A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Szolgálati közlemény: rejtett "hűtlenség csoport" a Fácsén

2012.06.11. 12:52 skarlát betű

Kedves Olvasóim,

mivel elég szavazat gyűlt össze ahhoz, hogy érdemes legyen létrehozni a zárt csoportot, ezt a hétvégén meg is tettem, mitöbb, már van 9 tagunk, ha jól számolom. És beindult a beszélgetés is. 

Jelentkezni úgy lehet, hogy ismerősnek jelöltök (Skarlát Betűt keressétek). Ha valaki ismeretlen nick-kel jelöl meg, legyen szíves küldeni egy üzenetet, hogy kivel is azonos ő, vagy, ha eddig nem kommentelt, mit kell tudnom róla. Nem szeretné egyikünk sem szerintem, hogy troll kerüljön be. A csoport rejtett, tehát állítólag nem lehet látni kívülről még azt sem, hogy ki van benne, azt persze igen, hogy Skarlát Betű ismerősei vagytok.

Jelentkezzetek, beszélgessünk, vitázzunk, és persze ne hagyjátok abba a blogon se!

Köszi az együttműködést! 

SB

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr764579429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása