A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Erotikus fantáziák és forgatókönyvek

2011.11.05. 14:30 skarlát betű

Nem tudom, hol olvastam már, de valaki írta, hogy szokása minden valamirevaló (számára izgalmasnak tűnő) nőt elképzelni szex közben. De lehet, hogy csak levetkőzteti gondolatban. Azt is írta valaki, hogy azzal szeret szórakozni, hogy ha hátulról lát egy nőt, akkor elképzeli a testét, és az arcát is. Ilyenkor szinte csalódás számára, ha megpillantja az igazi arcát, mert szeretne megmaradni az illúziójával.

A pasik egész részletesen el tudják képzelni egy nő testét, azt hiszem, a nők sokkal kevésbé a férfi konkrét testrészeit képzelik el (talán tévedek), mint inkább az érintését, a csókját, az érzések összességét. 

A fantáziálást is lehet persze hűtlenségként értelmezni, ha a partnerünk fejébe látnánk, és konkrétan tudnánk, hogy nem ránk gondol, amikor velünk szeretkezik, az biztos nem lenne valami kellemes. Pedig ez valószínűleg még a legártatlanabb, leghűségesebb emberrel is megtörténik. Lehet tudatosan befolyásolni a fantáziálást? Persze, hogy lehet. De olykor jólesik hagyni, hogy menjen a maga útján. Olykor meg kifejezetten koncentrálni kell rá, hogy egyre fokozódjék a hatása.

A napokban hallottam a rádióban, hogy a sokat emlegetett brit tudósok újabb kis csoportja olyan eredményre jutott a fantáziálási szokásokat illetően, miszerint a férfiak nagy része (vagyis 50% fölött) maszturbáláskor állandó partnerével fantáziál. Ezt ugyan nem teljesen értettem, mert még a legfantáziátlanabb egyedből is kinézem, hogy nem mindig ugyanazzal a nővel képzeleg (sőt, egyetlen maszturbálás alatt több nő is eszébe juthat, természetesen). Lehet, hogy csak rosszul emlékszem a felmérés eredményére, és nem a férfiak ötvenvalahány százalékáról, hanem az összes pasifantáziálás ötvenvalahány százalékáról volt szó. Állítólag ennek örülnünk kellene. Érdekes módon az nem rémlik, hogy a nők kivel fantáziálnak.

De azért van nekem blogom, hogy ilyen kérdéseket feltegyek. Noha nem lesz reprezentatív felmérés, azért elvitatkozhatunk rajta. Ki mikor és hogyan fantáziál, álmodik. Mindenre kíváncsiak vagyunk! Arra is többek között, hogy a fantáziálást egy bizonyos, megkívánt, de még meg nem hódított személyről lehet-e a megcsalás előszobája, illetve, ha a fantáziát tudatosan visszafogjuk vagy másfelé tereljük, az segíthet-e az adott személytől való eltávolodásban. (Vagy épp ellenkezőleg, ha legalább képzeletben megvolt, az lenyugtatja az embert?) Milyen érzés, ha egy sokszor visszatérő fantázia végre valóra válik? Bevalljátok-e a képzelgés tárgyának, hogy fantáziáltok vele? Volt-e már úgy, hogy valaki bevallotta nektek, hogy veletek képzeleg, és ettől ti beindultatok vagy ellenkezőleg, sértve, sőt, megalázva éreztétek magatokat?

Szoktatok-e idegenekkel, híres személyiségekkel vagy képzeletbeli emberekkel fantáziálni? Vajon szükségképpen vadabb-e a fantázia, mint a valóság? Vagy amit elképzeltek, azt szívesen meg is tennétek? (Csoportos szex, azonos nemű partner, bdsm, egyéb.) Leírtátok-e valaha a fantáziátokat? Buktatok-e le megírt és férj/feleség által megtalált fantázia miatt, amely nyilvánvalóan nem róla szólt?

Előfordult-e már, hogy egy randi előtt forgatókönyvet írtatok, és azt meg is valósítottátok, vagy épp ellenkezőleg, ennek csak az izgatás miatt volt jelentősége? Teszteltek-e potenciális szeretőt erotikus fantáziája alapján? Vajon az, aki magával ragadó mesét tud írni, utána az ágyban is leleményesebb? 

És tényleg van olyan ember, aki még a fantáziájában is hűséges?

36 komment

Címkék: fantázia forgatókönyv képzelgés

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr53353237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mégsem én voltam? 2011.11.05. 17:45:13

Tök hülye dolog, de ha itthon éppen kicsit unalmasak a házastársi viszonyok, megpróbálok fantáziálni régi pasasokról (esetleg olyanokról, akik csak ismerősök), egyszerűen képtelen vagyok "befejezni", állandóan a férjem jut eszembe fantáziák terén is.
Hülye dolog, különösen, ha elalvás előtt fantáziálok valakiről, aki ott szuszog fél méterre, de már rájöttem, hogy ilyenkor nem érdemes piszkálni...

normálnyomtáv 2011.11.05. 17:56:49

Úgy gondolom, ez is változó. Amikor új az ismeretség, kevés a találkozás, akkor az állandó partner jön a fantáziába. N+1 év megszokás után inkább a többi. Szép és jó korunkban meg van inger elég: utcai aligszoknyás látványtól az óriás plakáton keresztül a könnyen hozzférhető pornófilmekig.

barbieds (törölt) 2011.11.05. 19:01:28

Én meg nem is annyira személyhez kötötten ábrándozom, hanem arról, hogy mit csinálnak velem. Hm.

normálnyomtáv 2011.11.05. 20:08:20

@barbieds: Mert Te nő vagy. :-) Én meg arról (is) szoktam, hogy mit csinálok vele. :-)

MsManna (törölt) 2011.11.05. 20:15:32

"ha a fantáziát tudatosan visszafogjuk vagy másfelé tereljük, az segíthet-e az adott személytől való eltávolodásban" - nálam abszolút igen. Ha igazán gyötörni szeretném magam, akkor a még meg nem élt kapcsolatot továbbgondolom. Ha viszont elég fegyelmezett tudok lenni, akkor zárom a fantáziámat és sikerül a távolodás. Elhidegülök :) Ez akkor különösen hasznos, ha az affér nem realizálódhat.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.11.06. 13:08:33

Találkoztam már (sajnos) olyan férfiakkal, akinek az írásbeli képességei után borzasztó lehangoló volt a tényleges teljesítménye. :(
Jó az álmodozás, amolyan forgatókönyv-szerűen is, de aztán a valóság sokszor meg sem közelíti az előre eltervezettet, de ettől még lehet sokkal jobb is akár, és vissza lehet térni később a korábbi fantáziára is. :)
Ismeretlenekkel ritkán fantáziálok most már tinikoromból kinővén, maximum ismeretlen ismerőssel, akivel valamilyen szintű kommunikáció már volt. Amennyiben az állandó partner megfelelően "muzsikál", nincs igény más szereplőt találni a fantáziához, de előfordul, hogy irányítatlanul is elkalandozik az álom, főleg ha a megvalósulatlan álmok között többszereplős együttlét is szerepel.
És igen, volt olyan, hogy pl. nős kolléga bevallotta, hogy éjjel velem fantáziált, de ez csak pozitívan hatott az egómra. :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.11.06. 16:40:33

@Little.Bear: Nem annyira ritka ez, mint hinnéd, szerintem.

@barbieds: És az, hogy ki csinálja, nem is érdekes? Vagy esetleg egy arctalan, noname figura esetleg még imponál is? Mondjuk, a te fantáziáidról tudunk itt a legtöbbet ;-)

@Enchantée: Szerintem van olyan fantázia, amit meg lehet valósítani, többé-kevésbé, hogy ugyanolyan jó legyen, mint az elképzelés. Persze, azzal én is találkoztam már, hogy valaki írásban sokkal érdekesebbnek tűnt, mint az életben, de szerencsére akad ellenpélda is.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.11.06. 16:51:29

@skarlát betű: Igazad van, nem is azt mondtam, hogy nem megvalósíthatók ezek a fantáziák, hanem ha találkozom a másikkal, a vágyaink másfelé vezetnek a lendület hevében, aztán hiába a szépen eltervezett stratégia, ha az életben másfelé irányulunk. :) Legközelebb megint neki lehet indulni a korábbi fantáziának, főleg, ha közösen alakítottuk ki, és előbb-utóbb összejön az, és addig sem unatkozik az ember, meg az ember lánya, amíg eljut a megvalósulásig. :)))

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.11.06. 18:13:39

@Enchantée: Persze, a tervek legtöbbször nem vagy nem úgy valósulnak meg, igen nagy fegyelmezettség kell hozzá, hogy az ember kövesse a forgatókönyvet. Velem egyébként már megtörtént az a különös dolog, hogy megírtam egy fantáziát, és pár nap múlva többé-kevésbé pontosan bekövetkezett, pedig az illető pasinak fogalma sem volt róla, sőt, nekem is csak utólag tűnt fel a sok egyezés. :-)

Egyébként legális, együttélő partnerrel is terveztetek forgatókönyvet, vagy ez a szeretői kapcsolatra jellemző inkább?

E. Bonheur 2011.11.06. 20:13:07

Érdekes ez a fantázia dolog! Sokszor annyira el tud vinni, hogy a jövőt szinte a jelenben élem meg. Ez egy nagyszerű dolog, viszont, ha megérkezem a jövőbe, és az nem olyan, mint a múltban elképzelt dolog, akkor csalódásnak élem meg. És nagyon személyfüggő a dolog, ugyanazt elviselni se bírnám bárkitől, csak egy adott személytől. Ja, személyre szabott fantáziáim vannak.

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.11.06. 20:43:55

@skarlát betű: Ilyen AHA élményeim nekem is szoktak lenni és nem feltétlenül szexuális eredetűek, amikor valamit már megálmodtam, és az szinte szóról szóra úgy megtörténik. :)
Leginkább a szeretői viszonyra volt jellemző az előre tervezgetés ilyen mértékűsége, hiszen az együttélős partnerrel napi szinten találkoztam, ott nem kellett/lehetett mondjuk napközben az esti programot apró részletekig kidolgozni előre. Azért az incselkedések, a huncut sms-ek akkor is mentek, jelezvén, hogy terveink vannak a másikkal. :)
@E. Bonheur: Én is hasonlóképpen működök - egyedileg irányított fantáziáim vannak, bizonyos pontoktól tudom újrajátszani, visszatekerni a filmet, más irányba elvinni, ha nem tetszik az előrehaladása, csak el tudom fogadni könnyedén, hogy az általam elképzeltek lehet, hogy soha nem fogják fedni a valóságot, ettől még lehet mind a képzelet, mind a valóság szép! ;)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.11.06. 21:00:51

Hiányoznak most a pasik a kommentelésből eléggé, mintha nem lenne mondanivalójuk.

@Enchantée: Én is úgy hiszem, hogy a közös fantáziakidolgozás a szeretői működésre lehet jellemző, egyfajta szublimálásként és előjátékként is működik.

Rogerthat 2011.11.06. 23:43:22

@skarlát betű: ám legyen. :)

Aki a fantáziájában is hűséges, az... ritka. És azt gondolom, hogy valahol 'korlátolt' is a szexualitása, nem annyira a gyönyörról, mint valami nagy intimitás-élményről szól.

Szoktunk fantáziálni. Ezen fantáziákat gyakran leírjuk egymásnak a szeretőmmel - csodálatos módon ő sokkal direktebb nálam, azt adja ami számomra a legizgatóbb, nyers aktust ír le, én neki pedig inkább történetet, az események ívét festem le, és az aktust magát már nem, vagy alig feszegetem.
Ez a 'tánc' nálunk a vágy felkorbácsolására rendkívül hatásos, viszont én például szex közben kevésbé (sőt, legkevésbé) tudok ilyen fantáziákat végigpörgetni, ott a látvány, hallvány, érezvény visz mindent, fantáziaképek kizárólag akkor jönnek, ha az előbbiek közül valami-valahogy nem stimmel.

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2011.11.07. 08:26:03

A fantáziálásban nem kell konkrét személynek lennie, inkább konkrét ténykedésnek. Akár azonos nemű (azaz női) partnerrel is. Illetve néha csoportos szex, az a legjobb :).
Induló kapcsolat esetén persze az illető szerepel leggyakrabban a fantáziálásban, konkrét forgatókönyvek játszódnak le a fejemben, amelyek néha meg is valósulnak, legalábbis részben.
Volt már olyan, hogy írás alapján felizgatott az illető, de tudtam, hogy a valóságban nem vonzódom hozzá úgy, ahogy az írásai alapján, így nem történt semmi később. Az én írásaim viszont több pasit is felizgattak már, és tudom, hogy van egy-kettő, aki szokott velem fantáziálni. Általában nem zavar a dolog, nem érzem megalázónak. Általában nem.
Ha elmondtam valakinek, hogy vele fantáziáltam, annak örült az illető, és szerette volna megvalósítani a fantáziámat.
A fantáziám leírása egyébként engem is izgat, írás közben. Ezért is fordul elő, hogy leírom. Igaz, már elég rég nem tettem, pedig mostanában megint lenne rá ihlet :).

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.11.07. 08:47:55

Vadidegenekkel ritkán fantáziálok. Az előfordul(t), hogy pl. egy pincérnő külseje, szeme, hangja (no és persze alakja) annyira megfogott, hogy már akkor tudtam, ő lesz a főszereplő a következő "vetítésemen". :-)

A Kedvesemmel szeretkezve is előfordul... azt gondolom ez természetes, amikor jópár év után annyira megszoktuk egymást, hogy az ember - talán nem is tudatosan - ezzel dobja fel az együttlétet önmagán belül.

A fantázia mindig vadabb, extrémebb, mint az átlagos, hétköznapi valóság. Attól azonban mindig tartottam, hogy egyfajta forgatókönyvként használjam korábbi képzelgéseimet, mert elveszik a spontaneitás, hajlamos lennék mereven követni a fixa ideáimat, vágyképeimet és ez elrontaná az együttlétet.

Tervezni, hogy mit kérek Tőle... olyan már volt. Pl. amikor elhatároztam még szerelmünk hajnalán, hogy meg fogom kérni a páromat, maszturbáljon előttem. Ez nem fantázia volt, mert elképzelni csak ködösen tudtm, viszont nagyon-nagyon vágytam a látványra, az élményre. (aztán meg is írtam a blogomon vmikor régen)

Volt amikor hetekig vadul dübörgött a fejemben egy olyan - nem is igazán - fantázia, amit hallottam. Amikor a Kedves bevallotta, hogy volt már egütt lánnyal, a legjobb barátnőjével. Bevallom, hetekig kísértett a képe, pedig nem is én találtam ki, nem is voltam ott (évekkel előttem történt)

Amúgy pedig általánosan: Azt vettem észre rendkívül részletes, mondhatnám már körülményes vagyok fantáziáimban. Soha, de soha nem az ágyban, vagy az aktussal kezdődik. Önmagam felizgatásához egyszerűen szükségem van beleszőni a szituációt, ahogyan kialakul a szex a fantáziában. Helyzetgyakorlat...

Ha úgy tetszik, nálam a masztiban, fantáziában nincsen quickie :-)

Amit viszont soha nem tudtam kiszedni a Kedvesből, hogy neki mi lenne a fantáziája. Azt állítja neki nincs olyan. Ezt kötve hiszem...

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.11.07. 18:02:14

@Rogerthat: Egymást kiegészítő fantáziát nem írtok?

@azentitkaim: Nagyon izgató tud lenni egy fantázia megírása szerintem is, de főleg akkor, ha valakinek írjuk, nem csak magunknak. És utána jön a visszajelzés, vagy a folytatás, vagy a felhívás keringőre :-)

@Szexofon: A Kedvesnek ne lenne fantáziája? Hát, ezt én se hiszem... Tán inkább attól tart, hogy ha bevallja, az téged arra sarkall, hogy megpróbáld a megvalósítás irányába terelni, és van olyan, amit egy nő csak elképzelni szeret, de megvalósítani nem. (Magamból kiindulva így hiszem.)

Rogerthat 2011.11.07. 22:41:32

@skarlát betű: nem jellemző, és valahogy nem is hiányzik, efféle kerekítés nélkül is kerek a dolog.

Lars.Lares 2011.11.08. 12:38:22

Fantáziálni jó. Fantáziát felszabadult partnerrel megvalósítani jó.
Bárhol, bármikor fantázia alanyra gondolni, látni, olvasni, ami a film automatikus futását kiváltja, nagyon jó. :)

normálnyomtáv 2011.11.08. 21:49:23

@skarlát betű: Pasi jelentkezik, friss élménnyel. :-)
Úgy hozta sorsom, hogy most gyógytornászra szorulok. Egy szál gatyában feküdtem, hason és a jó alakú, feszes húsú, fiatal, de nem nagyon szép arcú, tornát vezető csaj mellém guggolt. Nadrágban, kissé széttárt combbal. Hát, mindjárt indult a fantáziám és majdnem a kisoszlop tetején találtam magam. :-) "szerencsére" régóta vagyok fiatal, már nem olyan gyors a reakcióm. :-)

Még pár szót arról, nálam hogyan működni a fantáziálás. (lehet, hogy pontatlanul írom, hiszen nem magamat szoktam figyelni közben :-) ) Persze, hogy jó alakú csajt, esetleg csajokat szoktam elképzelni, vagy olyant, akivel más szempontból jóban vagyok és szeretnék sx kapcsolatot is.. Lehet, nem annyira férfias, de nektek bevallom, inkább a bevezetést, vetkőzést, csábítást álmodom meg, a belecsúszásomig. Az elképzelt elcsöppenésig ritkán jutok el, annál jobban lekötnek a megelőző események. Arcot ritkán álmodom meg hozzá, csak annyit szoktam, hogy mosolyog, jó kedve van, örül nekem, mert . valahogy nekem fontos a tudat, hogy jó érzést okozok neki. Azért magamnak is elképzelem a jó érzést, ahogy belé helyezem bizalmamat :-), vagy szájába veszi kisoszlopomat.
A megálmodott nő nyílt, felszabadult és csábító szokott lenni, talán azért, mert ilyen jellegű barátnőm nem volt, inkább szégyelőseket, némi :-) vágyaikat nem kimutatókat fogtam ki és nagyon vágyom az ellentétükre. Ne érts félre, nem urakoldó, irányító típust mondok, hanem felszabadultat!

"Mintát" fantáziáláshoz több helyről veszek. Van, amikor vágyott barátnő, van, amikor filmben szereplő, néha utcán látott jön elő. Általában egy, de van, amikor kettő, vagy csoportszexbe képzelem magam. Olyan is előfordul, amikor mások akcióját képzelem el. Szóval, eléggé változatos és ez benne a jó: nem panaszkodik, aki éppen nem jut eszembe. :-)

Volt már néha, amikor leírtam a fantáziámat és elküldtem annak, akiről szólt. Örömmel vette, úgy gondolom, felizgattam vele. Vagyok annyira beképzelt :-), hogy úgy gondolom, jól sikerült leírnom.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.11.09. 09:37:17

@normálnyomtáv: Köszönjük a vallomást :-)
Az érdekes, hogy inkább szégyenlős nőket fogtál ki, de nem próbáltad őket felszabadítani? Mert azt is lehet ;-) Sőt, olvastam valahol, hogy nincs is annál nagyobb truváj, mint egy visszafogott nőből kihozni a felszabadultat. Bizony. :-)
Egyébként a fantáziálásod módja ismerős.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.11.09. 14:06:01

@Lars.Lares: Erre most választ is vársz, vagy költői kérdés volt?

M-elicious 2011.11.09. 15:32:50

@skarlát betű: lars már megint információkat gyűjt:-)

M-elicious 2011.11.09. 15:58:09

offtopic, de aranyos:

A szerelmes pár az ágyban heverészik, amikor megszólal a telefon. A nő felveszi :
- Igen Semmi gond, rendben van. Szervusz !
- Ki volt az? Kérdi a férfi.
- A férjem. Azt mondta, egyelőre nem jön haza, mert még marad veled két órát kuglizni.

normálnyomtáv 2011.11.09. 20:15:50

@skarlát betű: " nem próbáltad őket felszabadítani": én nyíltabb leszek, mint Lars: azt hogyan kell? :-) Valamit persze próbáltam, de nem jött össze. Elképzelésem nincs (és mostantól lehet rajtam szörnyülködni :-) ), hogy pl. aki megcsinálta nekem, hogy akár szájába spriccelhettem, az miért nem engedte, hogy széttárt combjaiban gyönyönyörködjek.

Jut eszembe, azért volt más eset is, amire nagyon szívesen emlékszem. A csaj már meztelenül, enyhe terpeszben ült és észrevette, hogy mohón gyönyörködöm benne. Erre lenézett a puncijához, ujjaival csábítóan széthúzta és mosolyogva felemelte a fejét. Hát...majd elpusztultam a gyönyörűségtől.

barbieds (törölt) 2011.11.09. 21:00:31

@normálnyomtáv: Jajj, ne mondd már, hogy nem tudod! Combokat széttárni és bámulást hagyni, az a testképünket érinti mélységesen, és azzal a legtöbb nőneműnek vannak problémái. A szájba élvezésnek nincs köze ilyen módon az énképhez. :)

normálnyomtáv 2011.11.09. 21:16:38

@barbieds: Hát, úgy látszik, fiatal vagyok, van még mit tanulnom. :-)

Egy off: Mi van a jó pap fejfájára írva? Tanulmányait befejezte! :-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.11.09. 21:22:41

@barbieds: Ha egy pasi elég meggyőzően dicséri a puncidat (és minden egyebedet), akkor ezen át tud lendíteni :-)

normálnyomtáv 2011.11.09. 22:04:52

@skarlát betű: Köszi! Más testrészre is évényes? :-)

Lars.Lares 2011.11.10. 14:54:31

Nem lehet nem dicsérni @skarlát betű: -). Legyen költői.
Jó volt, @M-elicious: -).

tiboru · http://blogrepublik.eu 2012.01.09. 12:12:35

Most találtam egy francia honlapot, a leggyakoribb tíz női szexfantázia 10-es toplistájával:

www.topito.com/top-principaux-fantasmes-feminins

A franciául nem olvasóknak itt a lista arról, hogy hol és/vagy kivel szeretkeznének a nők - legalábbis fantáziáikban:

1.) A természetben
2.) Egy ismeretlennel
3.) Nyilvános helyen
4.) Celebbel
5.) Többesben
6.) Egy másik nővel
7.) Egyenruhás férfival
8.) Erőszakosan
9.) Prostit alakítva
10.) Párcserével

Mivel a franciák szakértőknek tekinthetők :-), én akár el is fogadom. Érdekes lenne egy hasonló férfisorrend is. Skarlát betű pedig majd összesíti :-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.01.09. 12:33:00

@tiboru: Majd lesz egy poszt egy bizonyos könyvről, amely a női szexfantáziákat dolgozta fel, nem épp tegnap. Nos, a felsorolás kissé eltér ettől. Ez itt nagyon is szalonképes azokhoz képest, amiket én olvastam. Igaz, az USA-ban és Angliában készült az a felmérés.
Egyenruhás férfival? Jé, ez egy külön fantázia? Ez biztos a szexi francia egyenruháknak köszönhető :-P

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.01.09. 13:56:33

@tiboru: Nekem kidobta ajánlatban a pasifantáziákat is, mert én ilyen kivételezett vagyok:

www.topito.com/top-fantasmes-masculins

Szerintem ez legyen egy külön poszt témája, most nem lövöm le a poénokat. :-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2012.01.09. 19:07:28

@skarlát betű:

Lám, kiderült, hogy én rájuk se kerestem, elvégre engem inkább a csajoké érdekel :-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.01.09. 20:10:23

@tiboru: Nem kerestem én se, ez valami felugró ablak formájában nyilvánult meg nekem :-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2012.01.10. 01:09:58

@skarlát betű:

Maszkulin felugró ablak lehetett :-)
süti beállítások módosítása