A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Szolgálati közlemény: Donate gomb

2013.01.21. 07:14 skarlát betű

Kedves Mindenki,

talán feltűnt néhányatoknak, hogy megjelent egy új sáv a jobb oldalon, mégpedig Adomány címszó alatt. Más blogokból már ismerhetitek ezt a jelenséget: a Donate gombon keresztül nyílik lehetőség azok számára, akiknek erre kedvük és módjuk van, a blog és gazdája pénzbeli támogatására. 

Mit NEM jelent a Donate gomb? Azt semmiképp nem jelenti, hogy a blog fizetőssé válna, vagy, hogy bárkitől is elvárnám az adományozást. Mint ahogy a blogírás is önkéntes dolog, annak támogatása is az. Ha egy forint se fog érkezni, akkor is ugyanúgy folytatom a blogolást, mint immár majdnem 2 éve - persze, ameddig nem adódik olyan állandó fizetős munka, állás, amely elvonná ettől a tevékenységtől minden időmet, energiámat. De természetesen nagyon fogok örülni annak, ha valaki úgy érzi, így köszönné meg a munkámat, támogatná a további közösségépítést, posztolást, szakirodalom-vásárlást. 

Az utóbbi időben több ajánlat is érkezett arra vonatkozóan, hogy költöztessem el az egész blogot másik helyre. Egyelőre nem szeretném ezt tenni, noha komolyan elgondolkoztam rajta. Maga a meghívás ténye arra utal, hogy mások is úgy látják, egyfajta brandet teremtettem, amelynek már saját értéke van. Ha bárhová is átmegyek, az ugyanakkor nem csak anyagi és publikációs előnyökkel járhat, de a függetlenségem esetleges csorbulásával is. Tény, hogy elképesztő nagy meló is lenne az átköltözés... Mindennek fényében remélem, hogy érdemes itt maradnom, és változatlan formában folytatnom az eddigieket. 

Még valami: tudom, hogy van, aki ellenzi ezt az egészet, régebben ezt már kimerítően megvitattuk, akinek nem tetszik, az nyilván nem fog semmit adni, oszt kész.

A dolog gyakorlati részéhez: az adományok a PayPal rendszeren juttathatók el hozzám, nincs minimális összeg,  bármilyen kis összegű adományt szívesen látok, de ha valaki nem PayPal számláról utal, attól levonnak egy bizonyos kezelési költséget, és ez egészen kis összegek esetében az adomány nagy részét elviheti. (Pl. 100 Ft-ból 93-at nyel le a rendszer, és kb 500 Ft-tól válik érzékelhetővé az átutalt összeg). Ha lenne olyan, aki inkább a flattr-en keresztül támogatna, szóljon, akkor azt is felteszem. 

Köszönöm a figyelmet. 

Skarlát Betű

2 komment

Címkék: paypal adományozás donate

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr825029346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2013.01.21. 18:06:25

Ami az adománygomb kihelyezését illeti, én nagyon támogatom. Tudod-tudom, hogy a magyar ember (bocsánat: a Magyar Ember!) szeret mindent ingyen kapni, működik a "majd hülye leszek fizetni valamiért, amiért nem kötelező!" mentalitás, de mint hosszú évek óta bloggerkedő arc, tudom, hogy a tartalom (pláne a minőségi tartalom) előállítása időbe és energiába kerül.

A jó blogger (és szerintem ide tartozik Skarlát Betű is) megérdemli, hogy a virtuális vállveregetéseken kívül néha kapjon valami megfoghatóbbat is. Azok közül, akik rendszeresen olvassák ezt a blogot (és persze megtehetik), remélem, hogy sokan érzik majd hozzám hasonlóan, hogy annak a "Donate" gombnak a megnyomását itt jobboldalt felül bizony a bloggazda kiérdemelte.
süti beállítások módosítása