A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Rejtőzködő életmód

2011.02.22. 10:14 skarlát betű

Csak a statisztikákból látom, hogy vannak, akik beleolvastak már a blogba. Komment egyelőre sehol. Ezen nem csodálkozom, persze, egyrészt, mert minden blog-kezdet nehéz, másrészt, mert olyan nicken, amelyen beazonosíthatóak lennétek, nem szívesen kommentelnétek. Kivéve persze, ha a szentfazék kategóriába tartoztok, és erkölcsi felháborodásotokat akarnátok velem közölni. De egyelőre nem írtam olyan nagyon kiakasztó dolgokat. 

A szeretőtartásban egyébként (szerintem) a rejtőzködés a legnehezebb. Nem csak a randik titokban történő lebonyolítása. Ez egyszerű logisztikai feladat, bár sokaknak ebbe is beletörik a bicskája. De egy-egy alkalmat megszervezni nem olyan bonyolult, ha mind a két fél tudja, hogy mit akar. Nevezetesen AZT, de nagyon. Nehéz viszont, hogy nem mondhatja el senkinek. Vagyis alig valakinek. Élvezett egy nagyot, és úgy kell tennie, mint aki hónapok óta nem szexelt. Jó megfigyelőt nem lehet becsapni. Kivéve, ha a megfigyelő direkt nem figyel oda. 

Azt hiszem, sőt, biztos vagyok benne, hogy a férfiak nagy része valóban nem beszél senkinek a szeretőjéről/szeretőiről. Vagyis, ha beszél valakinek, az valószínűleg a soron következő szeretője. Aki esetleg nem veszi annyira jó néven, hogy a korábbi kalandok szereplőiről kell sztorikat hallgatnia. Pedig sokat tanulhat belőle. És a férfinak is nagyon jót tesz, ha ezeket a tapasztalatait kibeszélheti. Tovább élnének a pasik, ha nem gondolnák, hogy mindent magukba kell fojtaniuk. 

6 komment · 1 trackback

Címkék: titoktartás kibeszélés rejtőzködés

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr22679050

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Laza flört egy régi jelölttel 2011.02.22. 13:38:06

Ez nem az én sztorim. Ez a Kedvesem sztorija. Volt egy srác - nevezzük Gyurinak - aki annak idején, szingli korszakában, nagyon bejött neki. Amikor az életében váltogatták egymást a-nem-az-igazi-pasik, akikben mindben volt valami érdekes, valami jó, de...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.02.23. 07:27:06

Kedves trackbeckelők, nem akartok kommentelni is? Csak úgy kérdezem ...

kicsi bogár 2011.02.23. 08:44:50

Most akadtam csak rád, szeretek kommentelni. Nekem sem szoktak nagyon, sajnos... :(
Szóval: kinek mondjuk el ha van, vagy volt szerető? Szerintem senkinek! Jobb senkinek, mert ígyis-úgyis kiderül, ha már megmondja az ember egy valakinek, az már biztos kiderül... :):)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.02.23. 11:38:19

@kicsi bogár: Szia, üdv neked, mint első kommentelőnek :) Szerintem nem derül ki mindenképp a szerető. Csak tudni kell, kiben bízhatunk meg annyira, hogy elmondjuk. De az ilyesmi belülről mégiscsak rágja az embert.
Egyébként meg itt, névtelenül, egy nick mögé bújva nyugodtan el lehet mondani. :)

vagányfilozófus 2011.02.23. 21:07:29

A nőkön hamar meglátszik, mert rögtön kivirulnak. :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.02.23. 21:35:42

@vagányfilozófus: Az lehet, de a férfiak (vagyis a férjük) nem veszik ezt észre, mert már rá se néznek ... Persze most itt arra gondolsz, ha a szeretői kapcsolat klasszul alakul, mert ha sok benne a gyötrődés, ez a virulás bőgésekkel cserélődik.

Koborlovag 2011.03.31. 11:12:25

Elmondani, beszélni róla. Tényleg nagyon tud feszíteni belül, de ha lehet az ember hallgat róla. Rizikót nem vállalunk, már ha nem szándékosan akarjuk hogy valahogy kitudódjon és ezáltal szabaduljunk meg a kolonctól.

Hogy látszik-e kívülről az ilyen helyzet hatása? Persze! Akin nem látszik az nincs is igazán benne, azzal csak úgy történik valami, de nem éli meg. A nők jobban kivirulnak, és igaza van a bloggernek, hogy rajtuk viszont pont az nem látja, akit érintene. Magára vessen.
süti beállítások módosítása