A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

A függő társkereső

2011.09.21. 07:04 skarlát betű

Éjjel három. Próbálok ellenállni. Ne menj a géphez. Ne menj a géphez! Hátha visszaalszol.

Jaj. De nem válaszoltam bokafixnek a fixpartnerörökre társkeresőn. Márpedig muszáj írnom neki. Még megsértődik. Nem fogja érteni.

Pizsamában a gépnél. Gyorsan bejelentkezem. Párhuzamosan a csakegyéjszakáskaland szexpartnerkeresőt is kinyitom. Ott egy bikaboka nevezetű pasival szoktam csetelni. Bokafix nincs online. És bikaboka sem. Ez gyanús. Boka. Lehet, hogy ugyanaz a személy? Nem ez lenne az első eset.

De miért jelentkezik be két ilyen különböző társkeresősre? Na miért, azért, mert függő. Nyilván az összesre be van jelentkezve.

Megnézem, mikor regisztrált. A fixpartnerkeresőn hat éve!  És még nem talált fix partnert! Ez két dolgot jelenthet. Vagy képtelen lehorgonyozni valaki mellett, vagy soha nem is akart fix partnert. Nem. Még azt is jelentheti, hogy éppen volt közben partnere, de közben nem törölte magát. Gyanús.

A csakegyéjszakáson azt írta, hogy mindenből kiábrándult. És csak azért van itt. De ő nem is ide való. És érzi, hogy én sem. Hogy mi sorsszerűen találkoztunk itt, pont itt. Ebben a szennyben. Mert ő tulajdonképpen tartósat keres. Hosszú távra. Persze, hogy nős, ezt nem is tagadja, mint egyesek. De már semmi nincs köztük. Ő csak a gyerekek miatt tart ki. 

Írok neki a fixpartneren. Visszaolvasom a leveleit. Ismerős szófordulatokat keresek. És találok. De miért nem egyeznek az adatok? Az egyéjszakáson  190 centi, 61 kg, szőke, kék szemű és sportos. A fixpartneren 161 centi, 90 kg, kopaszodó és meghatározhatatlan színű a szeme. Képhozzáférést kérek. Nincs fent képe. Gyanús. 

Beesik egy flört. Hajnali fél négykor. Rövid és velős üzenet. Orális szexet ajánl az engemneválassz nicknevű illető. Törlöm. Erre letilt. Ennek külön örülök. Bár ki tudja, holnap reggel nem fogom-e mélységesen bánni, hogy így tettem. Jön még egy flört. Hat versszakos költemény a holdfényről, és arról, hogy a költő (vagy a küldő) csak bennem látja minden reményét. A költemény első két sora után borzasztó álmosság vesz rajtam erőt.

De még nem néztem át a legutóbbi bejelentkezésem óta érkezett képhozzáférés-kérelmeket. Egyébként a bemutatkozó szövegemben fel van tüntetve, hogy nem adok hozzáférést előzetes egyeztetés nélkül. De ez nem tart vissza senkit. Lécci. Muti már! Köszi! Törlöm az összeset. Ma ilyen kedvemben vagyok. 

Épp ki akarom kapcsolni a gépet, mikor megjön bokafix válasza. Mégis belépett? Ilyenkor? Hát ki az a hülye, aki ilyenkor online van? Tiszta partnerkereső-függő ez a pasi. Gyanús. Az ilyen nem is akar semmit. Csak levelezgetni. Ismerem a fajtáját. Most se javasol randit. 

Újabb üzenet. Egy erkölcscsősz küld el az anyámba. Aggódik az ország morális állapotáért. És felhívja a figyelmemet, hogy ez egy fixpartnerkereső. Sicc innen! Letiltom. 

Bikaboka szólít meg. Hogyhogy ébren, drága? Csak nem rám gondoltál az ágyikódban? Közben bokafix ömleng a másik társkeresőn. Rámjön az erőltetett röhögés. Reggel hatkor kelek, és képes vagyok itt ülni, ezzel az elfuserált bokával. Ezzel a függővel. Aki úgyse akar találkozni. Rákérdezek a képére. Miért nincs feltöltve semmi? Biztonsági okokból. Persze nekem megmutatja. Na, mutassa. Nem most, majd holnap. Be kell vallania valamit, de éppen felébredt a felesége és ott csoszog mögötte. Gyorsan kilép. Bikaboka is. 

Hajnalodik. Most már nem is érdemes lefeküdni. Megnézem az utolsó 48 órában regisztráltakat. Hátha találok valakit. Persze olyat, aki normális, tényleg akar valamit, és nem függő. 

22 komment

Címkék: humor

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr463241121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TBal 2011.09.21. 09:13:11

Elég fura poszt, legalábbis ilyesmi még nem jelent meg itt... mi ennek a háttere, miért íródott? Volt már részed ilyenben?

M-elicious 2011.09.21. 09:20:15

Szreintem vicces ez a kis egyperces egy ugyan-már-én-nem-vagyok-függő szemszögéből:-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.09.21. 10:30:18

@TBal: Valami hasonló már volt, a netes társkereséssel kapcsolatban, de azt nagyon mellre szívták egyesek. Azt gondoltam, ránk fér egy kis humor a sok véresen komoly téma után.
Én természetesen sose voltam függő, sőt elhatárolom magam a szöveg szerzőjétől :-P

@M-elicious: Örülök, hogy tetszik. :-)

M-elicious 2011.09.21. 10:37:04

@skarlát betű: aha, nem rólad van szó, értjük...

E. Bonheur 2011.09.21. 13:03:18

grat!
és jöhet egy vakrandi is ezután, mert azért valószínű, hogy a felek azért találkoznak is néha, egésszé akarnak válni.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.09.21. 15:34:50

@E. Bonheur: Persze, hogy találkoznak néha, úgy hallottam ;-)
De az ilyen randik akkor is majdnem vakok, ha láttál egy képet, mert a kép legtöbbször teljesen téves képzeteket kelt. (Főleg, ha még nem is a sajátját küldi el ... :-P)

M-elicious 2011.09.21. 15:43:56

@skarlát betű: Na, akkor kérjük a vakrandis sztorit is:-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.09.21. 15:48:45

@M-elicious: Majd megkérdezem a forrásomat, hogy van-e valami jó sztorija :-) De lehet, hogy csak félvak-randis lesz raktáron. :-P

M-elicious 2011.09.21. 15:49:48

@skarlát betű: vakok között félszemű a király!

E. Bonheur 2011.09.21. 20:41:08

Hú, a bokafixet nem szeretem, se névben, se viselni azt a tárgyat, ami a boka fölött csíkot hagy. Mert milyen az már, ha előkerül egy női láb, aki épp a szeretője előtt mezteleníti le magát, és az a bizonyos tárgy, ami legyen bármilyen finom anyagból, mégis képes barázdákat hagyni a bőrön jó darabig. Le a bokafixekkel, azt mondom, sőt az ilyen nevűekkel is.
Persze, ez most csak egy hangulat volt, ami ki kívánkozott belőlem.:)
A combfix, az elmegy. Naná, hogy elmegy. :)

Lars.Lares 2011.09.22. 13:21:55

:D
Nemér, hülyének néznek a munkahelyen a röhögés miatt!
:D

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.09.22. 13:38:30

@Lars.Lares: Alapból állandóan mosolyogsz, nem? Akkor meg fel sem tűnik, ha hangosan is felkacagsz... :)

Lars.Lares 2011.09.22. 13:45:56

Ha felvidítanak, akkor mosolygok, meg minden egyéb @Enchantée: -D!

Koborlovag 2011.09.22. 13:54:47

Poén ide vagy oda, azért ez az egész nagyon is valós kép...:) Kimosolyoghatjuk a társkereső függőket, de ugyanakkor az ő életük és az ő álmodozásaik is legalább annyira lehetnek itt témák.
Egyébként 10/10 a leírt szösszenet! :)

Jilley (törölt) 2011.09.22. 15:05:15

Na, most aztán sikerült gyanút keltenetek bennem! Én kis naiv! ;)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.09.22. 17:36:46

@Lars.Lares: Ennél nagyobb dicséret nem is kell :-)

@Koborlovag: Írtam már róluk párszor. De vendégposztot is várok. :-)

@Jilley: Mire gyanakszol?

Jilley (törölt) 2011.09.24. 23:04:34

@skarlát betű: Igazándiból semmire, már nem akarom fárasztani magam az "észtelen" logikámmal a neten szövődött kapcsolatok furfangos ármánykodásával.
KÉRDÉS! Nincs kedve valakinek cikket írni egyedülálló férfi és házasságban élő nő kapcsolatáról? Kíváncsi lennék, hogy miért lehet jó ez a felállás.
Hm? Valaki?

aJeti 2011.09.26. 13:14:25

muhaha! :D

combfix, nanáhogy :)
süti beállítások módosítása