A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Vendégposzt: Egy vagy több szerető?

2011.04.06. 08:33 skarlát betű

Ismét levelet hozott a postás. Alább Kater nevezetű olvasóm írását teszem közzé arról, hogy szerinte milyen előnyei vannak annak, ha az ember (mondjuk férfi) nem egy, hanem két-három szeretőt is tart. Biztos vagyok benne, hogy gondolatai vitát kavarnak majd, de szerintem érdemes rá odafigyelni.

Hölgyeim és Uraim,

nem fognak nagyon szeretni azért, amit leírok, de jöjjön, aminek jönnie kell. Legalább jó társaságban leszek, mikor kiátkoznak.

Sokat morfondíroztak itt a népek az érzelmi függőségről, arról, hogy mi van, ha beleszeretünk a szeretőnkbe, mert ilyenkor jön a dráma. Pedig van egy egyszerű recept arra, hogy sose szeressünk bele senkibe túlságosan: mindig több játékossal kell játszani. A rendszer lényege, hogy legyünk barátok, találkozzunk viszonylag ritkán (Kundera szerint egy állandó szeretővel háromhetente csak egyszer), és egyensúlyozzunk a nők (vagy férfiak) között.

Ha valakinek kétségei lennének a rendszer működőképességét illetően, azt biztosíthatom róla, hogy nálam működik. Nehéz összeszedni a megfelelő csapatot (akár háremnek is nevezhetnénk), fáradságos munka, de megfelelő elszántsággal sikerülhet. Nem kell hozzá se szépnek, se fiatalnak lenni, még olyan nagyon nagy csődörnek sem. De oda kell tudni figyelni a NŐkre, és ki kell tudni hozni belőlük azt, amit maguk sem sejtenek önmagukról. Kell még hozzá rengeteg játékosság, humor, könnyedség, önismeret. Aki irigyelne, az csak próbálja meg, sikerül-e neki. Ja, és még valami, még mielőtt macsónak kiáltanának ki. Ezt nők is meg tudják oldani. Erre is láttam már példát.

42 komment

Címkék: hárem

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr622768748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord_M_ 2011.04.06. 09:31:19

Már megint én leszek az első :)

A kérdés az, hogy mennyire laposítja el a kapcsolatot a többes tartás, hiszen bárki helyett van másik. Ráadásul, azt nem hiszem, hogy egy szerelemtől ez megvédene, hiszen ha olyan akad a hálóba, azzal túl könnyen kezd el az ember álmodozni, vágyni rá, vele akarná tölteni az idejét és hipp-hopp máris megvan az érzelmi kötődés.

Butaságnak tűnhet, de minél több emberrel próbálkozunk távoltartani magunkat az érzelmektől, esetleg annál könnyebben futunk bele valaki olyanba akitől esetleg többet szeretnénk... és ... annál nagyobb az esélye, hogy valaki olyanba is belefutunk aki tőlünk akar többet.
Tessék csak bátran végiggondolni, ha az egyik szerető véletlen belénk szeret, hiszen ő nem többet tart és nem csak a megcsalás "kedvéért", hanem mert titkon rólunk álmodott eddig is...

bizonyos értelemben logikus megoldásnak tűnik a többes dolog, de a több ember több kockázat, nagyobb bukási lehetőség, ráadásul ha a felek nem tudnak egymásról, többes megcsalás is :)

ráadásul - innen megint csak teória - egy emberrel összehangolni a dolgokat sem könnyű, hát még 3-4 esetén... azt pedig már végképp nehezen tudom elképzelni, hogy őszintén rá tudnék hangolódni mondjuk 4 emberre... feleség, szerető1,szerető2,szerető3...

ráadásul ha nem "egyetlenem"-nek szólítod mindet (vagy cica, kedves, drága...stb) akkor előbb utóbb elhangzik egy rossz név, rossz helyen... :)

szval a magam részéről nem hiszem, hogy ez lenne az ultimate megoldás, és nem azért mert ne lehetne 4 nővel szexelni, hanem mert nem tűnik teljesen világosnak, hogy mind a 4-re képes lennék ráhangolódni, őszintén csak vele foglalkozni, hiszen, hopp ez is más, meg az is... ő így szereti, ő amúgy... neki virág kell, ő utálja... a lelki összecsiszolódásról már nem is beszélve...

persze lehet én vagyok túl beszűkült gondolkodású :P

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.06. 09:41:11

@Lord_M_: Na igen, rengeteg kérdés felvetődik ennek kapcsán.
1. Tudnak-e a játékosok egymásról? Kötve hiszem, vagy ez inkább kivételes lehet, a nőket ismerve. Nem sok olyan akad, aki elviseli az osztozkodást. Ha igen, akkor a pasinak valamit nagyon kell tudnia, ami ellensúlyozza ezt a tényt. Olyan Casanova-félének kell lennie, akinél az az érzése a nőnek, hogy még sose lehetett ennyire nő, mint ennek a pasinak a szemében.
2. A beleszeretés ellenkező irányból: igen, ez könnyen előfordulhat. Azt leszerelni vagy kezelni megint nehéz. A pasi (Kater) érzelmi egyensúlyozását jobban el tudom képzelni, bár ő se lehet mentes a kilengésektől. Ehhez nagyon fegyelmezettnek és céltudatosnak kell lenni. Adott esetben szakítani, ha már odáig fajulnak a dolgok. De ha 4 közül csak 1 vész el, akkor még marad 3 vigasznak, és nem az ürességgel kell megküzdeni. Így azért sokkal könnyebb elviselni a dolgot!
3. Hát, a találkozások eleve ritkásra vannak tervezve a jelek szerint. Nem heti rendszeresség jut egy emberre, ha valakinek minden héten van egy szabad kapacitása, akkor ez elosztható több ember között.
4. Ráhangolódás: ez lelki alkat kérdése. Biztos, hogy az átlag nem képes rá. De lehet, hogy van, aki igen.

GiveltAway 2011.04.06. 11:34:28

Kicsit úgy érzem a több szerető is épp az erotikát és intimitást tudhatja kiölni a kapcsolatokból. Persze, ha valaki csak az izgalmat és a szexet keresi, annak bejöhet ez a kombináció.

Szerintem, bár ez ebben a témakörben főleg furcsán hangozhat, szerető esetében is jó a kizárólagosság. Itt megint az lehet a fő befolyásoló dolog, hogy milyen is az a kapcsolat.

harmadrészről, ilyen esetben már egészségügyi aggályok is felvetődhetnek. Na ez megint teljesen külön témát érdemelne. Szerintem csakis a gumi elhagyása után lehet szexuálisan tökéletes a szeretői kapcsolat is, akkor meg sokkal jobb, ha jó eséllyel csak 4 személy keveredik az áttételekkel.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.06. 11:39:41

@GiveltAway: Vannak hátulütői és veszélyei, az tagadhatatlan. De miért ne lenne erotika és intimitás? Miért ne lehetne? Másfajta kapcsolat, persze, ha nyílt kártyákkal játszik a "háremtartó". Egészségügyi kockázat persze van, de a 4 személyre korlátozásban te abból indulsz ki, hogy a szeretők házastársai hűségesek, márpedig miért lennének? Vagyis sose tudjuk biztosan, hogy hányan vesznek részt a játékban. A gumi orális szex ellen nem véd ... Úgyhogy ez egy valódi kockázati faktor, még szerencse, hogy Magyarországon nem olyan nagyon elterjedt az AIDS, meg a hepatitisz B se, úgy tudom. De nem árt időközönként elmenni szűrésre.

barbieds (törölt) 2011.04.06. 11:56:48

@GiveltAway: "Szerintem csakis a gumi elhagyása után lehet szexuálisan tökéletes a szeretői kapcsolat is"

Ööö, most ezen el kell gondolkodnom.

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2011.04.06. 12:14:08

háremmel a szerelem ellen
nálam működött.

őszinteség vagy titkolózás?
nekem az előbbi fekszik jobban. de csak finoman szabad érzékeltetni, hogy lehetnek mások is rajta kívül. semmi konkrétum, nem dörgöltem az orruk alá, de sejttettem velük. többet nem is akartak tudni.
persze volt, aki nagyon is tudta. régebben még volt egy olyan illúzióm, hogy hátha két szeretőt összehozva összejön egy hármas felállás, de a skarlát betű által említett osztozkodásra tényleg egy nő sem volt hajlandó. kíváncsi lennék, hogy valakinek sikerült-e már így összehozni egy hármasozást. de az egész téma lehet, megérne egy posztot.

nő ne szeressen belém
jól bevált technikái vannak: ritkás találkozások, verbális udvarlás teljes mellőzése, a másik túlzott lelkesedésének tudatos lehűtése; folyamatos tudatosítása annak, hogy érdekelnek más nők is. talán az utóbbi a legfontosabb. ennek ellenére mindig volt valaki, aki mégis többet kezdett el érezni. sokszor nem is tudatosan; vagy nyíltan tagadva, amikor rákérdeztem. hosszú távon azonban a fent említett technikák alkalmazásának köszönhetően mindig elmúlt.

titkolózás: legnagyobb ellenség a kihullott hajszál
volt persze olyan is, amikor nem tudott valaki a többiről, mert tudtam, hogy akkor azonnal vége lenne, de önző disznó módjára nem tudtam lemondani róla (tökéletes szerető kategória). a logisztika ilyenkor nem probléma. a munkára mindent rá lehet fogni: találka elmaradását, nem fogadott hívást, eltűnéseket.
a neveket sem kevertem még sosem össze. ha valakit emberként, önálló személyiségként kezelünk, akkor ez nem fordulhat elő. ez tényleg csak azoknak lehet gond, akik csak egy lyukat látnak a nőkben.
a legnagyobb macera nekem a hajszálak eltüntetése volt. mivel mindegyik nővel ugyanott találkoztam, ezért a porszívó, és a ruhahenger volt a legjobb barátom, amivel a más színű és hosszúságú hajszálakat el lehetett tüntetni. ha mégis talált valaki számára beazonosíthatatlan hajszálakat, akkor az mindig valami ottalvós rokoné volt. de ilyenkor a gyanakvást azért jóval tovább tartott megszüntetni. ezért is a legnagyobb para.

casanovák
és nem, nem vagyok casanova-típus. távol áll tőlem. csak meg kell találni azokat a nőket, akik így is belemennek a játékba. ugyanis (és az érettnők.blog épp erről szól) nagyon sok olyan nő van, aki a nagy magyar átlagnál egy kicsit is jobb szexért már sok kompromisszumra képes. tényleg csak annyi kell, hogy az emberfia őszintén imádja a női nemet, valódi gyengédséggel és odafigyeléssel tudjon közeledni a másikhoz az ágyban (azon kívül persze tilos, mert akkor jöhet képbe a szerelem).

ráhangolódás
a különböző szeretők között tartott szünetek tökéletesen megfelelnek erre. 3-4 nap minimum, de az egy hét az igazi. volt olyan, hogy 48 órán belül három különböző szeretővel is voltam. tényleg nem lehet ráhangolódni a másikra, és gyengédségből is kevesebbet tud adni az ember. nem is fordult elő sokszor.

kapcsolatok ellaposodása
meg kell találni azt az egyensúlyt, amikor még ad valami pluszt és egyedit az adott nővel fenntartott kapcsolat (nem futószalag jellegű), de nem is vonódsz bele túlságosan. ez nyilván minden embernél más. nekem a 3 még belefér (heti 1 max. 2 találkozással), a négy már sok.

ja, és az egészet tessék úgy olvasni, hogy nincs feleségem. akkor nyilván minden másképp működne. :)

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2011.04.06. 12:25:49

@GiveltAway: jogos felvetés. szerintem is előfordulhat, hogy a szerelembe esés elkerülése miatt feladja az ember a mélyebb intimitást és ezzel együtt a nagyobb kötődést. de valakinek ez az áldozat is vállalható, ha azt, ami ezután is marad, tudja még élvezni. van rá példa.
a poszt szerintem azoknak javasol megoldást, akik nem olyan bátrak, hogy megkockáztassák a szorosabb kötődést egy szeretőhöz és/vagy könnyebben esnek szerelembe.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.06. 13:33:14

@dildozer: Nagyon örülök, hogy kommenteltél. Akkor tőled lehet ezt-azt kérdezni :-)
"ritkás találkozások, verbális udvarlás teljes mellőzése, a másik túlzott lelkesedésének tudatos lehűtése" - a verbális udvarlás mellőzése nélkül nem tudom, hogy udvarolsz. Egyébként is nagy kérdés számomra, hogy egy csomó pasi miért fél a széptevéstől, mintha fizetni kéne érte. Az udvarlás alatt itt nem azt értem, hogy szerelmet kéne hazudni, hanem, hogy azt kéne dicsérni, ami tényleg klassz abban a nőben. Megdöbbentő a hatása, sokkal jobb nőt kapsz az ágyban. Általában 45 alatt nem szokás alkalmazni az udvarlás e fajtáját. De akkor hogyan is? Hogyan adod valaki tudtára, hogy érdekel?
Más: mennyire tartósak ezek a viszonyok? És, ha nincs állandó partnered, miért? Meggyőződésből? Nem akarsz kötődni valami miatt? Bár azt írtad, működött. Már nem működik?

barbieds (törölt) 2011.04.06. 13:48:37

@skarlát betű: Ja, ez a tudatos lehűtés szerintem is érdekes: ha nem érezteti velem, hogy kíván/akar/vágyik rám/gyönyörűnek tart, ha ritkán akar csak látni, akkor mégis, mi a fenéért akarnék pont vele lefeküdni? Miből épüljön bennem a vágy? Ennyi erővel bárki pasit leinthetnék az utcán...

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.06. 14:02:07

@barbieds: Márpedig rengeteg pasi azt hiszi, hogy megúszhatja az udvarlást, mert olyan nagy demokrácia van. Sőt, egyeneset elvárják, hogy te bókolj nekik. Nézd, ha egy bizonyos korosztályban senki se bókol, és a szegény lányok ezt sose tapasztalták, akkor tán nem hiányzik úgy nekik. Aztán mekkora élmény, ha egyszer olyan pasira akadnak, akik tudja ezt is. De az szinte biztos, hogy már egy előrehaladottabb korosztály lesz. Csak úgy eszembe jutott, ha egyszer kihalnak azok, akik ezt még természetesnek tartják, megszűnik a széptevés, mint jelenség? De sajnálom a következő generációkat ...

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2011.04.06. 14:29:03

@skarlát betű: ha nem verbálisan, akkor hogyan?
mint említettem az ágyban, tettekkel. azokkal nem is igazán lehet hazudni. a nő látja érzi, hogy mennyire vonzódsz hozzá. hogyan nyúlsz hozzá, hogyan nézel rá. azt, hogy nem csak dugásra kell meg onnan tudja, hogy mondjuk normálisan el is tudtok beszélgetni, és ha úgy alakul még a közös programok alatt is jól érzitek magatokat. ez mind-mind azt jelenti, hogy kedveled őt, nem csak a teste, de a lelke is vonz. a lényeg, hogy ne öntsük ezt szavakba, mert a szavak olyan könnyen felidézhető fogódzók, amin tud rugózni a másik; könnyű velük belelovalnia magát olyanba, amit egyikőtök sem akar. de nem csak a szavak ilyenek, hanem minden ágyon kívüli gyengédség, intimitás: kézenfogva séta, csók nyilvános helyen, ölelések.

OK, néha azért meg kell szegni ezt a szabályt is, mert kell a konkrét, kimondott és később felidézhető szavak által keltett bizonyosság, de ezt a lehető legminimálisabbra kell csökkenteni. szerintem.
nyilván azt pl. szavakba kell önteni, hogy mi, mennyire és miért jó vele az ágyban. és persze elkerülhetetlen a dicséret akkor is, amikor átlátszó önostorozásba kezd a kedves épp azért hogy ezt megkapja. ilyenkor ezt meg kell adni.
de ezen felül - ha tényleg el akarjuk kerülni a szerelmet - minden más udvarlást (ami arra utalhatna hogy egy szeretői kapcsolatnál szorosabb valami is működőképes lehetne) kizárok. gondolok itt olyanokra, hogy pl.:
- jaj, milyen jó anya vagy (csak a férjed nem tudja/tudta értékelni)/a gyerekeimnek pont ilyen anyát képzelek el
- ha valaha megházasodnék/újraházasodhatnék/nem lennél férjnél, olyan nőt választanék mint te
- veled olyan jó beszélgetni, olyan okos vagy, humoros, stb.

nálam ezek már a hülyítés kategóriájába tartoznak (még ha sokszor így is gondolom), ha közben tudom, hogy szeretősdinél többet nem akarok tőle, ott és akkor. ezzel olyan jó kis álomvilágot lehet kreálni a nő számára, amitől az odaadása megtáltosodik. és igen, ezt baromira lehet élvezni férfi oldalról, de a nő részéről meg folyamatos csalódásokat, szenvedést és frusztrációt jelent. az meg elég csúnyán el tudja rontani az egészet. legalábbis nálam. és tudom, hogy sok faszi csinálja ezt. vagy őszintén, nem törődve a következményekkel, vagy hideg fejjel, számítóan.

eleje
ez persze mind arra vonatkozik, amikor már összejöttünk. hogy adom tudtára az elején, hogy érdekel? hát, ha az ember keresi a társaságát, jól is érzi magát vele, ahogy ránéz, ahogy hozzáér (egyáltalán hozzá akar érni :)). és ha másik fél is fogadóképes, akkor már csak meg kell kérdezni, hogy érdekli-e a bélyeggyűjteményem. szavak nélkül simán meg lehet ezt oldani. én mondjuk amúgy sem vagyok az a szavakkal udvarlós típus, és kapni sem szeretem az ilyen bókokat. szóval, könnyen megy.

vége
többnyire azért lett ezeknek vége, mert a drága talált magának állandó párt (inkább egyedülállókkal szoktam kezdeni), és mert kevés volt ez neki. ezek amúgy az egy - rosszul elsült - alkalomtól a pár hónapon át a több évig is terjedhetnek.

barbieds (törölt) 2011.04.06. 14:30:59

@skarlát betű: Nem is annyira az általános udvarlásra gondoltam, hanem kifejezetten a szeretői kapcsolatban szándékosan visszafogott udvarlásra. Bár a hatás hiánya ugyanaz mindkét esetben. Én tényleg nem értem, mit gondolnak az ilyen férfiak: ha nem adnak magukból szinte semmit, akkor hogyan kívánja meg őket a partnerük? Vagy van nő, akinek így is jó? (És az profi-e? :P)

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2011.04.06. 14:31:15

@barbieds: azt nem mondtam, hogy nem éreztetem. azt mondtam, nem mondom ki. és persze, ez sok nőnek nem elég. de van, akinek igen. :)

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2011.04.06. 14:35:02

@barbieds: ami neked szinte semmi, az másnak lehet elég. meg kell találni az egyensúlyt. van, amikor meg lehet, olyankor működik. van, amikor nem.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.06. 14:48:35

@dildozer: Van, amit értek ebből, és jogos, van, ami viszont nem. Az, hogy nem mondod, őt vennéd feleségül, meg jó anya, na bumm. De, hogy még azt se mered mondani, hogy okos, van humora ... Hogy jutsz el az ágyig minden udvarlás nélkül? És miért kezdesz egyedülállókkal, noha sokkal logikusabb lenne a férjes asszonyok terepe, akik tényleg nem akarnak tőled többet jó eséllyel? Szóval, téged esetleg tudatalatt zavar, hogy nekik van valaki más partnerük? Te egyetlen akarsz lenni, míg nekik osztozniuk kell?
És szeretkezés közben se mondasz semmit? :-(

@barbieds: Nő is van mindenféle ... Sajnos nem jó irányba mennek a dolgok, szerintem. De ez magánvélemény :-)
Egy értelmes nő felfogja, ha nem szerelemre fut ki a játék, és helyén tudja kezelni az udvarlást. Szerintem.

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2011.04.06. 15:08:34

@skarlát betű: az ágyban? dehogynem. van, hogy végigdumálom. de hát az csak a szeretkezésre vonatkozik, meg hogy mennyire kívánatos. meg hülyülés. abból nincs baj. csak nem hagyom túlzottan elragadtatni magamat. :)

az meg egyszerűen úgy alakult, hogy többnyire szingli szeretőim voltak. ismerősi körben ezek voltak fellelhetőek. és volt, akinek rajtam kívül is volt szeretője - a tudtommal.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.06. 15:15:21

@dildozer: Na, akkor legalább a legjobb helyen dumálsz :P És azt hiszed, az nem marad meg a nő agyában? Hajaj ...
Arra nem válaszoltál, hogy miért csináltad-csinálod-e még?

GiveltAway 2011.04.06. 15:34:30

Egyébként nem a szeretővel szerelembe eséssel van a baj, szerintem az inkább jó is lehet, hanem az, hogy ezt az ember hogyan kezeli, és hogyan titkolja el a szerető elől.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.06. 15:54:24

@GiveltAway: Szenvedős. Baromi nagy önuralom kell hozzá.

GiveltAway 2011.04.06. 16:33:41

@skarlát betű: ugyanmár, sokkal több szenvedés lenne a szerető nélkül. Ha választani lehet akkor ezt.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.06. 16:59:12

@GiveltAway: Igen, valahogy így. De szenvedés azért van. Sajnos azt nem lehet megúszni.

Anna_Karenina 2011.04.06. 18:20:23

Szerintem a posztban ismertetett megoldás tök jó!

Igazából részese voltam egy ilyennek, persze "háremtagként". Csak sejtettem a többiekről. De még csak megtippelni sem tudtam, vajon hányan lehetünk. :-)))

Végül én léptem ki a dologból (vagyis inkább épp folyamatban van a dolog). De sok minden értelmet nyert a posztot és a hozzászólásokat olvasva, főleg dildozer leírásai nyomán raktam össze még néhány mozaikdarabot... (hála néked, dildozer és hűtlenség.blog :D)

Az a vicces a dologban, hogy a "háremtartóm" bazi nagy öngólt lőtt. Ugyanis lehet, hogy sok nőnél ez nem működik, de velem (mint szeretővel) pont akkor tudott volna hosszabb távon tervezni, ha elmondja, mi a helyzet. Főleg mikor rákérdeztem dolgokra, és ő meg sunnyogott, na azt nem kellett volna. Ha nyíltan elmondja, amikre kíváncsi vagyok, ha őszintén válaszol minden kérdésemre, akkor felfogom/megértem, hogy pl. miért csak havi egyszer találkozunk. És akkor azt érzem, hogy tisztel annyira, hogy nyílt lapokkal játszik, és megkockáztatom, barátként nézek rá. (Hangsúlyozom, enélkül is tudtam, hogy nem én vagyok az egyetlen nő, de még csak az egyetlen szerető sem az életében!)

Egyébként hivatalos formában kb. heti 3x találkozunk, és nagyon tud udvarolni, szavakkal és szavak nélkül is. És bizony nem egyszer jutottam el addig, hogy még egy lépés, és menthetetlenül beleszeretek. Hogy tudatosan, vagy csak ösztönösen-e, azt nem tudom, (talán nem is szeretném tudni), de ilyenkor mindig nagyon visszavett, és persze segített nekem, hogy ne szeressek bele. :-) Ez így utólag elég viccesen hangzik, de amikor fortyogtam magamban, eszembe sem jutott, hogy direkt csinálja. Főleg, mert nem olyan profi, mint dildozer, hogy nem mond olyan csacskaságokat, mint "Szeretlek" stb. :-)

Mindegy is. A lényeg, hogy szerintem ha magát az embert kedveled és jól kijöttök [az ágyban (is)], akkor bizony fennáll a veszélye, hogy előbb-utóbb az egyik beleszeret a másikba. Viszont ha ritkábban, de több emberrel osztod meg az ágyadat, akkor az esély is csökken talán, hogy valamelyikbe beleszeretsz.
Nekem tetszik! :-)

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2011.04.06. 19:53:15

@skarlát betű: azért volt kvázi háremem, mert jöttek a lehetőségek, és nem tudtam ellenállni, meg mert nem vagyok az a monogám típus.
most is csinálom immel-ámmal, de már valami komolyabban gondolkodom. hosszú távon (nálam ez most már kb. 5 év) kezd ellaposodni. asszem, így kerek a történet. :)

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2011.04.06. 19:57:56

@Anna_Karenina: akkor már nem irkáltam hiába. :)

"és nagyon tud udvarolni, szavakkal és szavak nélkül is. És bizony nem egyszer jutottam el addig, hogy még egy lépés, és menthetetlenül beleszeretek"
na, pont erről beszélek. régebben még én sem fogtam vissza magam. aztán jött az összeomlás, mikor végérvényesen kiderült még sem lesz több belőle. ettől akarom megkímélni magamat, és a szeretőimet is.

Anna_Karenina 2011.04.06. 20:01:54

@dildozer: "ettől akarom megkímélni magamat, és a szeretőimet is."

Hát ezt nagyon jól teszed! :-) És szólj, ha üresedés van a háremedben! ;) :)))

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.06. 22:00:21

@Anna_Karenina: Ahhoz baromi jó emberismerőnek kell lenni, hogy valaki belelássa egy nőbe: ez még az igazságot is elviseli, és nem menekül el. Nem akárki ilyen, se pasi részről, se női részről. De tény, hogy ez megtisztelő, ugyanakkor fájdalmas is, szóval sokan a nemtudást választják, hogy ne kelljen szembesülniük a tényekkel.

@dildozer: Szóval már belefáradtál? És mik a terveid a jövőben? :-) Beleugrasz a bazinagy MONOGÁMIA nevezetű társasjátékba? :-)
Kérdés: aki egyszer már poligám volt, képes tartósan monogámmá válni? Én kétlem.
És te nem estél soha szerelembe? Nehezen megy az neked vagy tudatosan visszatartod magad?

Hamarosan megnyitom a szeretőközvetítői profilt :P Háremtartók érengedményt kapnak. Egyébként egy hárem szerintem nem állandó létszámmal működik :-)

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2011.04.06. 22:20:07

@skarlát betű: azért meg lehet próbálni. meg azért, ha olyan nőt találnék, egy kis önuralommal kiegészítve, akár még működhet is. lélekben persze mindig poligám maradok, de gyakorlatban talán sikerül monogámnak lenni. :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.06. 22:39:19

@dildozer: Na, de milyen az az olyan nő? És eddig miért nem találtál?

@Kommentel(n)ő: Na, ezt már alig fogja elhinni valaki, hogy ilyen létezik :-)

aJeti 2011.04.07. 16:23:42

@skarlát betű: én ma találkoztam @dildozerrel elméletileg. gyakorlatilag egy olyan emberrel aki ugyanígy működik, ugyanezeket élte át, mint dildo. ő megtalálta a másik felét, mert a felesége sose akarta megváltoztatni. és mert ő is pontosan ugyanígy működik...
most ugyan nekem csapja a szelet, de ez nem számít, mert ez akkor is egy romantikus történet, és nagyon boldogok úgy ahogy vannak.

hajrá dildo!

éniskócos · http://eniskocos.blog.hu 2011.04.07. 21:49:43

szerintem elég egy. bár volt már, hogy elgondolkodtam a még eggyen... de azt érzem, hogy ha több is lenne, akkor elveszne valami, ami éppenséggel nagyon jó így eggyel. és félek, hogy nem tudnék leállni :D

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.07. 22:34:12

@aJeti: A felesége ugyanúgy működik, tehát ő is poligám? És ezt nyíltan csinálják?
Kíváncsi vagyok, dildo is szeretné-e, ha a felesége poligám volna.

@éniskócos: Az bizony nehéz, leállni :P

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2011.04.08. 11:26:32

@skarlát betű: nem, nem szeretném. és házasságban és sem tervezek poligám lenni.

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2011.04.08. 11:30:31

@Kommentel(n)ő: sejtettem. azért kíváncsi lennék, hogy akinek ezt sikerül összehozni (esetleg többször is), hogy oldja meg. én elég sokáig és sokféleképpen próbálkoztam, de nem jött össze.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.08. 11:43:09

@dildozer: Ismerősen hangzik. Csak nem hiszem, hogy valaki alapvetően megváltozhat. Egy ideig lehet, hogy kibírod, de ha elmúlik a bazinagy szerelem, akkor majd megint észreveszed a többi nőt. Vagy nem. Majd számolj be róla :-)

De mi van, ha visszakapod azt, amit te műveltél a szeretőiddel?

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2011.04.08. 14:59:17

@skarlát betű: ok, beszámolok.

és remélem, hogy visszakapom tőlük, ugyanis azzal, hogy tudattam velük, kvázi rajtuk múlt, hogy ez így kell-e nekik. ezt a választási lehetőséget én is szeretném majd megkapni.

aJeti 2011.04.08. 15:39:19

@skarlát betű: igen a nő is poligám volt. neki házasságban nincs rá igénye, de hagyja a fickót ficánkolni. kicsit úgy, mint ahogy írta itt kommentben valaki: ő az egyetlen aki mindent tud a pasiról, valamiféle extra bizalmi-intim viszony ez.
nekem nehéz ügy lenne most egy ilyesmi, volt mikor simán ment.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.08. 15:47:45

@dildozer: A hajszálgyűjtés nem arról tanúskodik, hogy igazán megmondtad volna nekik, miről van szó. Csak azt mondtad meg, ha jól értem, hogy elviekben érdekelnek más nők, és nem akarsz kötöttségeket, nem azt, hogy vannak is más nők. Ég és föld a különbség. Egyébként, ha nem tudtak a többiek létezéséről, hogy próbáltad összehozni a 3-ast? Olyan szöveggel, hogy egy volt szeretőddel lenne?

@aJeti: De az a komment szeretői viszonyra vonatkozott, nem házasságra, és a nőnek is van másik. Az ilyen aszimmetrikus dolgok nem szoktak jól működni. Nem tudom, mióta csinálják, szóval kérdéses, meddig bírják.

Van egy angol sorozat, Lovers a címe, azt hiszem, és az egyik csaj a 4 közül (itt is 4 van, mint a Szex és NY-ban) egy ilyen megveszekedett poligám, aztán hozzámegy egy hasonló poligámhoz, de eléggé kiakad, amikor az az esküvőjükön is más nőkkel hetyeg ... Nem láttam az összes részt, nem tudom, aztán miben egyeznek meg.

dildozer · http://www.youtube.com/watch?v=AwIY4PRIp4s 2011.04.08. 21:12:54

@skarlát betű: félreérted. egy-két kivételtől eltekintve épp hogy megmondtam. a hajszálgyűjtés akkor volt főleg. de azért máskor is gyűjtögetem, mert konkrétumokat egyik sem akar tudni, látni.
a 3ast mindenféleképpen próbáltam összehozni: vadidegen felhajtása a neten, barátnő bevonása, két szerető összehozása. egyik sem ment, pedig nagyon rugalmas voltam. :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.04.09. 08:29:36

@dildozer: OK, ez a hajszálgyűjtés nekem másra utalt. Ennyire hullik a nők haja? :-) Az enyém eléggé :P
Elhiszem, hogy a hármas összehozása nem egyszerű feladat. És mennyi pasi emlegeti, hogy ez az álma! :-)
süti beállítások módosítása