A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

A számító dög és a naiv ártatlanság

2012.05.22. 07:48 skarlát betű

A múlt héten egy kereskedelmi rádió beszélgetős-hülyéskedős műsorában a házas pasikkal viszonyt folytató nők témáját feszegették. Na jó, nem feszegették, inkább felületesen érintették.

Ha jól emlékszem, valamiféle felmérésre hivatkoztak, amelynek lényege az volt, hogy két csoportba oszthatók azok a nők, akik házas pasikkal viszonyt kezdenek.

Ad 1: számító dögök. Ezek, kérem, csak szexelni akarnak, és persze értékes ajándékokat bezsebelni: ékszer, bunda, autó, lakás, jöhet minden. 

Ad 2: a naiv ártatlanok. Ezeket kihasználják nős pasik, és azzal hitegetik őket, hogy majd elválnak, és elveszik őket feleségül. De ez bizony ritkán esik meg. Az aljasok nem akarják a kis szendéket feleségül venni, csak szexelni akarnak velük.  

Röviden és velősen ennyi.

A huszonéves lány, aki az egész témát felhozta, aztán bátortalanul megjegyezte, hogy tán mégsincs minden rendben ezzel a két csoporttal, mert mi van azokkal a nőkkel, akik valami miatt, érthetetlen módon, elfogadják ezt a helyzetet, beletörődnek, hogy csak másodikok lehetnek egy pasinál? (Lesajnálta őket emberesen, a maga hatalmas élettapasztalatával.) Nocsak, akkor most mégsem csak két csoport van?

A téma azonban nem hagyott nyugodni, mert több csőrpiszkáló sztereotípia is találkozót adott itt egymásnak. Például, hogy a nők csak azért, mert valakivel jó együtt lenni, nem keverednek viszonyba. Mindig ezen túlmutató céljaik vannak, vagy beérik az alkalmi ajándékokkal, vagy életre, de legalább is évekre érvényes eltartási szerződésre áhítoznak (ez lenne a házasság, ha valakinek nem esett volna le). Vagyis nincs nő, aki ne akarna anyagi és egyéb előnyöket egy kapcsolattól. Pedig van. Ahogy olyan is, aki élvezi a szexet és az egyéb tevékenységeket a szeretőjével, és nem akarja szőröstül-bőröstül, de legalábbis pénztárcástul bekebelezni. 

Ugyancsak nem éreztem kósernek, hogy szende és ártatlan jelzőket kapjon, aki arra hajt, hogy a nős szeretője elváljon. Az 1. csoportba tartozó lehet anyagias, de itt is sokféle alosztály képzelhető el, a kitartott nőtől (a prostitúció egyik fajtája?), a csak igen drága barátnőig, aki státuszszimbólumként funkcionál, de ezért talán folyamatos rendelkezésre állásra kell berendezkednie, sőt, olykor fel kell adnia az életét. Számító az ilyen nőszemély? Persze, ettől függ a megélhetése. Aljas? Nem, ha a játékszabályok többé-kevésbé világosak, és valószínűleg az megy bele az ilyesmibe pasiként, akinek van rá pénze. (Olyan is van, aki csak megjátssza, hogy van rá pénze és rákölti a családi házat, tudom.) Alapesetben itt üzletről van szó. Ott kezdődik az aljasság, ha a nő olyan extra kívánságokkal áll elő, amelyek meghaladják a pasi teljesítő-képességét, zsarolja, kiadja a sajtónak vagy valami hasonlót művel. 

A 2. csoportba tartozó viszont nem feltétlen tartja be a játékszabályokat. Főleg, ha nem azzal kezdődik a kapcsolat, hogy a nős pasi bejelenti: ő válni akar majd valamikor, hanem épp ellenkezőleg, azzal, hogy ő semmiképp nem akar válni. Aztán a nő nyomására elkezd ígérgetni. De még az is lehet, hogy soha nem hangzik el konkrét ígéret, viszont a nő egyre többet akar. Számító? Vagy ártatlan és sajnálatra méltó? Ezt már az egyes esetekben külön-külön kell eldönteni. De számomra az, aki kifejezetten arra gyúr, hogy szétverjen egy családot, nem a naiv ártatlanság netovábbja. Persze, lehet velem vitatkozni, mint mindig. 

Igyekszem hozzátenni, hogy van nyilván olyan szingli szerető, aki ugyan szeretne férjhez menni a pasijához, de nem presszionálja a válás irányában, illetve sok olyan, aki még csak nem is ambicionálja a kapcsolat hivatalossá tételét. A 3. kategóriába pedig annyi féle nő és motiváció tartozik, hogy azt most ki se fejteném. De!

Hogy felmérjem, milyen szeretői csoportba soroljátok magatokat nőként, kérlek titeket, válasszatok az alábbi opciók közül. Nyilván több, mint 3 csoportot kreáltam, és még lehetne többet is, de ez talán körülbelül lefedi a lehetőségeket. Előre is köszönöm a részvételt és a kommenteket. 

 

45 komment

Címkék: viszony anyagiak ígéretek naivitás nős pasi számító dög

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr494522764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

barbieds (törölt) 2012.05.22. 11:29:52

Szerintem ezek a sztereotípiák még egy futó bosszankodást sem érnek meg. Az élet nem ilyen és kész.

Keresztény szellemiségű luxuskurva 2012.05.22. 13:26:04

Metroszexuális kék bálna vagyok, morganatikus házasságban 1 kecskével és 2 szextörpével, az egyik törpét kicsit szégyellem.

Peetee 2012.05.22. 14:11:56

Valami alapvető és súlyos problem van a cikkíró fejében, mert minden nőben a pénzért szexelő büdöskurvát látja, aki előbb (ajándékokért) vagy utóbb (eltartásért) vezényli a testét a férfiember karjaiba.

Kicsit el kellene gondolkodni az előző hetek eseményein, meg a világnézeten, mert ez távol áll a normálistól.

zelmavagyok · http://sikospálya.blog.hu 2012.05.22. 15:31:51

@barbieds: Ezek sztereotípiák és egy futó bosszankodást sem érnének meg, ha nem megint arról lenne szó, hogy van az "ember" akinek nője van, - megengedve, hogy nem csak 2, hanem többféle motivációból is akár - ez az egész az oldalborda ide-oda faricskált maradványa. És mint ilyen, mindenfajta morgolódást és bosszankodást megérdemel.

Atrox 2012.05.22. 15:39:25

@Peetee: a cikkben a nők egy viszonylag szűk csoportja van gorcső alá véve: azok, akik egy házas férfival folytatnak viszonyt, úgy,hogy tisztában vannak a helyzettel. Ezek nagy részére azért áll a fenti megállapítás...

magyar ember teli szájjal 2012.05.22. 15:40:56

Egy kövér, szakállas, ragyás informatikus vagyok, aki szexblogokat ír, de bekezdésenként elélvez.

Luzercica 2012.05.22. 18:52:52

@magyar ember teli szájjal: Akkor te képviseled itt az átlagpasit.

Törökátok 2012.05.22. 19:02:43

"Legkésőbb 14 éves korára minden nő eldönti, hogy talál magának egy férfit, aki helyette és érte dolgozik."

bengáli tigris 2012.05.22. 19:35:18

vegyük észre hogy a világ több mint a felén poligámia van, ha egy pali tud több nőt kezelni, ellátni mindenhogy, finanszírozni ---miért ne? és miért is kellene kisajátítani egy nőnek ezt a férfit -ha magát nem tudja eltartani? és ez az élete értelme megszerezni és megtartani....szánalmasan sivár és egyszerű életcél.

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2012.05.22. 20:07:18

Elég hülyeség volt a rádióban ezt a két típust mondani, hiszen egyértelmű, hogy a nők sem tipizálhatók ebből a szempontból.
Én már egyedülálló koromban (hol voltak még akkor a szinglik?) eldöntöttem, hogy ha nős pasiba botlok és az esetleg ott akarná hagyni a feleségét értem, akkor én lépek ki a kapcsolatból. Egyrészt azért, mert nem szeretnék egy család szétverésében asszisztálni, másrészt meg azért, mert mi a garancia arra, hogy ha értem otthagyja a feleségét, akkor engem nem fog otthagyni valaki másért?
Szerencsére soha nem kerültem olyan helyzetbe, hogy valaki miattam válni akarjon.
Az aktuális szeretőmmel a kapcsolatunk egyértelműen a szexről szól, nem akarom lenyúlni a (nem létező) pénzét, nem akarom a feleségétől elszakítani. Sőt, még én adok neki tanácsokat, hogy kezeljen bizonyos dolgokat. Talán azért működik olyan jól a dolog, mert ez "barátság extrákkal", és nincsenek "üzleti" céljaink egymással. Általában ezt próbálom követni, soha nem akartam ajándékokat (főleg nem drágákat) pasiktól, soha nem akartam senkinek tönkretenni a házasságát. Akkor sem, amikor egyedül éltem, és most sem.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.22. 22:12:18

@azentitkaim: Végre valaki, aki hozzászólt magához a kérdéshez :-)
Amúgy annyira szeretném tudni, hogy mi az a sok egyéb helyzet, ami nekem nem jutott eszembe, mert ez toronymagasan győzött. 50% szinte egyikbe se sorolja magát. De nem voltak képesek ideírni, hogy akkor milyenek ők? Szerinted mit hagytam ki, ami ekkora arányt produkál? Persze, az ilyen szavazást nem kell feltétlen komolyan venni, hisz brahiból is lehet szavazni bárhová.

Azért azt nem hiszem, hogy a halálos nagy szerelmedet is kirúgnád, ha éppen ő lenne az, aki miattad elválna. Az igazi, az egyetlen (ha van ilyen :-) Szerintem, ha egy pasi el akar válni, akkor elég súlyos okai vannak rá, már a szeretőzés előttről is. Nem a szerető teszi tönkre az ilyen házasságot, azt hiszem.(Persze vannak kivételek.)

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2012.05.22. 22:50:26

@skarlát betű: nekem van egy olyan érzésem, hogy az az 50% egyszerűen nem szerető, így nem tudja besorolni magát sehova. Vagy nem tudja, hogy szerető :), mert a pasija/nője titkolja a másik kapcsolatát.
Akkor, amikor én eldöntöttem, hogy nem maradok egy ilyen kapcsolatban, eléggé fiatal voltam, és tudtam, hogy ha nős pasival akadok össze, az biztosan jó néhány évvel idősebb lesz nálam. Nehezen tudtam elképzelni, hogy egy nálam jóval idősebb pasi legyen számomra a nagy szerelem :). Azóta meg nyilván más a helyzet, elég stabilnak tartom a házasságomat ahhoz, hogy a sajátomat és másét se akarjam felrúgni.
Mondjuk itt nálad olvasgatva eléggé az jön le nekem, hogy én nem kimondottan nőként viselkedem a házasságon kívüli kapcsolataimban abból a szempontból, hogy számomra bár kellenek az érzelmek, de elsősorban nem arról szólnak ezek, sokkal inkább csak a szexről.
Egyszer volt egyébként egy igazán gazdag pasim, de fel sem merült, hogy anyagi hasznot várnék tőle. Néhány hónapig voltunk együtt, a házasság szóba sem jöhetett vele, annyira tipikusan agglegény volt. Ajándékot nem igen kaptam, egyszer egy üveg parfümöt, mást nem és nem is vártam el. Az egyetlen dolog, ami "anyagi haszon" lehetett az volt, hogy az alatt a néhány hónap alatt gyakorlatilag mindig nála/vele vacsoráztam, így arra nem kellett költenem. Ez sem jött rosszul, de nem ezért voltam vele :), hanem azért, mert jó volt.
Egyszer el akart vinni nyaralni a Kanári-szigetekre, egyszer meg Angliába. Mindkétszer nemet mondtam. Hát ennyire voltam "pénzsóvár" és "számító dög" :).

2012.05.23. 13:39:03

@Keresztény szellemiségű luxuskurva:

Ez mekkora! Hát ezen a beszóláson behaltam! XD
Kösz!

2012.05.23. 13:43:48

@skarlát betű:

Szerintem a szavazók többsége vagy fix kapcsolatban él (épp nem szerető státuszban) vagy házasságban (épp nem csalja a társát és a társa se őt) vagy nem tud róla, hogy ő most épp részt vesz egy megcsalásban.

A pasik találékonyak tudnak lenni ha megcsalásról van szó, sok házasságban élő, gyermekes nő pedig inkább nem is akar tudni arról, mit csinál a párja amikor épp nem otthon van, mondván mindenkinek jobb a békesség.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.23. 14:00:51

@azentitkaim: @vágtázó halottkém: Lehet, hogy az én megfogalmazásom volt pontatlan, de csak azokra gondoltam a szavazás kapcsán, akik szeretők. Persze, ha a nem szerető női olvasók is szavaztak, akkor most kiderült, hogy a fele úgy olvasta ezt a posztot, hogy aktívan nem érintett. (Az viszonylag ritka lehet, hogy nem tud róla, de persze ez is előfordul.)

2012.05.23. 15:27:47

@skarlát betű:
A nők igyekszenek mindent magukra venni amiben érintettnek érzik magukat. Akkor is annak érzik magukat amikor valójában nem érintettek. :-)

bad_boomer 2012.05.23. 21:10:13

volt, hogy nem tudtam róla. többször is találkoztunk egy héten, nála is aludtunk, másfél hónap járás után indultunk haza egy szórakozóhelyről, mikoris egy nő elkezdett velem üvölteni a kijáratnál, hogy te ki a fene vagy? és nem voltam naiv kislány, egyszerűen irtó jól hazudott a pasi.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.23. 22:59:26

@bad_boomer: És ki volt a nő? Gondolom, nem a felesége vagy az élettársa, mert azt nem tudta volna eltitkolni, ha a saját lakására vitt.

Atkusz 2012.05.25. 15:23:17

Van még másik kategória is. A párom pl. csak barátot keres akivel jól érezheti magát, és az adott időben nem kell feleségnek/anyának lennie, hanem csak egy felszabadult nőnek. Az utóbbi időben sajnos gondjaink adódtak anyósék hathatós közreműködése miatt, ezért időt kért a szeretőjétől, hogy rendberakjuk a házasságunkat, mert neki ez fontosabb mint bármi más.

Atkusz 2012.05.25. 15:27:44

Én pedig még sose léptem félre, mert nekem elég a kapcsolat amiben vagyok, azonkívül nem vagyok a nők bálványa, se jóképű, se sportos, se gazdag, csak egy biztos pont tudok lenni, amilyen tipust viszont senki sem keres szeretőnek, hanem életre szóló társnak.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.25. 21:36:04

@Egyátlagossenki: Hú, de kiábrándító nevet választottál :-(
Szerintem a feleséged az elsősorban érzelmi-erotikus okokból viszonyt folytató kategória. Lehet, hogy az erotikus nagyobb súlyú az esetében, mint az érzelmi, de ezt nem lehet patikamérlegen mérni.

Tényleg úgy gondolod, hogy sportosnak, gazdagnak és jóképűnek kellene lenni, meg a nők bálványának? Hogy ilyen az összes szerető? Akkor kevés lenne belőlük :-) Szerintem ugyanazok a pasik jó szeretők, akik jó férjek is. Lehet, hogy ez kicsit meglepő, de szerintem így van...
A kérdés az, hogy te tényleg nem igényelnéd a változatosságot, vagy csak nem hiszel abban, hogy sikeresen el tudsz csábítani valakit.

Atkusz 2012.05.25. 22:14:48

Jó kérdés. Jelenleg a gondjaink nagy részét az okozza, hogy, nekem semmi önbizalmam nincs a szexualitásban. És mivel a páromnak az anyósomék által keltett légkörben sokkal kevesebb kedve van a szexhez, és nemrég talált magának egy új "játékost" ahogy ő nevezi, ez engem sosemlátott mélypontra lökött. Ezért kértem tőle, hogy amíg kettőnk dolgát nem rendezzük, addig ne csináljon semmit mással, mert jelenleg nekem ez olyan mintha helyettesíteni akarna, közben bizonygatja, hogy erről szó sincs. De nagyon megértő és segítőkész, csak én még eléggé szanaszét vagyok.
Szerintem nem tudnék elcsábítani senkit, mert bárki bármit mondd, először a külsőt nézed meg. Ha a külseje nem kelti fel az érdeklődésedet, nem fogsz vele szóbaállni. Én pedig eddigi tapasztalataim alapján egy ilyen kinézetnek a közelében sem járok.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.25. 23:06:36

@Egyátlagossenki: És a feleségedet hogyan szerezted meg? :-)
Nem a külső az elsődleges, bár számít, de nem olyan mértékben, ahogy első látásra tűnik. Illetve nem a puszta fizikai adottságok számítanak elsősorban, hanem a kisugárzás- És belőled az sugárzik, hogy nem hiszel magadban. (Még a hozzászólásaidból és a névválasztásodból is.) Ennek biztos millió oka van, aminek egy részét talán meg lehetne változtatni.
A netes társkeresőn nem a külső számít elsősorban. Vagyis nem ez az első szűrő, inkább azt mondom. Ezt csak arra a megjegyzésedre írom válaszként, miszerint nem áll veled szóba senki a külsőd miatt.

Atkusz 2012.05.25. 23:10:38

A feleségemet amikor megismertem, és elhívtam randira simán elhajtott. Azután volt hajlandó eljönni velem miután a tánctáborban együttöltöttünk egy hetet, és látta, hogy belső értékeim legalább vannak. :)

barbieds (törölt) 2012.05.26. 09:56:45

@Egyátlagossenki: Ajjaj, az ilyen táborok tudnak valamit (vö. zenetábor American Pie :D)!

Te, figyelj, nem kéne az anyósodékat valagon billenteni először is?

Atkusz 2012.05.26. 10:58:25

Azon vagyunk, csak nem egyszerű a helyzet, mert egy házban lakunk, bár csak a konyha közös. A párom is már jár psy-hez hogy megtanulja őket kezelni, én meg azért mert a párom azt mondta már nem tud hogy segíteni önbizalmat szerezni.

Atkusz 2012.05.26. 11:26:37

Egyébként azthiszem nem pontosan válaszoltam a kérdésre. Szeretnék hódítani, mert jól esne tudni, hogy másoknak is tettszem, és valoszinüleg jót tenne az önértékelésemnek, de nem érzem magamat képesnek rá, nem érzem hogy elég jó lennék hozzá, pedig a párom is noszogat! ;) de túlságosan félek a csalódástól.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.26. 13:18:58

@Egyátlagossenki: A tánc nem segíthetne most is? :-)

Az együtt-lakás átkozott egy dolog, lehet, nem kezelni kéne őket, hanem elköltözni, persze biztos anyagi okai vannak az egy ingatlanban való létezésnek.

Furcsa dolog ez az önértékelés-ügy, ismertem olyan pasit, aki a hiányzó önbizalmára hivatkozva menekült el egy ígéretes szeretői viszonyból, pedig minden működött volna, és mégse. Csak azért nem működött, mert ő elmenekült, a csalódástól tartva. Nem félhetünk örökké... A psy segít?

Atkusz 2012.05.26. 14:47:59

A psy segít, bár még csak egyszer voltam. A tánc is segítene, most is táncolok, de a párommal együtt, ő pedig az órákon elég egyértelműen a többiek tudtára adja, hogy az övé vagyok! ;) az együttlakás meg azért lett így mert apósom amellett, hogy egy bunkó, mozgássérült, és 10 éven belül tolószékben végzi, vagyis segítségre lesz szükségük, mi meg arra számítottunk, hogy segítenek a gyerekkel, ha vigyázni kell rá. Jelenleg a segítség egyoldalú(ők b***nak segíteni), a házról meg nem mondunk le, közöltem már anyósékkal, hogy előbb ásom el őket, mint hogy eladjam a házat.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.26. 18:43:36

@Egyátlagossenki: Eléggé csapdahelyzetnek tűnik, és erre az együttlakásra most nem is mondanék semmit, nyilván mindent végigfuttattatok már az agyatokban. De nem érdemes hagyni, hogy rámenjen a magánéletetek. Ez a helyzet mérgez benneteket szerintem.

Azért az furcsa, hogy valaki táncban magabiztos, egyébként meg nem, mindig úgy gondoltam, hogy a tánc összefügg az erotikával, de persze nem tudom, pont milyen jellegű táncról van szó :-)

Atkusz 2012.05.26. 20:02:51

Összefügg, nem is kicsit, mint tudjuk a tánc függőleges kifejeződése egy vízszintes tevékenységnek. Egyébként salsát és bachatát táncolunk.

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2012.05.26. 21:01:03

@Egyátlagossenki: szerintem egyszer menj el egy táncos helyre a feleséged nélkül, és mutasd meg, mit tudsz, nem fogsz tudni szabadulni a nőktől :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.26. 21:43:01

@Egyátlagossenki: @azentitkaim: Szerintem is :-) Jó, hogy nem megoldás mindenre, de egy pasi, aki ilyet táncot tud, már nem lehet annyira elveszett ember :-)

Atkusz 2012.05.26. 21:50:11

Nem mondtam, hogy tudok, csak tanulok. ;) tessék egy kis ízelitő, a lány nem a feleségem, de a pasi én vagyok.

www.youtube.com/watch?v=saNrd8hpQvs&feature=youtube_gdata_player

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.26. 21:54:00

@Egyátlagossenki: Jé, eddig még senki nem vállalta az arcát ezen a blogon, sőt, nem csak az arcát :-) Köszönjük.

Atkusz 2012.05.27. 12:49:35

Miért ne vállalnám? Ha vállalom a véleményemet, akkor ahhoz a személyem is hozzátartozik.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2012.05.27. 19:47:40

@Egyátlagossenki: Most mondd, mi is a bajod a kinézeteddel??? Nem értelek...

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.27. 22:50:44

@Egyátlagossenki: Kaptál már ajánlatot az itteni olvasóközönségtől? :-)

Egyébként azért vigyázz ezzel, hogy milyen információkat adsz meg magadról arccal, van, aki képes visszaélni vele. Ezek nagyon érzékeny témák, ne adj támadási felületet!

Atkusz 2012.05.27. 23:53:13

@Enchantée: vállas vagyok mint egy kólásüveg, pedig egész életemben sportoltam, a fogaimon többet már fogszabályozó se tud segíteni, és elég hosszú még a lista.

@skarlát betű: Ez egy publikus videó amit az egyik táncóra végén csináltunk. Ezzel ki tudna visszaélni?

Egyébként innen se kaptam ajánlatot, szóval asszem mégis nekem lesz igazam. :/

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.28. 09:27:01

@Egyátlagossenki: Ha meg akarod győzni magad róla, hogy neked van igazad, akkor sikerrel fogsz járni, de hogy ez miért jó neked? Amíg te magad nem hiszel egy kicsit abban, hogy nem egy rakás szerencsétlenség vagy, addig más se fog benne hinni. Tudom, milyen, tapasztalatból beszélek. Kifogásaim nekem is voltak mindig. :-P

Nem a videóval élnének vissza, de adtál egy csomó olyan személyes infót, amit a videóval összekötve már nagyon szépen fel lehet használni, ha valaki rosszat akarna.

Csak vicceltem az ajánlattal, ahhoz szvsz kicsit hosszabban kell itt időzni :-) De sejtésem szerint még mindig inkább a pasik nyomulnak, mint a lányok, blogon belül is, bár erről még nem készítettem felmérést, lehet, hogy ideje lenne :-)

Atkusz 2012.05.28. 09:54:50

Az egyetlen ok amiért nem vállalom a nevemet is, az az, hogy apósom egyik kedvenc szórakozása utánunk keresni, kutakodni az életünkben, és ehhez nincs semmi köze. A feleségem meg úgyis tud mindenről. Egyébként pont azért járok psy-hez, hogy segítsen legalább egy kicsit elhinni , hogy nem vagyok egy rakás szerencsétlenség.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2012.05.28. 10:32:28

@Egyátlagossenki: Jajjmár, mindenki tudna magáról több oldalas hibalistát összeírni nehézségek nélkül. Fogadd el magad, hogy ez vagy te, és mások is jobban elfogadnak. :)))

Szerintem ne ajánlatot várj, azért egy nő mindig nő, és igyekszik úgy tenni, hogy úgy tűnjön, a férfi kezdeményez! ;) Persze kedves érdeklődéssel azért gondolom megkereshetnének, de ha már egyszer zöld utad van, te is megteheted/néd ugyanezt, nem? :)
(Amúgy meg ha nem tévedek, más blogszolgáltatónál láthattalak ilyen témában, vagy nem?)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.28. 11:17:45

@Egyátlagossenki: A nicknéven azért elgondolkoznék, már, ha megkeresnél valakit :-) Ne ordítson róla, hogy nem bízol magadban!

Atkusz 2012.05.28. 12:03:56

@Enchantée: Ha arra a bizonyos rózsaszín blogra gondolsz, ott se kaptam választ. ;)

Egyébként pont azon dolgozom, hogy elfogadjak magam, de hosszú még az út. Amikor pedig össze tudok szedni egy morzsányi önbizalmat, akkor próbálkozom, csak eddig sikertelenül.

@skarlát betű: A néven majd gondolkozom, de jelenleg szerintem ez illik rám a legjobban. :)
süti beállítások módosítása