A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Kinek a prosti, kinek a masszázs...

2014.02.24. 10:32 skarlát betű

Sokan gondolják, hogy fizetős szolgáltatás igénybevétele nem hűtlenség. Hiszen nincsenek érzelmek (biztos ez?), nincs veszély (legalább is akkor nincs, ha védekeznek), az egész nem szól másról, mint fizikai szükségletek kielégítéséről.

bm.jpg

Mondanom sem kell, de azért mondom: a fizetős szolgáltatásokat általában férfiak veszik igénybe és nők nyújtják, noha léteznek más verziók is: a nőket kiszolgáló gigolók, a férfiakat kiszolgáló férfi prostituáltak, a nőket kiszolgáló női és férfi szexmasszőrök – hogy most csak a legális lehetőségeket soroljuk fel.

Mint más sokszor megállapítottuk, az, hogy mi számít hűtlenségnek, egyéni meghatározás kérdése, attól kezdve, hogy a mással való fantáziálás, vagy kávézgatás már annak számít egyesek szemében, addig, hogy a mással űzött szex sem számít annak, ha nincsenek érzelmek… Vagyis azt, hogy a prostihoz vagy szexmasszázsra járás minek számít, magának a szolgáltatást igénybe vevő illetőnek, no meg leginkább a partnerének kell eldöntenie (a partner sokkal szigorúbb szokott ebben lenni).

Folytatás és szavazás itt. 

 

1 komment

Címkék: prostitúció hűtlenség szexmasszázs

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr705830356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása