A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Megcsalnál egy robottal?

2014.06.26. 08:45 skarlát betű

Beszélgettünk már arról, kinek a számára hol kezdődik a hűtlenség, és a cyberszex vajon hová sorolható be, meg is állapítottuk, hogy sokan megcsalásnak tekintik azt is, ha nincs testnedv-csere, sem semmilyen fizikai kontaktus, sőt, olykor még a látvány és a hang is hiányzik, csak egy chatszoba van, arctalan szereplőkkel...

__etnogenez___birth_of_artificial_intelligence_by_earthxxii-d6nrlgg

De most, hogy egy robot átment a Turing-teszten, bizony egy új irányzatot is figyelembe kell vennünk: lassan vagy gyorsabban, mint gondolnánk, elkövetkezhet az az idő, amikor már azt sem tudhatjuk, hogy egy virtuális szexpartner valódi ember-e, vagy mesterséges intelligencia.

El tudok képzelni olyan szolgáltatót, amely kifejezetten mesterséges intelligenciákkal folytatott cyberszexre specializálódik, és úgy hirdeti magát, mint teljesen ártalmatlan, sőt, a partnerhez fűződő valóságos hűséget konzerváló lehetőséget, hiszen ki lenne úgy istenigazából féltékeny egy testetlen, lelketlen adathalmazra, amely informatikusok, nyelvészek és hasonló "kockák" előre gyártott paneleiből építi fel a "tökéletes" nőt vagy férfit? (A tökéletes férfi kitalálásához igazi bölcsészek segítségét is igénybe venném a helyükben, ha valaki ilyet tervezne, keressen meg.)

Tovább

Szólj hozzá!

Címkék: robot mesterséges intelligencia szilikonbaba

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr766419473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása