A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Posztajánló: Lehet-e jó az érzelemmentes szex?

2014.01.04. 16:55 skarlát betű

Férfiak és nők véleménye valószínűleg nagyon eltér ebben a kérdésben. Bár a blogjaimon inkább azok a férfiak kommentelnek, akik az érzelemmentes szexet nem igazán preferálják, sőt, egyesek még csak nem is tartják szexnek, az összlakosságban jóval nagyobb lehet azon pasik aránya, akik minden további nélkül rávágnák, hogy a jó szexhez egyáltalán nem kell érzelem.

i_have_feelings_too_by_bk_photos-d3bdb03.jpg

Persze, mint mindig, fontos lenne definiálni, mi az az érzelem, illetve a szex viszonylatában mire gondolunk, mikor érzelmekről beszélünk. I have feelings for you - mondja az egyszeri amerikai. Még nem arról van szó, hogy I love you, azt borzasztó nehezen lehet kinyögni (persze később meg automatizmussá válik és éjjel-nappal darálják), egyszerűen csak vannak irántad érzéseim. Vagy érzelmeket táplálok irányodban. Nem vagy közömbös számomra. 

Tovább a Szexről szabadon blogra

Szólj hozzá!

Címkék: érzelem posztajánló érzelemmentes szex

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr395733047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása