A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Hűtlenebbé tesz-e a pornó?

2014.05.29. 16:34 skarlát betű

Ti mit tippeltek: aki több pornót néz, az hajlamosabb félrelépni, mint aki irtózik ettől a műfajtól, vagy csak tudatosan megtartóztatja magát? Hiszen a pornó az állandó partner iránti vágyat is felkeltheti.

watching-porn-with-girlfriend

Ha a pornó valóban elősegíti a kifelé kacsintgatást, ez vajon csak a férfiak esetében tapasztalható, vagy a pornófogyasztó nők is esendőbbek? És vajon mennyire számít, hogy milyen jellegű filmeket nézünk? A szimpla kettes jelenetek kevésbé noszogatnak a hűtlenség felé, mint a többes szex? A home videók izgatóbbak, mint a mainstream sorozatművek? Függ-e a reakció az életkortól és attól, hogy mennyi ideje élünk együtt valakivel - vagy egyáltalán együtt élünk-e?

Feltehetnék még jópár kérdést, de nem akarok senkit frusztrálni, ugyanis az általam fellelt amerikai kísérlet kitalálói jóval kevesebbel is beérik. Mivel legkönnyebben amerikai egyetemistákkal lehet hasonlóan tudományos felméréseket készíteni, megint őket vették elő. 

Tovább a teljes posztra

Szólj hozzá!

Címkék: pornó felmérés önmegtartóztatás elköteleződés

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr786228620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása