A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Akik a hűtlenségből és a gyanakvásból élnek

2012.02.27. 07:49 skarlát betű

Nem sűrűn járok metróval, ezért ritkán kerül a kezembe az ott fellelhető újság, de ezúttal egy osztogató srác igen határozottan nyújtotta felém, és elfogadtam. Aztán lelkiismeretesen végig is olvastam. Nagyon érdekes, úgymond szakmába vágó anyagra bukkantam benne. Egy magyar cégről szól, amelynek a nevét csakazértse fogom leírni, mert nem akarok nekik reklámot csinálni. Ha valakit érdekel, úgyis könnyen kideríti.

A fifikás cég szolgáltatásai között szerepel többek között szerencsétlen delikvensek (gazdag és unatkozó házastársak megrendelése alapján való) hűségre való tesztelése. Amit bérelt amatőr (?) színész alkalmazásával bonyolítanak. Adott egy feleség, aki a férjét akarja tesztelni, a cég pedig munkába állít egy, a férjnek tutibiztos tetsző, csinos és színészi tehetséggel némileg megáldott csajt, aki vagy elcsábítja a delikvenst, vagy nem. Mivel nem csak tetszik a pasinak, de még azt is belengeti, hogy ő egyetlen menetre vágyna, és semmiféle elköteleződés, se rendszeresség, se semmi nincs a pakliban, melyik szerencsétlen nem fog bedőlni? Talán az nem, akibe a monogámiát tűzzel égették, aki már úgyis rendelkezik szeretővel és köszöni, elvan vele, vagy aki gyanút fog, mert túl nagy az alamizsna, és aztat nem szokás csak úgy osztogatni. (Na jó, van még az a kategória, aki vadászni szeret, de ha a bérelt nő ügyes, azért ezt a vadászat-érzést is nyújthatja, bár az több idő, és az óra ketyeg.)

A dolognak szerintem a megrendelő pénztárcája és türelme szab csak határt. (Szerintem nincs elcsábíthatatlan ember, csak ügyetlen, esetleg eszköztelen csábító.) A pasik nagy része könnyen táncba vihető, nem csoda, hogy a megrendelők 70 fölötti százaléka nő. (Erre most cseppet se vagyok büszke, őszintén szólva.) Amikor a férjek rendelik meg a próbát, sokkal tovább kell tartania a hadműveletnek, mert a nők imádják húzni a dolgot, vagyis hetekig udvaroltatnak. Ha a férjnek elfogy a pénze, vagy úgy véli, hogy már elég volt, az asszonyka kiállta a próbát, nem jön létre a hűtlen szex, nincs bizonyíték. (Gondolom, a hirtelen faképnél hagyott asszonyok viszont tombolnak. És mivel valaki fölpiszkálta a kalandvágyukat, nem csodálnám, ha keresnének egy igazi szeretőjelöltet.)

Ugyanez a cég amúgy alibit biztosít hűtlenkedőknek, ez aztán a pártsemlegesség, vagy hogy hívják ezt. Azt nem tudom, mit lépnek, ha saját alibiigénylő kliensükre állítana rá házastársa egy provokátort. Szólnak az ügyfélnek? Vagy simán elvállalják a melót? És, ha bejáratott módszereiket ismeri már az egyik házastárs, mert igénybe vette, akkor mit szól majd, ha ugyanazokat a fals adatokat adja meg a partnere? Biztos, hogy érdemes ehhez a céghez fordulni?

Persze nem valami sosem látott módszerrel van dolgunk, a hűségtesztet már rég kitalálták... Erről szól például a Cosi fan tutte című Mozart-opera, csak ott maguk a vőlegények tesztelik menyasszonyaik hűségét, álruhában. (Persze, hogy a lányok elbuknak, bár a pasik se válogatnak a módszerekben, az öngyilkosság színlelése azért nem nevezhető épp tisztességes húzásnak). 

Partner vagy ex-partner elcsábítására való felbérlés lehet romantikus komédia vagy véres krimi tárgya, aztán ki-ki azt hozza ki belőle, amit a műfaj megkövetel. (A krimik közül például A Perfect Murder, vagyis Tökéletes gyilkosság című jut eszembe, amely egyébként egy Hitchcock-klasszikus remake-je...)

Elkalandoztam. 

Kíváncsi vagyok a véleményetekre ezekkel a szolgáltatásokkal kapcsolatban. Kié a felelősség, ha egy ilyen akcióból tragédia lesz, mondjuk válás, vagy rosszabb, testi erőszak? Nem nagyon veszélyes vizek ezek? Alkotmányos egyáltalán egy ilyen cég működése? 

30 komment

Címkék: cég színészet gyanakvás hűségteszt

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr584192281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2012.02.27. 08:07:29

Az ilyenektől általában kinyílik a bicska a zsebemben. A felelős szerintem a megrendelő, a cég hülye lenne kihagyni a lehetőségeket (egyik volt egyetemi társam is inított pár éve alibi-céget, de tudtommal ők nem játszanak elcsábítósat). Mindenkit el lehet csábítani, ha felkínáljuk a lehetőséget, a hűség szerintem nem ezen múlik. Teljesen más lehet a helyzet, ha nem tálcán kínálkozik az alkalom, egy csomó ember nem fog utána menni csak azért, hogy megcsalja a párját, tehát ezt a teszt semmiképpen nem ad reális eredményt. Legalábbis szerintem.
Én az alibi-gyártást sem tartom egyébként túl jó ötletlen, legyen már annyi kreativitásunk, hogy ne bukjunk le :).

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.02.27. 09:41:40

@azentitkaim: Az tuti, hogy nem ad reális eredményt, de nem is ez a fő gondom vele, hanem a mögötte megbúvó aljasság. Nem elég valakinek, hogy kutat a házastársa után, de még be is akarja ugrasztani. És minek a nevében? A szeretetében? Miről beszélünk itt? (Vagy a tipikus ügyfél zsarolni akar? Vagy váláskor akar ütőkárytákat?) Eszembe jut némi bibliai párhuzam, Jóbbal... Az egy fogadással kezdődött, mert az Úr és Lucifer nagyon unatkoztak...
Az alibi-gyártásról ugyanaz a véleményem, mint neked.

Lars.Lares 2012.02.27. 09:45:33

Mi van, ha annyi alkalom adódik, hogy ahhoz már semmilyen kreativitás nem elég, @azentitkaim: ? :)

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2012.02.27. 09:59:22

@Lars.Lares: oké, előfordulhat, hogy szükség van rá, de nem nagyon elképzelni, hogy én ezt igénybe venném :).

@skarlát betű: mindenképpen valami zsarolásféle vagy válási ok húzódhat meg a háttérben, ha valaki ilyet tesz. Vagy a beteges féltékenység (ami már tényleg pszichiátriai eset). Egyik esetben sem beszélhetünk a "szeretet nevében" elkövetett nyomozásról. Normális ember nem akarja rávenni a párját ilyesmire, különösen, ha egyébként nincs rá bizonyítéka, hogy a párja csalná.

Lars.Lares 2012.02.27. 10:04:21

Én sem, @azentitkaim: -).
Ha nem szereti már a partnerét, akkor miért nem hagyja, hogy boldog legyen mással?
Ha szereti, akkor meg azért adjon neki egy kis kimenőt. :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.02.27. 10:07:16

@Lars.Lares: Szerintem inkább az a gond, hogy az ember belefárad az alibi-gyártásba, mert annyira abszurdnak érzi. Nem?

@azentitkaim: Nagyon kíváncsi lennék az indítóokokra, de én nem fogok nyomozást indítani. :-)
Viszont az is érdekelne, hogy szerintetek kiszúrnátok-e, ha valaki rátok repülne. Vagy kissé gyanús módon ismerkedni próbálna.

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2012.02.27. 10:28:03

@skarlát betű: elég nagy az esélye, hogy kiszúrnám. Talán pont azért, amit írtál is, hogy a nőknek több idő kell ahhoz, hogy "elcsábuljanak", tehát ha valaki nagyon rámenős lenne, akkor vagy gyanús lenne, vagy csak szimplán elhajtanám :).

tiboru · http://blogrepublik.eu 2012.02.27. 21:31:47

Piacgazdaság van. Amire van kereslet, arra előbb-utóbb megjelenik a kínálat. Ennyi. Ez így működik, nem kell rossznéven venni.

Alkoholt is lehet kapni, meg cigarettát is (hogy a keményebb cuccokról ne is beszéljünk). Ha van rá pénze, bárki felbérelhet magánnyomozót, hogy mások magánéletében vájkáljon. És mindezt törvényesen.

Visszatérve a provokáció fogalmához: annó volt jó pár vitám azokkal, akik szerint erkölcstelen az amerikai bűnüldözők azon módszere, amit a filmekből ismerhetünk: odamegy a fedett nyomozó a kurvához, megkérdezi, hogy mennyi egy menet, és ha a prosti válaszol (mittudomén, 30 dollár a szopás, 80 egy dugás), rögtön előkerül a bilincs és a kurva megy a sittre. Vagy a másik példa: a belső elhárítás fedett nyomozója szándékosan nem csatolja be a biztonsági övet, a közlekedési rendőr megállítja, majd a fedett nyomozó pénzt ajánl fel a feljelentés elkerülése érdekében. Ha a közlekedésis elfogadja, mehet a börtönbe.

Szóval szerintem nem erkölcstelen. Mert próbáljon engem (mint becsületes nőt vagy még becsületesebb rendőrt) korrumpálni a provokátor; nem fog sikerülni neki, sőt: én fogom feljelenteni.

Nem tudom, sikerült-e világosan megfogalmaznom, hogy látom ezt a témát. Két lehetőséged van: vagy okosan lépsz félre (és nem buksz le), vagy bután (és akkor megérdemled a sorsod).

További szaktanácsadás és hasznos műveleti instrukciók a kiadóban. Törzsvendégeknek óriási kedvezmények.

Ugyanott házikolbász eladó.

barbieds (törölt) 2012.02.27. 23:38:01

Na és a hűtlenségi DNS teszt milyen már? Én attól akadtam ki, amikor arról olvastam. És a gyanakvó fél lepedőt vagy bugyit vagy mijafrancot visz a laborba tesztelésre? Mennyire kell hülyének lenni egy ilyen akcióhoz?

normálnyomtáv 2012.02.28. 07:28:43

Azzal értek egyet, hogy vagy betegen féltékeny, aki ilyen provokátort bérel, vagy gazdasági / hatalmi / ... előnyt akar elérni.

Az alap meg a sokat emlegetett társadalmi elvárás a kizárólagos hűségre és a nem-monogám természetünk ellentéte. Szerintem.

Lord_M_ 2012.02.28. 08:53:37

évszázadok óta azt mondom, hogy nincs lebeszélhetetlen nő a lábáról, és nincs kikezdhetetlen férfi. Előbbi idő, utóbbi módszer kérdése. Persze, vannak esetek amikor éppen nem lehet, mert valaki borzasztóan szerelmes... akkor közel vagyunk a lehetetlen küldetéshez...

de a cég szolgáltatása, azt kell mondanom, rendben van. A probléma a megrendelőben van. Ahogy fentebb írták, az eredmény torz, lássuk be, hiszen nem tuti, hogy nő után kezdene futni mondjuk egy elfoglalt férfi, amikor amúgy elégedett az életével és nem mellesleg ideje sincs arra, hogy udvarolgasson. Emiatt, lehet, hogy élete végéig hűséges lenne. De ha a nyakába akasztunk egy fülledt helyzetet, ahol egy láthatóan felajzott női egyed a fülébe dugja a nyelvét és kezével emberünk érzékeny pontjait tapogatja nadrágon keresztül... nos... hacsak nem épp a rózsaszín köd közepén járunk, akkor nehéz pillanatok elé kerülne a delikvens... és jó eséllyel készülhetne a bizonyítékfotó - videó...

a probléma itt a másik féllel van, ha nem éppen válóokot keres a feleség, hanem egyszerűen csak buta... tudni akarja, hogy a férje hűséges, ezért csellel él és belekergeti egy olyan helyzetbe amiből veszélyesen nehéz jól kijönni... utána pedig sírva nézi a felvételeket és szenved... "mert ő tudta"... az emberek buták, szeretnek szenvedni... és micsoda lehetőség amiatt szenvedni, hogy a férj egy másik nőt szórakoztat az ágyban... persze, ettől a ponttól a férfi a szemét, hiszen neki kellett volna ellenállnia... de ez a helyzet nem egyezik meg egy valós életbeli szituációval, ahol emberünk esetleg tényleg ellenállt volna...

A nők esetében én látok egy kis visszaható kockázatot, mégpedig a feltüzelt, esetleg újra romantikus szerelembe ringatott női lelket.
most hagyjuk ki az amúgy is tartok szerető kategóriát. A nőt nyilván nem lehet a fenti módon könnyen meggyőzni a közös duhajkodásról... ebben az esetben odafigyelés, udvarlás, megfelelő bókok, esetleg apró kis figyelmességek viszik afelé, hogy lábaik megnyíljanak (én vagyok túl idealista?)... csak mire ide elérünk... addigra a nőben felébred valami... ami óriási kockázatot hordoz. Ha belemegy a játékba és szex a vége, akkor szinte tuti, hogy valahol belül valami szerelem indult meg... és ... hát legyünk őszinték, piszok fájdalmas lehet ha utána a srác lelép... eltűnik és ott marad az érzés üresen... Ráadásul a férj is megtudta, válni akar... szóval kész katasztrófa.

Ha nem jut el a történet az ágyig... a nőben akkor is keletkezhetnek olyan érzések amik esetleg ráébresztik, hogy milyen jó is ez a romantikus zsongás... esetleg elgondolkodik - és egy legjobb barátnő mindig a legrosszabbkor mond ki ilyeneket: - ha bele tudtál szeretni, akkor valószínűleg már nem szereted a férjedet... és tényleg, ha belenéz az életébe, esetleg sokkal szürkébbnek látja, felnagyít dolgokat, csapzott lesz a lelkivilága... és amit addig boldog békés életnek hitt, egycsapásra a boldogtalanságot és a csalódottágot jelenti... szerető lesz a vége vagy válás, vagy csak egy megromlott kapcsolat...

A kockázat óriási, és ebben az olvasatban igencsak bukni lehet rajta... és sérüléseket szerezni mindkét félnek... talán jobb lenne, ha az emberek békésen élnének egymás mellett, és nem akarnának minden "kis" hibáról tudni.

Törnek le a korábbi sziklaszilárd elképzeléseim darabkái... ma már inkább úgy vagyok vele... hogy jobb nem tudni... a békés tudatlanság balzsamként nyugtatja a lelket, hiszen (ha nő lennék) hozzám jár haza, szereti a gyerekeket, velem is kedves, hébe hóba elmegyünk közös programokra... jó ember, szeret és szeretem.
Férfiként: hozzám jár haza, imádom ahogy főz, ahogy gondoskodik rólam és a gyerekekről, szereti ha néha elmegyünk valahová, de nem követelzőik, kiegészít, az ágyban is jó... szeret, szeretem...
mennyivel békésebben élne az ember... és nem úgy,mint aki direkt áskálódik és csakazértiskiderítemhogyhűtlenvagy módon áll a világhoz.

off volt ?

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2012.02.28. 09:15:47

@Lord_M_: minden szavaddal egyet értek, különösen az utolsó bekezdéssel :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.02.28. 09:40:13

@azentitkaim: Ha nagyon sármos, lehet, nem volna szíved elhajtani :-) De érdemes jó hosszú ideig próbára tenni :-)

@tiboru: Van tökéletes "bűntény"? Akarom mondani, félrelépés? Legfeljebb, ha egyszeri alkalom, külföldön, vagy valami hasonló. Egyébként sokminden múlhat a véletlenen és a házastárs elszántságán.
Ami az amerikaiak beugratásos módszerét illeti, hát, attól függ. Egy kábszer-kereskedőnél oké, egy gyilkos elfogása érdekében oké, de egy prostinál... Valamelyik krimiben például a nyomozó csaj volt prostinak öltözve, és épp egy kollégát zsákmányolt (de azt épp futni hagyta)... Nekem nagyon szánalmasnak tűnt az egész. A nyomozónak is lehetne jobb dolga, mint kanos pasikat beugratni, akik csak dugni akarnak egyet. Szóval ebben az esetben indokolatlannak tartom. (Nyilván a prostitúció tilalmát is. Képmutató és életidegen...)

De ha már itt tartunk, ez a beugratós módszer nemrég valami magyar diplomatánál is előkerült, akit egy prosti bevetésével filmeztek le a helyi (orosz vagy ukrán? nem emlékszem) titkosszolgálat szakemberei... Aki ilyen beosztásban van, annak tényleg jobban kéne vigyáznia magára. Mindenesetre, ha magánemberek titkosszolgálati módszerekkel üldözik a saját partnerüket, az tényleg több, mint beteges.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.02.28. 09:43:02

@barbieds: Erről még nem hallottam. Idegen spermára vagy hüvelyváladékra tesztelik a bugyikat/alsógatyákat? Hiába, a fejlődésnek nem lehet gátat szabni. De a hülyeségnek aztán főleg nem.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.02.28. 09:47:02

@Lord_M_: Nem volt OFF egyáltalán :-)
A nők érzelmeivel játszani pedig a különösen aljas kategóriába esik, szerintem is. És visszaüt... Noha nagyon helyzetfüggő, de ha az ember hetekig találkozgat egy másik nemű egyeddel, az iránt valóban elkezd érezni valamit (vagy nem találkozna). Nem tudom, a pasik hogy bírják, hogy ne érezzenek semmit...
Külön téma lenne, hogy a beugratós színész mit kezd a saját érzelmeivel... Biztos erre is van speciális tréning, mint az orvosoknál és más segítő foglalkozások képviselőinél, bár inkább ellenkező tréningre szorulnának :-)

Adam XL 2012.02.28. 13:04:04

A téma szóba került a feleségemmel néhány éve. Mondtam neki, hogy ne költse a pénzét (a pénzemet : - ) magánnyomozóra!
Ingyen is megmondom neki, hogy ha csinos a hölgy akkor el fogok bukni a teszten ... Akkor jót nevetett rajta. A valóság persze egészen más lenne.

És a gyanakvás ugye: Nem vagyok hozzászokva, hogy csak úgy rámrepülnének a csinos hölgyek. Kb 5 éve volt az USA-ban (tehát tudtam, hogy nem feleségem bérelte ...) amikor egy ír kocsmában a szomszéd asztaltársaságtól egy hölgy átnyúlt bemutatkozni. Pár perc múlva amikor az illemhelyről visszatért "véletlen" az ölembe ült. Majd ismét 5 perc mulva a fülembe sugta, hogy "if you wish, you can go with me ..."
Gondoltam én mindent, hogy prosti, meg hogy rendőr, stb. Asztaltárs kollégáimnál már-már közröhely tárgya lettem, ahogyan látták zavaromat. Végül a hölgy visszavonult, talán önérzetét féltve, hogy nem csaptam rá azonnal a felajánlásra. Máig sem tudom, hogy ez a sebesség teljesen normális ott? Netán tényleg valódi közeledés volt, és én kihagytam?

Aztán később az is eszembe jutott, hogy ilyen kezdetű kalandok után ébrednek egy szállodai szobába gyakran fél vesével a szervkereskedelem áldozatai is ...

Ti bele mennétek, ha kicsit is gyanús?
Az ösztönök győznek, vagy a racionalitás?

kardhal77 · http://kardhal.blog.hu 2012.02.28. 13:45:29

@Adam XL: ez a helyzet bűzlik.

De amúgy van egy egész jó dal is róla, ajánlom. :)

www.youtube.com/watch?v=jMNNrdH-tNM

normálnyomtáv 2012.03.01. 18:28:05

@Adam XL: Azt hiszem, nekem is gyanús lenne és teljesen hasonlókat gondolnék, hasonlóan reagálnék, mint ahogy leírtad.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2012.03.01. 19:49:52

@Adam XL:

"Ti bele mennétek, ha kicsit is gyanús? Az ösztönök győznek, vagy a racionalitás?"

Hát, a mellbőség dönt :-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.03.01. 21:17:20

@Adam XL: Egyrészt helyénvaló a gyanakvás, és akármennyit is röhögtek a többiek, az ennyire nyílt provokáció szerintem is több, mint furcsa. (Az USA-ban főleg nem kockáztatnám meg.) Másrészről persze lehet, hogy egy nő is szívesen mellőzné a kötelező köröket olykor, én is éreztem már olyat, hogy a francba ezzel a játékkal, miért nem lehet durr bele, de bátorságom sose lenne hozzá. Aztán ott van az a dolog, hogy a flörtölést és a becserkészést kihagyni kár. És az olyan férfi, aki kicsit is érdekes, nem szokta szeretni, ha nem hagyják hódítani :-)

@tiboru: Persze :-P

rózsa.szirom 2012.03.04. 14:45:44

Ehhez a témához tartozik a Chloe című film is. Ott a feleség gyanakodni kezd, felbérel egy nőt, hogy tegye próbára a férjét. A felbérelt nő hosszú ideig elmesél minden randit, részletesen. A végén ágyba viszi a feleséget. De nem ez a sztori valódi vége, van még csavarintas benne. Nézzétek meg.
Amúgy meg vannak emberek, akik tényleg őszintén nem veszik, vagy nem akarják venni tisztességre hivatkozva a lapot a nyílt felajánlkozásra.

Ianus · http://harmincot.blog.hu/ 2012.03.06. 13:21:10

Magamat tesztelném. Jelentkező esetleg? :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.03.06. 21:19:01

@rózsa.szirom: A felbérelt nő ágyba viszi a felbérlő nőt :-) Érdekes kis film lehet :-)

@Ianus: Mennyit vagy hajlandó áldozni rá? ;-)

Ianus · http://harmincot.blog.hu/ 2012.03.06. 22:37:53

@skarlát betű: sokat, viszont csak sikerdíjat fizetek. :P

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.03.06. 23:21:42

@Ianus: Mi számít sikernek, ha elcsábít, vagy, ha ellene tudsz állani? :-P

Ianus · http://harmincot.blog.hu/ 2012.03.07. 18:21:45

@skarlát betű: Most jól értem, hogy már az ártárgyalásnál tartunk? :P

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.03.07. 20:46:08

@Ianus: Érdekes kihívás lenne, de mostanság nincs időm ilyen jellegű munkára, sajnos :-) Úgyhogy nem, nem tárgyalok árról - egyelőre :-P

normálnyomtáv 2012.03.09. 18:23:38

Sziasztok, kaptam egy témába vágó viccet, hátha van köztünk olyan fiatal, aki még nem ismeri. :-)

Nagyon boldog ember voltam.
Már több mint egy éve jártunk imádott barátnőmmel, és el is határoztuk, hogy összeházasodunk.
Csak egy dolog aggasztott....
A gyönyörű szép húga...
Jövendőbeli sógornőm 22 éves volt, nagyon szűk mini
szoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül. Rendszeresen lehajolt amikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém. Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más előtt. Egy napon, a hugica hívott, és megkért, hogy menjek át leellenőrizni az esküvői meghívókat. Egyedül volt, mikor megérkeztem, és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam, amit nem tudott leküzdeni. Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielőtt megházasodom és elkötelezem magam a nővére mellett. Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsőn. Amikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcső aljára. Egy pillanatig ott álltam, majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz.

Kinyitottam, majd a kocsimhoz rohantam. Körös-körül...ott álldogált az egész jövendőbeli családom, mind tapsolva! Apósjelöltem könnyes szemekkel ölelt át és mondta:

"Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön!
Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak. Üdvözlünk a családban!"

Tanulság:

Mindig a kocsiban tartsd az óvszert!

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.03.09. 22:08:49

@normálnyomtáv: Olyan szerencsés vagyok, hogy többször élvezek minden viccet, mert mindig elfelejtem, hogy mi a poén :-)

Elnézést mindenkitől, hogy ennyire nem tudok foglalkozni a bloggal, de olykor pénzt is kell keresni. Hétfőn lesz poszt.

normálnyomtáv 2012.03.10. 07:00:35

@skarlát betű: Hát igen, élvezni többször jó! :-)
süti beállítások módosítása