A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Két év a hűtlenség bloggal

2013.02.26. 12:51 skarlát betű

Jó ideje nem jelentkeztem, és közben még a blog második születésnapja is elmúlt, de igazoltan voltam távol, becsszó, elég sokat dolgoztam. (A kép nem arra utal, hogy milyen jellegű munkát végeztem!)

nv_back_crop_bw.7ac14wamtk4kkk0cgwccoo0o0.72ttjpj8ex8o80c0gcg4k8cww.th.jpegÉvfordulókon azért illik némi összegzést nyújtani. Nem akarlak benneteket számokkal fárasztani, de néhány adatot megosztanék.

Például, hogy ez a 239. bejegyzésem. Noha közülük volt pár vendégposzt is, azért a saját írások száma így is meghaladja a 200-at. A valaha volt legerősebb napnak eddig 13.862 lapletöltéssel 2012. június 5. bizonyult, az asszonyi hűtlenség megakadályozásának módozatairól írt posztnak köszönhetően, a legtöbb kommentet pedig az elvárásokról szóló bejegyzés generálta: jelenleg 728-on áll a számláló, ami a második helyezett alfahímes cikkhez képest (348 komment) több, mint 50%-os növekedést mutat. Na, ezt túlszárnyalni azért nem lesz könnyű!

A blog indulása óta egyébként több, mint félmillió lapletöltés történt.  

2011. júliusa óta létezik Facebook-oldalam, az év őszén majdnem goldenblog díjazott lettem (első háromig jutottam életmód kategóriában),  tavaly júniusban pedig létrehoztam a zárt csoportot, amelynek a taglétszáma 30 körül mozog, mindig van némi fluktuáció, de a kemény magra azért lehet számítani. Érdekesség, hogy nem csak gyakorló hűtlenek vannak/voltak a tagok között, hanem hűségesek is. Egyébként a zárt csoport a bloghoz csak lazán kötődő, külön entitás, saját csoportdinamikával, de többet nem is árulok el róla, mert top secret. 

Talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy a blog illetve a fácsés csoport jónéhány ember életére pozitív hatást gyakorolt. Hogy ne legyenek kétségeim, azért felteszem a kérdést itt és most: azok közül, akik rendszeres olvasók, kommentelők, hányan érzik, hogy a blog létezése, az itteni beszélgetés jótékony hatással volt az életükre, a gondolkodásmódjukra, és hányan, hogy éppen ellenkezőleg, negatívan hatott rájuk. (Bár, ha negatívan hatott, gondolom, nem maradnak itt huzamosabb ideig.) Ha pedig valaki úgy érzi, hogy szívesen megköszönné az eddigieket, és/vagy támogatná a további munkámat, annak a figyelmébe ajánlom a verbális simogatásokon kívül a Donate gombot is. Köszönöm!

22 komment

Címkék: születésnap évforduló mérleg hatások

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr995105440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2013.02.26. 13:02:53

A szavazógép nem működik!

És köszönjük a két évnyi munkát, PayPal for President :-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.02.26. 13:05:11

@tiboru: Nálam működik. Viszont gondjaim voltak a poszt írásakor a Chrome-ban, ezért most a Tűzrókán vagyok... Vmi nem stimmel a blog.hu-nál, mentéskor mindig eltüntette a poszt szövegét a szerkesztő felületről. :(
Köszi :)

hypnose 2013.02.26. 13:56:03

Én csak pár hete találtam ide, de szép csendben elolvastam mindent visszamenőleg. Nagyon új még nekem ez a téma, most is csak azért bátorkodtam kibújni a csigaházamból, hogy mondjak egy nagy köszönetet a sok értékes bejegyzésért! :-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.02.26. 14:21:04

@hypnose: Máskor is bújj ki a csigaházadból. :)

@tiboru: Valami tényleg nem működhet a szavazógéppel, ha csak 3 szavazat van eddig.

Jilley (törölt) 2013.02.26. 17:54:10

Én is köszönöm a mindenre kiterjedő, színvonalas posztokat! :)
Úgy látom, már működik a szavazógép. :)

HoldViola · http://fiamma.blog.hu/ 2013.02.26. 18:15:01

Szerintem tök jó a blogod és sokat meg lehet tudni belőle a párkapcsolatok működéséről. Az írások és a kommentek nekem nagyon sokat segítenek a megértésben, segítenek abban, hogy tisztába jöjjek magammal, hogy rájöjjek arra, hol vannak a korlátaim, mit akarok és mit nem akarok, mit várok egy kapcsolattól és mi az, ami azzal össze nem egyeztethető számomra emmiképpen.

Szerintem a blogod segíthet az embereknek jól szeretni.

Szóval csak így tovább:)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.02.26. 20:21:20

@Jilley: Köszi. Nem biztos, h mindenkinek működik, különben miért van ennyire kevés szavazat? Vagy ennyi idő alatt mindenki leszokott? :P

@HoldViola: Örülök, h így érzed. :)

William_Harford · http://erotikusmemoar.blog.hu/ 2013.02.27. 08:12:10

Boldog születésnapot, blog! :)
Bevallom, bűnös tudatlanságban éltem eddig, csak most fedeztelek fel. Most bosszankodom, mert pár napon át elvonsz a munkámtól - de sajnos el kell olvassalak az elejétől... :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.02.27. 11:37:18

@William_Harford: Blog köszöni, meg a bloggazda is. Megtiszteltetés, hogy el tudlak vonni a munkádtól, remélem, nem lesz nagyobb probléma belőle :)
Én se láttam még a te blogodat, egy olvasó hívta fel rá a figyelmemet, mostantól én is látogatója leszek :)

William_Harford · http://erotikusmemoar.blog.hu/ 2013.02.27. 12:27:40

@skarlát betű: Nem lesz, nagy fiú vagyok :) Az enyém még új hús, bocsánatos(abb) bűn nem ismerni :)

sárgaarózsa 2013.02.27. 18:00:32

Nem az életemre gyakorolt pozitív hatást, hanem a gondolkodásomra. De arra nagyon. Köszönöm!

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.02.27. 20:37:00

@sárgaarózsa: A gondolkodásmódunk fokozatosan az életünkre is kihat, nem? :)

sárgaarózsa 2013.02.28. 19:43:39

Oké, az éltemre MÉG nem gyakorolt hatást. Legalábbis érzékelhetőt, szemmel láthatót nem.

hannawald 2013.03.01. 08:23:00

bár régebben sokkal aktívabb voltam, azért még mindig be-benézek. :)
azt hiszem mindenképpen állíthatom, hogy pozitív hatással volt rám, a gondolkodásomra, a nyitottságomra.
ami érdekes ez utóbbival kapcsolatban, hogy mindig is elég nyitott voltam, de a társadalmi kényszer miatt ezt nem tudtam igazán megélni, vagy csak rossz érzés kíséretében, s ma már sokkal könnyebben tudok ilyen téren (is) önmagam lenni. ehhez a folyamathoz "kedvező környezet" (volt) ez a blog, sőt: katalizátor :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.03.01. 10:29:45

@hannawald: Most én se voltam olyan aktív...
Örülök, hogy ez a közeg így hat, emiatt találtam ki az egészet, no meg grafomán is vagyok :)

Immacoolata 2013.03.01. 12:40:36

Nekem sokat jelentett, hogy rátaláltam a blogodra, mert könnyebben feldolgozhatóvá-elfogadhatóvá tette azt az új élethelyzetet, amibe kerültem.

Egyrészt a hasonló tapasztalatokat megélt emberekkel mindig könnyebb megbeszélni, mi is történik épp velem, másrészt pedig jobban elfogadtam a saját érzéseimet, hisz láttam, hogy nem én egyedül vagyok ilyen rettenetes házasságtörő. Jobban szembe mertem nézni önmagammal, segített kicsit kívülről is látni a helyzetet.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.03.01. 18:48:54

@Immacoolata: Hát, az biztos, hogy nem vagyunk egyedül. Az igazság odakint van :)

Tylia cordata 2013.03.02. 14:54:44

@skarlát betű: gratulálok a kitartásodhoz és az értékes munkádat és kisugárzó életkedvedet nagyra értékelem. Nagyon érdekesnek tartom a blogot, azt hiszem, mindnyájan sokat tanulhatunk egymástól. Csak igy tovább!

Pearl77 2013.03.02. 20:37:03

@skarlát betű: Szia! Nekem rengeteget segített a blog a kezdeti nehézségek idején, én is először mentem bele ilyen kapcsolatba. Sok mindent más szemmel nézek, sokkal több dolgot elfogadok, amit azelőtt el sem képzeltem volna. A kapcsolatunk nagyon jó és még mindig józanul oldjuk meg a felmerülő problémákat, mert természetesen vannak. De szerencsére minden alkalommal sikerült megoldást találni. Köszönöm a sok segítséget, amit az elején kaptam Tőletek, jó tanácsokat, valóban én sem vagyok igazán aktív, de olvasni gyakran bejövök!

mangalor 2013.03.08. 13:51:07

napok óta gondolkodom rajta, hogy miért is azt jelöltem meg, hogy pozitív és negatív hatásai is voltak rám a blog bejegyzései, aztán végre most meg tudom fogalmazni:)
abszolút pozitív, mert olyan felszabadító gondolatokkal látott el, amik révén jobban megismertem magam,rájöttem, hogy tudom, mit szeretnék igazából és mit nem. megtanultam kívülről szemlélni a házasságomat, és nem úgy gondolkodni, hogy abból mindig én kerüljek ki a rosszként (mert arra gondolok, hogy másra is vágyom). valójában nem is tudom leírni mennyi mindent adtak a cikkek, a hozzászólások, más emberek őszinte írásai az életükről.
és negatív is akad azért, egy kicsit megijedtem magamtól, és attól mennyire érzéketlen és önző bírok lenni... ha úgy vesszük, ez is pozitív abban az értelemben, hogy a lelkem legmélyére vájtam, és beismertem, én is ugyanolyan esendő és "bűnös" vagyok, mint más:) ennek megélése nagyon nehéz volt, de összességében több pozitívumot adott ez a blog, mint negatívumot.
Én úgy vettem észre, hogy azok a gondolatok, amiket megfogalmaztál a cikkeidben, nagyon sokat segítettek más emberekkel való kommunikációmban is, kicsit olyan, mint amikor pofon vágnak, vagy hideg vízzel nyakon öntenek, hogy ébredj fel:)
én hű olvasód maradok, habár hűtlen nem voltam még,és túl aktív sem vagyok. Köszönöm!

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.03.09. 21:53:07

@mangalor: Nincs azzal semmi baj, ha negatív hatás is volt (hosszú ideig senki nem jelölte meg a csak negatívat, most látom, hogy van 1 ilyen szavazat), végülis ez nem egyszerű, könnyen emészthető téma és kellemetlen lehet szembenézni akár saját magunkkal, akár azzal, ami fájdalmat okoz.
A szavaid pedig nagyon jólesnek, köszönöm.
süti beállítások módosítása