egészen normálisnak átlagosnak érzem magam, nem "marslakónak", amiért a langyos (hűvös) vízből forró fürdőkre vágyok.

barbieds (törölt) 2012.07.16. 15:01:21

@erdei egérke: huhh, azért ez érdekesen árnyalja a történetedet! A férjed aszexuális vagy barátnője van?

erdei egérke 2012.07.16. 19:04:29

Hááát, inkább az előbbi. Nem túl kezdeményező (csak az utóbbi napokban), könnyen visszavonulót fúj, még sosem erőltette a dolgot és sosem vett le a lábamról. Pedig nagyon vonzónak tart (vagy mégsem?), legalább is ezt mondja. Ha mégis barátnője lenne, valszeg dobnék egy hátast és megkönnyebbülésemben egy jót röhögnék, micsoda rossz emberismerő vagyok. De erre nincs sok esély.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.07.16. 21:35:55

@erdei egérke: Ha kibírja majdnem 1 évig szex nélkül, akkor inkább aszexuális, vagy majdnem az... Vagy már nem mer közeledni, de lehet, egyszer összeszedi magát, jön egy nagyjelenet, kibeszélés, és megpróbál visszahódítani... Az meg nem szokott sikerülni, ha az ember nyögvenyelősen csinálja...
süti beállítások módosítása