Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Szex=???

2012.07.19. 07:19 skarlát betű

Az egyik leggyakrabban használt fogalom a hűtlenség témakörében maga a szex. De ha jól belegondolunk, lehet, hogy sejtelmünk sincs, mit értenek a többiek szexualitáson, szexuális kapcsolaton, vagy szeretkezésen. Talán még saját magunkról se tudjuk pontosan, mit értünk alatta, hiszen a legtöbb ember nem foglalkozik az általa használt fogalmak egzakt definíciójával. 

intimacy.jpg

Találtam egy cikket, amely érdekes számadatokkal szolgál azzal kapcsolatban, hogy Indiában Indianában ki mit tart szexnek és ki mit nem. Azt gondolná az ember, hogy a pénisz-vagina kontaktust az emberek 100%-a a szex fogalmi körébe sorolná, de ez bizony nincs így: "csak" 95% szerint van ilyenkor szexről szó, és ha nincs ejakuláció (ó, férfiközpontúság...) akkor már csak 89% sütné rá a vörös szex-bélyeget. Őszintén szólva, ha így belegondolok, van olyan közösülési forma, amit én se tartok igazán szexnek. Ha például az egyik résztvevő kínzásként, erőszakként, szenvedésként vagy szégyenként éli meg az aktust, az a számára szex? 

Clinton óta nem lep meg senkit, ha azt hallja, hogy az orális izgatás (és beteljesülés) az igazából nem is szex, bár valami azt súgja, hogy ezt a jó elnök úr soha nem gondolta komolyan... Pedig Indianában a megkérdezettek 30%-a ugyancsak nem tartja szexuális érintkezésnek. Az análist pedig 20%-uk nem sorolta a fogalomkörbe. (Kíváncsi lennék, hogy akkor ezek a cselekedetek mégis minek számítanak a szemükben...) A cikk elsősorban a betegségmegelőzés szempontjait veti fel: lásd, ha sokan bizonyos dolgokat nem tartanak szexnek, akkor talán azt fogják gondolni, hogy a nemi úton terjedő betegségek sem kaphatók el ily módon, pedig dehogyisnem. (Az egyik leggyakoribb probléma szerintem például az, hogy akik az óvszert népszerűsítik, említést sem tesznek arról, hogy orális szex közben is meg lehet fertőződni...)

De bennünket nem az egészségügyi vonatkozások érdekelnek elsősorban. A hűtlenség egyik legfontosabb mozgatórugója a szexuális kielégületlenség, és ebbe most azokat is beleértem, akik csupán változatosságot vagy nagyobb mennyiséget keresnek: hiszen ez azt jelenti, hogy a hivatalos partnerük egymagában nem elégíti ki őket. Ha tehát annyira fontos a szex számunkra, hogy sokmindent kockára teszünk érte (vajon tényleg a szex miatt tesszük kockára?), akkor minimum elvárható lenne, hogy képesek legyünk meghatározni, mi tartozik a szexualitás körébe és mi nem. 

Például: vajon elengedhetetlen, hogy minimum kétszereplős legyen? Vagy elengedhetetlen, hogy orgazmussal járjon? Szexuális történés-e, ha csak megkívánunk valakit az utcán? Szex, ha maszturbálunk? Csak akkor, ha ki is elégülünk? És, ha érintés nélkül, spontán elégülünk ki? Az szex, vagy sem? Mi a helyzet a vallásos eksztázissal, amely pont olyan testi tünetekkel jár, mint az erotikus izgalom? Milyen viszonyban áll egymással a szex és az erotika? Vajon az erotika nélküli szexet minek tartsuk? És a szex nélküli erotikát?  

Biztos van, aki szerint a szex csak a gyermeknemzés céljából történű koitusz, másnak a számára meg szinte minden pillanat erotikával telített. Van, aki csak a heteró szexet tartja igazinak. Szex a pornó a résztvevők számára? Vagy kemény fizikai munka? Szex a prostituáltnak, ha egy ügyféllel van? Vagy csak meló? Szex az, ha egy hagyományos és erősen vallásos társadalomban a férj kötelességszerűen megdöngeti a feleségét, egy lepedőn kivágott lyukon keresztül, de egyébként hozzá sem ér? (Most szexuális indíttatású bűncselekményekre nem is akarnék kitérni, pedig azokról is beszélhetnénk ebben a kontextusban.)

Mi a szex? Testnedvek cseréje? (Akkor óvszerrel már nem az?) Intimitás? Eksztázis? Szerelem? Vágyaink ilyen vagy olyan formában történő kielégítése? Mindegy, hogy a résztvevők akarják-e igazán? Mindegy, hogy élvezik-e? Létezik minimális konszenzus? 

Anélkül, hogy végleges válaszokat várnék, érdekelne a véleményetek. 

48 komment

Címkék: definíció szex

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr914658322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannawald 2012.07.19. 08:37:08

hát elsö gondolataim ezzel kapcsolatban ezek (mindegyik megállapítás szerény véleményem, s nem megcáfolhatatlan, fellebezhetetlen ténymegállapítás):
mindenképp legalább 2 ember kell hozzá (több persze lehet :) ).
kielégülés viszont szükségszerüen szerintem nem. max ha valami okból kifolyólag számtanórát tartunk, akkor a kielégülés nélküli csak félnek számít :)
érzelmi kötödés sem szükséges
fizikai vonzalom vagy a vágy pusztán a szex iránt akkor és ott azonban legalább az egyik fél részéröl igen
az hogy óvszerrel, hogy melyik testnyílásba, az szerintem megint csak irreleváns (ahogy Balaton Szandra mondaná :))
ezek alapján azonban az eröszakos közösülés is szex, és szerintem igen, az, de ezertrilliárdmilliárdbillió százalék, hogy nem szeretkezés. azt hiszem számomra a szex egy elég nagy halmaz, s azon belül a szeretkezés az, ami egy sokkal kisebb, amihez kell érzelem, amihez kell intimitás, amihez kell erotika stb.
hát ilyesmik jutottak hirtelen eszembe :)

LostInLove 2012.07.19. 10:07:56

Hát, szerintem szex az, ahol minimum két aktív szereplő van jelen, és legalább az egyik nemi szerve kapcsolatban van a másik bármijével.
Oké, akkor beszélhetünk a hűtlenségről?

est ragon 2012.07.19. 12:10:57

Halmazelmélet szerint a szex az a legnagyobb halmaz, amin belül számtalan részhalmaz található. talán annyi részhalmaz, ahány ember... meg ha azt vesszük, hogy azért általános (de nem feltétel) a minimum két ember közt létrejövő szexuális kapcsplat, akkor az elméleti halmazok száma, elvileg milliárd szor milliárdos nagyságrendű változatot eredményezhet elvben...
A tárgyakkal (fetis) vagy állatokkal "elkövetett" szex meg már olyan szorzószámot eredményez, hogy elfogynak a nulllák... :-)
Szex lehet már gondolat is? Szerintem igen.
A születése valahol itt érhető tetten...
Az inger, ami kiváltja a gondolatot, már szex???
Ha egy másik ember (állat, tárgy, szituáció) az inger, akkor már az inger is szex.
Tényleg... a cipőfetisiszta egész nap olyan ingereknek van kitéve, mintha egy ffi egész nap meztelen, kihívóan incselkedő nők között járna-kelne ??
Vagy a birkákra (is) gerjedő juhász???
Vagy minden a szituáción múlik????
Miként élünk meg másként és másként szituációkat?
Na szóval... azt se tudjuk hol kezdődik....
Alapvetően a fajfentartási ösztönhöz köthető eképpen abszolút mértékben hormonok levezényelte "jelenség-folyamat-késztetés", de az emberi tudat sokat-mindent megváltoztathat.... de még milyen sokat.. :-)))))

est ragon 2012.07.19. 12:27:23

@LostInLove: Azért annál, amit itt "feltételül" szabtál, sokkal több minden lehet szex....
Kevesebb is elég hozzá... :-)
De amit írtál abba az is belefér, ha egy urológus fogdossa egy ffi farkát, vagy nőgyógyász vizsgálja a genitáliákat....

LostInLove 2012.07.19. 12:35:33

@est ragon: Igaz :) némileg szűk látókörű vagyok...

est ragon 2012.07.19. 12:35:53

@LostInLove: Ja... és mit tekintesz aktív részvételnek ?
Ha valaki "csak" ül, nézi a meccset, közben sört iszik és telefonon szidja a bírót a haverjának.... a párja meg közben kézzel-szájjal-eszközzel kielégíti ?
Ki volt az aktív, ki a passzív???
Ha alszol (úgy teszel), és hagysz a szeretődnek még egy utolsó gyors koituszt, akkor Ő szexuálisan aktív, Te meg a mímelésben ( alvást színlelsz) ?
Az aktivitásnak a szexre kell irányúlni...
Ja... mi is a szex ????? . :-)))

SB!!! Ezt jól kifundáltad.... :-)))))

E. Bonheur 2012.07.19. 13:59:56

Talán érdekesebb a kérdés úgy, hogy számodra mit jelent a szex? Szavakban elmondani, különösen néhány szóban, egy kommentben meg se kísérelném, ide más eszközök kellenének.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.07.19. 14:03:46

@hannawald: @LostInLove: Érdekes, hogy minimum kétszereplősnek kell lennie... A jelen van azt is jelentheti, hogy csak néz, esetleg számítógépen keresztül, tehát nincs fizikailag jelen? Vagy elég, ha telefonon van jelen?
Ha dönteni kell aközött, hogy inkább szex-e egy erőszakos közösülés vagy egy maszturbálás, akkor én tuti az utóbbira szavazok. De lehet az erőszaktevő számára szex, az áldozat számára meg kínzás. Attól függ, ki hogyan éli meg, nem attól, hogy pontosan mi történik.
LostInLove: hisz folyton a hűtlenségről beszélünk, csak nincs hiányérzeted? :-)

@est ragon: Valószínűleg az érzésen múlik, ami bennünket eltölt, miközben csinálunk valamit, vagy éppen történik velünk valami... Az orvosi vizsgálat általában nem szex, az biztos, egyik résztvevő számára sem, de lehetnek kivételek :-)
Tudom, hogy nincs erre válasz, csak érdekesnek tartom a kérdésfeltevést :-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.07.19. 14:04:40

@E. Bonheur: Volt ilyen címváltozat is, de elvetettem, a lehető legáltalánosabban akartam megfogalmazni...

És milyen eszközök? :-)

E. Bonheur 2012.07.19. 14:21:38

@skarlát betű: nekem egy filmnek egy részlete például, egy jelenet fejezi ki mindazt amit jelent számomra.

hannawald 2012.07.19. 14:29:25

@skarlát betű: hááát igen, éreztem a posztból is, hogy ezt máshogy látjuk. nem tudom, miért esik ki nálam a maszturbálás a szex fogalmából, tényleg nem. a cyberszex is kiesik, noha a nevébe én is belemondom, s mégsem az. nekem nem. valószínüleg azért érzem azt, hogy minimum 2szereplös, akiknek fizikailag jelen kell lenniük, mert ezt valamilyen fajta "társas tevékenységként" aposztrofálom. s képzeletben maszturbáláskor sem vagyok egyedül, tehát ha nem lenne senki a világon akit el tudnék képzelni, pl mert én lennék az egyetlen ember a Földön, akkor valszeg nem is lenne bennem vágy. legalábbis én így képzelem.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.07.19. 14:35:37

@E. Bonheur: Konkrétan?

@hannawald: Én magam sem tudom, miért, de számomra úgy tűnik, hogy nem kell hozzá két szereplőnek fizikailag jelen lennie, persze, fantáziában ott lesz, azt hiszem, mindenképp. Nyilván nem múlik semmi azon, hogy mi magunk számára hogy definiáljuk, például ezt a maszturbálós részt. Ha valaki élőben nézi ugyanabban a szobában, de nem nyúl a másikhoz, akkor az már szex? Vagy kell a testi érintkezés? Ugyanakkor a lepedő lyukán keresztüli dugást meg nem mondanám szexnek, pedig teherbe esni simán lehet tőle.

Ha nem lenne senki más a földön, mert soha nem is volt, vagy mert mindenki más meghalt? Ha utóbbi, akkor lenne benned vágy és tudnál fantáziálni. Az előbbi helyzetet nehezen tudom modellezni.

E. Bonheur 2012.07.19. 15:18:45

@skarlát betű: egy kicsit a sci-fibe, a fantázia világába nyúlnak az én gondolataim is, a film, az tulajdonképpen dráma-horror. A misztifikált vágy és a szex, viszont a horrorfilm eszközeivel kitűnően van ábrázolva. Possession (1981) (Több ilyen nevű film van, azért írtam évet is utána.)

Virt02 2012.07.19. 15:20:44

Hűtlenség az, amit a másik annak vesz/tart/gondol.

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2012.07.19. 15:20:46

Azt sem tudod definiálni,hogy mi az a szék...

LostInLove 2012.07.19. 15:21:47

@est ragon: ne idézgess kérlek, de ha már muszáj, legalább ne bénán... Nem néz focit, nem iszik sört. Én igen... Lazíccccccccss! és igen, szex. Neki mindenképp, hiszen élményt kap. Nekem lehet hogy simán csak örömszerzés (adás)... Jajdefrusztráltnak teccik lenni :-o

SB! bizony hiányzik... én most max csak beszélni tudok róla, bíztam benne, hogy jön majd egy jó kis poszt, ami tele lesz a gondolataimat foglalkoztató kommentekkel, erre nofene, elvont filozófia....

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.07.19. 15:29:25

@E. Bonheur: Hú, ezt most hirtelen nem tudom előkotorni :-)

@LostInLove: Bocs, de most ez jutott eszembe :-) Legtöbben a gép előtt ülve max csak írni tudunk róla, tisztelet a kivételnek. :-)

Styxx 2012.07.19. 15:50:11

@skarlát betű:
Az erőszakos közösülésben a szexualitás gyakran másodlagos. A felvilágosodásig (Sztálin elvtárs aztán revideálta a II. VH végén:-( ) egy elfoglalt városban a katonáknak engedélyezett fosztogatáshoz hozzátartozott a legalizált nemi erőszak is, amit nem is annyira az motivált, hogy a katonák levezethessék a fölös szexuális feszkót, hanem az ellenség, mint kollektíva totális porig alázása. A délszláv háborúk során, Ruandában stb is felvetődött:
A megerőszakolt áldozat szemszögéből szerintem sem szex, semmiféleképp (kivéve ha egyfajta közös megegyezéses szerepjáték)
srbija.blog.hu/2010/09/08/nemi_eroszak_polgarhaboru

Amúgy szerintem a maszti/fétis/zooszex is szex. érdekes lehet az állat szemszögéből, ha gyengéd a vele szexelő ember, és ha számára is izgató.

Egyébként a szex jó öreg definíciója pofonegyszerű: 90% súrlódás 10% fantázia :-)

Treff7 2012.07.19. 16:07:54

"...Ma is úgy van, és minden időben úgy volt, hogy minél döntőbb jelentőségű dologról van szó, a pontos megfogalmazás remény annál kisebb; ezért van az, hogy a legfontosabb dolgok megfogalmazása a legkevésbé lehető, s amikor abszolút dolgokról van szó, ezeknek megfogalmazása teljesen lehetetlen...."
Hamvas Béla

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.07.19. 16:13:06

@Styxx: A háborús tömegerőszak valóban külön kategória, nekem csak az rejtély, hogy a pasiknak hogy van hozzá ingerenciájuk - máskülönben nem pszichopata egyénekről beszélek -, mert az, hogy lövöldöznek, embert ölnek, még érthető számomra, ez viszont valami egészen más... És az ilyenkor foganó gyerekeket nem tekintik a sajátjuknak? Volt egyszer egy film egy nőről, a jugoszláv háború idején játszódott, kitagadta a saját családja, mert az ellenség megerőszakolta és teherbe esett. Végül a nő megszült, és egy amcsi katonával próbált menekülni, de őt ( a nőt) elkapták és egy busz összes utasával együtt agyonverték. A katona megmentette a gyereket. Nagyon kemény film volt, nagyon megmaradt bennem.

Mi ez a súrlódásos dolog? :-)

Anti Anyag (törölt) 2012.07.19. 16:13:12

"Mi a helyzet a vallásos eksztázissal, amely pont olyan testi tünetekkel jár, mint az erotikus izgalom?"

Na ez a csóka valószínűleg hitgyülis lehet.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.07.19. 16:16:26

@Anti Anyag: Csóka én lennék? Hehe, hitgyülis. Nagyot tévedtél.
Olvass egy kis Avilai Terézt.

finomapufi 2012.07.19. 16:19:42

Érdekes téma. Én az orális szexet, amit én adok, azt nem tartom szexnek. Ha kapok is, akkor igen. De pl megcsalásnak se tartom, ha van kapcsolatom, és egy másik hapsit így kényeztetek. (Előfordult már, kicsi lelkifurdalásom se volt.) A netszexet se tartom szexnek. Egy szobában egymással szemben masztizás, ez sem szex szerintem, inkább felvezetése a közös szexnek. Nálam tágak a határok.

finomapufi 2012.07.19. 16:21:49

Párom a megcsalásról gondolkodik furán. Szerinte ha egy pasi prostihoz jár, az nem megcsalás. Van még olyan pasi, aki így gondolkodik?

Styxx 2012.07.19. 16:28:24

@skarlát betű: A háború alatti erőszak ilyen tömegpszichózis dolog lehet, mint mondjuk a tömegben kitört pánik során az egyén birkakénti viselkedése, ami gyakran irracionális, ezért is taposnak halálra rengeteg embert. Vagy, mint a fanatizált tömeg, lásd Jézus-Barabás, Hitler-beszédek, Az akarat diadala stb. Szerintem a férfiaknak olyankor "hangyaként" áll fel (értsd, nem individumként viselkednek, hanem a gépezet része). Nekem szerencsére nem volt háborús élményem (csak háborúközeli, de pszichésen az is nagyon szar) ilyesmiből hál' istennek kimaradtam. Viszont van ilyen tömegpszichózis katonaélményem, amikor hadgyakorlaton két hét veremsátorban rothadás után tömegesen mehettünk zuhanyozni és spontán elkezdtünk közösen énekelni egy dalt. Na, ez az adhoc kórus is adott egy endorfin-löketet, amit korábban el sem tudtam volna képzelni magamról, hiszen nem vagyok egy danolászós.
Sajnos nem tudom teljesen kizárni, hogy ha eljutnék egy harci helyzetig, akkor magam is erőszakolnék, bármennyire is tiltakozik mindez ellen a józan eszem, de ezzel valszeg így lehet szinte minden férfi. Hasonló, mint a jkamu áramütéses szociológiai kisérlet, ami alapján az emberek kétharmada somán agyoncsapná vétlen embertársát a 230 volttal, ha levennék a válláról a felelősséget és parancsra tenné.
A filmet, amit leírtál nem ismerem, elég keménynek hangzik. Van néhány hasonló a témában, kicsit másképp Angelina Jolie-é is, hiszen ott szerelmesek lesznek egymásba az eredeti script szerint, tiltakoztak is a bosnyák nőszervezetek.
A súrlódás poént szerintem nagyon is jól érted :-)

zelmavagyok · http://sikospálya.blog.hu 2012.07.19. 16:48:39

@Styxx: Éppen ezen a "jó öreg definíción" bukik meg az egész... mert én úgy ismerem, hogy nyálkahártya súrlódik nyálkahártyán, az nem szex, attól lesz szex, ami az agyban történik közben... tehát szex az amit annak élünk meg?

TARTYOM 2012.07.19. 17:08:54

Ha egyik nemiszerv érintkezik a másikkal, akkor az szex.

Hol itt a probléma? Nem attól szex a szex, hogy egyik fél élvezi vagy nem.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2012.07.19. 17:37:38

@wmiki:

Szevasz Miki, már hiányoltalak :-)

Bokortalan Hajléktalan 2012.07.19. 18:39:16

Korábbi kutakodásaim során találtam egy pont idevágó bejegyzést, tanulságos.

absztraktor.blog.hu/2009/09/18/hogyan_basszunk_1

fotengelyszimering 2012.07.19. 19:34:20

A szex nemiséget jelent. Vagyis szerintem bármilyen pusztán nemiséggel kapcsolatos dolog, szexuális vággyal kapcsolatos tevékenység, cselekvés beletartozik a szex halmazba.
Széles a spektrum: nemiszerv stimulálásától, a szexképek nézésén át, a nemi erőszakig.
A nemi erőszak is szex, de az egyik fél erőszakkal kényszeríti szexre a másikat.

A csók talán a lájtos szex. :o)

Zb74 2012.07.19. 19:39:23

A hivatkozott cikkben nem India, hanem Indiana szerepel...:)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.07.19. 19:44:50

@Zb74: Jaj, ezt félreolvastam, köszi a figyelmeztetést, javítottam. Ez is Kolumbusz hibája :-P

soproni1 2012.07.19. 19:57:00

Pl. Ausztráliában az előjáték, amikor a pasi megrázza a nőt, hogy " ébren vagy drágám ? ".

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.07.19. 20:01:43

@finomapufi: Pedig kevés intimebb és izgatóbb dolog van, mint orális örömökben részesíteni egy általad kívánt pasit. Ha ez nem szex...

Igen, létezik egy csomó pasi, aki a prostihoz járást nem tartja megcsalásnak, de a nők igen nagy százaléka szvsz ezzel nem értene egyet. Sőt...

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.07.19. 20:37:49

@Styxx:
nincs ebben benne a jó öreg hatalom nevű játék?
Mert szerintem igen.
Ha megmutathatom, hogy nekem mekkora hatalmam van, mennyi ember felett "rendelkezem", az engem is rengeteg öntudattal és erővel tölt el.
A profilozók gyakran mondják, hogy a szexuális bűncselekmények sosem a megszerzett szexről szólnak, hanem az uralkodásról.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.07.19. 20:57:20

@Styxx: Azért alapvetően más az agyontaposás, sodródsz a tömeggel, hiába próbálnál nem sodródni... De az erőszakhoz le kell tolni a gatyát, le kell fogni a sikoltozó nőt, szóval az egy sokkalta aktívabb cselekedet, amihez erőt kell kifejteni. Biztosan sokan vannak, akik nem teszik meg ilyen helyzetben sem, de ezek nem a birkák, persze. (Nyilván az is benne van, hogy ha valaki nem teszi meg, azt a többi kicikizi, ezzel se mindenki tud együtt élni, szóval borzasztó nehéz téma.)

@tiboru: Miért kellett hiányolni? :-)

@zelmavagyok: Én is inkább erre hajlok, de ez egyéni szociális probléma lehet :-)

zelmavagyok · http://sikospálya.blog.hu 2012.07.19. 22:02:29

Egyes problémák - még szociálisak is - hirtelen erénnyé vagy előnnyé válhatnak:).

est ragon 2012.07.20. 10:34:57

Drága @LostInLove: ! Nem idéztelek :-)))
Az inkriminált példa direkt általános alannyal szerepelt, egy, a végletekig sarkított formában eltúlzott szituációt feltételezve... :-)))
Az azt követő példát vetettem fel ( feltételes mód), aTe saját megítélésedre kiváncsian, úgy hogy mi lenne, ha alvást mímelnél? Szexuális aktivitásnak minősítenéd-e az alvást mímelést.. :-))))

Tudod hogy imádlak ... ?! Froclizni majd a kiscsoportban foglak, ha lesz időm beleolvasni az ottani fejleményekbe.... de bántani, sértegetni senkit, legkevésbé Téged, nem akarok.... :-)

est ragon 2012.07.20. 10:43:56

@skarlát betű: Úgy sem válaszolok a provokatív "felvetésedre", amire Te sem vársz (itt) választ.. :-))))))
Majd a kiscsoportban, alkalom adtán, egy őszinte, közlési kényszeres pillanatomban, talán írok ezt-azt .... :-))))
De elég nagylány vagy már ahhoz, hogy ne lepődj meg semmin.... még az ellenkezőjén se.... :-)))

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.07.20. 11:21:56

@est ragon: Fogalmam sincs, most melyik volt a provokatív kérdés, de nyugodtan válaszolj később :-)

est ragon 2012.07.20. 11:31:55

@skarlát betű: tegnap 14:03 kor nyomtál egy kommentet... :-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.07.20. 11:37:34

@est ragon: Orvosi vizsgálat kapcsán? Nem szántam provokatív kérdésnek. :-)

est ragon 2012.07.20. 11:41:50

@skarlát betű: Számítottam is a diszrécióra :-)

micu13 2012.07.30. 21:26:32

@TARTYOM: Ez az erőszakos nemi közösülés alapfeltétele a b, deüntető törvénykönyv szerint. de a szexhez nem sok köze van,legalább is az áldozat részéről.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.07.30. 21:36:13

@micu13: Én úgy tudom, erőszakos közösülésnek hívják, a "nemi" szó felesleges. Másfajta közösülés is van?
süti beállítások módosítása