A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Feketelista hűtlenekről

2012.05.08. 07:40 skarlát betű

Kedves Hűtlenek és Kibicek,

olykor felteszek ám a Fácsé oldalra is ajánlásokat, ha nincs időm rendes posztot írni valamiről, de mindenképp érdemesnek tartom az anyagot arra, hogy megosszam veletek. Ezekkel kapcsolatban is várom a véleményeteket mindkét helyen.

Most viszont E. Bonheur ajánlott a figyelmembe egy Velvet-cikket, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül. Olvassátok el, kérlek, és beszélgessünk róla, ha van kedvetek. A benne foglalt szavazásról csak annyit tudok mondani, hogy szégyenletesen tendenciózus. Nézzétek meg, majd érteni fogjátok, miért ez a véleményem.

Itt a link, és várom a kommenteket!

Skarlát

14 komment

Címkék: velvet feketelista

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr424495090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wazelin 2012.05.08. 08:03:24

Szerintem a valóság ennél sokkal rosszabb, mint amit ez a szavazás mutat.

Teljesen mindegy, hogy a megcsaló nő vagy férfi, ugyanolyan elbírálás alá kellene esnie, de ez gondolom itt evidens :)

kardhal77 · http://kardhal.blog.hu 2012.05.08. 09:45:35

Jómagam: "Férfi vagyok, és a legtöbb nőnél súlyosabb." ;)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.08. 10:27:55

@wazelin: Én ebben a szavazásban nem vennék részt, ahogy mondtam, tendenciózus. Egyrészt, abból indul ki, hogy bűn a hűtlenség, márpedig szvsz nem bűn. Másrészt nagyon primitíven leszűkíti a dolgot arra, hogy nő vagy férfi-e a megcsaló, na és a körülmények, a kapcsolat állapota, az ember személyisége, etc., az mind nem számít.

Maga a honlap és hasonló honlapok - már említettem egy olyat, ahol exek erotikus-pornográf képeit lehetett közzétenni - a korábbi pellengérek és szégyenpadok modern változatai. Majd előáll valaki azzal az ötlettel, hogy a skarlát betűt vagy valami hasonlót chip-ként ültessék be az emberbe, hogy minden új partner csekkolni tudja, mennyi az illető hűtlenség kvóciense.

@kardhal77: Hehe, őrző-védőm :-P

tiboru · http://blogrepublik.eu 2012.05.08. 11:02:53

@skarlát betű:

Hűtlenségi kvóciens? Hehe, ez jól hangzik.

A csip nem hülyeség; mennyivel könnyebb dolga lehetne mindenkinek, aki futó partnert keres: leolvassa a tudnivalókat és látja például, hogy kár a gőzért, mert a kiszemelt zsákmány betegesen monogám :-P

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.08. 15:46:07

@tiboru: És hová lenne a dolog izgalma? :-) A kvóciens meg egészen váratlanul változhat, ha megfelelő vadásszal szembesül a zsákmánynak kiszemelt egyén :-P

varázsló1 · http://eleterzesek.freeblog.hu/ 2012.05.09. 06:06:07

@skarlát betű: Nos,ez nem a megcsalásról, hanem a bosszúról szól. ez meg teljesen más téma. :P

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.09. 09:46:33

@varázsló1: Mióta világ a világ, a hűtlenség mint téma sajnos elválaszthatatlan a bosszútól. Jó volna, ha semmi közük nem lenne egymáshoz, de sajna nem így néz ki a társadalom meg az emberi természet.

barbieds (törölt) 2012.05.09. 11:16:21

@skarlát betű: Egy volt kolléganőm diadalmas arccal mesélte nekem, hogy amikor a férje elköltözőfélben volt a közös otthonból (másik nőért hagyta el), akkor ő fogta magát, és kivágta a szemeteskonténerbe a pasi különleges, féltve gondozott növényeit. Én ezt a fajta viselkedést tökre nem értem, ő meg azt nem értette, hogy szerintem ez miért szánalmas húzás. :o

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.05.09. 11:45:01

@barbieds: A fogat fogért elv... Biztos baromira megkönnyebbült tőle, neki ezek szerint megérte. Szerintem is elég szánalmas, főleg, mert környezetszennyező magatartás, a növények nem ártottak senkinek, nem ilyen sorsot érdemeltek :-)

varázsló1 · http://eleterzesek.freeblog.hu/ 2012.05.09. 17:31:46

@skarlát betű: Erről nem is gondolom, hogy többet kellene írni, aki ezt vallja, az tele van feszültséggel, semmit nem nyer, sőt csak veszít, éspedig lelki energiát. Rombol az új építése helyett. Értelmesnek nem tűnik.

@barbieds: Őszintén sajnálom, nem látja a fától az erdőt. ... Ha valaki megy nem lehet erőszakkal ott tartani, emlékezzünk inkább a jóra a szép pillanatokra.

notC 2012.05.10. 15:15:20

@skarlát betű: "Egyrészt, abból indul ki, hogy bűn a hűtlenség, márpedig szvsz nem bűn."
...mint ahogy bűn megenni egy csokitortát, meginni egy felest, elszórni a pénzt egy nem fontos dologra, bűn elszívni egy cigit, meginni egy kávét, mitöbb ezek még ártalmasak is! És bűn netezni munkaidőben, bűn bliccelni a buszon, másra gondolni és mást mondani, mosolyogni sírás helyett, és még sorolhatnánk.
Nagyapám szokta volt mondani, hogy ami jó az hízlal, vagy tilos, vagy erkölcstelen :)

Szemekbe zárt titkok 2012.07.31. 14:48:46

Hmm. Nem tudom melyik rosszabb, egy ilyen oldal, vagy ha felhívja a barátom felesége a férjemet..?
Egyik rosszabb, mint a másik..:))

..de így történt..

Megoldás: Független férfivel kell viszont folytatni!:)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2012.07.31. 22:49:00

@Szemekbe zárt titkok: Hogy beköpjön? Ez szép, tényleg, és ezek után még ő érezte magát erkölcsösnek, gondolom. Mi lett az ügyből?
A megoldás: olyan pasival kell viszonyt folytatni, akinek a felesége elég intelligens ahhoz, hogy ne hívja fel más férjét. (Tudom, ezt előre kalkulálni nehéz.) Vagy olyan férjet kell rendszeresíteni, aki nem tud a szerető feleségével beszélni - nyelvi akadályok miatt :-P És még lenne pár tippem :-)
süti beállítások módosítása