A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Családi állapot: átverés

2013.06.04. 07:00 skarlát betű

Hazudtál-e már a családi állapotodról valaha? Hazudtak-e neked ugyanezzel kapcsolatban? Letagadtad-e a házastársadat, a barátodat, barátnődet, vagy éppen hogy költöttél magadnak egy, a valóságnak nem megfelelő hátteret? Miért tetted, ha megtetted? Tudod, miért tették veled? Meg tudtad bocsátani? Megbocsátották neked? És mi lett a vége? Vagy még mindig tart? 

marital_status.jpgA leggyakoribb helyzet talán az, mikor a nős pasik nőtlenként portyáznak és olykor potyáznak is. Az indokaik nyilvánvalóak, olyan nőket akarnak megkapni, akik sejtésük szerint nem állnának szóba velük, ha tudnák, hogy szó sem lehet hosszabb távú legális kapcsolatról, csak szeretőzésről. Vagy még annyiról sem. Persze lehet, hogy tévednek, és a nő akkor is belemenne a dologba, ha ők nyílt lapokkal játszanának. De nem szeretnek kockáztatni. A gond csak az, ha a kalandból viszony lesz, és a kezdeti hazugság egyre kevésbé működik, egyre kevésbé sikerül fenntartani a látszatot. Ha még komolyabb érzelmek is felmerülnek ilyenkor, elég nehéz lesz megmagyarázni az egészet, amennyiben kiderül az átverés. Tipikus, hogy botrány és szakítás a vége. Lehet persze, hogy a pasinak így is megéri, a nő meg elkönyvelheti, hogy minden férfi disznó.

De ne legyünk szexisták, nem csak a férfiak tudnak ilyesmiben hazudni. Akadnak nők is, akik szinglinek adják ki magukat, mert izgalmasnak tűnik eljátszani ezt a szerepet, mert azt gondolják, hogy így szokatlan élmények érhetik őket, vagy egyszerűen tesztelni szeretnék, mit érnek a szabad piacon. Esetleg abból indulnak ki, hogy a férfiak nagyon elítélőek a hűtlen nőkkel szemben és a megaláztatást akarják elkerülni. Viszont megeshet a fordítottja is: mondhatja magát nem függetlennek az, aki valójában szingli - például, mert meggyőződése, hogy egy bizonyos életkor felett a férfiak menekülnek az egyedülálló nőktől, attól rettegve, hogy azok biztos mindjárt házasságot és gyerekeket akarnak. Hazudhat egy nő azért is, hogy eltitkolja, a gyerekének ismeretlen az apja, vagy sosem házasodtak össze: ez talán egyre ritkább, régebben sokkal inkább megbélyegezték az egyedülálló anyákat, bár lehet, hogy ez máig nem ment ki a divatból.

Az is előfordul persze, hogy nincs konkrét hazugság, csak elhallgatás, vagy vagyis az illető nem mondja, hogy nincs partnere, de úgy viselkedik, mintha nem lenne. Van olyan, aki viccből mutatkozik be úgy, mintha nős lenne és három gyermek apja (ezt spéci átéltem, és simán bedőltem neki). De lehet ezt számításból is csinálni, ha valakinek semmi kedve független lányokkal kezdeni, jó ürügye lesz rá. Aztán van olyan, aki félig mond csak igazat, mondjuk azt állítja, hogy már majdnem elvált, vagyis gyakorlatilag független, pedig még messze van a válástól, csak éppen összezördült a nejével, vagy éppenséggel még ennyi sem történt, de ő lelkileg már nem érzi magát házasnak (mert például jó ideje nincs szex otthon).

Úgy sejtem, nem sokan fogják bevallani kommentben, hogy ők milyen apropóból adtak meg kamu családi állapotot, sokkal inkább arra számítok, hogy az ilyen trükkök áldozatai nyilatkoznak majd meg, meg persze azok, akik teljesen feddhetetlenek, de a szavazás alapján talán képet alkothatunk a jelenségről és arról, hány százalékot érint az olvasók közül. Vagyis inkább: hány százalék van annak tudatában, hogy őt érinti vagy érintette valaha.

689 komment

Címkék: hazugság átverés családi állapot

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr25339038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ghost recon 2013.06.04. 09:01:02

Hehehe!

Férfiként házasságot letagadni döbbenetes balfaszság.
Először is csak a legostobább libák hiszik el egy nős férfiról, hogy nőtlen. Egy nős férfiről rápillantás alapján én is megmondom, hogy mi a családi állapota, nem még egy nő, akinek külön, kihegyezett érzéke van erre. Nőről is megmondom, hogy férjezett, vagy sem.
Másrészt hódítási szempontból megfigyeléseim szerint kimondottan előnyös, ha az ember házas. Tapasztaltam, hogy olyan nők, akik rám se bagóztak, amikor egyedülálló voltam, azonnal figyelmükkel tüntettek ki, amint szorosabb kapcsolatba kerültem. Kamaszkori szerelmem, akit évekig ostromoltam, kitartóan és hiába, majd megveszett, hogy megszerezzen magának.
Bizonyos nőket semmi nem riaszt el. Soha annyi flörtölésnek minősülő pillantásban nem volt részem, mint amikor kisfiaimmal megjelenek valahol.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.04. 09:35:42

@ghost recon: Szívesen tesztelném, egyáltalán nem vagyok benne biztos, h átmennél a teszten. Én már többször átmentem szingliként, mikor kipróbáltam, hihető-e a szerep. Mivel elég kislányos az arcom és fiatalabbnak nézek ki, teljesen hitelesnek tűnt a jelek szerint. :)

Persze, van, akinek nem zavaró tényező, hogy valaki foglalt, de ha hosszabb távra tervezne, akkor nem fog egy kisgyerekes apára startolni. A flört az más, az nem kerül semmibe.

Én is a házas pasikat kedvelem egyébként :P

ghost recon 2013.06.04. 09:46:34

@skarlát betű:

Annak, hogy az ember házasnak néz ki, vagy nem, semmi köze ahhoz, hogy hány éves, vagy hánynak tűnik. Én például nem hordok karikagyűrűt, mert képtelen voltam megszokni. De azért közepes emberismerettel rólam is megmondja bárki, hogy nem vagyok agglegény.

Itt is félreértettél. Nemhogy nem zavaró tényező, hanem egyenesen csalétekként hat, ha egy férfi foglalt. Mint említettem, ugyanazok a nők, akik előzőleg ívben néztek át a fejem fölött, amint foglalttá váltam, kilométerekről, a levegőben úszva próbáltak rám vetődni.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.04. 09:50:13

@ghost recon: Mondom, van, akinek NEM zavaró tényező. De van, akinek az. Tény, hogy én is kapósabb vagyok, mint szingli koromban, de erre egyszerű a magyarázat.

Hát rajtam akkor se látták, hogy férjnél vagyok, még csak fel se merült... Vagy jó színész vagyok, vagy ők voltak bénák :P De nem is hiszek abban, hogy ez mindenkiről ordít, max sejteni lehet. Nem gyűrű alapján, persze. Van olyan, akiről nem lehet sejteni sem.

ghost recon 2013.06.04. 10:03:06

@skarlát betű:

Akkopr úgy fogalmazok, hogy ha én nőket akarnék fölszedni, akkor eszemben sem lenne letagadni a párkapcsolatomat, illetve ha nem lenne (és hajlamos volnék ilyesmire) inkább hazudnék magamnak párkapcsolatot.

Mondjuk rólad a legnagyobb mértékben el tudom képzelni, hogy az átlagosnál jobban tudod megjátszani magad. Bizonyos clusterek ebben sokkal sikeresebbek, mint a hétköznapi emberek.

dzsemfixir 2013.06.04. 10:10:48

én sem értem miért lenne automatikusan vonzóbb az aki foglalt. valaki vagy az esetem vagy nem, családi állapottól függetlenül.

más tészta, ha valaki csakazértis bele szeretne kellemetlenkedni egy kapcsolatba.

a gyerekes, kutyás férfiak pedig egy harmadik kategória, ők egyszerűen cukik, muszáj olvadni :)

ghost recon 2013.06.04. 10:16:48

@dzsemfixir:

Na és mitől lesz valaki az eseted?

orsiw 2013.06.04. 11:53:48

régóta gondolkozom, hogy falból hordani kezdek egy aranygyűrűt

ghost recon 2013.06.04. 12:10:28

@orsiw:

Nevetni fogsz, de van egy kis kollégám, aki nem házas és olyan a szeme, mint a sasnak, de fontosabb tárgyalásokra jeggyűrűvel és szemüvegben érkezik.
Azt mondja, így komolyabban veszik a partnerek.

dzsemfixir 2013.06.04. 12:25:09

@ghost recon: ha a személye a női énemet megbizseregteti :)

ghost recon 2013.06.04. 12:40:42

@dzsemfixir:

Valakinek a személyéhez hozzá tartozik, hogy az illető párkapcsolatban él-e. Úgyhogy el tudom képzelni, hogy ugyanaz az ember másként hat rád, amikor szingliként él, és másként, amikor nem.
Szólj, ha nem jól mondom!

dzsemfixir 2013.06.04. 13:35:20

@ghost recon: te ezt tapasztaltad. én még eddig nem.

ghost recon 2013.06.04. 14:08:42

@dzsemfixir:
Várjál, már másról beszélek!
Arról, hogy a személyiséghez a személy egésze hozzá tartozik, például a kapcsolata is. És nem tudod, hogy kapcsolat nélkül is úgy hatna-e rád, mint azzal együtt.

dzsemfixir 2013.06.04. 14:37:26

@ghost recon: na igen, de az alapfelvetés az volt, hogy a foglaltság, "nősség-férjesség" vonzóbbá teszi-e az embereket, kellenek-e jobban. nekem biztos, hogy nem. egy férfiismerősömmel kapcsolatban sem értékelődött át a véleményem, csak azért mert meggyűrűzték :)

ez utóbbira meg az a válaszom, hogy egy jó szabású ingtől is változhat a személy megítélése.

ghost recon 2013.06.04. 14:44:14

@dzsemfixir:

Ha nem értékelődött át egyetlen ismerősöd esetében sem a vonzóság, akkor nálad ez a paraméter nem, vagy csak nagyon kis súllyal esik az öszképbe. Másoknál ez nyilván másként van, mivel én is elég számos tapasztalatot szereztem az ügykörben.

William_Harford · http://erotikusmemoar.blog.hu/ 2013.06.04. 15:02:11

@ghost recon: Az én tapasztalataim egybevágnak a tiéddel. Talán izgalmasabb kihívás így a nőnek, a más pasiját megszerezni (nem feltétlenül elvenni). Egy bizonyos koron túl (35? 40?) esetleg gyanús is lehet az a férfi, aki nem bírt összehozni egy "normális" párkapcsolatot.
Egyetértek abban is, hogy szánalmas lúzerség letagadni a családi állapotot.

orsiw 2013.06.04. 15:16:34

A foglaltakon már nincs rajta a teperési kényszer ezért jobban észrevesznek ezt-azt (mert elvileg már nem lehetne...) és lazábban kezelik a közeledéseket, célzásokat. A lazaság a lényeg, az kisugárzik.

ghost recon 2013.06.04. 15:37:22

@orsiw: Teperési kényszer! LOL!

Eddig ezen a blogon mindig azt olvastam, hogy a teperést imádják a nők.:D Noch dazu ez a személyes tapasztalatommal is egybevág.

Most akkor mi az igazság, hölgyeim? A teperés a nyerő, vagy a lazaság? Tényleg csak a tudásszomj miatt kérdem.:)

dzsemfixir 2013.06.04. 15:43:23

jó, hát kíváncsian várom a többiek véleményét is, ugyanis attól, hogy ellazult meg fogja valaki a kezét még nem fog egycsapásra tetszeni, aki azelőtt sem kellett, másét meg soha nem akartam elvenni :)

azt tudom elképzelni, hogy az idő hoz változást. a régen nem kellő, elutasított fiú megférfiasodik, kiműveli magát, egzisztenciát teremt, és így már népes rajongótábort szerezhet :)

orsiw 2013.06.04. 15:48:52

a teperési kényszer a fiúkon az, amikor a nő látja, hogy szegényke meg akar végre valakit dugni, ha nincs rajta, akkor viszont hagyja, hogy megd...pardón...hogy elcsábítsák a nők :) és ki is használja a lehetőséget!!!

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.04. 15:50:56

@ghost recon: Esete válogatja, azt például nem tudom megjátszani, h szeretek valakit, vagy kívánom. Sose tudtam, és nem is célom, h ilyesmiben színleljek. Szerepet alakítani tudok, de nem lehet tőlem nagyon távol álló szerep, mert akkor nem hiteles. Hízelegni is képtelen vagyok, alapvetően sokkal nyíltabb a személyiségem, mint amennyire ez egészséges korunk és bármely kor társadalmában. Sztem nagyon mást képzelsz, mint a valóság.
Viszont elképesztő felszabadító dolog a játék, amikor valaki más lehetsz néhány órára.

ghost recon 2013.06.04. 15:51:25

@orsiw:

Oké, oké, csak viccből magyaráztattam magamnak, egyébként értem a mechanizmust.:)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.04. 15:53:34

@orsiw: És egy párkapcsolatban élő ember laza? Háááát...
Épp ugyanannyi görcsös viselkedést látok én családos embereken is, mint egyedülállókon. Van, aki lazább lesz, én pl biztos, de nem a házasságomtól, az sajna nem sokat lazított rajtam.

Nem tapasztaltam magamon azt se, hogy hirtelen kéne valaki, aki korábban nem kellett, lehet, h azért, mert régebb nem volt kit visszautasítani :P

ghost recon 2013.06.04. 15:54:56

@skarlát betű:

Gondolod? Miért, szerinted mit képzelek?

Egyébként biztosan így van, nyilván van olyan, akinek szüksége van rá.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.04. 15:57:05

@orsiw: A kutyasétáltató pasik cukik? Mivel én is sétáltatok, nem látom őket cukibbnak, mint kutya nélkül :)
Kisgyerekes apukákkal Dunát lehet rekeszteni a környezetemben, de ezeknél mindig extrém óvatos vagyok, hogy még véletlen se legyek kihívó.
Amúgy egyszer kardhal fejtegette itt nagy elánnal, hogy a játszótéren ő észre se veszi a nőket, mert ott csak a gyerekek léteznek a számára... Márpedig ő nem az a fajta, aki nem szokta észrevenni a nőket :P
Amúgy is szar, mert a játszótéren mindig nőből van túlkínálat :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.04. 15:58:07

@ghost recon: Hát nem egy szűzies tekintetű lánykát :)

dzsemfixir 2013.06.04. 16:04:03

@skarlát betű: gondolom ez nekem jött :)

cukik, tehát semmiféle "veszélyt" nem jelentenek :))

játszótérre már jó ideje nem járok, egyébként is előnyben részesítettem a kihaltabbakat :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.04. 16:14:59

@dzsemfixir: Ja, igen, félrecímeztem.

Mért nem jelentenek, mert épp kutyaszart szednek? (A jólneveltebbek.)

Nekem muszáj program a játszótér, és a gyerekeim nem szeretik a kihaltakat. :P

hot-spot (törölt) 2013.06.04. 21:23:25

@skarlát betű: Inkább soha senkim ne legyen,de nős pacák sosem kéne.A másodhegedűs szerep nekem valahogy sosem jött be.

hot-spot (törölt) 2013.06.04. 21:25:01

Sőt,lassan eljutok oda,hogy inkább sose legyen pasim.SSS

manager2008 2013.06.04. 21:52:02

@skarlát betű: A hiány megállapítható, téged két perc alatt fel lehet szedni kb. persze nem egyszerű módszer a nyerő de a nem is túl bonyolult bejöhet. IQ magas, ha csinos is vagy akkor nincs kegyelem :)
A játszótér kitűnő hely, lehet érdeklődni minden marhaságról, és közben kiderül hogy vevő vagy e. Ha nem , akkor át kell térni másik anyukára, aztán vissza - mert a fickó nehogy már másé legyen :). Idő meg van.

manager2008 2013.06.04. 21:54:46

@hot-spot: Másodhegedűs? Te vagy a fény az éjszakában, egy üstökös, akivel találkozni maga a katarzis és az élet végzetes pillanata. Mindent megadnék azért a percért hogy téged meglássalak - és végem is van. Te - vagy senki más soha többé.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.04. 21:58:51

@hot-spot: Én ennél sokkal jobban szeretem a pasikat :)
És az osztozkodást is megtanultam gyerekkoromban, biztos azért nem jelent gondot, h nem én vagyok a tündérkirálynő.

@manager2008: 2 perc alatt engem felszedni? Ezen most hangosan felröhögtem magamban :)
Elég munkás dolog az én felszedésem, nem percekben mérhető :)
Még nőkkel se ismerkedem játszótéren, nem vagyok az a társasági lény, inkább elvonulok, vagy a gyerekek után rohangászom. Azokkal lehet valamire menni, akik álló nap és minden nap ott élik az életüket.
De végre egy pasi, aki bevallja, hogy ő azért is van játszótéren, nem csak szentként apaszerepet játszik :)

manager2008 2013.06.04. 22:07:13

@skarlát betű: Bizony az anyukákkal nem nehéz a dolog. Otthon elhanyagolják őket ) megszokja a férj, hogy a gyerek a fő ,és ő is máshol vadászik) Természetesen otthon szent a béke. Egy anyuka is vágyik a sikerre, tehát kapja is meg. Csak egy kis érdeklődést kell tanúsítani a gyerekkel kapcsolatban meg a szépség gondjait is meg kell hallgatni, ez a terápia része. Nem lóverseny, hagyni kell egy kis időt, és a vágy beteljesedik sokkal egyszerűbben mint egy olyan nőnél akit körülugrál egy tucat fickó egész nap. A játék olyan mint a vadonban, az oroszlán harminc gazella közül is tudja melyiket kell kergetni a siker reményében. A játszótéren is ez van. Olyanokat kell mondani neki amit nem hallott 5 éve, és vége van. Két perc vagy két hónap, nem tök mindegy?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.04. 22:10:49

@manager2008: Nem tökmindegy, h 2 perc vagy 2 hónap, bár én még hosszabb távokat futok :) Persze, nagy a lemorzsolódás :)
A játszótérhez sose volt türelmem ilyen szempontból, úgyhogy más módszert választottam. De pasiként biztos ez is bejönne, noha a nők nagy része nem igazán a legjobb formáját hozza ilyenkor. Se öltözékben, se hajviseletben...
És össze is jött már ilyen kaland?

manager2008 2013.06.04. 22:21:13

Persze. De bárkinek összejöhetne ha lenne hozzá bátorsága. Egy budai elit kertvárosban lakom, az anyukák egy jó része bombázó és megvan mindene az érdekességeken kívül. Nem hajtanak ők semmire mindenük megvan, de nem foglalkoznak velük igazán, inkább szobadíszek - pedig okosak is, egyetem stb. Természetesen csak olyan kalandot lehet szervezni, ami a filmekben van, és a lebukás esélye zéró. Tökéletes konspiráció, alibi, aktív és passzív álcázás, stb. Majd írok egyszer erről egy könyvet :)

hot-spot (törölt) 2013.06.04. 22:21:51

@skarlát betű: Magadat minősíted le,második "feleségnek".
A te dolgod és te tudod mi a jó neked.Én inkább sose lássak faszt,de hogy a nejéből kimászna,aztán meg belém tolná a faszát,hát kösz,de inkább nem!
Annál többre tartom magam!

manager2008 2013.06.04. 22:25:03

@skarlát betű: A két perc jobb egyébként, és olyan is volt hogy a férj hintáztatta a gyerkőcöt, tőlünk 6 métere, amikor rákérdeztem hogy mi lenne ha. Nem kapott levegőt, 5 perc légszomj, de nem mondott nemet. Aztán sűrűn kezdte hozni a gyereket a játszótérre. De van amikor lassú a víz, és direkt hosszú játszmát kíván a dolog mert élvezi a küzdelmet. Nem szabad türelmetlenkedni.

hot-spot (törölt) 2013.06.04. 22:25:13

@manager2008: Pontosan!Nagyon jól mondod!Én vagyok az üstökös,akivel találkozni katarzis.Akinek volt olyan szerencséje,hogy köze lehetett hozzám,annak mindegyiknek vége lett!
Persze nem úgy,hanem emígy!

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.04. 22:25:47

@manager2008: Hát, akkor nem fogunk összefutni :)

@hot-spot: Nekem ez nem leminősítés, hanem megtiszteltetés :P
De nem vagyok második feleség, inkább első szerető. A feleség egészen más.
Lehet szüzességi fogadalmat tenni, senki nem áll az utadba, csak majd akkor fogod megbánni, ha már nincs visszaút.
Hol már van a tavalyi hó, meg ilyenek...
A büszkeség még senki sem tett boldoggá, de hát nem is kötelező boldognak lenni.

manager2008 2013.06.04. 22:29:39

@hot-spot: Megérzi az ember látod? Egy kávé? :)

hot-spot (törölt) 2013.06.04. 22:31:36

@manager2008: Az esélyeid mínuszban vannak és még akkor is ott lennének,ha te lennél egy egyetlen hím,ezen a bolygón!

Ne is pazarold az energiádat tovább,nem kívántam felkelteni a vadászösztönödet a legkevésbé sem!És ez nem vicc.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.04. 22:32:23

@hot-spot: Nézd, én megpróbálok humorosan viszonyulni az intoleráns kommentjeidhez, de kicsit alacsonyra tetted a mércét, úgyhogy ezt most kimoderálom.

manager2008 2013.06.04. 22:33:52

@skarlát betű: "Hát, akkor nem fogunk összefutni :)" Egy jó vadászat bizony sok időt elvisz, ha a trófea olyan. Az ország kicsi ahhoz hogy ne érje meg átrohanni bárhová. Mentem én már le éjjel Debrecenbe - mert olyan volt a trófea (a fődoktor férj este váratlanul elutazott külföldre). Reggel ágyba érkezett a kávé.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.04. 22:36:02

@manager2008: Hozzám nem lehet jönni, meg sztem nem vagyok elég puccos az ízlésednek. Pl nincs gazdag férjem, és nem szobadíszként tengetem a napjaim :)

manager2008 2013.06.04. 22:37:40

@skarlát betű: Mindent elhiszünk amit el akarunk hinni. és úgy is lesz :) mert az ellentétek...... Egyébként az is vonzás ha lehetetlennek !!! mondják az eseményt, mert akkor pláne elakarjuk érni. Nem rossz a taktika. ez, bár lehet hogy ösztönös, de mindegy..működik.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.04. 22:40:58

@manager2008: Tudom, én nem lehetetlent mondok, hanem nagyon valószínűtlent :)

Egyébként neked a trófea az, ha egy jólszituált nő kerül hálóba?

manager2008 2013.06.04. 22:41:17

@skarlát betű: A francot sem érdekli a gazdasági helyzeted. A formáid igen, ez tény. De az esélyeket a hozzáállás növeli korlátlan mértékben. Egy kedves, élénk ,csinos, és motivált, + huncut nő simán kiszorít akárkit (nőt) aki nem figyel. :)

manager2008 2013.06.04. 22:43:50

@skarlát betű: A kulturális értékek számítanak persze, ha a leányzó kihívásokkal küzd akkor lehet tőlem playboy nyuszi is nem bírom ki - egy órát sem, mert képes olyan baromságokat mondani hogy elviselhetetlen. "Neked hogy hívják a nevedeeet? " Na ez kész.

manager2008 2013.06.04. 22:47:31

@skarlát betű: "neked a trófea az" Nincs trófea. Nem érdekel. Vadászat inkább, kihívás, feladat és a lehetetlen elérése a cél, mert az érdekes. De sokszor egyáltalán nem érdekes a vége, mert ha már látszik a győzelem akkor minek a végrehajtás? Ha a nő ügyetlen és az utolsó percig nem tart bizonytalanságban akkor kihagyom - de elkönyvelem hogy sikerült. Ezt viszont butuska nem tudja végigcsinálni.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.04. 22:50:17

@manager2008: Akkor álmodj szépeket :)
Kicsit túlságosan kiteregetted a kártyáidat :P

hot-spot (törölt) 2013.06.04. 22:51:35

Behányok ettől a csevitől már és főleg azért,mert ezt még ki is teszi a szánalmas index a címlapra.Egy kiéhezett nő aki tálcán kínálja magát és egy minden lyukra ráugró hazudós fasz.
Őrület.
Ezt is kimoderálhatod nyugodtan,attól még szánalmas marad az egész blogod.:)

manager2008 2013.06.04. 23:04:13

@hot-spot: De azért jól szórakoztál remélem :) érzelmeid azok vannak :)

manager2008 2013.06.04. 23:06:30

@skarlát betű: Ha kártya akkor póker :) Az igazság odaát van.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2013.06.04. 23:56:39

@hot-spot:

Imádom a választékosan fogalmazó nőket :-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2013.06.04. 23:59:09

@skarlát betű:

Akár benn is hagyhattad volna, frusztrált, örök vesztes és ezt erőszakossággal túlkompenzáló buta libákat mindig szórakoztató olvasni :-)

ghost recon 2013.06.05. 07:42:55

@manager2008:

Hehehe.:D
Van egy zenész cimborám, aki igazán nagy trüsivadász. Elég sokat jár ilyen levitézlett tehetségkutatós arcokkal gyerekműsorokat tartani. Szerintem elég ócska meló, keveset fizetnek, át kell utazni a fél országot, és korán kell kelni hozzá.
Múltkor kérdeztem tőle, mégis mi a jó az ilyen matinékban? Azt mondta: "az édesanyjuk picsája".

:D

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.05. 08:21:44

@tiboru: Egy bizonyos pontig igen, de van, amikor már engem nem szórakoztat.
Ízlések és pofánverések :)

manager2008 2013.06.05. 10:19:20

@tiboru: Az általam is (tényleg) tisztelt tiboru mestert is szórakoztattad "hot-spot" ezért már megérte téged inspirálni. A férfiakra dühös nők sajnos mindig a saját kudarcaik miatt támadóak (lehet hogy nem sikerült a fogyókúra mert szeretik a Milka csokit) Pedig csak nem keresgéltek eléggé, vagy elutasítanak minden bágyadtan próbálkozó Rómeót. Írni!!! sem mernek a társkeresőben senkinek, aztán rájuk szakad a világfájdalom. Kedves belgyógyász főember ismerősöm szokta nekik mondani hogy szedje be ezt az izét és dugjon már végre egy jót, akkor elmúlik (bármi).

pilar ternera 2013.06.05. 10:26:29

az egyébként is egy különös perverziónak minősül szerintem, hogy nem csak, hogy olvassa a blogot, miközben utálja, hanem még kommentel is!

nem hiszem,hogy a csökkent agytérfogatom miatt van, hogy ezt a jelenséget nem bírom megérteni.

nálam ez a családi állapot letagadás sohasem működött, de az oka egyértelmű. sosem kalandoztam úgy, ahogy fentebb írtátok, tehát mindig alaposabb ismeretség előzte meg az eseményeket. úgy meg már nem kivitelezhető az ilyen hazugság. bár sosem gondoltam, hogy erre szükségem lenne...

manager2008 2013.06.05. 10:56:53

@pilar ternera: A kaland és az alaposabb ismeretség ellentmondás. Talán. Behálóztad az áldozatot :)

pilar ternera 2013.06.05. 11:00:56

@manager2008: :)) nekem ellentmondás. azért nem kaland, mert mindig több lett belőle. konkrétan: egy teljesen átalakult, új élet.

orsiw 2013.06.05. 11:36:55

@manager2008: hát, te is rohadtul unatkozhatsz, ha már a játszótéri anyukákra veted magad! Te kis játszótéri-szatír! Mondjuk ha van rád igény, akkor tényleg dúskálhatsz. De a nők számodra csak az egód trófeái, nem tudsz velük sokmindent kezdeni. Gyűjtögeted őket, minél nehezebb a hódítás, annál jobban vered a melled. Jó ez, jó dolog a szex is, de arra vigyázz, hogy idősebb korodra ne legyél mutogatós-bácsi! Ugyanis ez az egy dolog (a kukid), amivel identifikálni tudod önmagad.
Amúgy a sztoribúl majdnem az jött ki, hogy amíg apuka hintáztatta a gyereket, te a fa megett toltad anyukát. Na, az lett volna a trüváj!

orsiw 2013.06.05. 11:41:52

@manager2008: még az érdekelne, hogy a megdugott anyukák utána mosolyognak rád, vagy összevesznek és miért nem jelentenek fel? Vagy gyakran váltogatod a játszóteret? Esetleg...Gellért-hegy???

pilar ternera 2013.06.05. 11:44:08

@orsiw:" nem tudsz velük sokmindent kezdeni.

ki mondta, hogy akar? és ki mondta, hogy a nők akarnak tőle többet? leírta, hogy azoknak a nőknek mi hiányzik az életéből és sok igazság lehet benne.

" minél nehezebb a hódítás, annál jobban vered a melled."

és ezzel mi a baj? a könnyű préda sohasem volt vonzó a férfiaknak. csak olyanoknak, akiknek amúgy is csak a lepattanó jut.

"Ugyanis ez az egy dolog (a kukid), amivel identifikálni tudod önmagad."

azért ez elég durván messzemenő és bátor következtetés az előadott sztorik alapján.

mérges vagy erre a típusra valamiért?

ghost recon 2013.06.05. 11:50:34

@orsiw:

Mármint milyen büncselekmény gyanújával tennének feljelentést?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.05. 11:55:08

@manager2008: Egy jó dugástól nem múlik el szinte semmi, ahhoz rendszeresen kell jókat dugni. Ez a bajom a te módszereddel is, a levadászok valakit a vadászat kedvéért nagyon vicces, de én a tartósabb dolgokat szeretem. Ha nem jó az illetővel, akkor a vadászat értéke is erősen kérdőjeles, ha meg jó, igyekszem megtartani.
Na, ezért nem műxik a 2 perces hódítás :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.05. 11:57:39

@orsiw: Ennyire konkrétan rákérdezni már egyenest arra enged következtetni, hogy meg akarod keresni :)

@pilar ternera: Erre a típusra sokan mérgesek. A pasik utálják, mert ők is ilyenek szeretnének lenni (na, persze, ha itt nem egy nagy vetítőgépről van szó, de valószínűleg nem fogjuk megtudni). A nők addig bírják, amíg nekik teszi a szépet, ha már a következőnél tart, megutálják. És az, akinek nem udvarol, eleve utálja. Nem lehet mindenki népszerű :)

pilar ternera 2013.06.05. 12:02:38

@skarlát betű: "Ha nem jó az illetővel, akkor a vadászat értéke is erősen kérdőjeles, "

és? ha nem volt jó, jön a következő. lehet, hogy az jobb lesz.

"ha meg jó, igyekszem megtartani. "

nem vagytok egyformák. ő nem biztos és a nő sem biztos, hogy ezt akarná.
ilyen blog gazdájaként neked kellene a leginkább elnézőnek lenned azokkal, akiknek a hűtlenségük nem pont olyan, mint a te hűtlenséged!

a nők szempontjából semmi kifogásolnivalót nem találok a módszerben. senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy kalandozni kell a játszótéri hódítóval.
az már inkább érdekes kérdés, hogy ő vajon tartozik-e valakinek számadással a játszóéren felszedett anyukák miatt?

ghost recon 2013.06.05. 12:02:51

@skarlát betű:

Egy jó dugástól is elmúlhat sokminden. Még egy jól sikerült maszturbálástól is.

manager2008 2013.06.05. 12:03:41

@skarlát betű: Nem ilyen szélsőséges az élet ahogy írod. Természetesen a tartós kapcsolat híve vagyok, mert abban vannak érzelmi és akár szex játék mélységek is. A kaland az egy másik műfaj, inkább játék, mert ki a fene veszi ezt komolyan. Sokszor az az érdekes hogy egy igazán szuper lány tartós megszerzése szinte lehetetlen, ezer okból, de egy kalandot talán sikerül létrehozni, arra van esély. rengeteg esetben elmentem a lehetőségek mellett, aztán úgy gondoltam hogy ez butaság volt. Kiderült hoyg ez sokkal töb lehetőséget ad, de nem kell a kalandból sem minden, lehet válogatni bőven. Nem az a feladat hogy a játszótéren mindenkit ... (baromira válogatós vagyok sajnos, ez is korlátoz sokszor). Nem is gyűjtök skalpot. Szóval minden kavics nem érdekel csak a gyémánt. :)

pilar ternera 2013.06.05. 12:05:44

@skarlát betű: ez tény, csak mindig van valami a mögött, ha valaki ilyen indulatokat/ítéleteket nyilatkoztat ki egy szimpla sztori hallatán.

ghost recon 2013.06.05. 12:06:46

@pilar ternera:

És abban igaza van az arcnak, hogy kisgyerekes anyukát fölszedni -gyakran- nem egy kihívás. Bizony velem is előfordult régebben, hogy egy politikai ügyekkel foglalkozó fórumon úgy jártak utánam csapatostól, mint a kiskacsák. Pedig esküszöm: nem bátorítottam őket semmivel.

hot-spot (törölt) 2013.06.05. 12:08:50

@manager2008: Olyan egyszerű vagy,mint a faék.
Akinek nem jön be a stílusod az nyilván vagy kövér,vagy dugatlan vagy egyéb marhaság.
Egyik sem nyert hangszórót ecsém,simán csak egy buzi kis köcsögnek tartalak és nem férfinak.
Társkeresőkbe meg járjanak a lelki nyomorékok,sosem volt ilyenre szükségem szerencsére.

hot-spot (törölt) 2013.06.05. 12:10:06

Ilyenkor szégyellem hogy nő vagyok, a sok magát tálcán kínáló piha miatt!
Pffffújj!
Ez a véleményem !

manager2008 2013.06.05. 12:10:48

@skarlát betű: találat :) A nők nagyon tudják utálni azt ha valaki nem csak őket imádja. Ezt a lebukási lehetőséget ki kell kerülni, mert olyan bosszút képesek állni hogy elképzelhetetlen (nincs etika, erkölcs, európai kultúra meg semmi.) menekülni kell ha ilyen előáll. De van amikor megfordul a dolog, és nem érdekli őket, sőt a párhuzamosság sem. Elkezdődik a vetélkedés :) akár a játszótéren is. Pld állva, egyenes lábbal hajol le a vödörért :) miközben a másik szétdurran ha észre veszi hogy észreveszed. Végtére is nagyon szórakoztató figyelni az egymás ellen lefolytatott játszmáikat.

pilar ternera 2013.06.05. 12:13:15

@ghost recon: hát, ez is sok dologtól függhet. ad abszurdum, még az is előfordulhat, hogy a kisgyerekes anyuka halálosan szerelemes a gyereke apjába. ott már van kihívás. ;)
a fórumos hódítás meg akár jól is eshet, de valószínűleg csak a net alkotta határokig terjed és a való életben nagy lenne a lemorzsolódás. tudod, itt könnyű bátornak lenni.
biztos jó gondolataid voltak, az meg könnyen lehet vonzó. :)

pilar ternera 2013.06.05. 12:17:16

@manager2008: "Ezt a lebukási lehetőséget ki kell kerülni, "

hogyan kerülöd ki? a játszótereknek viszonylag állandó közönsége van. gyereket egyre messzebb fekvő játszóterekre viszed? nem csodálkozik, mikor már egy órát kell autózni egy újabb felfedezendő játszótérért? ;)

ghost recon 2013.06.05. 12:17:20

@pilar ternera:
Ezért iktattam közbe a "gyakran" szót.

Nem akarnék itt pletykálni.:)

manager2008 2013.06.05. 12:17:32

@skarlát betű: "ha meg jó, igyekszem megtartani. " Minek? Én szeretem a franciakrémest de reggeltől estig nem igazán. Mire végigeszed a cukrászdát kezdheted az elején mert elfelejted milyen volt az első nem? Ezek végtére is komolytalan játékos dolgok "kaland", nem a családépítés hazafias feladatáról van szó. A játék szót kéretik komolyan venni.

ghost recon 2013.06.05. 12:21:46

@pilar ternera:

Maradjunk annyiban, hogy leesett az állam, amikor kiderült, mire megy ki a játék.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.05. 12:26:08

@pilar ternera: Abszolút toleráns vagyok, csak megemlítettem, h ez nekem annyira nem jön be. Persze, amíg nem ismered ki, addig baromira tetszhet :) Volt egy hasonló pasim még régen, de akkor erre a fajta élménre még nem voltam felkészülve... Sajna ennek köszönhető, h egy "rendesebbhez" meg férjhez mentem.

Jó téma amúgy, ki vágyik egy menetes kalandra, majd írok belőle posztot :)

@manager2008: Félreértesz, a megtartás alatt nem családalapítást értek, hanem hosszabb szeretői kapcsolatot. A játék is jó, de én nem szeretek folyton újabb játszótársra vadászni, ha van olyan, aki nagyon klassz. Sajna pasiból sokkal kevesebb klassz van, mint nőből :P Épp ezért érthető is, ha a pasik könnyebben lemondanak valakiről.

Sajna a cukrászdás hasonlatok megfekszik a gyomromat :P Amúgy elképesztő konzervatív vagyok, kajából is mindig ugyanazt a pár dolgot eszem. :P Most mondd meg, egy ilyen konzerv nő hogy írhat hűtlenség blogot. :P

manager2008 2013.06.05. 12:31:47

@orsiw: "Amúgy a sztoriból majdnem az jött ki, hogy amíg apuka hintáztatta a gyereket, te a fa megett toltad anyukát. Na, az lett volna a trüváj!"" A Dekameronban van egy ilyen történetecske hogy a férjet beküldik valami hordóba és közben kap a kis feleség rendesen miközben biztatják a férjet hogy dolgozzon csak. Ez tetszett. Anno. Lemásoltam kis módosítással, mert hordó nem volt a közelben sajna. A történet csak nektek csak most. Üdülés vállalati, Balatonföldvár. Az egyik anyuka olyan bombázó volt hogy alacsony vérnyomás elleni gyógyszerként kellene alkalmazni kórházakban. A férjével néha aprították egymás. Érdekes hogy a férjének tetszett az akkori egyébként csinos feleségem. A leányzó minden reggel 10 kor mosta a gyermeke cuccait a fürdőszobában, aminek az ablaka az udvaron lévő pinpong asztalra nézett. A feleségemnek mondtam hogy hívja ki a férjet pinpong mecsre, a többi találd ki.

pilar ternera 2013.06.05. 12:33:56

@skarlát betű: nekem sem jön be, csak azt akartam mondani, hogy a módszerrel nincs bajom, ha meg van rá fogadókészség, akkor uccu neki!

pilar ternera 2013.06.05. 12:36:53

@manager2008: :D remélem a feleséged sem hagyta ki!

manager2008 2013.06.05. 12:40:23

@pilar ternera: Forditva. A gyereket is lehet vinni sokfelé, így a helyszín változhat. Ez nem valami nagyipari tevékenység, és sajnos a játszótér, balett tanfolyam, fallabda edzés, uszoda, vagy akármi anyuka kínálata sajnos elég gyenge. Egy edzés tart egy órát, tehát meg van az alibi otthon hogy hol van a mama. Közben fedi magát a gyereknél is hogy elugrik a közeli Mammutba vásárolni. stb. Szervezés kérdése az egész. A helyszín meg ezer féle, évszak és pénztárca függő. Tudod mekkora hely van egy Toyota terepjáróban?

pilar ternera 2013.06.05. 12:42:54

@manager2008: :DDD

én olyan naiv vagyok, hogy az elképesztő! :)))

manager2008 2013.06.05. 12:47:33

@hot-spot: Színház az élet. Ha egyszerű faéknek kell lenni - előadjuk. Ha bonyolult a feladat akkor felkészülünk és megvitatjuk vele az USA gazdasági helyzetét összevetve a BRIC lehetőségeivel. Volt hogy a balett világából kellett felkészülnöm, de megérte.
A cél szentesíti az eszközt nem? vagy valami hasonlóra emlékszem ...

manager2008 2013.06.05. 12:54:24

@pilar ternera: Nem bizony, egyezett az ízlésünk :)

pilar ternera 2013.06.05. 12:56:49

@manager2008: wow!!! én naivan a férjre gondoltam! ;)

manager2008 2013.06.05. 13:16:42

@ghost recon: pld. a női lelkek folytatólagosan elkövetett elcsábítása, megrontása és cserbenhagyása halmazatban, csalás, megtévesztés, házasságszédelgés, büntetése száműzetés egy leánynevelő intézetbe kertészként.

ghost recon 2013.06.05. 13:24:44

@manager2008:

Mondjuk egyelőre szerintem sem a tényállások, sem a büntetési tétel nem szerepel a Btk-ban, de majd ezentúl.

manager2008 2013.06.05. 13:38:42

@ghost recon: A "zaklatás" dologba minden belefér, és van itt kockázat is rendesen, különösen ha a férj gyorsabb, vagy fekete öves, de ez ritka, - inkább sírdogálnak, most ez a divat.

manager2008 2013.06.05. 13:41:40

@orsiw: Esetleg...Gellért-hegy??? Sokat sétáltattam arra a kutyámat, itt nőttem fel, kvázi a szülőföldem. Meg kellene néznem hogy megvannak e még a kedvenc fáim?

ghost recon 2013.06.05. 13:42:00

@manager2008:

Muhahaha! Hát erről teljesen véletlen tudok egyet-s mást.:D Slisszoltam már ki éppen hazaérkező férj mellett a liftből. Úgy másfél fejjel volt magasabb nálam, és negyven kilóval nehezebb. Ha gyanút fogott volna, most a purgatóriumból kommentelnék.

manager2008 2013.06.05. 13:57:44

@ghost recon: Most már kamera veszély is van. Első szabály: derítsd fel van e valahol, de sajnos az új eszközök picik is lehetnek és mobilra küldik a képet. Óvatlanság a leányzó otthonában találkozni.

ghost recon 2013.06.05. 14:07:11

@manager2008:

Na de ha nem mész oda, akkor nem tudod felderíteni. Ha meg már ott vagy, akkor azt magában nehéz megmagyarázni, mit keresel ott, hacsak nem viszel szerszámos dobozt is egyúttal.
Különben marha nehéz egy ilyen eszközt lebuktatni, főleg ha vezetékes.

manager2008 2013.06.05. 14:20:08

@ghost recon: A férj általában azt hiszi hogy a hálószoba a célpont. Oda ne menj, a konyha asztal eszébe sem jut.. De felesleges egyáltalán a leányzó lakhelyét megközelíteni mert vannak szomszéd nénik, és a véletlen hogy hazajön valaki + a technika. Jöjjön ő a hegyre. Gázszerelőnek, porszívó ügynöknek, stb. álcázni magadat meg macerás. Inkább a biztosítási ügynököt javaslom, az elegánsabb, és ha kiterítesz egy halom papírt az ajánlatokkal akkor még megúszhatod a lefejezést, legfeljebb elküldenek. De tanulj meg egy jó szöveget hozzá.

Tylia cordata 2013.06.05. 14:25:44

Régebben egy megözvegyült, de életvidám kolléganőm mesélte, hogy 2 műgyetemista srácnak ad ki két szobát albérletbe, akik elmesélik neki sikereiket és felsüléseiket, amiken aztán együtt nevetnek.

A két srác jó ideje járt le a közeli játszótérre, de mindig együtt. Akkoriban sokkal több gyesen lévő kismama volt és az apukák napközben még szorgosan dolgoztak a munkahelyeken. A fiúk meg időnként ellógtak az előadásokról a játszótérre.

A jópofa srácok vidáman elkezdtek játszani a kicsikkel a homokozóban, és közben stirölték a kismamákat, akik mig egymással tereferéltek. Hamar összebarátkoztak velük. Azokra a kismamákra koncentráltak, akik kettesével jártak le a kicsikkel.

A srácoknak Jó dumája volt, . A kismamákat már akkoriban sem udvarolták körbe túlzottan otthon a férjecskék, úgy, hogy nemsokára együtt nevetgéltek, négyesben

Nem folyt le túl sok viz a Dunán, mire egyik srác meghivta kávéra az egyik kismamát: Mit ad Isten, a kismamának eszébe jutott, hogy a gyerek pulcsija fenntmaradt, le kell neki vinni, mert megfázhat szegényke... Szóvel felugrottak az üres kéglibe, sokáig keresgéltek...((:- . Ezalatt a másik páros tartotta a frontot a gyerekekkel a játszótéren.
Következő alkalommal a másik páros ugrott fel a másik anyuka lakásába és ez első páros vigyázott a gyerekekre és így tovább... Mindenki boldogan élt, mig el nem mentek ők is dolgozni.

pilar ternera 2013.06.05. 14:25:50

@manager2008: "Jöjjön ő a hegyre."

miért, nálatok nincs szomszéd néni vagy hirtelen betoppanó akárki?

a legjobb az egész napra bérelhető szerelmi fészek! ;)

ghost recon 2013.06.05. 14:29:13

@manager2008:

Oké, oké, engem nem kell meggyőznöd.:) Én már régen nem űzöm ezt a sportot. Amikor űztem, akkor legfeljebb annak volt reális lehetősége, hogy valaki hazatoppan.
Illetve volt olyan, hogy ottfelejtettem az asztal közepén a bazi karórámat.

manager2008 2013.06.05. 14:34:11

@pilar ternera: kertváros, a szomszédot nem láttam pár éve, és messze is van fizikailag (automata kapukon át zúg haza mindenki, már nincs meg az a jó régi beszélgetős hangulat. Na meg fogalma sincs ki miért jön, lehet céges ügy is. Betoppanó lehetne, de nem veszem fel a telefont sem, vagy ha mégis bejönne megeszi a kutya.

pilar ternera 2013.06.05. 14:35:32

@manager2008: asszonyt azért csak nem eszi meg! :O)

orsiw 2013.06.05. 14:37:30

@Tylia cordata: ...és aztán az ő feleségeik is felugrottak egy-egy pulcsiért egy egyetemistával.

ghost recon 2013.06.05. 14:39:33

@manager2008:

Régen sem volt olyan veszélyes a kertváros. Én laktam is egy nőnél illegálisan több mint három hónapig, anélkül, hogy ez bárkinek feltűnt volna.

orsiw 2013.06.05. 14:40:08

@pilar ternera: nincs személyes krízisem, szerintem a kommentelő egy f.

pilar ternera 2013.06.05. 14:41:45

@orsiw: mert vadászgat?! ha van, aki hagyja magát...

orsiw 2013.06.05. 14:41:51

@manager2008: csak amiatt lőttem be a Gellért-hegyet, mert ott lehet szatírokat kergetni.

pilar ternera 2013.06.05. 14:42:42

@ghost recon: érdekes, én is kertvárosban lakom, ikerházak egymás mellett. nálunk 2 napig húznád talán... :)

manager2008 2013.06.05. 14:43:27

@pilar ternera: Az drága és nem olyan izgalmas. Azt extrém helyszínek értékelésére tuti érdekes lenne egy blog. A népek fantáziája határtalan. A Hotel, motel, stb bejárt út, de lenyomozható. A vidéki nyaraló stb messze van. A lift, telefonfülke és a munkahely nem olyan kellemes. Ha megdumálod az IKEA éjjeliőrét akkor viszont váltogathatod az ágyakat naponta.

ghost recon 2013.06.05. 14:44:15

@pilar ternera:

Ott is ikerházak voltak, és az ikerház másik felében ráadásul a hölgy szülei laktak. Csak hogy minden kerek legyen.
Sosem derült ki. Vagy legalábbis nem tudok róla.

pilar ternera 2013.06.05. 14:48:41

@manager2008: hát, én ilyen uncsi nőszemély vagyok, nekem nagyon izgalmas volt! :) azóta is is rejtélyesen egymásra mosolygunk, ha elhajtunk mellette. :)
ezért nem is hotelt/motelt mondtam.
na, az IKEA nekem már túl extrém lenne! ott nincsenek kamerák? aztán másnap fent vagy a neten! ;)

@ghost recon: na, az durva! bátorság kellett hozzá, főleg a hölgy részéről. bár, ha ott laktál, akkor neki nem volt senkije, aki előtt titkolóznia kellett volna?

ghost recon 2013.06.05. 14:54:13

@pilar ternera:

Abban mi lett volna az illegális?
Természetesen volt a hölgynek férje, akit erre az időre egészen Manchesterig üldözött.

Tylia cordata 2013.06.05. 14:54:43

@orsiw: még nőtlenek voltak a srácok akkoriban. Lehet, hogy közülük kerültek ki azok az apukák, akik magukra vállalták a játszóterezés terheit?? ((:-

pilar ternera 2013.06.05. 14:56:20

@ghost recon: ezért nem értettem. ja, kérem, úgy könnyű! legalább nem toppanhatott haza váratlanul! :)

ghost recon 2013.06.05. 14:59:50

@pilar ternera:

Hát nevetni fogsz, elég váratlanul toppant haza, ugyanis három hónap után egyszerűen elege lett a kies Manchesterből, a pizzafutárkodásból és a jobb kezéből, úgyhogy elindult haza, amit csak az érkezése előtti estén üzent meg SMS-ben.

orsiw 2013.06.05. 15:02:16

@Tylia cordata: azt mondom, elmentek dolgozni, megnősültek, aztán amíg ők dolgoztak, ráhagyták a feleségeiket a későbbi egyetemistákra.

manager2008 2013.06.05. 15:15:36

@orsiw: Sok horror filmet nézel? Milyen izgalmas amikor kerget valaki valakit, stb. és nyikorog az erkélyajtó? Fogalomzavar: a szatír az más.

Viszont zavaró momentum került a palacsintába és ez a "Szürke 50 árnyalata" című hülyeség. Most már azt kérdezik: lovaglópálcád van? Mondtam neki van vagy 5 milyen kell? Azt hittem megy lovagolni valahová és szétment az övé.
Hát nem....

pilar ternera 2013.06.05. 15:25:22

@ghost recon: remélhetőleg nagyon okosan bőröndből öltözködtél és nem kellett sokat pakolni! ;)

@manager2008: jesszus! akkor az ilyen, alapból kuka, nem?

manager2008 2013.06.05. 15:29:50

@pilar ternera: dehogy, gyorsan elolvastam a könyvet , elég gyenge, de egy tesztet megért, és ha a kedves lány tejszínhabbal kéri a kávét akkor azt kell kivinni neki.

Tylia cordata 2013.06.05. 15:33:17

@orsiw: igen, értem. A másik megoldás, hogy ők mentek megint a játszótérre, apukaként.

ghost recon 2013.06.05. 15:33:53

@pilar ternera:

Nagyon okosan, bőröndből öltöztem, de azért 3 hónap után volt egy kis kapkodás.
Persze főleg a hölgy kapkodott, nem én.

pilar ternera 2013.06.05. 15:39:14

@manager2008: csak rögtön megvan benned a skatulya, hogy hány "randit" ér meg egyáltalán a hölgy, nem?

@ghost recon: hát, gyanús a is férjnek, hogy hazamegy, aztán szárad az ágynemű pl. "épp most cseréltél ágyneműt, drágám?" :O

manager2008 2013.06.05. 15:43:59

menjen minden szépség homokzsákot pakolni, és akkor találkozhat egy egész gyalogezreddel

ghost recon 2013.06.05. 15:44:07

@manager2008:

Van benned egy erős, vendéglátós attitüd.

ghost recon 2013.06.05. 15:51:26

@pilar ternera:

Hát ezt a részt nem vártam meg. Meg azt sem, mivel fogadta az asszonyka a hites urát.

pilar ternera 2013.06.05. 16:07:07

@ghost recon: 3 hónap nem olyan kevés idő. simán leléptél? semmi kötődés nem alakult ki ennyi idő alatt köztetek?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.05. 16:44:57

@Tylia cordata: Vagy azt hiszik naiv ártatlanságukban, hogy csak a más felesége hűtlen :P Mert attól, hogy valaki szívesen szarvazott fel másokat, nem szereti, h őt is felszarvazzák. Lásd ghost recon ugyebár :P
Mindig mulatságos látni, ha olykor a legnagyobb nőfalók naivan azt hiszik, h a feleségük szent és a lányuk 18 évesen még szűz :)

@ghost recon: Azért remélem, azóta ezeket a bűneidet mélyen megbántad és elzarándokoltál Santiago de Compostelába.

manager2008 2013.06.05. 18:25:39

@ghost recon: lehet , mert a visszatérő vendég a jó vendég. Eltelik pár év és eszébe jut hogy a balatoni gyertyafényes vacsora és az éjszakában lehorgonyzott vitorlás az az ami hiányzik neki, és szeretné elhinni újra - hogy szép.
Otthon meg: hol van a söröm, meg hű de fáradt vagyok - van helyette.

ghost recon 2013.06.05. 20:25:46

@pilar ternera:

Ne viccelj, én megszöktettem volna a csajt is. Csak nem akarta.

ghost recon 2013.06.05. 20:26:20

@skarlát betű:

Dehogy is! Nem vagyok vallásos.

florence 2013.06.06. 12:27:35

@manager2008:

Te azt írtad, hogy 2 perc (vagy hónap, de az már mindegy is) alatt fel tudsz csípni egy "arra alkalmas gazellát a harminc potenciálisból" a játszótéri vadászmezőkön, avval, hogy azt mondod neki, amit hallani akar. Tartottál is egy gyors hatástani demonstrációt, amit be is kajált a kiscsaj :-)
De azon kivül, hogy meg van a hódítás, és alkalmanként a macit is bekergeted a málnásba, van olyan Nő melletted, akit mát te is unsz? Vagy olyasféle életcsászára vagy, aki, amíg a cerka bírja, mindenhova firkál kicsit?
Számomra te vagy a hódító, hűtlen férfi eszenciája. Túl keveset tudhatunk rólad, de a szexhez és a másik nemhez való viszonyodról ( nem a teljesítményedről, mert az osztás mindig nehezebben ment, már az iskolában is) pláne a valaha volt feleségedhez fűződőről, csak azokat a szélsőségesen megitélhető aspektusokat engedted látni (láttattad, vagy ahogy SB utolérhetetlen szarkazmussal jellemzett, "vetítőgép"-ként tártad elénk), amik miatt nemigen tudlak kulturlényként felfogni.
Az a történet a mosodai dugásodról, számomra az elfogadhatatlanul paraszt-tahó hozzáállás megtestesítője. El tudok képzelni több olyan történetet is, akár egy ilyen szituról is, ahol tőlem idegen, de "emberi" motiváció is színesíti az alapesetet, ami magyarázatul szolgál az ilyen édes kis balesetekre. A te interpretációd nem véletlenül nélkülöz bármi ilyet. Amit a feleségeddel akkor és ott megtettél, egy kósza numeráért egy nem kevésbé jellemtelen nővel, az pont beleillik abba a sorba, ami a játszótéri anyukákról és főorvosfeleségekről ki nem fejtett nézeteidet tükrözi.
Itt, ahol balulsikerült (talán sosem működött) házasságokat megjárt veterán szeretők támogatják egymásban a billegő önérzetet, amivel képesek túlélni a szeretői viszonyaik nehéz perceit, te vagy a legjobb példa a lelketlen és hazudni is csak felszínesen tudó (még magát becsapni sem engedő, önző) szeretőző férfira. A többi sem különb :-) De egy kis szetencsével sokkal jobb stílusút és okosabbat is kifoghat bárki, mint amilyen a te tipusod.
A manager 2008 a legjobb nick :-) kb olyan egyszerű a világképed, mint egy 5 éves kisfiúnak, aki managernek szereti képzelni magát.

pilar ternera 2013.06.06. 13:48:50

@florence: a te kiakadásodat sem értem. majd ha esetleg egyszer hozzád megy oda és leveszed, hogy ilyen, simán lekoptatod.
de van akinek meg bejön és megér neki egy potyadugást.
azt hiszed, hogy most beolvastál neki, aztán este gyűröttre zokogja a kispárnáját?
komolyan meg akarod nevelni?! itt?! :O)

orsiw 2013.06.06. 14:17:56

Nekem sem világos, hogyan bírja el az ilyen kis pinabubusokat a feleségük. Max. ő is félrekuruttyol. Boldog aranykor.

Feromontika 2013.06.06. 14:24:24

@florence: jól felhúztad magad...
kommentelgetsz azért mindig! csak foglalkoztat ez a "bűnös világ"! ;)
lazulj le nyugodtan! nem kell senkit megmenteni, megóvni az ilyen szexangyaloktól ;), akik rövid időre a mennyekbe repítik a kedves delikvenst.

szerintem amikor az a huncut szemű megjelenik a színen senki nem akar "kulturlény plecsnit" kapni, se adni. sokkal nagyobb jutalmat is el tudnak képzelni maguknak, hidd el! :) (mellesleg ha tényleg ilyen széles eszköztárral dolgozik megoldó emberünk, akkor vélhetőleg azért van gógyi a fejében, még ha ez a Te sztereotípiáidat össze is önti. bocs)

akinek van szeme a látáshoz, az ránézésre tudja, de mondjuk két perc után, hogy mi a pálya. lehet hogy menedzserünk történetei neked az elfogadhatatlanul paraszt-tahó hozzáállás megtestesítői, de a részvevőknek inkább talán nyilvánvaló élvezeti forrás..
nem akarlak kikészíteni, de olyat is tudok, ahol a vőlegény az esküvőjén a wc-ben, nem az arát dugta meg. bár az én ízlésemmel ez nem vág egybe, de az az ara végtelenül naiv és rossz emberismerő volt, ha ez a lehetőség számára nem volt az opciók között (mármint az adott pasi ismeretében).

egy ilyen "jellemtelen nő", mármint a nyaralós nejecske, jellemtelen vagy sem, de legalább a belső késztetései szerint él és nem a vélt vagy valós külső elvárások szerint igazgatja magát.
gondolod, hogy az (ex)felesége annyira ostoba (volt), hogy nem tudja/ta, hogy kihez ment férjhez?!

manager2008 2013.06.06. 14:58:23

@florence: Lehet hogy kicsit figyelmetlenül olvastál, de biztos hogy sok olyan dolgot írsz ami a te világképedhez tartozik és nem a valósághoz. Való igaz hogy itt egy kommentben nem lehet irodalmi művet írnia terjedelem miatt (nem olvasná el senki). A "rugalmas reagálás" doktrináját alkalmazom a nőkkel való csatározás frontján. Ez vált be. Igyekszem felderíteni pillanatok alatt mi az ami az adott pillanatban megvalósulhat, és persze mondok én bármit amire szükség lehet, de nem bántok meg senkit. Minden nőben van valami szép, és ha azt egy kicsit eltúlozzuk az még nem zavarja őt sem, hiszen ő is csoda akar lenni, és tudja is hogy nem mindig éri el azt amit mondanak neki, de elhinni milyen jó is az. Nincs mennyiség, igazából, mert nem érdekel, inkább a minőség az ami izgat, mint kihívás, és maga a kaland lehetetlensége a helyszín, vagy a helyzet miatt. A nyaralóban mosó szépség viszont olyan kategóriában létezett amire csak maximum vágyik egy férfi de még látni is csak a neten lehet ilyeneket. kvázi az életünket is adnánk érte, és ezt b.nejem is megértette, meg azt is tudta hogy ez csak játék. nem is akartam folytatni, mert hamar hatalomra került volna a szépség, és azt nem szeretném. Hiba volt? A franc tudja, ítéljen el aki akar, majd a pokolban leülöm az üstben a bűnt. Amit csinál az ember néha lehet hogy eltér a Rómeó és Júlia képzelgéstől, de annak sem lett jó vége :) Minden résztvevő tudta mindig hogy bűnös, de egy kis bűn az kell néha, és majd otthon, a férj nem is fogja tudni hogy pár hétig miért bánnak vele olyan jól (bűntudatból)

ghost recon 2013.06.06. 15:07:17

@Feromontika:

Régi, szép idők.:) Én is jártam olyan leánybúcsún, ahova eleve a menyasszony szeretőjével érkeztem.:D

manager2008 2013.06.06. 15:08:06

@pilar ternera: Nem koptatna le :) Az a helyzet ugyanis hogy nem zuhanunk ajtóstól a pincébe. Lehet hogy furcsa de MINDIG a nő kezdeményez, csak ezt olyan jól tudja álcázni hogy alig venni észre. (amelyik tényleg zárt, azzal minek foglalkozni) Ehhez kell a koncentráció. Ha viszont béna az ember és nem lát a szemétől akkor nagyon tudnak haragudni. Ha meg nyílik az ajtó eldönthetjük hogy bemegyünk vagy nem. Ha nem tetszik, akkor is megdicsérem és becsületes képpel azt mesélem el neki hogy milyen szerelmes vagyok éppen másba (ez általában igaz is mindig). Azt még megbocsátja valahogy, de rákérdez pár hét múlva hogy mi a helyzet. Ha szigorúan visszautasít (de azért látszik hogy van lehetőség), az csak felhívás a keringőre, és minimum addig próbálkozom amíg meg nem enyhül, és nyitottá nem válik, a bosszú ilyenkor persze előfordulhat hogy hivatkozik az ember egy másikra és mert hűségből határtalan vagyok így rá sajnos nem juthat figyelem. Társasjáték ez, régen az úri társaság állandóan ezzel szórakozott, bálok, opera, stb. ezért jártak oda - a nagymamám szerint.

ghost recon 2013.06.06. 15:18:51

@manager2008:

Nem furcsa. Szerintem is mindig a nő kezdeményez. Annyira így van, hogy még harminc éves korom után is előfordult, hogy nem figyeltem eléggé, nem esett le a tantusz, mie az illető hölgy határozottan kezébe vette az irányítást.

florence 2013.06.06. 15:19:05

@Feromontika:

Nem akarok megnevelni semkit :-)
Ez egy olyan fórum, ahol nem kötelező a face to face relacióban elvárt udvariasság. Lehet kiosztani engem is. Lehet vitatkozni az álláspontomat megalapozó nézeteimen. Lehet dicsekedni bármilyen tapasztalattal. Lehet elmesélni vágyakat és fájdalmakat. Lehet lebigottkereszténykonzerv-ezni, prűd-özni, naiv-ozni, stb-izni bárkit, aki nem hűtlen :-)
De letahózni egy hűtlent, ebben a "közegben" valamiért nem komilfó. Az enyém csak egy vélemény a sok közül. Simán vitatkozhattok velem. Szidhattok is, hogy miért tahózok egy olyan stílust, ami csak az én szemszögemből tahós. El is mondta, aki akarta, hogy szerinte meg nem az.
Az ő véleményük is csak egy a sok közül, mint az enyém.
Olvastam itt olyan élethelyzetekről, ami engem is meggyőzni tudóan támasztotta alá a szerető-hűtlen viszonyok egyik másik szegmensét. Manager2008 nem vitte át a lécet. Csúnyán leverte.
SB ki szokta kérni a "női nem nevében", ha valaki nyíltan szexista bunkó. A legtöbbször védhetetlen logikával teszi helyére az olyan kommentelők véleményét tükröző hsz-okat.
Ez az alpáriság nála nem indított el semmit. Nálam igen.
Ezért tudott ő nloggazda lenni évekig. És pont ezért nem tudnék az lenni én egyetlen poszt erejéig sem.
Ehhez is érteni kell.

ghost recon 2013.06.06. 15:23:21

@florence:

Jajistenem, úgy érzed, manager szexista?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.06. 15:28:53

@orsiw: Hát ez a tökéletes együttállás, teljes szabadság.
Nem tudok Manager úrról nyilatkozni, de más pinabubusokkal már találkoztam, és nagyon jól éreztem magam a társaságukban. Mondjuk, ez a nagyzolás egyikükre sem volt jellemző, a környezetük nem is feltétlen tudta, h milyenek. Lehet ezt diszkréten és ízlésesen is csinálni.
Nekem sokkal jobban tetszik, ha egy pasi kisebbíti a kalandjai jelentőségét, és csak idővel jössz rá, h mekkora spíler.

@Feromontika: Ó, persze, h van olyan ártatlan bárány, aki nem ismeri a saját férjét.

@manager2008: Egyre mondod, h a minőségre mész, de számodra a minőség elsősorban a külsőt jelenti a sztorik alapján - és a külső nálad egyfajta társadalmi réteghez kötött dolognak is tűnik. Biztos valami másik bolygón élsz, nem azon, amelyen én :) Olyan szép nőt még nem láttam filmen se, akiért meg kéne dögleni, sok szép nőt látok, akik viszont nem bombázók a puccos budai asszonyka értelmében. (Pasiban se láttam olyat soha, akinek a szimpla külsejéért eldobnám az agyam.)

Ami a női kezdeményezést illeti, hát nem. Engem választani szoktak, nem én választok. Van, hogy kölcsönös az érdeklődés, de mikor valaki felé nyitok, akkor nem arról van szó, h szexelni szeretnék, az egy nagyon távoli gondolat max. Vagy nincs is jelen. Ez a nyílt felkínálkozás borzasztó messze áll tőlem - és gondolom, sok más, egyébként nem örök hűséget fogadott nőtől is. Szóval vagy a vetítőgépet nézzük továbbra is, vagy más bolygón élünk :)
Persze lehet, h te vagy olyan szívdöglesztő, h előtted minden ajtó megnyílik, ezt látatlanban nem tudom megítélni, csak azt, h ilyennel még nem találkoztam. Minden erőfeszítés nélkül felkínálkoznak a jobbnál jobb nők, tudod, ez amolyan münchausenes mesének tűnik, férfifantáziának, de nem valóságnak. Persze, kalandjaid ettől még lehetnek :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.06. 15:35:11

@florence: Nem a női nem nevében tiltakozom, legutóbb egy csaj kommentjét moderáltam ki. Az alpári stílussal van bajom, meg a túlzott személyeskedéssel, persze abszolút érzésre moderálok valamit vagy nem, de próbálom a lehető legkevesebbszer megtenni.
Maganer nem alpári, és tényleg nem szexista. Lehet, hogy nekem se annyira szimpatikus, de nem kell, hogy mindenki szimpatikus legyen.
A nézeteivel és az életvitelével lehet vitatkozni, persze. De sértegetni nem érdemes, bár úgyis lepereg róla szerencsére.

manager2008 2013.06.06. 15:36:54

@florence: Nevelj csak meg, hátha sikerül, és akkor milyen jó kisfiú leszek. De ez csak akkor sikerülhetne ha átmész nálam a felvételin. Lenne rá esély, szellemileg, de a forma is kell hozzá és azzal baj szokott lenni. Egyébként a szex érdekelt pár évig, de csak információ gyűjtemény szinten. Egy weboldalamon belül volt egy ismerethalmaz (sok sok száz cikk, de képek nélkül, és semmi köze sem volt a pornóhoz) naponta kb 2000 felhasználó olvasta (a többit + 4-6000. Sajnos le kellett vennem, mert a fő reklámozókat zavarta üzletpolitikájuk miatt. Még gondolkozom rajta hogy felteszem más domain név alatt. A lényeg nem ez, hanem tényleg foglalkoztam vele, hogy mit lehet hogyan mikor és mi az eredménye. Megdöbbentő volt az analízis - szintézis eredménye, és ezt persze ki is akartam próbálni hogy az elmélet a gyakorlatban is beválik e. Igen. :) és tök mindegy hogy milyen társadalmi helyzetű a leányzó, - függő lesz.

ghost recon 2013.06.06. 15:37:31

"Minden erőfeszítés nélkül felkínálkoznak a jobbnál jobb nők, tudod, ez amolyan münchausenes mesének tűnik, férfifantáziának, de nem valóságnak."

Ebben az esetben te élsz másik bolygón.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.06. 15:41:08

@ghost recon: Ó, itt csupa adonisz kommentel, és nem láthatjuk őket! Shame...
Csak tudnám, ha ez ennyire elterjedt, akkor miért van annyi pasi a társkeresőkön, hiszen az életük másból sem áll, mint az őket körülugráló hurik visszautasításából :)

ghost recon 2013.06.06. 15:45:59

@skarlát betű:

Manager-t nem ismerem, de rajtam nincs semmi látnivaló. szemüveges vagyok, középtermetű, hízásra hajlamos, és a szemöldököm láttán már többen is boldogan felkiáltottak, hogy "drága Leonyid Iljics, hát él?".

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.06. 15:51:46

@ghost recon: És mégis! Biztos ez a magyarázat, Lenin elvtárs népszerűsége. :)

florence 2013.06.06. 15:51:56

@manager2008:

Ez a "mindig a nő kezdeményez" duma a legsüketebb sztereotipia :-)
Ketten kellenek hozzá.
Ha te úgy éled meg, hogy csak válogatsz a téged akaró csajok közt, míg mások csak azért nem teszik ezt, mert nem olyan f@szagyerekek, mint te, hogy fel tudnák ismerni, hogy melyik nő kezdeményezett nála, akkor ez úgy dicsekvés, hogy nem is tudod, hogy közben, önelégültségedben csak a "csordától lemaradó, beteg példányok" eltakarításával megvalósított, csillapíthatatlan vadász-szenvedélynek hitt dögevést műveled, miközben egy csomó értékes érdekes "trófeát" meg sem mersz támadni, annyira félsz a felsüléstől :-)
Nem passzióból vadászol, hanem éhségből "dögrejársz". Ha már így felhoztad a vadász hasonlatot.

ghost recon 2013.06.06. 15:53:47

@skarlát betű: Lenin elvtárs Vlagyimir Iljics volt, ragmeg! Ha valamit nem komálok, az a felkészületlenség.

manager2008 2013.06.06. 15:54:28

@skarlát betű: Itt kapásból ír az ember javítás nélkül, így ez lehet ferde sokszor. Igaz hogy a külső alapján választok, és csak a halmazon belül nézem meg hogy kivel érdemes kapcsolatban maradni. Egyáltalán NEM kell egy fickónak szívdöglesztőnek lenni, sőt szerintem rosszabb is az esélye, mert eleve gyanús a nőknek, kicsi hozzá az önbizalmuk és előítéleteik vannak vele szemben. A túl szép nőkkel is gond van. Mindkét nembeli ha túl feltűnő akkor eleve immunizálja magát a támadások ellen és így nehezen megközelíthető.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.06. 15:55:11

@ghost recon: Sorry, ez szimpla elírás volt, mást olvastam, mint amit értettem. Jogos.

ghost recon 2013.06.06. 15:55:21

@florence:

LOL! Hát én nem tudom, de én elég jó dögökre emlékszem a saját praxisomból.:D

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.06. 15:59:31

@manager2008: Mindenkinek számít a külső, de nekem szimpibb, ha valaki más tulajdonságokat többre értékel, legszimpibb meg az, aki tényleg látja a nőt a nem bombázókban is.
Ez az én egyéni szocproblémám, persze.
Sose volt még abból gondom, h túl feltűnő lennék, abból már igen, h megközelíthetetlennek gondolnak. Magyarul: még senki se érezte, h felkínálkoztam. Jó sok kalandból maradtam így ki, naiv kislányként :)

florence 2013.06.06. 16:01:55

@skarlát betű:

A kérdés jogos :-)))) Lennnnnin elf*társ népszerűsége csak őt magát tudta meggyőzni arról, hogy akkor ő, egészen bizzos, hogy egy ellenálhatatlanul aranyos cukisághalmaz :-)

manager2008 2013.06.06. 16:08:15

@florence: Biztos igazad van. De ezt a dögtemetőt ha látnád akkor kicsit összezuhanna az önbizalmad. Elismerem hogy eleinte - néha nem is értettem hogyan jöhet össze a dolog. Rájöttem később hogy ez módszertani kérdés. Ne adjunk receptet a közönségnek, csak hagy tanuljanak? :) Nem tanulnak és gyorsan megnősülnek amivel végre kikapcsolják a ezt a stresszes feladatot és nézhetik a tévét.

florence 2013.06.06. 16:10:35

@ghost recon:

Tőlem áll a legtávolabb, hogy az itt csak mint prédát felemlegetett nőtársaimat kategorizáljam.
Ha neked megfeleltek és nekik megfeleltél, egészségedre!
Csak azt mondtam ki itt, ezen a fórumon, hogy az a férfi ilyen aspektusból fényezi magát (okos vadász) az hamar más gondplatokat ébreszt a hallgatóiban. IRL csak somolyognék rajtad meg manageren.Itt megkapod pacekba, hogy nem vagy bátor vadász, hanem egy opportunista dögevő vagy. Max? szerencséd lehetett néha friss dögöt enned. Ha te ezt minőségi vadászaznak élted meg, egészségedre ! :-)

manager2008 2013.06.06. 16:12:47

@skarlát betű: Csábítani azért nem árt ha megtanul a kislányka. Nem kell minden kalandot realizálni, elég ha húzol egy strigulát ha sikered van. A többi már csak sport - pld a Nikolett lány az aki realizálta is, de nem is volt neki olyan jó ez a módszer. Azért nem panaszkodik annyira.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.06. 16:13:35

@florence: Javítva: Brezsnyev elvtárs.
Bármi lehetséges, az is, hogy egy ártatlan emberi gesztus is szexuális kezdeményezésként értelmeződik. Barátkozol, flörtölsz egy kicsit, de hogy ez mindjárt felhívás lenne egy dugásra?

A nők szeretik, ha udvarolnak nekik, de szerintem nem feltétlen akarnak ennél továbbmenni. Van, hogy igen, természetesen, de azért nem tömegével.

Volt olyan, akinek megmondtam, jó sok évvel azután, hogy ilyen hangulat volt közöttünk, és ő bevallotta, mennyire kívánt, hogy én is odavoltam érte. Az első kérdés az volt, h le akartál velem feküdni? Hát, megvallom, sokmindent akartam vele, de akkoriban ezt a gondolatot elutasítottam, nem képzeltem el soha a szexet. Jó rég volt :) Mindenesetre nem olyan egyértelmű, ha vonzódunk egy pasihoz, hogy szexelni is akarunk vele. A pasiknál totál egyszerű.

florence 2013.06.06. 16:18:33

@skarlát betű:

Erre mondtam, hogy aki a tutira megy, az nem a vadászat örömét vágyja olthatatlanul, hanem éhes "orvvadász"....

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.06. 16:20:56

@manager2008: Nagyon sokat nem realizálok, és nagyon sokszor nem is vagyok benne biztos. Bennem igenis megmaradnak kételyek, ha valami csak flört szintjén mozog, hogy ez most tényleg tovább menne-e vagy sem... Mert olyan mikrogesztusokból kell olvasni, amelyek azért hagynak kételyeket. Kicsit hamisnak érzem annyira biztosnak lenni abban, hogy egy nő megadná magát, egy pasi megdöntene, ha jobban ráhajtanánk... Sose biztos semmi. Bármelyik pillanatban fújhat valaki visszavonulót.

Amúgy egy nő számára az, h megdöntik, nem dicsőség, mint ahogy már annyiszor megállapítottuk, hiszen a közhiedelem szerint egy nő mindig könnyebben jut szexhez. Ami sztem nem feltétlen igaz, de ez él az agyakban. Egy nőnek az a dicsőség, ha nem csak 1x akarják megdönteni, hanem azután is, sokszor.

florence 2013.06.06. 16:32:38

Egy "nem szükségből elkövetett" szerelmi történet, ha mégoly' rövid is, hogy csak, egy kívülálló szemszögéből, szexkalandnak, puszta félrelépésnek tünne, egy nő olvasatában annyival több, szebb, érdekesebb aspektust villanta fel, hogy ha azt a tettestárs férfi, mint valami vadászkalandot emlegetne fel, önnön fényezésére, olyan érzést kelt bennem, mint ha" gyöngyöket szórnánk a disznóknak elejibe"

manager2008 2013.06.06. 17:05:26

@florence: Nyilván így van. De az adott kapcsolatban azért kevés olyan sötét lelkű fickó van aki rögtön trófeának kiáltja ki a szép lányt. De van ilyen is, sőt durvább is. A másik amikor "te nálam jobbat érdemelsz" és hasonló hülyeségekkel vezetik meg a leányzót. A mostani fiatalok által elkövetett "kő kóla? " sem túl bonyolult. De ez réteg probléma. A kaland az más műfaj, a tűzről pattant vagány leányzóknak nem kell ez a körítés minden esetben. Sokszor jobb vadászok mint a fickók, és kis nehézségi fokkal simán előadják magukat zsákmányként, és mi hisszük azt hogy találatot értünk el, pedig dehogy. Aki jó kislány volt, és maradt az meg úgy járt.

florence 2013.06.06. 17:10:18

@skarlát betű:

ott a pont!
Erre mondtam én is, hogy ehhez ketten kellenek. Ez azért sokkal cizelláltabb játszmát kelt életre, mint egy fogócskával összetévesztett vadászat végén utolérni a leggyengébb csordatagot :-)))

manager2008 2013.06.06. 17:14:43

@skarlát betű: Egy nőnek az a dicsőség, ha nem csak 1x akarják megdönteni, hanem azután is, sokszor."
Eddig jó, csak miért pont egyetlen egy nővel kellene ezt szeretni? Be kell osztani szépen :) nem rohanunk sehová. Sőt egy ilyen kellemes kapcsolat eltarthat akár évekig is, vagy nem?
Elvégre sok a dolgunk és más a kaland és más az együtt mosogatás olthatatlan vágya.

manager2008 2013.06.06. 17:23:19

@florence: egy fogócskával összetévesztett vadászat végén utolérni a leggyengébb csordatagot :-)))

A kedves mamával találkoztam az utcán és megkért hogy menjek fel a lányához, mert elfelejtette mondani neki hogy fodrászhoz is kell mennie, és csak 3 óra múlva ér haza, tehát ha befejezte a takarítást akkor elmehet akárhová. - és huncutul mosolygott.
Parancs az parancs, felmentem, elmondtam neki a verset, majd bezártam az ajtót, a kulcsot meg bedobtam a szekrény alá. Lett fogócska, a lakás olyan lett mint a Waterloo-i csatatért, de utolértem valahogy végre. A közelharcban is jó volt, a végén már gondolkoztam hogy akkor hagyjuk ezt más korra, de jött az ellentámadás. A trófeán gondolkoztam később hogy ez most kié? Az övé, a mamáé, vagy az enyém?.

florence 2013.06.06. 17:29:06

@manager2008:

Szelidülünk, szelidülünk...? :-)
Így sem kellenél a hátam közepére se, de egyre aranyosabbá moderáltad magad .... :-)
A hiszti (mert az vagyok, hisztis) mindig bejön....
Ha kell, ha nem.... :-))))

manager2008 2013.06.06. 18:36:47

@florence: "Így sem kellenél a hátam közepére se"

hát oda gondolom nem, de mindig tanul az ember, ki tudja mi éppen ma a divat

orsiw 2013.06.06. 20:11:36

@florence: én kedvellek! Akkor is, ha jólmegaszondod.
Sőt, akkor jobban. :)
@manager2008: Ha a nagyi arra tanított, hogy a fínom úri társaságban ez az életforma a divat, akkor nem akarunk ettől eltéríteni! Nem is tudunk. Ami viszont tény, hogy a nők számodra számadatok, strigulák, "mindegyikben megtalálod a szépséget" és alapvetően a kismakákra azért könyebb vadászni, mert szokatlan helyszínen teszed, de azért a fokozott intimitásigény abban az időben jelentkezik a legjobban. Plusz hormonborulás, plusz elnyomott önmegvalósítás, mer' minden pörc a gyereké...stb. Így legalább - most ez hülyén hangzik - de kicsit ők is megvalósíthatják önmagukat a lopott pásztoróra (ami ugye nem uncsi, mer' nem a férjel történik) miatt, hogy, na, szakítottam egészségügyi időt magamra is. Ez felér azzal, mintha elmenne kozmetikushoz vagy fodrászhoz. Ügyes. Az is ügyes, hogy a JÓ TEREP kiválasztásán kívül vakmerő magabiztossággal közelítessz (sz?) az áldozatokhoz, mert ha nem lenne ekkora arcod, ha nem tudnád előre a sikert, tényleg pofáraesés lenne. Ez a magabiztosság sugárzik belőled, nekik se lesz rossz ugyi, hátakkor?
Nade kérdem én: Melyik nő akar csak egy strigula lenni a sorban? Már úgy komolyan? Én nem szívesen.

orsiw 2013.06.06. 20:12:57

@ghost recon: és te is szexi lehetsz Brezsnyi!

Tylia cordata 2013.06.06. 20:56:49

Node lányok, és ezt a dumát mind elhiszitek managernek??? ((:-- Tudjátok, ugye, amelyik kutya ugat, az nem harap!.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.06. 22:11:34

@manager2008: Nem mondtam, h egyetlen nővel kell ezt szeretni. Mint említettem, ismerek pár szoknyapecért :P
Azt a mentalitást viszont nagyon nem szeretem, ha valaki csak a megdöntés kedvéért csinálja az egészet, Don Juan ócska módszere szerint :P Persze van, mikor nem úgy alakul a sztori, h érdemes lenne folytatni, vagy lehetséges volna, de eleve így belemenni, az tőlem idegen.

@Tylia cordata: Én kifejeztem kételyeimet, de hát sose lehet tudni :) Volt már, h nem hittem valakinek ezügyben, és több volt a valóság, mint amit elmondott. Kicsit tényleg sok benne a hencegés.

manager2008 2013.06.06. 22:46:13

@Tylia cordata: Nem is mondtam semmi extrát direkt, mi a fene a hihetetlen. Pedig ha mesélnék - az igazat, csak az igazat és a teljes igazat, akkor tuti nem hinnéd el. :) aztán hozhatnék tanukat. Ez egyszerű pszichológia, ha valami nekem (neked) nem sikerül, vagy nem merném megcsinálni akkor másról sem hiszem el vagy minimum hülyének nézem. Lehet ez hegymászás, extrém sportok, sport, nőzés vagy egyetem stb. A nők irigyek azokra a nőkre akik meg merik kockáztatni a kalandot, a fickók meg azokra akiknek sikerül egy értékesebb eseményben részt venni. De persze hogy van aki hantázik is, mint a hohohorgászok. Erősen tompítom itt a dolgokat, nem értékeltem a lánykákat sem (minek irigykedjen bárki). De szeretném hangsúlyozni ezredszer, semmi köze a sikernek is nevezhető dolognak az én konkrét személyiségemhez, módszertani kérdés az egész. Megtanulhatja bárki.

manager2008 2013.06.06. 22:57:08

@orsiw: "Melyik nő akar csak egy strigula lenni a sorban? Már úgy komolyan? Én nem szívesen."

Bármelyik, Te is.Van az a helyszín, és a módszer amikor nem fogsz ellenállni. Legfeljebb eltitkolod később az unokák előtt. :).
Az egyszerű gyertyafényes vacsora, pezsgő, 5 csillagos hotel , stb szabvány hülyeség is be szokott jönni annak akit ez érdekel vagy új neki. Van akinek a lift az érdekes, vagy egy leponyvázott csónak a kikötőben. Van akinek romantika kell és van akinek az hogy tépj le róla mindent és lökd a szénabálákra. A felderítésnek kell jónak lenni, mert ha melléfogsz nem lehet javítani.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.06. 23:03:03

@manager2008: Dehogynem értékelted, minimum bombázó osztályzatot kaptak. :P

A technikák ismertek, de bizonyos személyiségfajták soha nem fogják alkalmazni őket. Vagyis nem tanulhatja meg BÁRKI.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.06. 23:09:48

@manager2008: Ha a pasi bejön, és megerőlteti magát, elég hosszasan, akkor sikere lesz. Ha nem jön be, akármit is csinálhat. Nem az számít, hogy hová visz és letépi-e a ruhámat, hanem az, h tetszik-e eléggé. És, ha úgy érzem, h csak strigulát lát bennem, akkor nagyon kiéhezettnek kell lennem, hogy belemenjek az ilyesmibe. Persze, már előfordult velem is, de nem volt jó élmény.
Te úgy adod elő, mintha attól, hogy te a megfelelő helyszínt és jelmezt, valamint narratívát biztosítanád, az élmény garantáltan szuper lenne. Pedig ez sokkal bonyolultabb. Egy nőnek :)

manager2008 2013.06.06. 23:38:53

@skarlát betű: Van "N" darab feltétel aminek teljesülni kell a sikerhez. ez személyiségenként változik és az adott időpontban is bármi előfordulhat. Elég ha éppen összeveszett a férjével, barátjával stb. akkor egy tucat feltétel kieshet. A szerencsét sem lehet kihagyni a játékból. Nyilván tehetség is kell a sikerhez, mert az egyszerű tanulástól még nem lesz fekete öves a harcos. A sok feltétel és a szerencse teszi érdekesség a játékot és az elért érték a minőségtől függ. A feleségek megszerzése nem olyan nehéz, mert a férj eleve hibázik, vagy fáradt szegény, vagy unja is az egészet (foci és sör) és ha éppen dühös rá a leányzó, akkor jobb az esély. Ha nem hibázik sosem akkor meg unalmas :) hiába csinál akármit, kereshet bármennyi pénzt is tök mindegy. Ő lesz a balek az adott helyen, de lehet hogy máshol meg ő a Rómeó :). Néha veszíteni is kell tudni mint a sportban. Az is igaz hogy a fogatlan oroszlán a lassú vagy egyéb bajokkal küzdő zsákmányra vadászik. A kamionos feleségét sem nehéz megszerezni. Mégis millió unatkozó bombázó nő van, akikkel a kutya sem törődik, mert nem merik őket megszólítani sem :)

manager2008 2013.06.06. 23:44:05

@skarlát betű: Ez a "tetszik-e eléggé" mese habbal. Nem tetszik annyira? Na és? Az fog tetszeni hogy férfi és meg akar téged szerezni, és nincs kegyelem. Nem bírsz magaddal és legfeljebb iszol valami édes hülyeséget , elszédülsz mint a körhintán és bűnbe esel. Másnap meg lehet hogy haragszol magadra és nem bújsz ki a fürdőkádból , lekurvázod magad, de közben várod hogy felhív e. Magánbűnök :)

Tylia cordata 2013.06.06. 23:47:16

@manager2008: valóban nem extra, amiket mondasz. De mondd, munkanélküli vagy, hogy ennyi időt tudsz szentelni kvantitativ módszereid sematikus alkalmazására? ((:-

Mivel nem vagy konkurrencia számomra, és irigy sem vagyok, csak halkan megjegyzem, hogy a nagy arcokról csak a tapasztalatlanabb nők hiszik, hogy az egy érett férfi magabiztossága.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.06. 23:51:02

@manager2008: Ó, nem, én nem kurvázom le magam. A kérdés, h jó volt-e a szex, meg az egyebek. Ha nem volt jó, akkor remélni fogom, hogy nem hív fel. :P Nálam nem az a kérdés, h szabad-e ilyet csinálni, hanem az, h jól érzem-e magam közben. És attól, h valaki olyan nagyon akarja, még egyáltalán nem biztos, h nekem jól fog esni. Szóval, azon fordul meg, h tetszik-e. Elsősorban emberileg, agyilag, mert anélkül férfiként fel se merül :P
Azon már túlvagyok, h elolvadjak attól, h valaki nagyon meg akar szerezni :) Szerencsére :)

manager2008 2013.06.06. 23:52:48

@skarlát betű: "Ha a pasi bejön, és megerőlteti magát, elég hosszasan, akkor sikere lesz."

Ha a pasi észreveszi hogy bejön neked, akkor pontosan 5 perce van hogy átvegye a kezdeményezést és akkor sikere is lesz. Ha ezt elmulasztja akkor kínlódhat és csak pótlék lesz belőle. Nem fogod becsülni semmire, a dolog reménytelen.
Ezt az 5 percet akkor is meg lehet csinálni ha a férje ott ácsorog tőle 2 méterre, csak el van valamivel (sportot figyel, vagy más nőket a strandon, tök mindegy).
Ha egy fickó képtelen 10 mondatot kinyögni úgy hogy téged felpörgessen akkor nézzen inkább tévét.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.07. 00:04:37

@manager2008: Nem szoktam nyilvános helyen ismerkedni, úgyhogy ez a 10 mondat blabla nem is működik. De majd biztos lesz ilyen is, bár nincs F, akit ki kéne cselezni :P

De te a jelek szerint mindent jobban tudsz rólam, mint én magamról... :P Én nem 5 perces vizsgákat tartok. Sokkal hosszabbakat. És a jó duma csak egy a sok-sok tantárgy közül :)
Más szférákban mozgunk.

manager2008 2013.06.07. 00:05:57

@Tylia cordata: Igazad van, de a nők nagy része tapasztalatlan - szerencsére. Van időm elég, de nem fordítok erre sok időt, mert minek. Ez nem idő kérdése. A valóságban nem játszok nagy arc formát, azt én sem szeretem, mert rossz a marketingje. Sőt, észre sem veszem őket :) . Írtam erről pár oldalt és annak ellenére hogy le volt írva a recept is, többen kiakarták próbálni hogy ők képesek e ellenállni a dolognak direkt. Annyira ellen álltak, hogy elvesztek, hiszen ha látod a csapdát akkor nem mászol bele igaz?. De pont az volt a csapda hogy úgy látszott hogy ott van a csapda, - de nem az volt. Kicsit hülyeségnek tűnik de egyszerű.
Az ágyban: Látod te olyan okos vagy hogy téged nem lehet csapdába csalni :)-

manager2008 2013.06.07. 00:07:38

@skarlát betű: Az 5 percet éppen nem is én találtam ki hanem okos szakértők, de mindegy. Igaz.

Tylia cordata 2013.06.07. 00:24:58

@manager2008: minek a csapda? - mennek ők anélkül is. .

ghost recon 2013.06.07. 07:58:25

Akármit beszéltek, az én tabasztalataim a legtöbb ponton abszolút összevágnak azzal, amit manager mond.

ghost recon 2013.06.07. 08:31:22

@orsiw:

Hát azért ha most elképzelted a Leó bácsit, ahogy éppen magáévá tesz, elég messze járhatsz az igazságtól.

manager2008 2013.06.07. 08:57:58

@ghost recon: Kapás van, ha kihagyod az már hiba :)

ghost recon 2013.06.07. 09:16:11

@manager2008:

Én már annyi hibát követtem el életemben, hogy egyel több, vagy kevesebb, igazán nem számít.

Egyébként az egyik ilyen vidéki anyuka éppen tegnap küldött magáról egy friss fényképet. Idén nyáron lesz negyven a csaj, de valami olyan csinos, hogy leesett az állam.

manager2008 2013.06.07. 09:18:25

Egyébként egy leányzó írt egy diplomamunkát a feminizmus kudarcáról. A lényege az hogy a nők rájöttek, nem olyan jó ez a mostani helyzet sőt ez még erősen romolhat is ha ebben az irányban mennek a dolgok tovább. Vissza az alapokhoz ez a konklúzió. A nő nem arra van kitalálva hogy szingliként unatkozzon egy lakásban és ahogy az idő halad előre egyre rosszabb pozícióból küzdjön a vasárnapi programért. Inkább az alárendeltség mellett maradnának, akkor is ha a férfi kicsit kemény. Behoznák inkább a kávét az ágyba - utána - csak legyen kinek.

ghost recon 2013.06.07. 09:22:37

@manager2008:

Hát ezt elolvasnám.:)
Egyébként nálam komolyabb feministára nincs is szükség, aki nálam feministább, az már ilyen szektás elmebeteg, mint a bloghu szerte közismert @vérnyúl.

manager2008 2013.06.07. 09:24:40

@ghost recon: Még nem volt szó az évjáratok kategóriáiról. A különböző korcsoportok különböző stílust érdemelnek ha sikert akarsz. Egy tetszőleges besorolás: 16-18, 18-23, 23-28,28-33, 33-40,40-
A 33-40 nyilván teljesen más igényekkel lép fel, mint a 18-23, 40 felett meg egyedi és speciális a helyzet. A gyerek (18 alatt is érdekes) őt is meg kell hódítanod. A legbonyolultabb ha van egy 18-20 éves közötti lánya. :) Ha a Rómeó egy megtanult panellel akar sikert elérni és nem érdekli kinek mondja el, akkor bukta van.

ghost recon 2013.06.07. 09:27:23

@manager2008:

Szívesen olvasom ezeket, puszta kíváncsiságból, de -mint azt már meséltem ezen a helyen- nem áll szándékomban sikert elérni.:)

manager2008 2013.06.07. 09:30:27

@ghost recon: Az is siker ha nem akarsz sikert elérni :)

florence 2013.06.07. 09:36:33

@manager2008: @ghost recon:

Fiúk!

Eltévedtetek!!!! Már az is kínos volt, ahogy egymás véllát veregetve fényeztétek magatokat.
De ez, hogy már egymás pöcsét veritek, miközben a mellkasotokon próbáltok dübörögni a szabad kezetekkel, mint egy ezüdthátú gorillahím ..... :-)
Ez már vérciki !

ghost recon 2013.06.07. 09:39:58

@manager2008:

Sőt, tulajdonképpen az a végső sieker.

@florence:

Jól van, jól van, nyuszika. Neked nem szükséges ezt okvetlenül látnod, eredj a konyhába!

florence 2013.06.07. 10:11:18

@ghost recon:

Impertinens fajankó vagy. egy igazi operettmacsó. ha másodmagad vagy egy hasonszőrű szájkaratéssal, azonnal a kicikizett "sör-tv" férfi bújik ki belőled . és még te képzelegsz arrol, hogy mekkora nőcsábász vagy :-)))
Menjetek kocsmába, kérjetek egy sört (de csak egyet, nehogy otthon kínos legyen, hogy elmulattad az egész havi zsebpénzedet) és igyátok meg ketten, lassan, nehogy megártson nektek ! :-))))

orsiw 2013.06.07. 10:15:29

@manager2008: Az antifeminista szakdolgozatokról, amiket nők írtak:
Bizonyára a Fiúfing nevű mozgalom lelkes mozgalmistái közé tartoznak. Az ottani férfiak mind szexuálisan frusztrált, alkalmazkodásképtelen, rugalmatlan kiscsákók, akik képtelenek felcsípni csajokat (nem úgy, mint te!) Az ott zsezsgő csajok pedig dugatlan bölcsészspinkók, akik hasonló kapcsolatkezelési problémákkal küszködnek. Mindketten találtak egy marhajó ideológiát, amit melldöngetve lehet zászlókon lobogtatni, ezzel el is van intézve az egész ügy.
A feminizmus létrejötte egy kultúrtörténeti - gazdaságpolitikai FOLYAMAT és egy kicsit bonyolultabb annál, minthogy: "Ti akartátok, kiharcoltátok, tessék, most szívhattok!"
A buli valahol ott kezdődött kibomlani, amikor a második világháború idején a nőket bevonták a gyárakba. Kötelező jelleggel, mert nem volt munkaerő. És akik a földeken dolgoztak akkor? Férfiak segítsége nélkül? A feminizmus kialakulása nem kisasszonyos úri-polgári huncutság alapvetően, hanem kényszer, valamilyen szinten pedig manapság gazdasági kényszer is. De amúgy nem vagyok feminista.

ghost recon 2013.06.07. 10:18:26

@florence:

Buta vagy, mint egy néptanító.
Ha nem mellékelek neked egy métermázsa szmájlit minden mondat mellé, sosem veszed észre, hogy amit írtam, viccből írtam. Majd máskor külön neked kiteszek valami megkülönböztető jelzést.

florence 2013.06.07. 10:20:39

@ghost recon:

managert tegnap teszteltem kicsit. nagy a szája, de annyi azért lejött, hogy tudja, egy egy szurka-piszka elől hogy térjen ki arcvesztés nélkül. ő gyakorolt már terepen is. de te tipikusan a wc -n, szétfoszlott ckm-et nyálazva rejszoló kiscserkész vagy. ketten meg azonnal a legkisebb elérhető szintre (kocsmafilozófus) anekdotázgatjátok magatokat....

ghost recon 2013.06.07. 10:24:13

@orsiw:

Ez fura, mert én például az vagyok.

ghost recon 2013.06.07. 10:26:17

@florence:

Ahelyett, hogy rinyálnánk, amiért különféle okokból szeretőt kell keresgélnünk. Igazad van, nagyon igazad van. Egyébként régóta fantáziálsz önmagukat kielégítő férfiakról?

florence 2013.06.07. 10:27:06

@ghost recon:

ja, és ha kimész a konyhádba sörért, jusson eszedbe, hogy neked azért nics senki, aki behozza, mert ezt a proli-prosztó szintet sem tudtad megugrani. még ez is csak egy álom, nemhogy a hódítás alaplépéseit elsajátítani.....

ghost recon 2013.06.07. 10:30:40

@florence:

Hoppá, mekkorát basztál a cimbalom mellé!

pilar ternera 2013.06.07. 10:38:07

@florence: szerintem lenne mit kibeszélned egy pszichológusnál! megcsalt feleség vagy-e, netán egy manager2008-hoz hasonló (persze, tudjuk, nála sokkal magasabb szintű, mert te az ilyeneknek nem dőlsz be) hódító egyik áldozata? :)

florence 2013.06.07. 10:49:12

@ghost recon:

miért? már lecserélted a ckm-et fh magazinra?

ghost recon 2013.06.07. 10:50:49

@florence:
Majd nézd meg, mire válaszoltam, és kapd össze magad, különben rámehet a szépen induló kapcsolatunk.:)

florence 2013.06.07. 10:51:51

@pilar ternera:

eddig egyik sem. más miatt keveredtem ide (is) , de köszi a tanácsot. alkalmasint élek vele? te kihez jársz?

pilar ternera 2013.06.07. 10:53:31

@florence: tudom, ezek a fránya véletlenek! ;)
én jártam, köszi, nincs is mit szégyellni rajta. sokat segített. ezért is ajánlottam neked is! :)

florence 2013.06.07. 10:55:16

@ghost recon:

szeretnéd ha a konyhádba kotródnék, amikor jön a haverod és együtt simizitek egymás egóját? szép kis kapcsolat van kilátásban.... de most még nem aktuális. bocs!

florence 2013.06.07. 10:56:52

@pilar ternera:

te vagy a példaképem. mit gondolsz, miért fogadtam meg a tanácsodat?

ghost recon 2013.06.07. 10:57:43

@florence:

Az baszna be, ha te a konyhám közelébe kerülnél, agressz-szivi.

Feromontika 2013.06.07. 12:06:47

Ha a poszthoz nem is annyira szorosan, de a blog témájához igencsak kapcsolható ez a 19 perc.
Esther Perel: A vágy titka hosszútávú kapcsolatban:
www.ted.com/talks/lang/hu/esther_perel_the_secret_to_desire_in_a_long_term_relationship.html

dzsemfixir 2013.06.07. 12:07:51

hát én csak egy csendes feleség vagyok, nagyjából nulla erotikával, játékossággal, érintésekkel, szexel fűszerezett házasságban, de a strigulabetyároktól nekem is áll a pihe a hátamon :)

florence 2013.06.07. 12:13:01

@dzsemfixir:

a strigulabetyár meg csak-csak megjárja, ha jól csinálja, amit csinál :-)
de a sörhasú, brezsnyevszemöldökű, filozófiai hajlandóságú zsírtáltos tud csak igazán pihét felállítani, háton, karon, ahol csak van :-)

ghost recon 2013.06.07. 12:14:01

@dzsemfixir:

Annál a résznél, hogy "nekem is álla pi..." volt egy rövid, de tartalmas angina pectorisom.:D

Feromontika 2013.06.07. 12:18:10

mit össze nyiffogtok. lehet, hogy egy ízlésetekbe vágó strigulabetyár minden nyiffogást rendbe is tenne, meg a rosszindulat is elpárologna. na. :) :) :) :) :)

florence 2013.06.07. 12:22:25

persze, elfelrjtettem,: ha karikagyűrűje van, az más. akkor hamar elázik a bugyim tőle. de ilyen az asszonyok ösztönkiélése.... én sem vagyok különb. nekem is csak a máse kell..... kerül amibe kerül. ha kell sörrel kecsegtetek, ha kell a konyhát fényesítem, ha kell a háttérbe húzódva iszom a bölcs szavait (meghatottságtól könnyes szemmel) és folyton folyvást csak arról ábrándozom-képzelődöm, ahogy bokáig letolt gatyával rejszol a wc magányában a kisállattenyésztők magazinjára.....

ghost recon 2013.06.07. 12:22:38

@Feromontika:

Hát mondjuk Florence-nak pont egy strigulabetyártól szaladt be ennyire a madzagja, és most kiterjeszti rám az emiatt érzett frusztrációját.

dzsemfixir 2013.06.07. 12:23:38

@Feromontika: lenne lehetőség, nem kell :)

hogy is van...egy átlagos nő, nagyjából 10 perc alatt találna magának szexpartnert.

pilar ternera 2013.06.07. 12:28:33

@dzsemfixir: miért nem kell? szeretsz szenvedni?@florence: "ahogy bokáig letolt gatyával rejszol a wc magányában a kisállattenyésztők magazinjára....."

neked nagyon beégett ez a kép. gyerekkori trauma vagy egy friss leleplezés?

Feromontika 2013.06.07. 12:31:17

@dzsemfixir: @florence: valami mégis csak be van nálatok csípődve ez ügyben rendesen. az mindig gyanús, ha az ember ennyire acsarog, mikor ráadásul nem is a saját sztorijáról van szó. mondhatnám, hogy nem is a saját vaginájáról :)

talán pilar t. javaslata tényleg megfontolandó

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.07. 12:34:52

@ghost recon: Lehullott rólad a szentséges máz, nincs mit tenni :)

@manager2008: Meg fogom nézni, köszi.
Ami a feminizmust illeti, vannak olyan oldalai, amelyek nélkül a legvéresszájúbb antifeminista se tudná már elképzelni a modern világot. Csak nem nagyon gondol bele. Mert annyira természetes mára, mintha mindig is így lett volna.
De szerepválságot okoz persze mindkét nemben, és főleg a magasan kvalifikált, öntudatos, önálló nők szívnak, mert "büntiből" sokszor nem tudnak maguknak partnert találni. Szerencsére azért nem annyira tragikus a helyzet, sok önálló, klassz nőt ismerek, aki házasságban él, és nem is rossz házasságban.
Az már más kérdés, h az ágyban mennyire vágyunk alfahímre. Én erre bukom, de nem a szájkaratés, hanem a valódi alfahímre, abból meg kva kevés van.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.07. 12:36:38

@dzsemfixir: Ha beéri a sarki hajléktalannal, akkor biztos. Amúgy meg ez a tétel még bizonyításra vár. Nem az a baj, h ne lenne elég pasi, de a nőnek nem jó bárki. Megfelelő, minimális gyönyört biztosító szexpartnert viszont nem fogsz 10 perc alatt találni.

dzsemfixir 2013.06.07. 12:37:08

@pilar ternera: nem szeretek szenvedni, de egyetlen kivételtől eltekintve nem találkoztam még olyan szeretőjelölttel aki felülírná vagy feledtetné vagy nem is tudom hogyan fogalmazzam meg, szóval akinek a karjaiban nem az jutna eszembe, hogy úristen mit keresek én itt, haza akarok menni.

a kivételnek meg én nem kellettem mint szerető, szóval ennyi.

egyébként nem acsargok, szelíd vagyok mint egy katicabogár :))

dzsemfixir 2013.06.07. 12:38:41

@Feromontika: a pettyes részt neked szántam, kicsit kapkodok :)

pilar ternera 2013.06.07. 12:40:36

@skarlát betű: " Megfelelő, minimális gyönyört biztosító szexpartnert"

a megfelelő és a minimális gyönyört okozó szexpartner nekem ellentmondás. minimális gyönyört a vibrátorom is okoz, de attól, aki megfelelő, na attól sokkal többet várok!:)
de értem persze, csak most olyan kis kekeckedős hangulatban vagyok. oda se neki! ;)

ghost recon 2013.06.07. 12:41:34

@florence:

Fi donc! Kímélj meg a beteg fantáziálásodtól!

dzsemfixir 2013.06.07. 12:41:35

@skarlát betű: jó kiállású, rendezett férfit is lehet ennyi idő alatt találni, olyat is akivel jó a szex, nem ez a baj..

pilar ternera 2013.06.07. 12:42:37

@dzsemfixir: miért vágysz annyira "haza", amikor ott "nagyjából nulla erotikával, játékossággal, érintésekkel, szexel fűszerezett házasság" vár?

Feromontika 2013.06.07. 12:45:26

@dzsemfixir: én is kapkodok. igazából florence jön le úgy, mint aki valamin ki van akadva, de most ide projektál.

ghost recon 2013.06.07. 12:46:24

@dzsemfixir:

Csak szólok, hogy a katicabogár (Coccinella septempunctata) ádáz ragadozó.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.07. 12:46:59

@pilar ternera: Minimális gyönyör: hát, h nem fordul fel tőle a gyomrod :P Hehe
Nem arról beszélek, h klassz is vele.

@dzsemfixir: Próbáltál már kimenni az utcára és 10 perc alatt találni ilyet? Az más, ha már ezer éve van hozzá jelölted.
Én mikor elkezdtem keresni, hetekig nem találtam megfelelőt. Nem az utcán :P Ugyanis otthonról dolgozom, és akkoriban nem is ismertem senkit. És persze arra nem vagyok képes, h odasétáljak egy random pasihoz, és meghívjam (nem is lenne hová, mert mindig van a lakásban valaki).
OK, olyan volt, akivel neten csevegve akár 1 órán belül is kéglire mehettem volna, de én látatlanban ilyet nem csinálok.

pilar ternera 2013.06.07. 12:47:43

@Feromontika: mert valószínűleg így is van, csak majdnem mindenkinek fáj az igazság.ű
@dzsemfixir nem acsarkodik, csak kicsit szomorú. :(

pilar ternera 2013.06.07. 12:48:54

@skarlát betű: miért is kéne?
ha a gyönyör szót használod és mégsem klassz vele, akkor végképp nem értelek.

Feromontika 2013.06.07. 12:49:03

@pilar ternera: @dzsemfixir: igen, igen. igazából nem rá értettem. bocs dzsemfixir!!

Feromontika 2013.06.07. 12:51:01

@ghost recon: szellemes vagy. és a nézőpont fontosságára is rávilágít. nem mindegy, hogy levéltetűként vagy a sztoriban, vagy a 'katalinka szállj el' c. éneket dúdoló óvódás kicsi lányként.

florence 2013.06.07. 12:51:13

@pilar ternera:

ej, na! ne láss már mindenbe traumát bele ! :-))))
ezzel arra utaltam, hogy olyan gazdag a férfiúi fantáziája, hogy nem is a képes magazinokra polírozza a bohócocskáját, hanem a szöveges oldalak böngészése is elegendő neki, hogy beindítsa a belső moziját, ahol ő, teremtés koronája, a karikagyűrűje bűverejével fekteti hanyatt a kiéhezett macák tucatjait....
Te már ne járj többet ahhoz a pszochokatához! Megártott a humorérzékednek :-)
Egyszerűen imádom ekézni a puhapöcs gyanús egyedeket, akik otthonra egy sörfelelőst keresnek, aki úgy tekint rájuk, mint aki elhiszi róluk, hogy egyébként minden nő oda (meg vissza) van értük...
Talán az így kiélt agresszióm (két öcsém van!) segít abban, hogy ne lássak minden csip csup hülyeségbe gyerekkori traumát.
Ha a fiúk, itt kezdtek el faszacsávóskodva tanítani minket "nőségre", akkor éltem a lehetőséggel, hogy csipkelődjek egy jóízűt... nem minden férfi alkalmas erre sem. De célpontnak még elmegy :-)))))

dzsemfixir 2013.06.07. 12:51:17

@pilar ternera: mert ő az egyetlen férfi az életemben akire a fent említetteken kívül mindig mindenben számíthatok, kérdések, véleményezések, ellenkezések nélkül.

dzsemfixir 2013.06.07. 12:53:54

@ghost recon: én is olvastam winkler robi nagyvárosi természetbúvárját :)

ghost recon 2013.06.07. 12:55:29

@Feromontika:

Ravi de vous rencontrer, madame.:)

pilar ternera 2013.06.07. 12:56:46

@florence: nincs baj a humorommal, @ghost recon-on pl. nagyon jókat derülök.ő vicces, akár sörhasú, WC-n rejszolós, akár nem.
ha viccnek szánod, használj több szmájli jelet, mert ha visszaolvasol, nem csak én nem értettem a "humorodat". talán mert nem viccnek hangzik, hanem egy frusztrált, dühös nő kiborulásának.
de lehet, hogy neked csak ilyen fura a humorod. megpróbálom felvenni a fonalat! ;)

dzsemfixir 2013.06.07. 12:56:52

@skarlát betű:egy ismerős ismerőse mesélte, hogy történt vele ilyesmi, én hiszek neki :)

ghost recon 2013.06.07. 12:57:59

@dzsemfixir:

Én meg nem, pedig kellett volna. Annak idején a narancsban elmulasztottam, most meg nem lelhető fel, semmilyen formában.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.07. 12:58:39

@pilar ternera: Pedig egyszerű. Van, akinek az érintése kellemes, de én nem szívesen csinálok vele semmit. Attól még lehet részem gyönyörben, de nem lesz igazán jó. Nagyon önző dolog lesz a részemről. Ilyet találni sokkal könnyebb, mint olyat, akire szívesen rávetem magam.

pilar ternera 2013.06.07. 12:58:47

@dzsemfixir: de mégsem elég ez, nem igaz?

pilar ternera 2013.06.07. 13:00:14

@skarlát betű: akivel én nem akarok csinálni semmit, az ne nagyon nyúlkáljon hozzám. nálam ez ilyen egyszerű.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.07. 13:01:22

@dzsemfixir: Itt most arról volt szó, h alapvetően mennyi rá az esélye egy átlagos nőnek. Hogy mi az átlagos, az is más kérdés.
Hogy alkalmanként van ilyen is, persze, igaz. Mint ahogy olyan is van, akinek 4 éve semmi nem jut, pedig alapvetően semmi baj vele, és nagyon szeretné.

ghost recon 2013.06.07. 13:03:49

@pilar ternera:

Én viszont egyenesen remélem, hogy komolyan csinálja, amit csinál, mert viccnek elég szar, viszont egy látványos idegösszeomlás az mégiscsak olyan életszagú, ebben a mai, elidegenedett világban.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.07. 13:04:54

@pilar ternera: A pasik azért vannak, h próbálkozzanak. És nekem nem jött mindjárt házhoz a tökéletes, nekem is kellett próbálkoznom. Tudod, nem mindenkinek adatik meg, h keresés nélkül, csak úgy jöjjenek össze a dolgok. Van, akinek meg kell érte dolgoznia :P
De nem olyan rossz ez, mert megtapasztaltam, hogy van, akinek az érintése csodákat tesz, pedig mikor először megláttam, menekülni szerettem volna. És eltelt pár hét, mire megkívántam. De aztán nagyon kívántam.

Feromontika 2013.06.07. 13:07:21

viccként nekem sem jött le. pedig szeretem a csípős humort. de ez nem az. (nekem)

ghost recon 2013.06.07. 13:09:12

@skarlát betű:

Még jó, hogy én nem vagyok egy pasi, mert úgy tűnik, én nem azért vagyok, hogy próbálkozzak. Vagy csinálok valamit, vagy nem.

Feromontika 2013.06.07. 13:09:19

@skarlát betű: igen, az ilyen még izgalmasabb sokszor, amikor nem annak indul..

florence 2013.06.07. 13:12:15

@pilar ternera:

Én szándékosan nem hozom fel példának magamat. Sem a családi életemről, sem a házasságomról nem írok ide részleteket, de még csak utalásokat se nagyon, mert itt úgy hatna mint egy margarinreklám idealista háttere az árvaházi gyerekek képzeletvilágában.
Ne aggódj! És ne kérd számon rajtam a szájlikat, mert gost recon indítványozta, hogy métermázsányi jelecske nélkül is humor a humor, annak akinek van humorérzéke.
Egyébként nem is neked szántam. reggel a fiúkat kostolgattam.Manager tegnap levizsgázott. Ő nem szaladt bele egy pofonba sem. De gost recon gyengécske az én stilus(talanság)omhoz.
Magamat szórakoztattam. nem téged akartalak mindenféle traumatikus emlékedre emlékeztetni.

ghost recon 2013.06.07. 13:16:32

@florence: Nem baj, majd jeges marhahússal borogatom a pofámat. Persze szigorúan vécén rejszolás közben.
Na és jól mulatsz legalább?

dzsemfixir 2013.06.07. 13:27:44

@ghost recon: én úgy tudom, hogy folyamatosan kapható.

florence 2013.06.07. 13:31:52

@ghost recon:
magamat szórakoztattam. ha valakit frusztrált valami, az nem én voltam :-) csak hogy tudd, két napja kezdett kirajzolódni egy furcsa, absztrakt kép rólad. amikor bedobtad a közös tudástárba a gyűrűd mágikus hatását, és a gyakorlatban megerősítést nyert elméletedet a csajozás mikéntjéről. Mindjárt viszketni kezdett a tenyerem :-) managerrel lemeccseltük. ő gyakorlatban is megmutatta, hogy lökött már úgy cinkes dumát, hogy ha nem jött be is ki tudott jönni a szituból. De te (nálam) elhasaltál. nem vagyok sem túl bonyolult, sem túl egyedi, se túl nehezen megfogható. Nem kell a magamfajta, egyszerű nőhöz különleges stratégia sem. csak annyi, hogy az egy két női hülyeséget, tüskét állja, aki fiút akar játszani mellettem (pláne ha a konyhába akarna száműzni :-).
Itt senkit nem akartam a humorommal elkápráztatni. téged a legkevésbé.

ghost recon 2013.06.07. 13:34:01

@dzsemfixir:

Sajnos nem. Mindenhol csak megrendelni lehet és vállalják, hogy ha egyszer lesz, akkor elküldik. Próbálkoztam vele, hidd el!

dzsemfixir 2013.06.07. 13:34:39

@skarlát betű: igen, tudom én , hogy bonyolultabb ennél, de mégis ez él a köztudatban és annyira mint egy bármilyen más közhely, igaz is :)

ghost recon 2013.06.07. 13:38:22

@florence:
Ez egy kicsit több információ volt, mint amihez hozzá szerettm volna jutni. Csak annyit kérdeztem, hogy jól mulattál-e.

dzsemfixir 2013.06.07. 13:38:50

@ghost recon: elhiszem, de elég makacs vagyok az ilyen "megszerezhetetlen" dolgok terén, mindig van még valahol eldugva egy darab mindenből :)

ghost recon 2013.06.07. 13:44:38

@dzsemfixir:

Hát ez így nekem elég távol esik fogalmilag attól, hogy folyamatosan kapható.:D

florence 2013.06.07. 13:49:04

@ghost recon:
bőbeszédű vagyok. :-))))
amúgy, persze. azért csináltam.

pilar ternera 2013.06.07. 13:58:22

@skarlát betű: "És eltelt pár hét, mire megkívántam. De aztán nagyon kívántam."

tehát, akkor már rá tudtál volna ugrani. én is erről beszéltem, akire nem akarok ráugrani, az hiába próbálkozik, szinte 0 az esélye, hogy "nyúlkáljon". remélem, így érthető.
a szarkasztikus soraidat -melyekben gondolom rám célzol, mint aki mázlista és semmiért/senkiért nem kellett megküzdenie -, nem veszem magamra. és rosszul sem fogom magam érezni amiatt, hogy most maradéktalanul boldog vagyok, sok küzdés után! :P

@ghost recon: : DDDDD de nem érti, hogy te miért vagy vicces, ő meg miért nem. ez van.

@florence: "métermázsányi jelecske nélkül is humor a humor, annak akinek van humorérzéke. "

igen, ez így van, csak te nem vagy vicces. mint már többen rávilágítottak erre, de azért te csak nevetgélj a "poénjaidon".
tudod, én már kibeszéltem magamból a mindenféle frusztrációmat, mondtam neked. te még az út elején vagy...

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.07. 14:54:43

@pilar ternera: De addigra ő már megkapott :) Mire rájöttem, h jó ez a pasi nekem, már túlvoltunk pár dolgon. Ha rácsaptam volna a kezére, mert nekem az elején nem jött be annyira, akkor sok jóból kimaradok :)

Sorry a szarkazmusért, de te mondtad, h csak nagyszerűbbnél nagyszerűbb pasik voltak az életedben... Nekem akadt más is. :)

pilar ternera 2013.06.07. 15:08:09

@skarlát betű: azt mondtam, hogy mind rendes ember volt (értsd: szerettek, nem csaltak meg... stb), nem azt, hogy számomra mind tökéletes volt! ha azok lettek volna, akkor nyilván nincs következő... nagy különbség!

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.07. 15:19:23

@pilar ternera: Azt írtam, nagyszerű. :) Én meg mindenfélével találkoztam, nem csak nagyszerűvel. Bár az, hogy valaki nem csal meg, meg szeret, sajna nem teszi nagyszerűvé. :(

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.07. 15:51:10

@manager2008: Az 5 perc jó első benyomásnak, de kétlem, hogy ettől függne, hogy egy nő beadja-e a derekát. Az sokkal többtől függ. 5 perc alatt max az dől el, h ad-e majd esélyt a pasinak.
És, mint fentebb említettem, volt már első 5 percben menekülhetnékem, aztán mégis, életem egyik legfontosabb tapasztalata lett belőle. Pozitív tapasztalata! :)

manager2008 2013.06.07. 15:55:48

húúú de elszabadultak itt a lánykák,

manager2008 2013.06.07. 15:59:16

@florence: hol van rólad kép? teszteljük az 5 percet :) a páncélba öltözött dáma lovagok igazán feltehetnék a facebook nevüket, talán kapnának pár ezer megkeresést, kell a marketing :)

florence 2013.06.07. 16:05:08

@pilar ternera:

még hányszor fejted ki, hogy szerinted nem vagyok vicces, csak pszichológiai gyakorlóterep egy frissen gyógyult, humorra érzékeny szerénység szemében. te pont úgy keveredtél a reggeli üzenetváltásba, mint én. csak én ghost recont "kezdtem" kostolgatni, te meg beszáltál pszichoanalizálni... kb annyira voltál-vagy pszichológiailag felkészült, mint én humorban.
De sután, izléstelenül, érthetetlenül humorizálni (saját magam szórakoztatására) semmivel nem ártalmasabbb (még ghost reconnak sem), mint botcsinálta lélekgyógyászként traumás nyomokat "találni" másban, a saját szórakoztatásodra.
Próbáltalak kikerülni, nem bántva éreztetni, hogy a vájkálásod nem jó irányba mutat :-) de te sem vagy különb, csak másféle "örömforrás" táplál téged, mint engem.
ha boldoggá tesz, mond még el százszor, hogy mennyire nem vagyok vicces, ellenben trauma sujtotta területként bányászati jogot szereztél magadnak, többévnyi kezelésed okán.
majd humorként fogom fel. kb mint egy Örkény egypercest.... ugye nem baj, ha nem harsányan hahotázom?

pilar ternera 2013.06.07. 16:09:51

@florence: ahányszor csak bizonygatod, hogy az vagy! :)
"kb annyira voltál-vagy pszichológiailag felkészült, mint én humorban."

most nekem bókolsz vagy ez mégis csak önkritika? mert ha az utóbbi, akkor már nem téptem a szám hiába! :DDDD

de egyébiránt már eléggé unlak, úgyhogy csak puffogj itt magadban!

manager2008 2013.06.07. 16:11:13

Itt komoly hiányérzeteket látok felszínre törni. Mennyi munka és mind a másé :). A pszichológus feltárja a problémát, de ez anélkül is nyilvánvaló hogy beszéltél volna vele. A női lelkek 90%-a állítólag feszültségekkel teli hogy finom legyek.

florence 2013.06.07. 16:12:38

@manager2008:

Na! Várj egy picit! Ezt most nem teljesen vágom.....
Ha elárulom a nevem és közszemlére teszem a fényképemet, akkor abból hogy jön majd ki az 5 perces szabály !?! :-))))
Talán, ha te tennéd mindezt....
A hablaty már bőven megvolt több is mint 5-10 perc. Ha a fizimiskád "üt" és hanyattvetem magam, akkor OK. de így?!?!?

pilar ternera 2013.06.07. 16:17:20

@manager2008: a férfiaké is, csak a férfiak nehezebben ismerik be. a jelenlévők kivételek, természetesen.

manager2008 2013.06.07. 16:19:38

Na itt vannak a filozófiai gondok. Attól hogy látnak sokan - nem történik semmi. Ha érdekes vagy akkor majd lesz lehetőséged elutasítani a közeledést. A strandon is ez van nem?

florence 2013.06.07. 16:23:05

@pilar ternera:

menthetetlen vagy. Mindvégig azt "bizonygattam", hogy csakis saját (az tudod, mit jelent?) szórakoztatásomra "vicceltem", szerinted humortalanul.
te pedig még mindig abban a hitben ringatod magad, hogy az én épülésemre analizálsz és oktatsz ki humorból.
a saját szórakoztatásodra analizálgathatsz is meg krizikát is fogalmazhatsz meg. csak ne hidd, hogy ezzel jót teszel nekem!
tudod, mennyit ér a kéretlen tanács?
kezdesz felbosszantani. de nem a diagnózis nélküli feltételezgetésed vagy a kritikáid, hanem a korlátaid.... akkora gerendákból állnak, hogy azokat is nyomja, akik véletlenül a közeledbe keveredtek...

manager2008 2013.06.07. 16:23:06

@pilar ternera: Én mindig beismerem, sőt. ez a kezdet. Az adott leányzó vagy olyan hatást vált ki hogy átmegyek a falon is miatta, vagy észre sem veszem (ettől még másnak simán bejöhet). Ilyenkor elgondolkodik, aztán vagy lesz valami vagy nem. Ha elég sokat dobálod a kockát előbb utóbb lesz hatos is.

wazelin 2013.06.07. 16:25:37

Én hazudni ugyan nem szoktam, de ha adódik egy kis flört, akkor nem szoktam külön megemlíteni, hogy van valakim. Igaz, egyelőre nem jutottam tovább apró flörtöknél, ezért valódi tapasztalatom nincs.

manager2008 2013.06.07. 16:29:43

hutlenseg999@freemail.hu ide várom a kedves és bátor beszélgető partnerek bemutatkozó önéletrajzát képpel együtt.

pilar ternera 2013.06.07. 16:32:44

@florence: te meg baziunalmas. te már csak akkor '"bizonygattad", hogy saját szórakoztatásodra humorizálsz, mikor már mindenki a fejedhez vágta, hogy mennyire nem viccnek tűnik, amiket írsz. addig nagyon is "komolyan" vicceltél. nem jött be, most meg előre menekülsz, de még ezt is csak ilyen porba alázós stílusban tudod előadni. nem elegáns.
a gerendáim édes terhek a hozzám közel állóknak, ne aggódj miattuk! :)

@manager2008: akkor jó. a kockadobálás meg biztos szórakoztató. sokszor kijön a hatos?

manager2008 2013.06.07. 16:35:33

@pilar ternera: Néhas. egyzser valami ötlet miatt azt mondtam a leányzónak aki védekezett rettenetesen, hogy próbáljuk a szerencsére bízni a dolgot. Ha hatost dobok, teljesen szabályosan, akkor feljön megnézni az aranyhalaimat. Dobtam egy 4-est simán, és azt mondtam neki hogy na látod, itt a hatos mehetünk is.

pilar ternera 2013.06.07. 16:36:16

@manager2008: elnéptelenedtek a játszóterek? ;) szar az idő, mi?

florence 2013.06.07. 16:37:35

@manager2008:

te most komolyan hiszel benne, hogy valaki innen jelentkezik, hogy veled szemben bebizonyítson egy általad kreált szabályt, vagy méginkább annak alaptalanságát? :-O
elképesztő vagy :-))))))))

pilar ternera 2013.06.07. 16:37:58

@manager2008: marháta védekezhetett, ha belement a dobálásba. közben mormolt egy imát: "csak hatos legyen, csak hatos legyen..."

manager2008 2013.06.07. 16:45:15

@florence: Nem kell bizonyítani senkinek semmit. Ez egy lehetőség amit most találtam ki, ha már a facebook túl nyilvános lenne. Ha ezzel sem élsz akkor nincs mit tenni. De bárkinek elérhető a lehetőség, nem történik semmi legfeljebb beszélgetünk skype-n. Aztán meglátjuk.

manager2008 2013.06.07. 16:47:45

@pilar ternera: Nem mert dönteni, de a szerencse döntését elfogadta. Az hogy a dobókocka mit mutat nem volt érdekes, 6 volt és kész.

florence 2013.06.07. 16:48:12

@pilar ternera:

jó. majd tiszteletben tartom a korlátaidat :-)
mondjuk, eddig is azt próbáltam tenni :-) de nem hittem a szememnek, csak azért ütköztem én is bele :-)

akkor maradhatunk annyiban, hogy én beismertem hogy nem téged akartalak felvidítani a humortalan vicceimmel, amikről előbb az derült ki, hogy vicc és később hogy humortalan és csakis engem szórakoztattak, míg te, mindenki (de főleg az enyémre) épülésére analizáltál és fogalmaztál meg ködös traumákat feltáró pszeudodiagnózist és kritikát a humorom értékelhetetlenségéről?
kár, hogy közben mégcsak nem is szórakoztál....
ilyen száraz, örömtelen dolog a mások komoly kritizálása és analizálása :-(
sótlan vagy :-(

manager2008 2013.06.07. 16:50:27

@florence: Inkább küldj egy pár képet :) ha mersz...

florence 2013.06.07. 17:03:31

@manager2008:
ez meg most már bátorságpróba? te jó rég nem "ehettél" :-))))))

manager2008 2013.06.07. 17:19:57

@florence: szóval kitérőt keresel és a sors által feldobott lehetőséget nem mered megkóstolni mert biztos hűséges vagy a barátodhoz :). Azt hittem vagányabb vagy. A párbeszéd veszélyes?

florence 2013.06.07. 17:42:55

@manager2008:

azt mondtad, az a taktikád, hogy felismered, ha jó helyen vagy jó időben.....
csak neked elmondom, hogy férjem van és két gyerekem. a férjem pont elég gyakran említi meg, hogy élete legjobb döntése volt, amikor megvette a babakocsit (ezzel vált számomra is egyértelművé az első házasságom végét hozó "értékválság" javíthatatlansága) ahhoz hogy még ne feledkezzek meg az azt megelőző utolsó ilyen alkalomról :-)
ide nem pasizni járok olvasni-kommentelni.
most rossz helyen és rossz időben kezdtél bele a kockadobálásba.
nem bántani akarlak,de ezrktől függetlenül sem vagy a zsánerem :-) ha tetszik nekem valaki, csak akkor volt esélye bármire (nem csak szexre) ha előbb "szeretett belém", mint és be mertem volna vallani magamnak bármi ilyet viszont.
A flört nekem nem pálya. Annál harciasabb vagyok. Az érzelemmentes cowboyok nekem nem pálya. Annál impulzivabb vagyok. Ezzel a dallas kalappal (meg tán még weskó csizmád is van?) kilőted magad az űrbe, a naprendszeren is túlra :-)

manager2008 2013.06.07. 17:47:45

@florence: Világos. Fő a biztonság, és egy rendes anyuka ne is flörtöljön.

Feromontika 2013.06.07. 17:57:04

@florence: elképesztő vagy, hallod! :) ha nem lennél itt már hiányoznál!
miért mindig valaki, valami más ellenében fogalmazod meg magad? mintha a saját életed, női vonzerőd önmagában nem állna meg. csak ha valami, valaki "ellen" van pozicionálva.jobban mondva valamihez képest akarod magad látni, és az mindig az hogy a másik szar, béna, jellemtelen stb. arra gondoltál már, hogy a többi ember/ és mintái is lehetnek ugyan olyan értékesek, egyenrangúak mint Te/mint a Te mintáid?

manager2008 2013.06.07. 18:15:18

@florence: Ha valamit nem mernél bevállalni, (akármiért ez most lényegtelen, és az ok is rendben lehet, mert pld a hűség is érték persze) akkor nem a kalap a probléma, meg pláne a csizma. Egyébként nem is ilyen kalapom van hanem ausztrál eredeti olajos marhabőr munka kalap (nem divatcikk, hanem tényleg jó). Egyébként a kalap valamiért tetszik a nőknek, 50% esély növekedést jelent. Ha elfelejtem felvenni , reklamálnak a fiatal diákmunkás TESCO pénztáros lánykák (ők még bátrak). Egyébként ez is megér egy misét, hogy milyen elvárások van a lányoknak a western stílussal kapcsolatban. Látták az Ausztrália című filmet és tetszett nekik Hugh Jackman ?? collider.com/uploads/imageGallery/Australia/australia_movie_image_nicole_kidman_and_hugh_jackman1.jpg

florence 2013.06.07. 18:59:28

@Feromontika:

most olyasmi kritikát fogalmaztál meg, ami rossz megfigyelésből levont téves következtetés :-)
ez, dr bubó szerint, némi esélyt jelent az eredményt tekintve (mármint: " ha eltévesztetted a diagnózist, akkor még marad némi esély a gyógyulásra, ha a terápia estén is rosszul döntesz".
De, elkerülte a figyelmedet, hogy a mai mérgespulyka fesztivált és vele az analizálást, traumafeltárást nem én indítottam útjára :-)
az csak vakszerencse kérdése volt, hogy én ugyanezt gondoltam pilar kéretlen analízise után, mint te most rólam :-)
De veled sem kivánok perlekedni . csak én ilyen kis beleállós (nem bevállalós, a mai értelemben), konfrontatív hp vagyok. akarsz egy csörtét? hétfőn leszek legközelebb párbajképes :-)

florence 2013.06.07. 19:10:42

@manager2008:

te aztán értesz a nőkhöz, apám... !!!!
egy olajos marhabörkalap.... az igen!!!
ingerszegény környezetben nőtem fel, ez lehet az oka, hogy nem csúszik le a bugyim egy eredeti ausztral tökfödőtől. vagy az lehet a gond, hogy diáklány koromban még nem volt opció tesco-s lánnyá válni....
Tőlem öltözhetsz gyapjú pulcsiba meg kitérdelt farmerbe, méregdrága öltönybe, vagy szerelőoverallba is, nem az lesz a legnagyobb bajom veled :-) de tartok tőle, hogy a legtöbb jó még lehet, amit a ruhád nyujthat nekem :-)
hívj meg valaki mást! nekem nem kínos elhajtani téged ezredszerre sem. ha te ezt élvezed.... lassan kitör a hétvége és bedarál a család nevű gőzhenger engem és hétfő dél körülig ki sem köp ide a virtuális térbe :-)
Szép napokat mindenkinek!

Feromontika 2013.06.07. 20:34:27

@florence: nincs azzal semmi gond, hogy beleállós vagy, meg azzal sem, hogy a hűség számodra a követendő érték.sőt adott esetben az alpáriság is belefér, csak akkor aki alpári, mint pl. Te, az ne kifogásolja. és a szexizmus is inkább belőled dőlt, mint bárki másból. ld. a ghost reconnal szemben megengedett stílusodat.
a lehetséges trauma felemlítése, (úgymond) mentőöv volta számodra. a stílusodra adhatott volna egy érthető magyarázatot.

manager2008 2013.06.07. 21:37:11

@florence: De lehet hogy jól sütsz, főzöl, az is vonzó lehet :) A konyhában is rend van, és a szagosított WC-ből enni lehetne. A kád sem vízköves. Minden szuper. Ha elfogy a sör háromnegyede akkor remélem kirepíted a következőt és nem kell szólni érte. Az automata mosogató és a mosógépet is képes vagy kezelni. A legnagyobb izgalom pedig az, ha késel a vacsorával a Barátok közt kezdéséhez képest. Eufória.
Minek neked a találkozás az ausztrál kalappal, amelyik méz tartalmú és illatú bőrápolóval van karbantartva? Tudod mikor kerül az rád? Sosem fogod kitalálni.

florence 2013.06.10. 11:44:13

@manager2008:

a kritikákat is szem előtt tartva megpróbálok nem túl vulgáris lenni:
Azt gondoltam az első csörténk után, hogy ösztönből és némi gyakorlatból rendelkezel annyi rutinnal, hogy tudj visszavonulni is.
tévedtem.

@Feromontika:
ezt most nem igazán értem, de mindegy is. a fő, hogy ezt is tudom magamról. bár sem az alpárisággal-vulgarizmussal nincsenek gondjaim. éppen e miatt vagyok "nem elegáns" itt a weben.
a szexizmussal sincs gondom. láthattad, amint e fiúk belemerültek a nőszakértősdibe, egyből megkapták az én szakértelmemet cserébe.
köszönöm, hogy a te visszafogott, finom humorral átszőtt reakcióiddal fenn tudtad tartani a női nem renoméját.

sangean 2013.06.10. 22:09:04

Kezdem úgy érezni magam, mint a kilencvenes évek közepén, egy hagyományos msn chat szobában :-)

orsiw 2013.06.11. 09:20:37

@pilar ternera: "elnéptelenedtek a játszóterek? ;) szar az idő, mi? " :D :D :D
@manager2008: Ettől a "meglengetem a kovboj-kalapom, bevizelnek a nők" életformától kiráz a hideg. Kedves Willám Will: tök mindegy, hogy kalap, Audi vagy házimozi-rendszer vagy tengerimalac vagy bélyeggyűjtemény van a porondon, ezek mind csak lepkehálók. Igen, egyéniség vagy. Igen, a westernfilmeken síró-rívó kislányok összecsapják a kezüket és rádmosolyognak: igen, ennyi kell az élethez. Ennyi a kis felületes életviteledhez. Annak örülök, hogy ennyi elég is, ettől emberek hihetetlenül boldogok tudnak lenni - és ennek én is örülök, csak kéremszépen, örüljenek távolabb tőlem! Akár Ausztráliában. Nemhogy van kalap, de kenegetnyi is lehet! Méz illatú bőrápolóval, mi? És azt csak a kalapra! Hínnye apám, te aztán megfogtad az Isten lábát! Mittudja azt a pörköltszaftzabáló-vísszereslábú-hajcsavarós háziasszony, hogy mi az! Téged csak szökőévenként lehet kiérdemelni és akkor is csak minden második vasárnap. Annyira FÉRFI vagy, hogy ihaj! Há' mert a játszótéren is buknak rád a nők. Meg van már vagy többezer strigula, há' ez jelent valamit, nem? Na, azé!
De azé' nem minden Juliskaboriska tarthat igényt a kegyeidre, csak amellik olyan Nikolkidmenes vagy Evalongolinás! Adunk a külsőre!

orsiw 2013.06.11. 09:24:01

Amúgy egy vicclapban olvastam, hogy mikor kezdj el gyanakodni, hogy már nem vagy jó nő?
"Az építőmunkások nem füttyögnek utánad."

pilar ternera 2013.06.11. 09:33:40

@orsiw: túl komolyan veszed a fazont! :)

ghost recon 2013.06.11. 09:39:03

@orsiw:

Szerintem is lazíts egy csöppet!:D

orsiw 2013.06.11. 10:15:41

??? Én is viccelődtem.
Amúgy meg ezek a felfuvalkodott betyárok tényleg uncsik. Odajön, aztán ha nem mész le a szintjére, ha nem fekszel alá 2 perc múlva vagy nem olvadsz el a kulcstartójától, még te leszel a hülye, hogy mit hagytál ki. Kösz. Ezért érdemes, tényleg.

pilar ternera 2013.06.11. 10:25:17

@orsiw: "Odajön, aztán ha nem mész le a szintjére, ha nem fekszel alá 2 perc múlva vagy nem olvadsz el a kulcstartójától, még te leszel a hülye, hogy mit hagytál ki. "

ez nem úgy hangzik, mintha viccelnél.:) egyébként meg nem olyan felfuvalkodott ő. megosztott 1-2 dolgot, amik akár még igazak is lehetnek. ne hordjuk olyan nagyon fent az orrunkat, ne legyünk olyan királylányok, mert bizony hallunk szinte naponta olyan sztorikat, hogy milyen kevéssel beérik a nők. nem személy szerint nekünk címezte ezeket, de ne legyünk olyan biztosak abban, hogy nincsenek a földön olyan nők (sztem nem is kevés), akiknél bejön ez a módszer.

ha valami a női nemre nézve kissé megalázó, arra hajlamosak vagyunk túl hamar rásütni, hogy kamu, hogy csak a szája jár, stb. pedig szerintem (sajnos) sokszor elképzelni sem tudjuk, hogy mikbe mennek bele bizonyos "nők"...

pilar ternera 2013.06.11. 10:27:08

a _sajnos_ inkább a végére kellett volna.

ghost recon 2013.06.11. 11:01:56

@pilar ternera:

Mindegy, így is jó, hogy sajnos elképzelni sem tudjuk.:D Mondjuk én szeretem magamról azt gondolni, hogy el tudom képzelni, de ez közel sem biztos.

Ha akarjátok elmesélem majd, miken vagyok még ma is meglepődve.

pilar ternera 2013.06.11. 11:24:46

@ghost recon: na, lökjed, hadd ájuldozzunk!

ghost recon 2013.06.11. 11:40:13

@pilar ternera:

Annyira azért nem frenetikus.:)
Kellemetlen, ámde mélyen beépült szokásom, hogy internetes politikai fórumokon vitatkozom, lehetőleg minél erősebb ellenszélben. Tehát olyan helyeken jelenek meg az ateista, liberális véleményemmel, ahol ez nem éppen come il faut. Általában meg is kapom a magamét.
Na és itt jön az érdekesség. Minden ilyen helyen akad pár ilyen nemzeti-keresztény úrasszony, akik többnyire a társaság hangadói, és a lehető legkeményebben megvetik a véleményemet. Naná, hogy én sem vagyok rest, rámutatok atz érvelésük hibáira, a következetlenségekre, az esendőségükre és a többi. És hát be kell valljam, olyan hangon teszem ezt, amihez nincsenek hozzászokva.
Menetrendszerűen megkeresnek magánlevélben, és miközben nyilvánosan továbbra is acsarognak, privátim szerelmet vallanak, és randevút kérnek, anélkül, hogy akár egyetlen egyszer is láttak volna, akár fényképen. Az elmúlt három évben legalább 10 ilyen eset volt.

pilar ternera 2013.06.11. 11:45:18

@ghost recon: "ateista, liberális véleményemmel,"

máris szerelmes vagyok! :DDD

vajon miért játsszák meg magukat? mármint, ami a véleménykülönbséget illeti... és vajon mennyire lehetnek kiéhezve?

ghost recon 2013.06.11. 11:53:22

@pilar ternera:

Ezeken a helyeken elég erős a falkaélet. Elég egy rossz szó, egy pillanatnyi megingás, és az illető kívül kerül a helyi main stream-en.
Nagyon ki vannak éhezve, el sem tudod képzelni, mennyire. A legutóbbi esetnél el is költöztem egy fórumról teljesen, mert nem lehetett lerázni a hölgyet, aki egyébként jó messze, külföldön él, "boldog családban", "biztos anyagi háttérrel". Még fényképet is küldött magáról, esküszöm, kimondottan szép nő.
És akkor velem hogyishívjákol.

pilar ternera 2013.06.11. 11:59:45

@ghost recon: tudom, egy ideig én is előfordultam ilyen helyeken, de az én mimóza lelkemnek túl durva ott az élet. :) sokan ott élik ki minden elfojtott agressziójukat.

mondjuk, ha messze volt, nem voltál nagy veszélyben. bár lehet, hogy csak kamuzta a külhont, aztán ha elgyengülsz, hirtelen feltűnik és nem ereszt. :D

ghost recon 2013.06.11. 13:40:13

@pilar ternera:

Nem kamuzta, azért manapság már elég jól le lehet káderezni a népeket. Viszont jött párszor magyarországra, és komoly patáliákat csapott, hogy miért nem találkozom vele élőben?
De fölösleges itt kiragadni a külföldi nőt, mert volt olyan is, akiről kiderült, hogy két utcányira lakik tőlem.

pilar ternera 2013.06.11. 14:07:20

@ghost recon: "azért manapság már elég jól le lehet káderezni a népeket."

egy fórumon? én ehhez naiv vagyok, ha valaki azt mondja, hogy itt vagy ott él, én elhiszem neki.

és tőle hogyan szabadultál meg? az már veszélyes közelség.

ghost recon 2013.06.11. 14:13:33

@pilar ternera:

Mivel levélben elárulta a rendes, polgári nevét is, és elég jellegzetes név, egyszerűen megkerestem a facebookon. Ott él ahol mondta, azokkal, akiket említett, ott dolgozott, ahol mondta.

Nagyon nem kellett megszabadulnom tőle, mivel csak nekem esett le, hogy milyen közel élünk egymáshoz, ő a mai napig sem tudja.

Már nem hagyom, hogy fölszedjenek fórumokon.:)

Tylia cordata 2013.06.11. 14:18:35

@ghost recon: hát, ez nagyon tetszik!!!

Lehet szó esetleg az ellentétek vonzásáról is, de inkább a nemi kieégitetlenség vagy a szerelmi boldogtalanság dolgozik bennü. Ezt vezetik le az ellenoldali politikusok és nézetek ostorozásával, a "komcsizással", stb. - ahelyett hogy szeretőt tartanának, ha már apucinak nem marad rájuk energiája..

Különben fantasztikus az az agresszió, ami ma az emberekben feszül, nincs lazitás, kevés az igazi kedvesség, helyette van piszkálódás, trollkoás, sőt, rossz esetben gyülölködés (utóbbiból túl sok van).

ghost recon 2013.06.11. 14:27:14

@Tylia cordata:

Amúgy hihetetlenül hippokriták tudnak lenni éppen ezek a csajok.:) Nyilvánosan a legyet röptében megszólják, kikérik maguknak a tegezést, Jelesebb ünnepeken nem győznek áldott miegymást kívánni egymásnak, vadul ostorozzák a homoszexualitást, a cigányokat, a zsidókat, mindenkit, aki nem az ő világlátásukat osztja.
Na de privát levélben egészen más húrokat pengetnek.

pilar ternera 2013.06.11. 14:29:11

@ghost recon: ja, úgy könnyű.:) azt hittem úgy is megy, hogy semmi konkrétumot nem ad ki.

veszélyes is az, főleg, hogy már eleve ilyen skizofrének a jelöltek, hogy nyilvánosan mást mondanak, mint privátban.;)

pilar ternera 2013.06.11. 14:30:19

@ghost recon: mondom én, hogy elmebetegek. azok meg veszélyesek! :)

ghost recon 2013.06.11. 14:33:01

@pilar ternera:

Azért fiatalabb koromban néhányszor hagytam magam, vagy inkább lépre csaltak.:) Nem volt ott semmi olyan baj, amit ne lehetett volna orvosolni egy kis miegymással.

pilar ternera 2013.06.11. 14:36:07

@ghost recon: hát, pedig szerintem, aki ennyire kétarcú, ott azért van baj rendesen. az egy dolog, hogy egy szegmensét a szex megoldotta, de az alapbetegség megmaradt! :)

ghost recon 2013.06.11. 14:37:39

@pilar ternera:

Szó sincs semmiféle betegségről. Ezek pontosan tisztában vannak vele, milyen lehetetlneül viselkednek, és miért.

pilar ternera 2013.06.11. 14:42:58

@ghost recon: "betegség". így, idézőjelesen.
és akkor mi a volt az ok? miért volt ez jó nekik?

ghost recon 2013.06.11. 14:49:16

@pilar ternera:

Hát, egyfelől kétségkívül kellemes az élet a jól ismert, biztonságos, anyagilag jól kibélelt keretek közt. Kinder, Küche, Kirche.

De azért basznának néha egy jót, valaki olyannal, aki ezeken a kereteken kívülről érkezeik.

Vasárnap megadják Istennek ami Istené, hétköznap meg a császárnak, aki sokkal jobban kefél, mint a kereszténydemokrata férjük.:)

pilar ternera 2013.06.11. 15:00:47

@ghost recon: :DDD
azért ez is egyfajta "betegség" csak még nem igényel klinikai kezelést.

ghost recon 2013.06.11. 15:05:44

@pilar ternera:

Klinikait nem, de egy kis minekhívjákkal gyakorlatilag tünetmentessé válhat a páciens.
Mondjuk én bizonyos szempontból megértéssel viszonyulok hozzájuk.

Tylia cordata 2013.06.11. 15:09:24

@ghost recon: ehhez a társadalmi réteghez hozzátartozik az álszentség, beléjük nevelték a lányokba, fiúkba is. Amiről meg nem beszélnek, amit más nem tud, "az nincs is". Ezért érdekesebb számukra egy kivülálló.

ghost recon 2013.06.11. 15:16:23

@Tylia cordata:

Nyilván.

@pilar ternera:

Hát azért annak idején nem egyszer futottam össze olyanokkal, hogy a fejemet fogtam, milyen bamba faszok tudnak lenni a férfiak. Egy csomó kora harmincas, gusztusos, kedves, helyes nő, és a férjük rájuk se bagózik. De más sem!
Nem egy olyan volt, aki elmondta, hogy ő még életében nem lett kinyalva. Nem hogy jól, hanem sehogy.

pilar ternera 2013.06.11. 15:20:04

@ghost recon: ez szomorú valóban, de még inkább, ha ezek a nők ilyen házasságokban vergődnek, közben meg kefélnek fűvel-fával. mindig az alapkérdésemhez jutok vissza: ha menthetetlenül szar, miért nem száll ki? mert qrva kényelmes, egyébként. most erre mit mondjak..?

ghost recon 2013.06.11. 15:26:49

@pilar ternera:

Nem vergődnek, életem. Amúgy teljesen jól elvannak, két gyerekkel, meg egy férjjel, aki amúgy áldott jó ember. Nem veri őket, szépen megeszi, amit főznek neki, nem is iszik. Vagy nem sokat.
Csak hát egy senki. Még levelezni se lehet vele, meg nem lehet vele politikáról vitatkozni, mert Semjén Zsolt pelenkája van az agya helyén.
Pláne nem lehet vele verseket cserélni, meg kétértelmű célzásokat váltani.
És -valljuk be- dugni is igen gyengén dug, ha egyáltalán.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.11. 15:30:30

@Tylia cordata: Rehabilitáltátok a cowboyt? :)

@ghost recon: Elég sokáig én se voltam, amúgy, nem olyan hihetetlen ez. Bár voltak gyenge próbálkozások, de a francba kívántam.

@pilar ternera: Mondjuk, mert esélyük sincs normálisat találni, hiszen kva kevés normális pasi van, most valljuk be. (Főleg olyan, aki nem foglalt, vagyis nem csak szeretői státuszban kellenének neki.) És persze létezik még millió más ok, a kényelem biztos az egyik, meg a megfelelési kényszer, hogy ők ezt nem tehetik meg... Sztem sokszor nem is kefélnek össze-vissza, csak álmodoznak róla.
A net így is tele van 30-as, 40-es szingli csajokkal, akik rendelkeznek egzisztenciával, mégse találnak maguknak pasit, gondolod, egy anyagilag függő helyzetben lévő, több gyerekes nő nagyon esélyes lesz? Még mindig pasinak lenn jobb, bár olykor férfi ismerősök ezt megcáfolják :P

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.11. 15:32:21

@ghost recon: Érdekes téma lenne egy külön poszt erejéig, csak én ilyen nőket nem ismerek :) Illetve, akiket ebből a keresztény konzerv körből ismerek, arról nem tudom, hogy milyenek idegen pasikkal. Ugyanakkor nagyon lekezelő posztot se szeretnék...

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.11. 15:33:28

@ghost recon: Bezzeg te! De a világért se fogod nekik bebizonyítani :P

ghost recon 2013.06.11. 15:35:54

@skarlát betű:

Nekem hihetetlen volt, mert nekem eleve úgy alakult ki azu életem, hogy minden játszott, ami jó volt.

ghost recon 2013.06.11. 15:38:42

@skarlát betű:

Nem olyan nagy történet, hogy külön posztot érjen, szerintem. Ezek a nők nagyonis normálisak, ha kiszakadnak a mindennapi képmutatásból.

ghost recon 2013.06.11. 15:39:21

@skarlát betű:

Én már nem.:) De van két fiam.:)

ghost recon 2013.06.11. 15:40:39

@skarlát betű:

Oké, csak amikor engem ez a meglepetés ért, még nem tudtam, mennyivel több dolgok vannak.
Azóta többet tudok, de nyilván most is érhetnének komoly meglepetések.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.11. 16:16:09

@ghost recon: Sztem megérne önálló posztot, nagyon is. Egy barátom említette, hogy ő hány olyan nagyon tisztességesnek kinéző családanyát ismer, aki még önmagának se vallja be, hogy olykor rosszalkodik. Ez a tudathasadás nagyon érdekes téma :)

pilar ternera 2013.06.11. 16:50:09

@ghost recon: tehát se beszélgetni, se vitatkozni, se romantikázni, se dugni nem lehet velük, de nem vergôdnek. értem én...;)

Tylia cordata 2013.06.11. 17:01:16

@skarlát betű: nem Gh.R. viselte a cowboy-kalapot, pedig, ha mézes viasszal kezelik, szállhatnak ám rá a méhek-darazsak.

ghost recon 2013.06.11. 17:06:37

@pilar ternera:

Mondom, nem vergődnek. Elvannak, mint a befőtt.

ghost recon 2013.06.11. 17:25:14

@skarlát betű:

Hát nézd: én tulajdonképpen azt mondom neked, hogy az ismerőseim közt jóval kevesebben vannak azok, akikről el tudom képzelni, hogy hűségesek.
Ha durva akarnék lenni, azt mondanám, hogy a párkapcsolatban élők 80-90%-a hűtlen, többé kevésbé rendszeresen.

Tylia cordata 2013.06.11. 21:06:18

@ghost recon: az egész felnőtt életkorra kivetitve, a hazai tartós kapcsolatok nagy átlagában, mindent (a rendszeresen történi csalást, az egyes, ritkán adódó alkalmakat és a hosszabb távú szeretői kapcsolatokat is) beszámitva ugy gondolom, a férfiak vezetnek és legalább 80%-ra becsülhető a hútlenkedők aránya, a nőknél alacsonyabb, 60% körül lehet.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.11. 21:37:46

@Tylia cordata: Sztem a férfiaknak "rosszabb" a híre, mint a valóság. :) Az itteni szavazások alapján is 50% körül volt mind2 nem, meg az ominózus német felmérés alapján is, bár az csak az aktuális kapcsolatra kérdezett rá, úgy emlékszem.

Tylia cordata 2013.06.11. 23:57:52

@skarlát betű: "egy élet során?" - nem, túl kevés a fele! Az itteni szavazásokban a minta nagyrészt fiatalabb felnőttek köréből kerül ki.
Ars longa, vita brevis.

ghost recon 2013.06.12. 07:40:15

@Tylia cordata:

És a férfiak 80%-a a nők 60%-ával lép félre?:)

Na mindegy, én nem végzek ilyen irányú kutatásokat. Van egy bizonyos, bár igen tág és sokszínű kör, amiben rendszeresen mozgok. El tudom képzelni, hogy olyan körök, amelyeket én nem ismerek tüzetesen, nagymértékben javítják a statisztikát. Abban a mintában, amelyet jobban ismerek, biztosan rosszabb az arány, mint az általad említett. Már amennyiben a megcsalás rossz.

Tylia cordata 2013.06.12. 10:13:10

@ghost recon: Igen. Miért gondolod, hogy egy átlagos hosszuságú életet számitva matematikai azonosságnak kellene lennie a férfiak és nők hűtlenségi aránya között? Nem azt nézzük, hogy egy férfi és egy nő hányszor fekszik le valaki mással, aki nem a párja. Nem beszélve arról a széles körről, aki egyedül él, de párkapcsolatban élő partnere van.

Hanem azt szeretnénk tudni, hogy a tartós kapcsolatban élő kétnembeli magyar embertársaink között mekkora hányad folytathatott valaha (rendszeres, vagy legalább egy-kétszer az életben történt, v. folyamatosabb szeretői) külső kapcsolatot. Én csak becsülöm, különböző felmérések, tudományos és áltudományos publikációk, és széleskörű ismeretségi körömből származó információk kapcsán ezeket az arányokat.

Hasonlóan pl. a drog- és az alkohol-függőséghez - amit az emberek többsége nem szivesen vall be másoknak, sőt, letagad, a párhuzamos kapcsolatokról is nehéz objektiv információt kapni, akár kutató valaki, akár csak kiváncsi egyén. A másik nemnél elért sikereikkel sokan (főleg a fiatalabb srácok) dicsekednek, túloznak, a házasság melletti szeretői kapcsolatokat többnyire mindkét fél igyekszik titokban tartani.

Ami a két nem közötti hűtlenségi arányok becslését illeti, gondolj bele abba, hogy az átlagos nők életében jóval kevesebb a külső kapcsolatokra az idő. Egyrészt a gyermekvállalás miatt: férj szerzése, terhesség, szülés, kismamaság, a család és munka miatti napi kötöttségek, majd, mire lélegzethez jutnak, felnőttek a gyerekek, jön a következő kör, az unokákkal. Másrészt a túlterheltség, az anyagi gondok, az egyhangúság miatt a női szépség is korábban elillan.

A társadalmi elvárások is konzervativak. Nemrég szomszédasszony-1 (jó karban lévő, nemrég megözvegyült 71 éves, pletykás hölgy) újságolta nekem, mélységesen felháborodva, hogy micsoda "nagy kurva" a szomszédasszony-2 (aki mellesleg régi jó barátnője), mivel már elmúlt 64 éves és még mindig a szexelésen jár az esze. A férje már rég impotens, a nő meg nem fér a bőrébe, most az új és özvegy szomszéd férfival kezdett ki, pedig a nőnek már férjezett lánya és unokája is van. Hogy nem szégyelli magát az ilyen!! (he-he).

Nem utolsósorban - és erről korábban is volt szó - a "him" és "nőstény" genetikai és biológiai adottságai különböznek, a fajfennmaradást szolgálva. Természetszerű, hogy a nemi aktivitás a nemzőképes és fogamzóképes időszakban a legmagasabb, de azért nem múlik el egy csapásra - különösen azoknál, akik "edzésben vannak".

ghost recon 2013.06.12. 10:26:49

@Tylia cordata:

Bocsáss meg, hogy ilyen hosszan gépeltettelek, én valójában csak vicceltem az első bekezdéssel.:)

Amit a másodikban írtam, azt viszont fenntartom. Az általam megfigyelt körben a nőknek is gyakorlatilag 100%-a egészen biztosan hűtlen.

mangalor 2013.06.12. 10:46:57

kár, hogy csak most olvasom ezt a posztot:)
én azt tapasztalom, hogy amint meglátják az ujjamon a karikát, meghátrálnak a delikvensek. amíg nem tudják, h "foglalt" vagyok, addig rendben van, mehet egy kis flört, ilyesmi. kifejezetten egy pasas sem érdeklődött úgy (személyesen), hogy tudta, h házas vagyok. úh mostanában nehezebbé tettem a felismerést, mert húztam a karika mellé egy feltűnőbb, nagyobb gyűrűt is, így a felületes szemlélő sokáig nem szúrja ki, hogy mi a helyzet, és nem legyint azonnal, h áh, úgyis házas. ennyi esélyt kell, h adjak magamnak:)

orsiw 2013.06.12. 10:47:51

@ghost recon: nagyon jó, hogy felhoztad ezt a képmutatós-dolgot! A jó öreg katolikus-keresztény életvitel velejárója.
Amiatt is levelezgetnének veled, mert beszűkült manapság a társasági élet. Az internet egy jó fórum a magáény ellen.
Ami másik furcsaság, az meg az, hogy ha én kommentelgetnék így, akkor tuti letiltanának, még akkor is, ha nem bántó a dolog és akkor is, ha!!! A férfi kommentelők ugyanazt vagy sokkal durvábbakat szólnak be! És tekintve ezt a posztot itt is én meg florence lettünk lekomplexusozva, mert rá mertünk szólni egy gyíkarcra. Gyíkarc le lett védve, az ellenfelszólalók meg biztos nem tosznak eleget. Akkor megkérdezném ghost-tól, hogy egy nő hová menjen és milyen politikai meggyőződést vegyen fel, ha kvázi fórumokon akar hapsizni? :)
Ja, mielőtt rákérdeznétek: nem fetrengek akkora szexuális nyomorban, hogy managernek írogassak leveleket fürdőruhás képekkel.

Tylia cordata 2013.06.12. 11:04:26

@ghost recon: akkor ők még aktiv korszakukat élik, nem úgy mint Szomszédasszony-1.

Nyilvánvaló, hogy a vizsgált minta nem tükrözi a teljes társadalmi keresztmetszetet. A minta mérete sem közömbös. Azokat a nőket obszerválod, akik egy szűk körhöz tartoznak. Felkeltették ilyen v. olyan módon az érdeklődésedet, te is érdekled őket, férjezettek, de a hűtlenség nem tabu a számukra, bizonyos társadalmi réteg (felső középosztály - a mai politikai slepp), jobban ráérnek (mert F. eltartja őket) és talán unatkoznak is. Nyilván nem túl fiatalok és nem is idősek, interneten tudnak levelezni és veled szívesen kommunikálnak.

Mint tudjuk, abszolut 100%-os eredmény nincsen, csak ezt megközeltő, de erre a mintára nézve valóban reálisnak mondható egy 95-99% közötti hűtenségi arány.

ghost recon 2013.06.12. 11:09:25

@orsiw:

Ellentéteset, szívem, ellentéteset!:)
Ott, ahol Orbán fanatikus fideszesek vannak, toljál szélsőségesen liberális álláspontot, ahol Gyurcsány-fanok ülnek tort, legyél nyárspolgár, kis keresztény beütéssel. Jobbikosok közt védd a melegeket és a színesbőrűeket, komcsik közt a szabad piacot.:D

ghost recon 2013.06.12. 11:18:24

@Tylia cordata:

Hiba lenne a részedről, ha elkönyvelnéd, hogy én a neten élem az egész életemet.:)
Nagyjából ezer emberrel tartom a kapcsolatot több-kevesebb rendszerességgel, személyesen, telefonon, levélben, az ország kisebb részben a világ minden pontján.
Gyakran járok például egy bizonyos hivatalban, amelyik a honvédséghez kötődik. Ott például már mindenki megvolt mindenkinek. Ez olyan biztos, mint a halál.

Tylia cordata 2013.06.12. 11:47:45

@ghost recon:
Számomra a netezés természetes életjelenség (1994 óta nélkülözhetetlen munkaeszközként használom). Most is valami komoly munkában vagyok a dropboxba lépegetek be anyagokért te meg itten elvonod a figyelmemet mindenféle komolytalanságokkal. ((:-

A kontakt köröm sokezres nemcak net, hanem tanulás, sport, munkával kapcsolatos, nemzetközi, emberi kapcsolatok plusz baráti köreim..

A katonafélék száma erősen lecsökkent, nyilván igy gondoskodnak a homo militaris faj saját fennmaradásról. ((:-

Egyébként, a fegyveres testületeknél mindig jóval több a férfi, mint a nő, ezen nem gondolkoztál el, hogy nincs a két nembeliek száma között matematikai azonosságjel ? - mégis 100 százalékban összeborulnak. (remélem, nem a nemibeteg-gondozó részéről látogatod őket! ((:-

ghost recon 2013.06.12. 11:52:13

@Tylia cordata:

Ezek nem olyan katonák.:) Ezek csak íróasztal huszárok. Pocakos tisztek, akik komoly könnyítésekkel teljesítik az éves állóképességi tesztet, és egyenruhába bújtatott ribanc titkárnőcskék.

Tylia cordata 2013.06.12. 12:00:14

@ghost recon: akkor meg nagyon ráérnek, és túl sokat esznek.

ghost recon 2013.06.12. 12:09:57

Nagyon ráérnek. Egész nap egymást stírölik, unalmas értekezletről unalmas értekezletre járnak, valamit ki kell találni.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.12. 12:20:16

@ghost recon: Nem tudom, miért, de az ilyen sommás vélemények mindig kiverik nálam a biztosítékot. Nem ismerem az adott munkahelyet, de nincs homogén közeg, nincs olyan hely a világon, ahol mindenki egyformán viselkedne, vagyis erősen az a benyomásom, hogy itt a személyes érzéseid befolyásolnak a véleményalkotásban.
Mivel rólam is hitték már, hogy ribanc asszisztens vagyok, noha akkor még a ribancság fényévekre volt tőlem, feltételezem, hogy ez másokkal is előfordul.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.12. 12:23:02

@Tylia cordata: Álmaim netovábbja egy fegyveres testületnél dolgozni :P
Nem, nem szeretnék mindenkit felpróbálni, egyszerűen inspiráló hatással van rám, ha pasikkal dolgozom :)

ghost recon 2013.06.12. 12:25:28

@skarlát betű:

Vagyis mostmár ribanc vagy? Mon dieu!

Nem felbosszantani akartalak különben, de hidd el nekem: ezen a helyen a csajok előbb voltak ribancok és csak azután titkárnők. És aki elég sok és elég magas beosztású tiszt babája, abból még akár hadnagy, főhadnagy is lehet, a közbeeső rendfokozatok teljes mellőzésével. Ez az a hely, ahol méretes szabónál varratják az egyenruhához a miniszoknyát.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.12. 12:31:58

@ghost recon: Nem, én csak kedvtelésből csinálom, nem anyagi vagy karrierérdekből. De biztos sokan tartanak ribancnak, őszintén szólva nem nagyon zavar, inkább szórakoztat :)

ghost recon 2013.06.12. 12:35:09

@skarlát betű:

Isten metsen, engem aztán ugyan nem zavar, ha valaki ribanc! Sőt, ha jobban meggondolom nagyon kevés dolog zavar igazán, azokat meg nem itt beszéljük meg.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.12. 12:39:28

@ghost recon: Tudod, mikor sz kedvesen ribancnak nevez, az nekem dicséret :) A többivel meg nem foglalkozom :)
Amúgy őszintén: sok feleség szexel muszájból, na, én már ezt nem teszem. :)

Tylia cordata 2013.06.12. 13:05:25

@skarlát betű: hasonló hatása van annak, ha másik jó sportolókkal együtt edzel, hegyet mászol, evezel, az fizikailag nagyobb teljesitményre sarkall. Ha bármilyen értelmes emberekből álló team-ben dolgozol, az meg szellemileg inspirál. Valójában az együttműködés és a kompetició kölcsönhatásáról van szó, mindkét nem eredményesebb lesz. Mivel egyrészt fius környezetben nőttem fel (testvérek, unokatesók, szomszédok nagyrésze srác volt), valamint sokat edzettem és később dolgoztam együtt hapsikkal (beleértve időnként fegyveres testületek tagjait is). Jobban megismertem őket, a fizikai és szellemi reakcióikat, teljesitőképességüket, és kölcsönösen tanultunk egymástól. Könnyebben értjük egymást.

Ezért a párkapcsolataimban meglepetés csak egyszer ért, pechemre, pont az első és egyetlen házasságomban.(!!) Az meg régen történt... Azóta viszont nagyon jól megy a szekér.

De az együttdolgozás szexuálisan nem inspirált, legfeljebb nagyobb teljesitményekre sarkallt. Ha sokáig egy helyen akar valaki dolgozni, célszerű a "házinyúlra nem lövünk" szabályt is betartani.(Kivétel pl. egy olyasféle intézmény, mint amit Gh.Recon emlegetett előbb.

mangalor 2013.06.12. 13:07:04

@skarlát betű: ez tényleg érdekes téma. én is egyfajta szerepet játszom, de legalább magamnak és a férjemnek nem hazudok (bizonyos dolgokban)... és azt hiszem, sokan, akik nem ismernek, minket is tökéletes párnak, engem szuper feleségnek tartanak, aki feláldoz mindent a család érdekében. de sok más párt látok, akik kifelé tökéletes szent család benyomását keltik a gyerekekkel, szilárd erkölcsi normákkal, elvekkel, de valahogy mégis az az érzésem, hogy valamelyik hazudik, játszik, nem érzi jól magát a bőrében. ilyen szempontból ovi/isi remek merítés:) van olyan ismerősöm, aki ezer decibellel magyar anyáskodik minden fórumon (nem neten, mert arra neki nincs ideje), ahol csak lehet, de közben úgy káromkodik, mint as kocsis, és a kannái bimbóig kilógnak a pólójából:D az ő gyereke szent, ő szent, a férje szent, de akkor miért van az az érzésem, hogy az egész nő egy segélykiáltás??

ghost recon 2013.06.12. 13:10:35

@skarlát betű:

Tudom miről beszélsz. Ismertem egy lányt, ha azt mondtam neki: "ribanc", már élvezett is.:)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.12. 13:49:53

@Tylia cordata: Én sose dolgoztam permanensen ilyen helyen, csak alkalmilag. Nem azt mondom, h nedvesedtem folyamatosan :P De van egy hangulata. Persze, ha minden nap látnám őket, biztos csökkenne a varázs :)

Az én gyerekkorom főleg lányok között telt, úgyhogy tizenévesen nem is volt kapcsolatom fiúkkal, azért értékelem jobban :)

ghost recon 2013.06.12. 13:53:59

@skarlát betű:

Az olyan lehetett neked, mint amikor én turnéztam végig Nyugat-Európát egy buszravaló tízpontos néptáncos lánnyal.:)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.12. 13:57:32

@ghost recon: Ezt a pontozós dolgot sose értettem, nem jutna eszembe pontozni a pasikat.
Nem, sajna ennyi ideig nem voltam velük összezárva :)

ghost recon 2013.06.12. 14:11:11

@skarlát betű:

Jajmár, ez csak ilyen szólás. Azt akartam vele érzékeltetni, hogy csupa nagyon szép lány volt.

neoteny · http://word.blog.hu 2013.07.03. 09:02:25

Na ez épp' ide illik:

news.yahoo.com/wives-cheating-40-more-used-still-half-much-193141903.html

According to recent data from the National Opinion Research Center's General Social Survey, American wives were nearly 40 percent more likely to be cheating on their spouses in 2010 than in 1990. The number of husbands reporting infidelity, meanwhile, stayed constant at 21 percent.

[...]

----

Persze az fontos hogy a Nemzeti Véleménykutató Központtól származnak az adatok... :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.03. 12:24:51

@neoteny: A 21% a férfiaknál nekem nagy humbugnak tűnik... :) De köszi, érdekes felmérés lehet. Az biztos, hogy a nők lehetőségei a szeretőtalálásra nagyon megnőttek az internet miatt.

manager2008 2013.07.09. 13:13:51

Itt a nyár és a helyszín változik, Balaton a sláger. Az is megér egy misét mit csinál az értelmiségi !!! nő a parton, amikor pocakos apu elalszik a napon a söre mellett. Néha végig lovagolunk egy hosszabb partszakaszon. Anyukák (30-35) lósimogatás céljából gyerekkel együtt odajönnek és megállítanak. A kérdés mindig az hogy lehet e tanulni lovagolni. A válasz lehet de csak bátor lányoknak és azért a kölyök is belefér ha már ott van. Szeretnek rosszalkodni és mindig elsütik a poént hogy: "lovon is?" A férjet nem érdekli a lovaglás mert nem akar leégni, a nő meg elhozza a gyereket tanulni. Amikor már tudja hogy kell megközelíteni a dolgot, akkor elpattan otthonról vásárlási ürüggyel és tanul "lovagolni". A kalap mellett érdekes kontraszt ha egy másik lovon van egy szőke bombázó akit persze utálnak a csinos anyukák, mert olyan hamvas. Mivel mindig jár ilyen szöszmösz is lovagolni, bevethető és az érett nők harckészsége az egekbe repül, és megkönnyíti a csapda előállítását. Azt kell mondani hogy én az érett nőket szeretem ,mert ezek a fiatal lánykák (grimasz) olyan butuskák hogy fárasztó velük az egész móka. Nagyon megértőek tudnak lenni, hiszen most ők lehetnek a jobbak mint a szöszi, és jön a bizonyítás. Statisztikailag azt lehet mondani hogy 500 méter egy tuti találat lehetősége, válogatni kell (a jobbak tartalékba, mobil szám csere) és nagyon rövid legyen az ajánlat, érezze hogy dupla vagy semmi. Nyár, buli Balaton.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.09. 14:39:33

@manager2008: Jaj, már hiányoztál :P
Egyre szimpibb vagy, tényleg, szinte kedvem támad lovagolni :P

manager2008 2013.07.09. 20:07:10

@skarlát betű: ilyenkor "lovagolni" kell nem annyira írogatni, arra a rossz idő a jó. Na meg hát a tavasz és a nyár eleje mint tudjuk kiemelt hónap több okból.
Most éppen szingli vagyok és ez zavaróan hat a bioritmusomra (copyright by Alekosz).

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.09. 20:11:26

@manager2008: Lóhátról menázsolsz vagy a lovaglásért fizetnek? :P
Engem biztos nem ezért, úgyhogy nekem dolgoznom kell :)

manager2008 2013.07.09. 20:53:18

Fizetnének ha tanítom a népet de nem érek rá (az már munka a javából + felelősség is). Lovat kiképezni jobb dolog. Ha valaki megtanulja a hatékony módszereket akkor használhatja a nőkhöz is :) sok különbség nincs, a taktika egyezik ugyanis a ló ugyanolyan bizalmatlan (sőt). A kapcsolatteremtés során a gyorsítás módja az eredmény érdekében egyforma alapokon nyugszik. A nő persze nem tudja hogy mi történik, csak reagál. Hiába öntudatos, vagy csinál akármit, képtelen kivonni magát a játékból. A "NŐ" persze felháborodik ha tudja mi történt vele utólag de akkor már tök mindegy.

manager2008 2013.07.09. 21:02:28

Persze ugyanez a módszer fordítva is működik. A lány is tudja alkalmazni a férfiakkal kapcsolatban. Kipróbáltam, hogy lovas lányok ha elmondják általában mi bajuk a fickókkal, és mit szeretnének elérni, akkor kis módszertani trükkök megtanításával totál hódolót tudnak csinálni a pasikból. Nagyon élvezik a hatalmukat. A fickók sem tudnak ellenállni egyébként. Néha van egy kis lelkiismeret furdalásom emiatt :) de a lány hálás. Volt aki aztán velem is ki akarta próbálni a gonosz. Majdnem bevettem mert ügyes volt. Ez valójában a kezdeményezés , a hatalom, és a dominancia átvétele (a lónál kell ez, mert különben azt csinál amit akar). Persze, a nők egy része magától is jól csinálja ezt, de ha nem tudatos akkor elszúrja.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.09. 21:36:41

@manager2008: Lóhátról sokmindent lehet, amit gyalogosan nem :P
Egyébként nekem ezzel egy bajom van: hogy ez 100% játszma és hosszabb távon semmi értelme. Max csiki-csuki játéknak egy ideig, de eléggé felszínes. Ha valakinek ez a heppje, ám legyen, én más jellegű kapcsolatokban utazom.

manager2008 2013.07.09. 23:05:45

@skarlát betű: Egyrészt jó ha van valakinek kedve játszani egyáltalán (sok esetben nincs).
Nyilván ha talál valaki egy minden szempontból megfelelő párt akkor nem ugrál össze vissza a sport kedvéért, mert akkor elveszítheti a stabilabb partnert.
A kérdés már csak az hogy ki stabil és meddig, illetve mikor mond igazat és beszél össze vissza sablon hülyeségeket.. Valahol mindig megállnak az "üzleti tárgyalások " és eredmény születik A modern társkeresés facebook, stb. bevetésével csak a probléma nőtt, mert a felek képtelenek megállni, mindig keresnek egy jobbat, amíg a remény tart. Az is gáz ha kifáradnak és minden mindegy csak legyen valaki.

manager2008 2013.07.09. 23:07:58

A cím szerinti átverés nem is olyan rossz. Átverhetne már egy bombázó, kibírom :) vagy nem ((

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.09. 23:19:21

@manager2008: A játék nem azonos a játszmával, de ezt te is tudod. A játék ellen semmi kifogásom. De ha valaki csak arra spekulál, h lefektessen, bár tök közömbös vagyok neki, akkor menjen az anyjába.
Nem kell mindig újat keresni, csak, h legyen, ez kényszeres lenne, és főleg nem kell feladni azt, aki bevált, egy bizonytalan újért.

Szóval most akkor mi van a csupa jó nővel lóháton? Egyik se fatális? :P

mangalor 2013.07.09. 23:31:53

@skarlát betű: hádemér? mi a baj azzal, ha valaki csak le akar fektetni? mármint azt értem, h neked mi a problémád vele, de a balatoni anyuk sztem épp erre vágynak. néhány jó szó, arra a kis időre elhiszik, h kellenek még valakinek. ez valahol szomorú, de nem a lovasfickó a hibás benne, ő nyilván egy dologra utazik.
@manager2008: kérjük a módszertani trükkök ismertetését!

manager2008 2013.07.09. 23:33:38

@skarlát betű: De van három négy lovaslány aki be van vésve a táncrendbe. Majd érkeznek sorban amikor ráérnek (külföldi út, család, ez az). Ők nem véletlen kapcsolatok általában pár hónapos ismeretség, inkább lovaglás a lényeg, de nagyon jól néznek ki. Most nincs sok időm, feltaláltam ezt azt, és azzal foglalkozom főképpen. De ennek semmi köze a játékhoz, amikor hirtelen kell reagálni és hülye lenne az ember ha kihagyna valamit. Egyébként a nők a bűnösök ebben csak jól álcázzák :) Pld. kérek két gombóc fagyit és ad négyet. Na mit csinálsz ilyenkor?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.09. 23:38:21

@mangalor: Azzal semmi, ha le akar fektetni, azzal van bajom, ha nem érdeklem, csak egy zsákmányállat vagyok :P Hogy jön bárki ahhoz, hogy nem veszi észre a különlegességemet, érted, nem? :P

Kipróbáltam, milyen ez, mondjuk mindig igyekeztem megismerni a fószereket, mielőtt belementünk a dologba, és ha nem volt valami szikra, akkor szart se ért. Ez az én gyári hibám, nem tudom élvezni, ha szellemileg/lelkileg közömbös. Lehet, hogy csak nem találkoztam olyannal, akit így is tudnék élvezni, de úgy sejtem, ez nekem nem megy. Bárcsak menne :)

De ha te erre vágysz, szerintem próbáld ki a kentaurt :)

manager2008 2013.07.09. 23:39:44

@mangalor: Vállalod a veszélyt? Az egyik megközelítés (ez nem a "tudományos", az egy teljesen más téma, nem tudom röviden ide bevésni) most valahogy eladható (jelentkeznek csak ezért is). Megjelent itt egy weboldalon mint vendég szerző műve :)
www.pointernet.pds.hu/lovaglas/tudas/publication/info/20111110161806859000000779.html az vele a baj hogy igaz :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.09. 23:39:59

@manager2008: Nem mondom én, h hagyd ki, csináld, ami jólesik. És nyald a fagylaltot.
Csak a te világod nagyon messze van az enyémtől. Ennyi.

manager2008 2013.07.09. 23:42:50

@skarlát betű: Itt valami erős félreértésed van. Ha észreveszem (nem nehéz) mire vágysz, akkor írok én neked verset akár :) belefér. Ha hiteles a szöveg akkor elhiszed úgyis vagy el akarod és azért hiszed el. Ez lélektan.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.09. 23:46:17

@manager2008: Nekem verset, az nagyon vicces lenne, extrém háklis vagyok a versekre :P

Neked már tuti nem hinnék el semmit, akinek elhiszem, az pedig bizonyított. És nem holmi versekkel :)

Már azért kinőttem a nagyon naiv szexéhes asszonyka szerepből :) Ami nem azt jelenti, h ne lehetne felkelteni az érdeklődésemet, de nem a te módszereddel.

manager2008 2013.07.09. 23:56:42

@skarlát betű: Itt kezdődik a játék. Ellenállsz, ami érdekes. Tehát feladat. Ha motiváló vagy és érdekes akkor ki kell találni mi az ami nálad hatásos. Lehet hogy pont az hogy rád sem néznek. Ez egy dinamikus rendszer, nem sablon. Ha valaki eltéveszti a célpont igényeit az pofára esik és kész.

manager2008 2013.07.09. 23:58:10

@skarlát betű: "Már azért kinőttem a nagyon naiv szexéhes asszonyka szerepből"
akkor már csak a tévéműsort kell böngészni ?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.10. 00:00:09

@manager2008: Hát, a tévéműsorral nagyon mellétrafáltál :P

Könnyű rám se nézned :) Nem is nézz rám :P

mangalor 2013.07.10. 00:01:23

@skarlát betű: sztem senki sem szeret egy strigula lenni az ágy fejtámláján, én sem. de megértem, ha valaki bevállalja. nyilán egy részük pontosan tudja, mit csinál velük a lovász, és nekik így is jó. :)
@manager2008: :DDD
ehiszem, h ez egyeseknél, pl. baromi hiú nőciknél bejön, akik tényleg nem vágynak másra, mint hogy egy szexi kalapos macsó jól meglovagoltassa őket. én alapvetően utálom az ilyen játszmázásokat, nem vagyok hajlandó részt venni, inkább lemondok (lemondtam) a kiszemelt pasiról, mint hogy ugráljak a figyelméért.

manager2008 2013.07.10. 00:07:37

@mangalor: Mi ebben a szomorú? A stabil családi állapotban elterült apuk, akik azt hiszik hogy a meccs örök időkre meg van nyerve, unatkozó állapotban tartják az egyébként bombázó kis feleségeket. A kutya sem mondja nekik hogy szépek, pedig igen. (nem a mennyiség számít hanem a minőség, hiszen van ott ezer). Unatkoznak, de nem egy egyszerű akcióra vágynak hanem valami feldobósra amire lehet emlékezni. Ki kell találni valami hülyeséget. Ötlet: feldobsz egy ezüst dollárost (anno 1900 évjárat, jó nagy). Azt mondod neki hogy ha fej Szép fej van rajta) akkor nyert egy szuper szexmasszázst, 40 perc, 3 orgazmussal garantálva, de ha veszít akkor csinálnia kell egy töltött csirkét. Nyilván úgy csinálod hogy nyerjen, na puff most nem ettünk csirkét, ráér, mert úgyis megcsinálja hálából..

manager2008 2013.07.10. 00:10:33

@mangalor: Ugrálni fogsz hidd el :) mert ugrálni akarsz egy kicsit ha a játékot jutalomnak éled meg és hercegnőnek érzed magad..

manager2008 2013.07.10. 00:13:07

@skarlát betű: Nem kell a pozícióharc. Élvezni akarod az életedet vagy ülsz a sarokban?

mangalor 2013.07.10. 00:15:04

@manager2008: igazad van, nem szomorú:) és jól csinálod, így tovább! előre a minőségi szexért!
(úristen, ez a szöveg sztem nagyon gáz egyébként, bocs... már egy perce röhögök:))

mangalor 2013.07.10. 00:17:47

@manager2008: oké, elhiszem, már semmin nem csodálkozom magammal kapcsolatban.

manager2008 2013.07.10. 00:20:45

@mangalor: Egyébként nem is szabad erőltetni a szexet, csak ha kérik. Mindennek meg van a "játék"szabálya :) Függővé kell tenni az áldozatot. :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.10. 07:23:37

@manager2008: Én itt a sarokban, a gép előtt is nagyszerűen tudok élvezni :P

Olykor kapok ajánlatokat, ha már "rád se nézek" effektusról van szó, hónapos kihagyások után ébrednek rá pasik, hogy jé, de jó lenne most azonnal. Hát, velem ezt nem lehet játszani. :)

A garantált orgazmuson meg csak röhögni tudok, tényleg ennyire nem ismered a nőket? Bár lehet, hogy a te praxisodban még sose fordult elő olyan, akinél olyan, hogy garantált orgazmus nincs. Tisztességes nőcsábász ilyet nem ígér, mert nem ígérhet.

@mangalor: Persze, lehet, hogy bedőlnél, mert per pill nem nagyon van kilátásod jobbra, és a pillanatnyi, órányi élvezet is valami :) Csak az a baj, h már kiteregette a kártyáit, így semmi értelme a játszadozásnak :)

manager2008 2013.07.10. 09:08:42

@skarlát betű: Az orgazmussal kapcsolatban hatalmas kavarás van a szexológusok között is, (van e G pont vagy nincs, meg ilyen dolgok.)
Új ismeretnek mondható az is hogy a női orgazmus tulajdonképpen céltalan és funkció nélküli csökevény,ami a férfi orgazmus (aminek van nyilvánvaló célja és funkciója) megfelelője lenne de megfogható funkció nélkül (nő teherbe esik orgazmus nélkül is, és a teherbeesés és az orgazmus között nincs funkcionális összefüggés).
Az is biztos hogy így biológiai célja sincs és a bekövetkezése is kérdéses (sok nő csak azt hiszi hogy van neki és ez eltarthat 20 évig is, amikor aztán valakivel rájön hogy jééé ez az orgazmus?
Tény az hogy tapasztalatom szerint a két nem ebben a kérdésben totálisan tájékozatlan - átlagosan. Pld a csikló anatómiai kiterjedése is ismeretlen - jó mi?

Konkrétan tehát ha valakinek van kedve orgazmus tanulmányokat folytatni a nőket illetően akkor van mit csinálni.

Tehát mondhatjuk bármire hogy volt orgazmus akár, aztán ember nincs aki ezt meghatározza igazán.
Ha az agy tevékenységét vizsgálják élőben akkor azért lehet bizonyítani hogy mikor mi történik és kiknél vannak hasonló jelenségek.
De hogy a nő mit érez ebből az már eltérő egyedenként.

A férfiak tisztelet a kivételnek nem csinálnak ebből ügyet, nekik jó, aztán közben örüljön a nő ha akar, ha nem sikerül neki ő a hibás (selejt) és pont.

Garantálni a dolgot persze nem könnyű, de ha feltételeket biztosítjuk (lelki, fizikai, zavaró körülmények kiiktatása) akkor lehet, mert a nő nem tudja ezeket a dolgokat kontrollálni akkor sem ha direkt nem akarna orgazmust. Akkor is lehet neki csinálni (legfeljebb dühös lesz és megalázónak érzi a helyzetet). De lesz neki az tuti.

Persze függő lesz a drága ha végre rájön miről maradt le eddig :)

Egyébként 10 -15 perc az egész "műtét" ideje és ismételhető addig amíg úgy ki nem merül a leányzó, hogy képtelen lábra állni :)

Ha a dugásra gondol valaki akkor téves az elképzelése, mert abban a eljárásban csak pár százalék a női orgazmusra az igazi esély (az is vicces hogy miért :) Így a lepedő akrobaták tényleg szájhősök (ők a dugásra esküsznek általában), mert minimális az esély arra hogy rájöttek volna arra hogyan lehet dugással is orgazmust csinálni a nőknek. Még egyet sem találtam aki rájött volna. ez persze nem azt jelenti hogy nem jön létre egy szeretkezésben orgazmus is véletlenül de hogy miért az kérdés.

A párkapcsolatok létezésének hosszabb távon nincs mindig összefüggése az orgazmussal, mert van ezer szempont amiért együtt vannak.
Ezért tök mindegy hogy van e párja vagy nincs, az igazi orgazmusért a nő lemegy a térképről is ha van rá esély hogy eléri.:)

mangalor 2013.07.10. 09:21:10

@skarlát betű: :D így van, ez a kiteregetés elveszi az izgalmat, vagy ahogy mondod, a játék lehetőségét.
@manager2008: úgy látom, picit egy kalap alá veszed az összes nőt. nyilván tapasztalt vagy, de azért azt nehezen tudom elképzelni, h x évesen, amikor soha, de soha nem futottam egyetlen férfi után sem, hiába őrültem meg érte, majd pont egy cowboy után ácsingóznék, aki látszólag rám se bagózik. nevezz bárminek, nem vagyok az a típus, aki csak a szép szavak és leszarom nézés miatt egy pasi karjába omlik. ahhoz nekem is akarnom kell. ha nem akarom, dumálhat hónapokig... de ha meg megér vkinek hónapokat, h szédítsen, akkor úgy gondolom, eléggé akar, akár bele is mehetek a szexbe.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.10. 09:27:08

@manager2008: G-pont van. :P Lehet, h nem mindenkinek, de létező dolog.

Nem tudom, milyen elmaradott nőcsábászokra gondolsz, de egy valamirevaló 1) nem hisz olyan faszságot, hogy a farkától kéne elélvezni, 2) nem szarja le, hogy a nőnek jó legyen. 3) nem nézi le így a nőket, mint te.

Ki mondta, hogy a párkapcsolatok orgazmusfüggőek?
Ha neked az, hogy az ember kurvajól érzi magát, csökevény és funkciótlan, hát lelked rajta. Amúgy a legújabb kutatások szerint nem funkciótlan, mert könnyebb így teherbe esni, de hogy nem szükséges hozzá, az tény. Mindenesetre vagyunk olyan fejlett organizmusok, hogy ne csak a strikt szükséges dolgokat engedhessük meg magunknak.

És egy nő nem az O-ért meg le a térképről, hanem egy (inkább több) klassz szeretkezésért. Mert O-ja van neki a saját kezétől vagy egyéb módszerrel, legtöbbször könnyebben és gyorsabban, mint pasi közreműködésével. Amúgy egyszer kíváncsiságból kipróbálnék egy ilyen szexmasszázst, kifejezetten profi kezétől, lehetne nő is :) Sőt, ha belegondolok, pasit nem is engednék próbálkozni.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.10. 09:38:59

@mangalor: Ez az, ha egy pasi már elég sok energiát belefeccölt, megérdemli :) Ő is többre fogja értékelni. És közben kialakul egy emberi kapcsolat, ami nem 100% játszma.

mangalor 2013.07.10. 09:51:43

@manager2008: nekem úgy tűnik, te nem igazán szereted a nőket. szereted a női testet, ez nem vitás, talán értesz is hozzá (ezt csak tőled hallottuk, de tegyük fel, h igazat mondasz), és vagy annyira intelligens, h ha már ott a nő, neki is jó legyen. de nem látod egyébnek, mint egy cserélhető használati tárgynak, egy babának. van, aki erre alkalmas, aki ennyit akar csupán, és az jó, ha így összejön, de egyébként nagyon lehangoló az egész, amit (és főleg ahogyan) írsz. engem a QTPie-ra emlékeztetsz, ő írt így a"hódításairól".

manager2008 2013.07.10. 09:59:16

@skarlát betű: van neki a saját kezétől vagy egyéb módszerrel,
Van persze valami, a definíció az orgazmus tekintetében elég zagyva.
Ha az agyát is vizsgálják a nőnek közben akkor látható lehet hogy a saját magának kézzel elért érzés miben különbözik más verzióktól. Van különbség.
A G pont definícíója is zagyva.
Keresik mint Attila kincsét és valaki megtalálta mondják a legendák, de fizikailag nem tuti. Milyen egyszerű lenne van boncolás találjanak már egyet és tegyék fel a képét aztán ennyi volt.
Mellékelje gy ilyen képet légyszi és vége a homálynak :)

manager2008 2013.07.10. 10:06:41

@mangalor: Mi az hogy pont egy cowboy, ez csak a játék egy része, lehetek neked akármi (nem sorolnám).
A cowboy romantika az egy stílus, magatartás forma, és sokaknak ez találkozik a valódi vágyainak egy tulajdonság halmazával, és ha erősen lefedi akkor boldogság van.
Van akinek meg pont idegesítő, mert ő meg Rómeót vár éppen,
vagy egy lányos fazont aki három hét alatt nyögi ki végre hogy tetszik neki és az milyen édi :)
Van aki meg a "Micsoda nő" című filmben előadott manager stílus szeretné, aki viszi ide oda, és vásárolhat reggeltől estig minden marhaságot.
Van aki meg akkor indul be ha jól elfenekelik bármilyen okból, és ha dühösek rá és baromi férfiasak akkor ájul el.

Kit érdekel, a lényeg az hogy felderítést azt kell végezni mint minden hadműveletnél, és csak aztán lehet támadni :) ha tévedünk akkor Waterloo van.

manager2008 2013.07.10. 10:10:20

@mangalor: Francot. Mindenki vágyik egy tökéletes kapcsolatra amit aztán néha pár órára el is lehet érni. A problémák mindig a desszert után kezdődnek.
Azért belefér ebbe pár év is sokszor mire kiborul az edény. De ha egyszer rövid távú a lehetőség eleve akkor hiába akarnánk lányregényt létrehozni , nem fog menni.

Ne keverjük ide a "szerelem " dolgait, nem erről szól a blog :)

manager2008 2013.07.10. 10:15:15

Egyébként írhat az ember akármit és bármilyen elhatározása lehet a nőkkel kapcsolatban, bizonyos százalékos megoszlásában a nők bizonyos halmazai hülyének fogják nézni, vagy elítélik, vagy irigylik a másik nőt, vagy tök mindegy.
Mert csak egy aktuális igazi férfi van aki a Nőé (persze óránként is cserélhető) a többivel mindig van valami baj (ha más nem akkor az hogy nem az övé :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.10. 10:21:06

@manager2008: Mivel nő vagyok, szerintem legalábbis egy mintán tudom, hogy mi a helyzet. G-pontom nekem tuti van, vagyis a dolog létezik, ha csak én vagyok az egyetlen példa, akkor is :P Nem fogok most meghalni, hogy jól felboncoljanak és megmutassam neked :P

Orgazmus sk vs. más módszerrel: van, aki szerint tényleg más, jobban kielégül, ha nem magának csinálja. De nem végeztem nagyobb felmérést ez ügyben, lehet, hogy majd lesz ilyen szavazás :) Számomra minden orgazmus kicsit más, a módszertől függetlenül, van, hogy nagyon ráhangolódom a dologra, és van, hogy nem sikerül annyira. G-pontos orgazmus érzetben valóban más, mint a csiklói. Bár brit tudósok szerint nincs lényegi különbség.

Sajna csak klisékben gondolkodsz, ez a fő bajom, azon túl, h ahogy mangalor is írja, nem szereted a nőket, nem emberként tekintesz ránk, nem élvezel teljes valónkban. És egy értelmes nőnek ez átjön, átjön a szerepjátszás hiteltelensége. Nem a klisé indít be, hanem az egyéniség. Lehet, hogy Timothy Olyphant nagyon tetszik, de nem azért, mert szimplán egy kalapos, pisztolyos fazon (különben is, milyen egy cowboy igazi lőfegyver nélkül?), hanem, mert hitelesen alakítja a figurát. És ehhez a fájdalom, az elhallgatás, a megsebzettség, a düh, minden hozzátartozik. Valahogy nem is tud érdekelni olyan ember, akinek nem érzem a sorsát, aki folyamatosan azon izmozik, hogy könnyednek és nemtörődömnek látsszék.

manager2008 2013.07.10. 10:21:50

@skarlát betű: "Amúgy egyszer kíváncsiságból kipróbálnék egy ilyen szexmasszázst, kifejezetten profi kezétől, lehetne nő is"

Végignéztem egy speciális ismeret keresése miatt egy csomó profi (általában nő volt a masszőr) tevékenységét és nem volt felfedezhető egy pár új ismeret. ettől még jó volt a nőknek.
A férfi masszőr ugyanazokat a hibákat szokta elkövetni mint a szeretők, mert nem tud egy pár dolgot, amit a Női masszőr igen.
Érdekes.
Az adott filmen látható kvázi sikertelenség viszont egyértelmű ismeret hiányra vonatkozik.
Kipróbáltam ezeket azért írom.
Nincs semmi trükk, ismeret hiányról van szó és ennyi.

Magadnak viszont nem tudsz igazán jót tenni mert nem is férsz hozzá. (rossz hír)

manager2008 2013.07.10. 10:24:48

@skarlát betű: Egy blogon locsogva ne várd már el hogy az ember nyilvánosan totálisan kiadja a személyiségét. Ez persze torzulásokat okoz a szándékos vagy tudat alatti ferdítések miatt.
A valóság odaát van :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.10. 10:35:47

@manager2008: Hát köszi, erre már rájöttem, hogy nem férek hozzá. De jó, hogy mondod :P

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.10. 10:37:45

@manager2008: A szerelem se tiltott szó a blogon, miért is lenne az? Nehogymár.

@mangalor: Így, ahogy mondod...

manager2008 2013.07.10. 10:38:15

@skarlát betű: egy pszichológus vagy egy pszichiáter mindenkiről meg tudja állapítani hogy hibás termék, még magáról is.

manager2008 2013.07.10. 10:46:20

@skarlát betű: Ha meg nem férsz hozzá akkor bármivel is próbálkozol az minőség szempontjából közelben sem jár ahhoz, hogy ha valaki tudja mit kell vele csinálni.
A szobafestő is látott már ecsetet de nem lett belőle Picasso :)
Szóval nem mindegy ki próbálkozik, mert a simogatás és a pofon is érinti az arcot de micsoda különbség van :)

Mellesleg a G pont szó is hülyeség, mert időben is változó méretű és kiterjedésű, változó érzékenységű objektumról lehet szó, aminek a formája sem standard.

A szerelem szuper de ha nincs mögötte némi ismeret is akkor csalódás lehet a dologból, mert a lelki vonzódásból baromi nehezen lesz jó fizikai érzés is, de fordítva is igaz persze lélek nélkül sem igazi az egész. De ezt már a gimiben is tudtuk.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.10. 11:11:22

@manager2008: A G-ponthoz nem férek hozzá, a csiklómhoz igen. Itt ugye a masszázsról volt szó... Azt nem tudom magamnak, nyilván. Ahogy orálisan se tudok ügyeskedni magamon :P

Viszont a saját testemet én ismerem legjobban, ezt nyugodtan elhiheted.

A lelki vonzódást pofonegyszerűen fizikai gyönyörré tudom alakítani, ha a partner megfelelő, köszi, ez megy :) Főleg, mert a lelki és a fizikai nem válik el olyan mértékben, folyamatos kölcsönhatásban vannak. Te azt nem tudod kívánni, akibe szerelmes vagy, vagy mi a baj?

manager2008 2013.07.10. 12:15:24

@skarlát betű: Te azt nem tudod kívánni, akibe szerelmes vagy, vagy mi a baj? " Hát ezt honnan következtetted ki? értelmetlen

manager2008 2013.07.10. 12:17:25

@skarlát betű: "a csiklómhoz igen." Amiről azt hiszed hogy az :) picit bonyolultabb a dolog, mert ahhoz sem férsz igazán hozzá, csak egy részéhez (dobpergés)

manager2008 2013.07.10. 12:27:26

@skarlát betű: Viszont a saját testemet én ismerem legjobban, ezt nyugodtan elhiheted.
Csak azért sem hiszem :) ez a játék lényege

mangalor 2013.07.10. 12:30:15

@manager2008: hát komolyan, rébuszokban beszélsz, én sem igazán értem, mit akarsz mondani.
rejtélyeskedsz, tudományoskodsz, és úgy gondolod, tiéd a világ összes tudása a női orgazmusról. persze:DDDD

manager2008 2013.07.10. 12:39:18

@mangalor: aktuális támadás bejegyezve :) egyébként semmi extra csak weboldal (üzlet) miatt összeszedtem pár év alatt egy tonna ismeretet (nem magam miatt) Érdekes dolgok vannak. Ha elvégzed az ismeretek elemzését akkor új minőség jöhet létre a morzsákból. Hasonló ez mint a hírszerzés, sok állítás ami csak kis dolgokat tartalmaz, egyben már másképpen látszik.

manager2008 2013.07.10. 12:40:43

@mangalor: Aztán persze kipróbáltam hogy igaz e a következtetés, és nagyrészt igen, persze van amiben kutatni kellene de nincs erre időm, maradok a kísérleti fizikánál :).

manager2008 2013.07.10. 12:46:14

@mangalor: esetleg lefolytatjuk a kísérleteket veled? de ha sikeres akkor még kell hozzá 100 nő és 100 kísérlet hogy elfogadják hitelesnek :) Ahogy a Hysteria c. filmben is foglalkoztak az üggyel.

mangalor 2013.07.10. 13:23:15

@manager2008: ne nyomulj! :)
a filmet nem láttam, de majd megnézem, jónak tűnik!

manager2008 2013.07.10. 13:32:20

@mangalor: Dehogyis nyomulok, kép nélkül ez lehetetlen vállalkozás (szerencsére) mert mi van ha csinos is vagy?

orsiw 2013.07.10. 17:25:38

Szerintem szervezzünk gyűjtést arra vonatkozólag, hogy kovbojt fizessük be egy numerára.

orsiw 2013.07.10. 17:30:47

Kovboj összeszedett egy csomó ismeretet üzleti dolog miatt (valszeg futtató volt?), de ajánlom jószívvel az információkiegészítés gyanánt Veres Pált: www.youtube.com/watch?v=f8gljG_LpPk

Tylia cordata 2013.07.10. 20:20:18

@orsiw: kovboj roppant nagyképű, unalmas és szinvonaltalan. Érdekes, hogy házi prófétánk, csakférfi csaknőket átkoz ki, szemérmetlen és nagyszájú hímeket nem mer helyrerakni. ((:-

mangalor 2013.07.10. 20:51:20

@manager2008: túlzásba viszed már. kísérleti alany bőven van a Balatonnál is, majd számolj be, ha megvolt a 100.
@Tylia cordata: nekem is pont ez jutott eszembe. csakférfi ultrakonzervatív ezek szerint :D

Tylia cordata 2013.07.10. 22:18:00

@mangalor: és csak a gyengébb nemmel szemben ilyen bátor?

manager2008 2013.07.10. 22:27:19

Na mi lesz összejön az egységfront? (ma unatkoztam Budán ezért írogattam) de újra Balaton :)
@Tylia cordata: gyengébb nem na persze, ez csak marketing - szegény ártatlan fickókat kihasználjátok
@orsiw: a gyűjtés jó ötlet, aki elégedetlen kap egy szuper Lelo szerkentyűt

Tylia cordata 2013.07.10. 22:51:27

@manager2008:
((:-
az egységfront csak a szociálisan rászorulóknak gyűjt... .

manager2008 2013.07.10. 23:02:14

@Tylia cordata: hát én nagyon is az vagyok. Minden whisky készletem elfogyott már :) ) Egy cowboy meg sajnos nem ihat gyümölcs teát a cowgirl társaságában, az illatos szénaágyon, a nyári éjszakában a hatalmas pajta félhomályából a holdat nézve, - félájultan (elképesztő milyen rugalmas a széna egyébként).

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.10. 23:15:08

@manager2008: Ej, hát a postavonatot meg minek találták ki? :P Vagy látogass el a saloon-ba, biztos megszánnak a lányok egy kis masszázsért cserébe :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.10. 23:16:53

@mangalor: Még az én testemet is ő ismeri jobban, hahaha :)

manager2008 2013.07.10. 23:41:22

@skarlát betű: ez bizonyítást kíván. Egy üveg Chivas Regal 12 évesa teszthez elég lehet + felajánlom fogadás tárgyának. Sikertelenségem esetén egy bontatlan a tiéd :).

Tylia cordata 2013.07.10. 23:42:41

@manager2008: a szena illatos, jobb, mint a sokat hirdetett memoria-matracok.
A whisky (Setalo Jancsi) meg le van ertekelve a TESCO-ban. Ez nem ok a szoc.segelyre. ((:-

manager2008 2013.07.10. 23:53:15

@Tylia cordata: Ez a whisky móka úgy van, hogy ajándékba szoktam ezeket kapni. Nem iszom, ezért bevágtam őket egy erre való szekrény aljába. Egész jól nézett ki egy halom ilyen lötty. Simán elfogyott rövid idő alatt az ausztrál kalap miatt, mert az ártatlan leányzók csak ilyennel képesek szédülni (ha van). Az árakat meg ismerik sajna. A lelkiismeretük miatt kell....

manager2008 2013.07.10. 23:58:15

@Tylia cordata: Legyen szponzori támogatás, cserébe kaptok recepteket - de a Szürke 50 árnyalatát leköröző érdekességekkel. Lehet alkudni ...

Tylia cordata 2013.07.11. 00:08:55

@manager2008: whisky receptet, v. gaspaccio leves receptet, v. mergesgomba pörkölt receptet???
Egyéb receptre nekem már nincs szükségem.. he-he

manager2008 2013.07.11. 08:15:28

@Tylia cordata: Kötve hiszem. Egész napra szóló komplett recept az ajánlat tárgya. Ebben benne lehet akár a nyílásaidon keresztül betáplált összes táplálék is. Mérges gombára még nem gondoltam, bocs ez kimaradt a receptkönyvemből.
Szépen úgy mondják ezt hogy "életmód tanácsadás" aminek csak egy kis része a szexológia, és nem is a legfontosabb.
Az egyéb körülmények mint pld szénaágy, is hasonló fontosságúak és persze a lelki masszázs is fontos lehet ha már ismert a nálad eufóriát okozó paraméterek nagy része :)

Lehet persze ismertetni a férfiak által alkalmazott átlag megközelítést is, hogy kiválasztják azt a pozíciót ahonnan még látható a tévé, majd "gyere drágám", és ha szerencséje van és nem születik közben gól,, vagy nem ölnek meg valakit a filmen akkor nem szakad meg a tranzakció.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.11. 10:03:56

@manager2008: Naszóval, az ártatlan bombanők csak akkor dugnak a tehenészfiúval, ha megfelelőképp drága a pia, amivel az kínálja őket? Kannás bor már nem is járja? :P

Ó, tévénézés közben is lehet úgy csinálni, hogy inspirálódjon az ember :) Legfeljebb a film egy idő után elveszti jelentőségét :P
Igazából a krimi nem jó erre, mert ha jó, akkor figyelni akarok. Meccsre is ez vonatkozik :)

manager2008 2013.07.11. 10:27:37

@skarlát betű: ártatlan bombanők elszabadulnak mint a hajóágyú a léket kapott hajón, és féktelen jókedvüket két orgazmus között igyekeznek még fokozni teljesen jogosan minőségi itallal (a vacaknak lehangoló íze és kellemetlen hatása is lehet). De ezt már előre is közlik hogy miből mennyi hatására mit tudnak bevállalni (ők tudják). Hihetetlen számomra is de ez van, mert az esetek nagy százalékában eszembe sem jutott a speciális akció, (de nekik igen). Hála a tévének, a pornó filmeknek meg a hülye könyveknek is. Néha olyanokat találnak ki hogy utána kell néznem mi a francot akar igazából.
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/281750_506126316074183_426956858_n.jpg
A tehenész az más, itt olyan nincs, ez az elit könnyűlovasság (gyönyörű és okos arab lovak, mint a mesében :).
3.bp.blogspot.com/_O-NIujOQSik/TEhf9StP2AI/AAAAAAAAAbE/_Ig4MJmxYpM/s1600/Sanadik+Ibn+Estopa+(Imp+USA)+Enlargement+Body.jpg

Kannás bor? olyat még nem ittam , baj? és szép lovas lányok a Szalonban fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/205129_537240159636917_1824354034_n.jpg
A tehén a kannásbor és a "kő kóla" lányok az egy másik műfaj :)

orsiw 2013.07.11. 10:30:09

Csakférfi: szerintem ott asszonka a villanyszámlással félrelép. Már csak ghost recon tapasztalataiból kiindulva.
Kovboj: nagyon kilóg a lóláb...Minden téren. Vagy inkább: Minden lóláb kilóg.

Két látszatvalóságban élő ember, akik el is hitték a saját maguknak kitalált világot.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.11. 10:33:24

@manager2008: Akkor izibe tessék kipróbálni a kannás bort, mer még én se ittam :P
Micsoda hiányosságokra derül itt fény.
Az ember (nő) azt hinné, egy világlátott kovbojjal van dolga, erre még a kannás bor se volt meg :P

orsiw 2013.07.11. 10:38:38

a kannás bor nem fér bele az image-be, csak a hatszor organizáló hosszúcombú szőkenők, akik egymásnak adják a kilincset

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.11. 10:42:12

@orsiw: Pedig ettől lenne életszagú és nem Romana-regényes :P

manager2008 2013.07.11. 10:44:47

@skarlát betű: A sok komolytalannak látszó beírás helyett összefoglalva és vitát kezdeményezve, szerintem a következő a helyzet. A lányok, nők, párkapcsolattól függetlenül (van nincs stb.) általában vágynak a hódolatra, sikerre, stb. de vágynak az aktivitásra is és a férfias viselkedésre, szeretnének erőt látni maguk mellett (ezt néha nem árt bizonyítani, tehát nem elég a jelmez, pofán is kell vágni néha egy egy idiótát) és királynőnek szeretnék érezni magukat néha bármilyen helyszínen az ágyat is beleértve. A pillanat , óra hét stb idődimenzió korlátait elfogadják, és mindet kockáztatnak annak érdekében hogy érezzék hogy ők azok akiket a Férfi értékel. A jelmez, stb mindegy lehet a fickó motoros, extrém sportoló, manager, tök mindegy de legyen Férfi, mert ez a sok facebook előtt ücsörgő hímnemű mellé lőtt a dolognak, nem nyavajogni kell hanem felrepíteni a leányzót valamire, vagy belökni a hóba, tök mindegy csak csináljon már valamit ez az idióta hímnemű. - és lőn siker

manager2008 2013.07.11. 10:49:08

@orsiw: hát bizony ilyen is van mint te, szépen ücsörögsz valahol és baromi dühös vagy hogy kimaradsz valamiből amit nem is ismersz. Megértelek. Ha neked bizonyíték kell és nem ígéret (Old Spice reklám) akkor rajta, ha átmész a léc felett!!, akkor vállalhatod a veszélyt is. Csak neked csak most ráérek. Kaptam whiskyt is hozzád...

orsiw 2013.07.11. 10:50:04

@manager2008: van, amiben igazad van, de a bátorságtól és a sok dugástól meg trófeától még nem tekintenek rád úgy, mint egy FÉRFIre, pont annak tekintenek, amiknek te is őket, egy szextárgynak, egy élő vibrátornak. Kikapcsolódásra jó. De nem ettől lesz egy férfi férfi, ettől azért még messze van/vagy!

@skarlát betű: Igen, a drága whiskyért plusz egy orgazmus eljátszható.

manager2008 2013.07.11. 10:50:55

@skarlát betű: Ok ha nem fogunk hányni tőle mert az kicsit bizarr lenne, úgy még nem voltam senkivel sem, - akkor lehet egy közös pont a lányregényben. Kannás borral még nem törtem át ...

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.11. 10:53:23

@manager2008: Mi van, nekem már nem is érsz rá? Mi ez a kivételezés? :P

orsiw 2013.07.11. 10:55:47

@manager2008: ismerem már az ilyen kovbojfiúkat, még whisky/kannás bor sem kellett hozzájuk. Nem vagyok dühös, hogy kimaradok belőle, szórakoztam már eleget, köszi.
Nem vagyok emiatt besavanyodott, csak nincs már ilyesmire igényem.
Szexpartner kereső-oldalon érdemes regisztrálnod, kolyoman.

manager2008 2013.07.11. 11:03:05

@orsiw: Nálam nem tudsz eljátszani semmit, van erre egyszerű megoldás hogy lebukj, és akkor spanyol nád lovaglópálcával is megismerkedhetsz (végre van rá ok, nem csak úgy kérik) mert ez főbűn.
Nem vagyok skalpvadász, a fenti piros ruhás lány az etalon, (a túlzott női önbizalom elleni tömegpusztító fegyver) így csak a lehetőségek 5%-t tudom kihasználni kb. de elég az bőven. Vészhelyzet az más :) és néha megesik a szívem a rászorulókon. Azt mondja a szentírás, hogy aki kér annak megadatik és aki kopogtat az bebocsájtást nyer. :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.11. 11:10:35

@manager2008: Jaja, csakis a Szürke 50 hülyesége jöhet szóba. Kvagazdag, kvaszexi, kvara szereti a lovaglópálcát, kihagytam valamit? :P

Na, az lehet szép, amikor uraságod megszán valakit. :P

orsiw 2013.07.11. 11:18:52

Majd adok én neked lovaglópálcát! :D

manager2008 2013.07.11. 11:19:49

@skarlát betű: Nem én írtam az a hülye könyvet (szerintem bűn rossz és csak fotelben kitalálta mert hogy nem ért ehhez az tuti). De a hatása érződik, a lányka azzal kezdi hogy van e lovagló pálca? Akkor még nem olvastam a könyvet nem értettem minek az neki. Persze van vagy tíz mondom de minek? Én nem ütöm a lovat az csak jelzésre szolgál nem másra. Azt mondja hogy a könyv stb. Extra az amikor azt kéri hogy legyen megkötözve és sírásig menjen a móka. Mondom neki hogy te totál hülye vagy , ehhez közjegyző előtti hitelesített nyilatkozat is kevés, nyoma marad stb. meg mi van ha feljelentesz akármiért. Na nem.
Akkor nem is vagyok igazi férfi mondja ő. Na puff, Erre varrjál gombot. Ha látnád a képét elállna a szavad olyan szépséges, hamvas, fiatal stb. Ezek tényleg meghülyültek, vagy most szabadul fel valami ufó nemzetség?

orsiw 2013.07.11. 11:21:04

"Megszánom a szegény szerencsétlen rámszorulót és irgalomból könnyítek szenvedésein..." Így kellene felfogni az életet! :D

orsiw 2013.07.11. 11:23:03

@manager2008: Nem, ezek vezekelni akarnak! Aztán végülis ha egy kuncsaft elmegy egy dominához, hogy vesszőzze meg és kap egy szimpla orált, akkor ott sem fizeti ki, mert nem azért ment oda.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.11. 11:23:41

@manager2008: Szörnyű dilemma, na, és hogy oldod meg? Véresre vered vagy sem? :P

orsiw 2013.07.11. 11:24:01

Szegény szadomazok dörzsölik a kezüket, aztán koppannak egy jókorát.

ghost recon 2013.07.11. 11:29:03

@skarlát betű:

Basszus, múltkor láttam egy ilyen szadomazo videót, a belem is kijött.

manager2008 2013.07.11. 11:29:26

@skarlát betű: Eszemben sincs, viszont az igény valós és oka is van, plusz elérhető és bizonyítható élvezeti értéke is, tehát foglalkozni illik ezzel a divatos igénnyel. Van probléma mentes megoldás :) De ez sajnos nem az a hely ahol ezt lehet ismertetni, de skypon elmondva a lánykának is olyan hatásokat vált ki hogy távolról is hallhatóan azonnal eredményes :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.11. 11:32:01

@manager2008: Hát, rajtam nincs élvezeti értéke, már próbáltam, nekem nem jön be :P
Persze, ha te csinálnád, biztos egész más lenne, hehe :P

Mivan, a lányka magát ütögeti, miközben te skype-on instruálod? :P

ghost recon 2013.07.11. 11:32:55

@manager2008:
Telefonkönyvvel kell ütni, annak nem marad nyoma.

orsiw 2013.07.11. 11:34:50

Mi kell a nőknek? Egy szürkenyekkendős ÁLLAT!

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.11. 11:38:06

Egyébként ez egy múló divat, szegény csajok behódoltak neki, ahogy máskor meg másnak hódolnak be, akinek nincs egyéni ízlése, az csak a divatot tudja követni. Biztos el is hitték, hogy egy szűz, aki még sose maszturbált életében, a megfelelő macsó kezei között azonnal elélvez tízszer, ha lovaglópálca is alkalmazásra kerül.

Inkább társadalmi jelenségként érdekes az egész, mint szexuálisan.

ghost recon 2013.07.11. 11:40:31

@skarlát betű:

Jó, mondjuk ilyesmi előfordul azért. Volt egy barátnőm, aki bizonyos szituációkban nagyokat harapott a vállamba, és hát időnként elég komoly nyoma maradt. És imádtam.:)

manager2008 2013.07.11. 11:46:10

@skarlát betű: Csak elmondtam neki mit és hogyan csinálnék vele. Aztán ez sikerült is, mert annyira felizgatta magát hogy eredménye volt. Később vonatra ült és kipróbálta élőben (külföldi)

manager2008 2013.07.11. 11:49:25

@orsiw: Pszichiáter és pszichológus kell nekik. Nem ügy, elolvasol pár ilyen könyvet és megy ez. Az ember nem olyan bonyolult szerkezet, és tök mindegy milyen képzett akkor is vágyik a tiltott gyümölcsre.

manager2008 2013.07.11. 11:51:41

@skarlát betű: A könyv hülyeség, pedig legalább kipróbálhatták volna mi az ami működik is. Ötletnek jó, meg borzonganak tőle a családanyák a játszótéren. Marketing szempontból hasznos, nem kell sokat dumálni. Pld. "szürke ok? Igen. Mehetünk.

mangalor 2013.07.11. 22:51:31

@manager2008: a piros ruhás csaj mire etalon? szépségre? ó, édesistenem, hány éves vagy? 19? :)
@orsiw: pontosan!
@ghost recon: :DDDD ezen nagyon röhögök, pedig én kaptam egyszer telefonkönyvvel (nagy, Bp 2. kötettel). öcsém fejbe nyomott egy vitánk után (ilyen kis hepciás volt, én meg hergeltem), és máig emlékszem, h olyan fura volt, tompa, de utána még tök sokáig 'rázkódott' az agyam vagy mi:)
@skarlát betű: nekem is ez a teljesen hihetetlen és hiteltelen... és nem értem, hogy most ennyire nyomor van a kapcsolatokban, vagy tényleg ízlés, divat...

manager2008 2013.07.11. 23:00:24

@mangalor: Gondoltam hogy a piros ruhás kiveri a biztosítékot :) Mi a baj vele? :) Ronda?

manager2008 2013.07.11. 23:01:52

@mangalor: Nem csak divat, hanem más is ...

mangalor 2013.07.11. 23:16:33

@manager2008: dehogy, nagyon jó kép, a nő jól van sminkelve, szépen perdül a taft, rendben van a kompozíció. de azért annyira nem szép, hogy etalonként tekintsek rá, annyira nem dögös, hogy pusztuljon az önbizalmam. 1 óra alatt bármelyik nőről készülhet ilyen kép szakértők kezei alatt, és mindegyik szép lesz rajta. ez nem nagy kunszt. és így egy olyan tinédzser gondolkodik, aki még sosem élt együtt tartósabb ideig egy nővel, aki csak azon alkalmakkor néz ki csodásan, amikor épp behódol a legszebb randiruhájában, full sminkben.
most tényleg, minden puncsolás nélkül, és remélem, ha olvassa Ghost recon sem érti félre, de azt el tudom képzelni, h az ő nője egy etalon. mármint valódi etalon az ő számára, és ha azt a nőt elveszítené, akkor azt keresné minden más nőben, amit elveszített vele (most tekintsünk el attól, h nyilván nem találna, de nem adná alább, ha társat keresne). soha nem láttam azt a nőt, valszeg soha nem is fogom látni, de elhiszem, h etalon, és abban is biztos vagyok, h GR-nek nem a szépsége miatt etalon.
Na, tegyük fel tiéd lenne a piros ruhás, és elveszítenéd, milyen nőt keresnél utána? barna hajú, füstös szemű, piros ruhást? mert valljuk be, nem sok mást tudsz róla...

manager2008 2013.07.11. 23:21:55

@mangalor: a színvonalra etalon, úgy gondoltam nem az egyed volt a lényeg. Szeretem a változatosságot. Egyébként a lányom szebb :) (tényleg)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.11. 23:33:16

@mangalor: Bár őszintén szólva, most tényleg, ki akar itt megfelelni manager ízlésének? Én is mondhatom, hogy Colin Firth az etalon, na és akkor mi van? :P
Bár legalább ő egyéniség, nem egy kifestett baba :P
Vagy mondjam a másik Mr Darcyt, Matthew McFaddent? Bár ő most, kicsit idősebben sokkal jobban tetszik :)
Na és a hangjuk, ááá :)

mangalor 2013.07.11. 23:35:31

@manager2008: értem. mi a képen lévő nő színvonala? de most tényleg:) hogy szép és fiatal, feszes bőrű, nincs súlyfeleslege? drága ruhát hord? ápoltnak tűnik? és mi van, ha a ruha alatt olajos hal szaga van? :P

manager2008 2013.07.11. 23:39:44

@mangalor: Senki sem tökéletes (én tudom) de ha valami nem stimmel azt megjavítom ha lehetséges.
A teljes látvány színvonalat jelent. Lehet hogy atomfizikus is de azt képről nem tudni :)
Néhány hibát elviselnék, pld ha nem tud főzni, a valószínűség számításból, gyenge, még nem doktorált, stb. Ha hülye az idegesítene.
A hal szagot lemossuk ...

mangalor 2013.07.11. 23:42:57

@skarlát betű: csak érdekelt, h miért épp egy random képen lévő random nő az etalon, és miért kéne pl. az én önbizalmamnak pusztulnia ettől?:)
Hát, nem hasonló az ízlésünk férfiak tekintetében:D Michael Fassbender, Gerard Butler, ó, a fiatal Clint Eastwood:)), Daniel Day lewis.... stb. de széles a skála :D

mangalor 2013.07.11. 23:48:14

@manager2008: úgy érted, h az a nő, aki nem rendelkezik kb hasonló paraméterekkel a külső tekintetében, az lapát? illetve labdába sem rúg nálad? well... köszönöm, nincs több kérdésem:)

manager2008 2013.07.11. 23:59:52

@mangalor: ugyan már ne legyél durcás, téged imádnálak :) ezt te is tudod

mangalor 2013.07.12. 00:15:47

@manager2008: :DDD miért kellene durcásnak lennem? mert nem bírod értelmesen leírni, miért ez a nő az etalonod? hát, mondjuk ebben van valami. áh, hagyjuk, biztos mást értünk etalon alatt.

manager2008 2013.07.12. 08:49:41

etalon

hiteles, állandó; mintapéldány
De természetesen ez nem egyedi okvetlenül, lehet mintapéldányból százat is megjelölni.
Ezért a piros ruhás nekem csak egy etalon , de fürdőruhásból is tudok mutatni párat :) ,szép popsi, szép láb, szép arc, szép mell, stb. stb.
Szellemi lépességek szempontjából is.
Jellem tulajdonságokból is stb.

Mutasd meg magadat és lehet hogy valamilyen szempontból te is etalon lehetsz

Van még szemtelesség , huncutság, erotika, stb.
Lehet pályázni :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.12. 08:51:44

@mangalor: Mondjuk Clint sose tetszett :) Lewis túl véknya :)
Butler egész jó :)
De mondhattam volna másokat is, mert bőven van még választék. Nem is annyira a kinézet számít, mint az a visszafogott brit stílus, amit ezek a pasik olyan elképesztő jól játszanak, hú, azt nagyon bírom :)
Persze, mindig valamennyire azonosítom őket a szerepeikkel, vagy azzal a szereppel, amiben nagyon tetszettek :) Firth-nél a Büszkeség és balítélet a csúcs :) És manager-nek is jó lecke, mert ott egy, az ő etalonjának megfelelő nő nem szerepelt (a BBC sorozatban), viszont voltak karakterek. Az amcsi változatban mindjárt az tűnt fel, hogy túl szépek az emberek, főleg a nők, ez nem elég angol, zavaró. :) Bár pont a ffi főszereplő szerencsére nem volt annyira szép.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.12. 09:01:50

@manager2008: Annyit hajtogattad, h egy nő királynőnek akarja érezni magát. De veled nem fogja. Mert te túlságosan a külsőre koncentrálsz, és arra játszol, h lerombold az önbizalmát még annak is, aki amúgy alapvetően rendelkezik vele. Tudod, h a nők 99%-a nem elégedett a testével, az 1% apáca, aki leszarja, hogy néz ki :P
Vagyis csöppet sem rokonszenves dolog ezt kihasználni. Aki mellett egy nő nőnek érzi magát, az az a pasi, akinek úgy úgy szép, ahogy van, akkor is, ha baromira nem etalon, és vannak bőrhibái, zsírpárnái, nem elég hosszú a lába, és egyébként is. Ez a nagy truváj, nem az, hogy alapvetően szép és kívánatos nőket elbizonytalanítasz. Biztos jó játéknak tartod, de már beszéltem pár olyan csajjal, aki a magadfajtáktól szorong, és soha nem látja magát elég jónak.
Ha láttad Az ördög ügyvédjét, Al Pacino hogyan szedi darabokra kiszemelt áldozata feleségét, akkor tudod, miről beszélek.
Szóval, lehet, hogy vannak nők, aki ebbe a csapdába beleesnek, de egy biztos: nem ettől fogják királynőnek érezni magukat :P Nem, mintha ez a megfogalmazás már alapjában ne lenne Romana-regényújságos :P

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.12. 09:02:34

@mangalor: Sorry, az előbb véletelen neked címeztem, amit manager-nek akartam :) De már javítottam.

manager2008 2013.07.12. 09:17:52

@skarlát betű: Fején találtad a szöget ez tényleg így van. Minden ok amit írsz, gratulálok a végtelenségig.
De van benne egy csavar (csak nektek elárulom a trükköt).
Egy példán keresztül egyszerűbb, nem az elméletet mondom el (még) (remélem nem olvassa ezt :)
Bejelentkezik egy profi lovaslány hogy most nincs lova éppen de nyár van és a szomszéd városban nyaral, átjönne naponta kicsit lovazni. A képén helyes, ezért nem utasítottam vissza, majd meglátjuk. Megnézem a facebook képeit és eldobtam a kalapácsot, mert sport rúdtáncos bomba alakkal (az hogy okos stb az már kiderült.) Kicsit lement az önbizalmam, ezért megnéztem az ismerőseit, köztük van egy szöszi bombázó csúcs alakkal szintén. Ok, tehát azt csinálom hogy vele úgy beszélek mintha haver lenne és elájulok a másiktól. Beindult mint a gép és látható hogy bármit megtesz azért hogy a riválist kiszorítsa. Tehát nem kell sokat nyűglődnöm a dolgon az alma leesik a fáról és pont az ölembe. Nem az ő önbizalmát támadtam meg direktben (az hülyeség lenne, sőt dicsérem is ami belefér) tetszeni meg bárki tetszhet nekem is az nem bűn. A Játék folytatódni fog mert kénytelen elhozni a szöszi bombázót is aki valamennyire tud lovagolni. Az még kiderül hogy egy csapásra...

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.12. 09:21:29

@manager2008: OK, lehet játszani ilyen csajokkal Valmontot, de attól még szánalmas :)
Ami ebből kijön, annak számomra nem sok értéke van. Én maradok a sokkal izgalmasabb kapcsolatoknál, amelyek emberileg is adnak valamit.

manager2008 2013.07.12. 09:32:37

@skarlát betű: "nem ettől fogják királynőnek érezni magukat :P" Nyilván úgy csinálok hogy azt érezze amit szeretnék.
A folyamat persze sokszor több dimenziós. Ha el akarok vinni egy lányt valahová amikor a családjával nyaral a Balaton mellett, akkor az anyuka védőőrizetét kell áttörni elsőre (ha már a lány nagyjából ok) Anyukát agyondicsérjük (sokszor joggal) aztán amikor a lány nincs is ott mondom az anyukának hogy megérdelmelne ez a szép lány egy gyertyafényes vacsorát baráti alapon, mert épp szingli vagyok és egyedül semmi értelme vacsorázni - közben meg átbeszéljük a továbbtanulás trükkjeit. Hát persze ez szuper lenne mondja a mama, és amikor visszajön a lány a vízből vagy akárhonnan már kapja a programot készen és csak néz ...mert eddig Waterloo-i csata volt őt elkérni.

manager2008 2013.07.12. 09:33:58

@skarlát betű: Te fordítva látod a dolgokat. Próbáld most a férfi szempontjából is nézni a dolgot és akkor más lesz a dolog optikája.

mangalor 2013.07.12. 12:16:00

@manager2008: annyira fárasztó ez a mutasd magadat, de komolyan. miért gondolod, h számodra bármilyen etalon is akarnék lenni? megnyugtatlak, semmilyen hasonlóság nincs köztem és a piros ruhás közt. vedd úgy, h 120 kilós, pattanásos, szőrös krú, virsli ujjú, szuszogós tonnadonna vagyok.
mellesleg, nem értem, miért írtad a tegnapi megállapításomra, h hülyeség, miközben most is ugyanazt írtad le, amit én megfogalmaztam (szép popsi, szép láb, szép arc stbstb), csak másképp. totál megértem, ha szereted a csinos, fiatal, ápolt nőket, ezzel semmi gond nincs, csak könyörgöm, amiről te beszélsz az egyetlen kritérium. ja, legyen egy kis esze is, na, ezen röhögtem.
és nem értem azt sem, h itt mit keresel? miért írod le nekünk ezeket a dolgokat, a "hódításaidat", a "trükkjeidet", egyértelműen elütve magadat attól, h valaki másképp is rád ugorjon, ne csak verbálisan.

mangalor 2013.07.12. 12:28:22

@skarlát betű: a visszafogott angol stílusról jut eszembe a Bridget Jones-ban Daniel megkérdezi Bridgetet. Igaz, hogy Darcy úgy megy el, bocsánat, azt hiszem, elmegyek... vagy valami ilyesmi:) majd kikeresem.
managernek Baywatch kell, egyértelmű:)

manager2008 2013.07.12. 13:55:35

@mangalor: managernek Baywatch kell, egyértelmű:) láttad a Lipton reklámot. (ismerősöm :) ) Néha azért célba is találsz.

ja hogy miért locsogok itt? Pihenésképpen. Interneten dolgozom, és ha elunom akkor kikapcsolódás. A francot sem érdekel a netes ismerkedés, az 80% csapda, össze vissza hazudoznak a nők feltesznek 10 éves képeket, letagadnak mindent, stb. Na néha van egy egy igazmondó is, csak kb 1% ami még jó arány..
Ha kimész a strandra annyi idő alatt meg lehet ismerkedni valakivel mint amennyi idő alatt bekapcsol a gép.

A külső a nőnél egy szelekciós állomás csak, egy strandon,fesztiválon van sok ezer nő, kivel kell ismerkedni? véletlenszerűen? és mit kérdezel tőle? ismeri e az angol kortárs irodalmat, tud e hegedülni? és van e adószakértői papírja? Frászt.
Akire bekapcsol a radar, ott sem indul be senki csak egy kettőre ami már kihagyhatatlan és annak a találati valószínűsége is csekély. A véletlen játszik az emberekkel...okoskodni lehet de felesleges. Mondjuk bejöhet az is ha ráöntesz egy pohár sört és bocsánatot kérsz..

manager2008 2013.07.12. 13:59:41

@mangalor: "ja, legyen egy kis esze is, na, ezen röhögtem. "
Nem kell nevetni, mert ez a lényeg, a személyisége.
Ha okos és megvan benne minden ami egy élénk (minden nőiességet alkalmazó) nőben kell akkor lehet vele foglalkozni. A többi csak arra jó hogy feldühítsük a barátainkat.
A csinos de tökfej nő elviselhetetlen, mert még odáig is van magával ami káoszt eredményez, bár pár órát szórakoztató.
Ha nem csinos de okos az jó barát lehet, miért ne, nekem is van ilyen vagy tíz. Hasonlóképpen cseszegetnek mint te.:) De nem zavar.

mangalor 2013.07.12. 14:57:53

@manager2008: értem én, csak az még mindig homályos, h miért ezen a blogon? mert annyi hely van, ahol fogadóképesek lennének rád, ahol díjaznák a kalapodat, a stílusodat, a tapasztalatod imponáló lehetne és a fogadtatás is melegebb, mint itt, csalódott hűtlenkedő vagy hűtlenkedni vágyó érettebb, tapasztaltabb nők között.
nem láttam a lipton reklámot, mesélj, ki az ismerősöd? ő szereti a túlsúlyt?
ahhaaa, a személyisége a lényeg, a külső meg a barátok dühítésére, de persze azért előszelekciós tényező is, mert ha narancsbőrös pl. akkor rá se nézel, vagy a haverok is röhögnek rajtad, h pont egy ilyen nővel kezdtél.
nem csinos, de okos = csak barát... hát, tudod, ehhez nehéz bármit is hozzáfűzni, de szépen mutatja, mennyire felszínes fickó vagy, bármi egyebet is próbálsz elhitetni magadról.

mangalor 2013.07.12. 15:00:15

@orsiw: ezt a minap megnéztem, nagyon jóóó!! férj is itt fülelt, néha jelentőségteljesen egymásra néztünk, értett belőle sztem:)

manager2008 2013.07.12. 15:12:11

@mangalor: Minden nőt le kell rohanni válogatás nélkül? Különben megbüntet a szakszervezet vagy mi?
Hugh csak neked
www.youtube.com/watch?v=E8ze0dJFd-M

és ő az (együtt strandolunk nap mint nap)
www.youtube.com/watch?v=EI8D9jx9rYg
a huga is csodálatos :) sőt

mangalor 2013.07.12. 16:57:26

@manager2008: képzelem, mekkora személyisége lehet ennek az erika eleniak hasonmásnak:P
egyébként meg mit érdekel a véleményem? azt dugsz meg, aki akarsz, semmit nem kell tenned. mindig lesznek új húszonéves "eredeti" személyiséggel rendelkező egyencsajok, akiknek elég annyi, amit te nyújtani tudsz. ha jól csinálod, olyan leszel öreg korodra, mint Ernyey Béla. Szép kilátás:)

manager2008 2013.07.12. 19:53:31

@mangalor: ne tévedjünk csak ismerősöm semmi más :) Azért valljuk be Ernyey mestert is "utálják" páran és az nagy siker :) neki.

De félre a tréfával, most a tiéd a lehetőség hogy átnevelj: Mit kell tennem az idea kedvéért? :)
Tényleg kíváncsi vagyok milyen az ideális fickó aki már túl van az első meglepetéseken, válás ez az, és MÉG életképes + fizikailag is elvan (évi 10000 km-t lovagolok kb. ami annyi mint hozzám Vlagyivosztok).
Ha találnék olyan nőt aki bírja velem végig csinálni az évet, ő a nyerő és persze nem unom magam mellette.
Ezért emelem poharam a régi lovassági mondással: "Asszonyainkra, lovainkra és azokra, akik felszállnak rájuk".

De hogy neked is legyen virág

"Az embernek nem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült: a tavasz meg a nő."

manager2008 2013.07.12. 20:20:02

@mangalor: Mellesleg szakmai okból kénytelen voltam elemezni a társkereső oldalakat. Van némi áttekintésem a magas IQ val rendelkező 35-40 körüli felsőfokú végzettségű, anyagilag is ok hölgyek motivációit illetően. Rémisztő. Gyakorlatilag baromi jól kinéző gazdag és velül egykorú szuper pasikat keresnek önkritika nélkül (és ezt le is írják) tehát nem a disco-s kislányokról van szó. Legyen szuper szex, villa, autó, menő cég pénz, és modell szintű pasi, akivel lehet járni a partikra és minden barátnő megdöglik azonnal. Úgy csevegjen minden témában mint egy vetélkedő győztes, legyen hűséges mint egy Rómeo, és ha lehet akkor híres is. Ne legyen felesége gyereke, barátnője, stb és csak rá várjon már 40 éve.
Ez a színvonal.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.12. 20:25:12

@manager2008: Látod, látod, nem csak te tudsz kisebbségi érzést okozni a nőkben, ők is tudnak benned :P

Az embernek lehetnek nagy elvárásai, aztán vagy megtanulja, hogy kevesebbel is be lehet érni, vagy egyedül marad. Amúgy ismerek én jópár magas IQ-jú és nem ilyen elvárásokkal rendelkező szingli csajt, ebben az életkorban, csak sajna nem modell kinézetűek, mindössze csinosak, helyesek, kedvesek és csalódtak a pasikban. Gyerekeik is vannak. Ők garantáltan leszarják a versenyautót és a villát.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.12. 20:27:39

@manager2008: Hááát, van egy nő a családban, aki a lovaglást bírná melletted, de te nem bírnád 5 percnél tovább őt :P

Megszakad a szívem miattad, hogy csak hamvas huszonévesek meg kevésbé hamvas játszótéri anyukák jutnak neked... Pedig valójában többre vágynál. Vagy csak ez a duma, amit most mangalor kedvéért előadsz? :P

manager2008 2013.07.12. 20:35:17

@skarlát betű: Ki tudja, ha a mai nagy sebességű edzést túlélem majd írok (15 km teljes sebességgel ,nagyrészt vágták kilométeres szakaszokban, időre).

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.12. 20:44:19

@manager2008: Na tessék, most majd enni se fogok tudni az aggodalomtól :)

manager2008 2013.07.12. 21:54:27

@skarlát betű: és ma is megúsztam, némi adrenalin adódott, de megy ez..Minden nap növelem a távot amit vágtában söprünk végig. Ez persze 3 hónapos előkészítés után van (erőnléti edzések mind kettőnknek). nekem lét lóval kell csinálni, szerencsére jönnek lánykák is néha másodiknak. Most behozhatna valaki egy teát...

mangalor 2013.07.12. 22:48:56

@manager2008: félreértesz, én nem akarlak átnevelni. semmi közöm hozzád. ha neked így jó, és miért ne lenne jó, ha csinálod, és sikereid vannak, akkor ki vagyok én, h beleszóljak az életedbe? az, hogy engem taszít a stílusod semmit sem jelent. arctalanul, virsli ujjakkal püfölöm itt a szöveget, és lehet, h közben a markomba röhögök.
nem az enyém a bölcsesség, én magam is épp szaggatok szét egy házasságot, szóval tanácsot ne várj. itt is már számosszor elhangzott, hogy hiába a szép test, a csinos pofi, ha igazi élettársra vágysz, akkor nem ez az első szűrő. de persze egyáltalán nincs kizárva, h a társadat mégis a húszonévesek közt találod meg, szép piros ruciban:) ideális fickó nincs, ahogy ideális nő sincs... együttélés van, összecsiszolódás van, némi kompromisszum, talán egy kis lemondás, tolerancia, megértés ilyesmi van. ja, és jó szex:)
de amíg kvázi arra hajtasz, h bebizonyítsd magadnak, h MÉG életképes vagy, addig sztem felesleges másra gondolnod. amikor majd azt érzed, h az egész kezd fárasztani (és az is lehet, h sosem fogod ezt érezni, vagy nem akarod beismerni a kapuzárási pánik miatt), akkor majd nézz kicsit messzebb is a hamvas popókon túlra, és lehet, h ott találod meg azt, akivel nem unalmas, aki nem (csak) azt akarja, hogy némi pozőrködés után megdöngesd, hanem akar az összes rossz tulajdonságoddal együtt.

mangalor 2013.07.12. 23:08:29

@manager2008: miért csodálkozol? te milyen nőket keresel most? bemutattad az etalonodat, tudjuk. most olvashattuk az elvárásaidat is... hát, nem olyan könnyű ennek úgy megfelelni, h az ember közben 22 éves hamvas bőrű cowgirl:)

mangalor 2013.07.12. 23:17:18

@manager2008: szeretnéd megúszni, mi?:D
nem lehet, sajnos.

manager2008 2013.07.12. 23:54:41

@mangalor: 33 ig beleférne az évjárati szűrőbe. Az már nem naiv liba kategória.
Csak az a baj hogy 30 felett már olyan szempontjaik vannak ami furcsa.

manager2008 2013.07.13. 07:24:45

@mangalor: oohhhh "hanem akar az összes rossz tulajdonságoddal együtt."
Van az is nekem elég. Rendetlen vagyok, szétdobálom a szennyes ruhát vagy inkább veszek harminc zoknit és alsót a kínaiban és kidobom a francba mosás helyett, a mosogatót telerakom, pedig van mosogatógépem is de azt sem tudom hogy kell kezelni (nálam maradt). Az automata mosógép kb egy programját ismerem hogy mire jó. Ha nem vásárol valaki ruhákat akkor elmaradok a divattól. Nem szívesen hallgatom meg barátnők problémáiról levezetett elemzéseket különös tekintettel a kapcsolatukra. Utálok órákat kóvályogni a plázákban és kivárni amíg hetven cuccot felpróbál és egy sem tetszik csak az első öt amit elfelejtettünk hol is volt majd egy órát keressük. A szirupos hülye amerikai filmeket utálom, a sorozatok nem tudom nézni. Elfelejtem megdicsérni a legszebb fehérneműket mielőtt letépem róla. Néha felébresztem éjszaka ..Nem mondom naponta hogy szeretem (ha változik a helyzet majd akkor). A legsúlyosabb hogy képtelen vagyok leszokni arról, hogy ha a szembejövő lánynak "élénk" a szeme akkor utánafordulok. Néha megsértődöm. Különösebben nem szeretek utazni (mert már voltam a legtöbb helyen és unom). és sorolhatnám. Miután ők általában olyan ideákat kergetnek amit én még könyvben sem olvastam nem célszerű mindent elárulni, mert akkor egy fagylaltra sem tudom őket meghívni. Na ez van.

mangalor 2013.07.13. 09:41:57

@manager2008: már megint egy értelmetlen szűrő. gyereket akarsz? mert azt még egy 35 éves is tud szülni, sőt.
Neked nem társra, hanem egy jó bejárónőre van szükséged. Lesz, aki gondoskodik rólad, és mellette annyi élénkszemű csajt szedhetsz fel, amennyit csak akarsz. talán néha zsörtölődik, de egy jó fizuért és némi kedvességért bármit elvisel.

florence 2013.07.13. 10:49:15

@skarlát betű: @mangalor:

Millió meg egy dolgom volna, de vesztemre belenéztem a blog hsz-iba :-) és nem birom ki belekotyogás nélkül.

Az élet szinte valamennyi területén helytálló az az össztűz, amivel @manager2008: -t fogadtuk. Csak pont itt nem :-)))

Cowboy fiúka az archetípusa a szerető után vágyakozó férfinak. Csak a legtermékenyebb korú, csak a legjobb biológiai adottságokat felvonultatni tudó, és csak a termékenységi ösztönei által vezérelt viselkedést mutató nőket keresi. Az összes többi szempont (alig van ilyen) max. a saját macsóságáról szól.
Vicces, hogy ti a szeretőkeresésben is mennyire a tartós kapcsolat alapjait adó szempontrendszer szerint válogattok. Kb úgy, hogy minél tapasztaltabbak vagytok, anná jobbat akartok. Annál jobban tudni vélitek, milyen társ volna a legjobb.
Ehhez képest cowboy manager képes ugyanazt aki egyszer bejött neki (már ha tényleg összejött neki és nem csak vadul fantáziál) azt képes keresni újra meg újra, megunhatatlanul.
Ezt nem árt, ha az eszünkbe véssük!

manager2008 2013.07.13. 14:25:20

@florence: találat :)

@mangalor: volt ilyen, pld bébiszvetter formájában, egy egész nyárra (távoli fősulis testnevelőszakos tanítónéni jelölt 19 éves). A padlás lakásunkban lakott.

Pár nap alatt összehaverkodott a feleségemmel.

Feleség mondta aztán, hogy tündéri ez a lány menj fel hozzá hátha nagyon egyedül van, kicsit beszélgess vele, meg kellene tartani, mert nagyon ügyes , mindent megcsinál, stb..
Na ez ment egy hétig.

Aztán azt mondta hogy le is hívhatnád este.

mangalor 2013.07.13. 14:30:52

@florence: én ezért kérdeztem tőle, h miért pont itt osztja az eszet:) pont nem ez a fórum az, ahol fogadóképesek az ő dolgaira. de vmiért kitartóan jön, mintha direkt kérné a pofonokat...
sztem egyébként nem mindenki uazt keresi, mármint én biztosan nem keresek másik férjet, de még kapcsolatot sem.
ah, ma épp egy csodás pasival voltam, boldoggá tett min. 50 nőt egyszerre, és senki nem volt féltékeny senkire:) ideális.

mangalor 2013.07.13. 14:34:14

@manager2008: jajmár, a bejárónő nem lehet fiatal, mert ha bántod (megunod), ki kell rakni, új után kell nézni. macerás. a bejárónő 60 feletti jó karban lévő nő, aki már nem a férfit, hanem a nevelni való fiúkát látja benned (esetleg a fiát), akivel törődhet.

manager2008 2013.07.13. 14:48:29

@mangalor: vegyél egy Lelo vibrátort az szuper. Esetleg próbáld ki az elektro-szexet, az még érdekesebb :) Férfi minek.:)
Látom azért a csodálatos pasi ábránd még megvan.

Ha negyvenes abejárónő, még az beleférhet. Mint a fodrásznőm..

mangalor 2013.07.13. 16:21:50

@manager2008: most direkt nem akarod érteni, amit írok? a bejárónő nem dugásra való. kimossa a gatyádat, megkeresi a zoknijaidat, kivasal, áthúzza az ágyneműt, megfőzi a vacsorát azalatt, amíg te dolgozol. ha meg is dugod, előbb utóbb többet vár el, mint hogy a bejárónőd legyen. alkalmazott, mint az újságodnál... vagy te mindenkivel le is fekszel, akit alkalmazol?

Mi a baj a pasiábrándokkal? a 30 fölötti nő elégedjen meg a köpködő, böfögő, büdös-koszos lumpenprolival, mert te úgy gondolod, h túl nagy igényű? pfff. mellesleg ez a pasi nagyon is eleven volt:P imádom ezt a farokirigységet, gyors szedj össze 2-3 csajt, és próbáld ki, bírod-e még a tempót. gondolom, az meg sem fordult a fejedben, h nem szexről volt szó.

manager2008 2013.07.13. 17:30:31

@mangalor: csal piszkáltalak :).
Nem kell összeszednem senkit. :) nem halok éhen azért, csak vágyok egy igazi nő után. Baj?

Tudom mire jó a bejárónő (polgári család vagyunk) bár a csinosabbakat a nagyapám is megdugta :) láttam amikor tésztát gyúrt - az egyébként normálisan kinéző és nagyon kedves nő, aki mindig csinált nekem valami desszertet) - megkapta ami járt neki (abba sem tudta hagyni a munkát). Volt is egy ilyen családról egy skandináv film, a jópofa bejárónő ellátta a nagypapát, a családfőt és a serdülő fiút is, és ezt tudta mindenki. Na puff.
Ha már bejárónő akkor legyen csinos az is nem igaz? Valami orosz típusú bárisnyától kirázna a hideg.

Nem, a titkárnőket mindig úgy választottam ki hogy nagyon csinos legyen aki után mindenki megőrül de olyan típus aki nekem nem jön be. A fickók irigyeltek de a feljebbvalóm tudta az igazságot és békén hagytak. A titkárnőket meg baromira idegesítette hogy nem érdekelnek, és állandóan azon próbálkoztak, kitalálni hogy mi a franc lehet a gond. Ebből nagyon vicces dolgok sültek ki. Mások titkárnői viszont érdekeltek, mert az nem tilos.

Tempó? Sosem volt még úgy hogy egy nőm legyen, az általános iskola eleje óta. De nem azért mert erre hajtottam, csak aki már megvan azt minek zavarjuk el? Egyébként meg sosem érdekelt a skalpgyűjtés, csal elrontottak a nagyfiúk :)

Budán a Tabánban laktunk, és a Rácz Fürdő ablakait megfúrták a srácok, és ott néztük (kezdeti porno szalon) amint a bácsik és a nénik sportolnak a kádfürdőben. Kb 12 éves koromra mindent tudtam ami csak létezik ebben a műfajban - ismeret szinten persze. Aztán kipróbáltuk az ártatlan kislányokkal (ők is nézték a mókát az ablakon át).

Az élet ártalmas, még bele is lehet halni :)

manager2008 2013.07.13. 17:33:03

@mangalor: Szóval harminc feletti vagy? Megfontolandó :)

mangalor 2013.07.13. 20:49:30

@manager2008: minek örülsz? a 48 is 30 felett van, csak szólok.

Tylia cordata 2013.07.13. 21:22:45

@manager2008: színvonaltalan és közönséges fickó önreklámja, amit kiengedsz itt az utóbbi időben magadból. Unalmas vagy!

manager2008 2013.07.13. 21:43:28

@Tylia cordata: rajta írj valami szórakoztatót, olvasom

manager2008 2013.07.14. 11:19:26

porn990.com/video/50154/orgasmic-oily-anal-massage Aki masszázsra vágyott kérjen egy ilyet minimum. (ennél azért jobbat is tudok, de ínség esetén még belefér). Csal 35 perc - 3 orgazmus, megérdemel ennyit a családanya nem?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.14. 12:14:39

@manager2008: Ki a jóisten garantálja a 3 orgazmust? :P

manager2008 2013.07.14. 18:14:37

@skarlát betű: ÓÓÓÓÓ de jó már előléptem istennek is, én bármikor!!!!!!, ha nemsikerül kártérítést kapsz :) 36 perc a szintidő :) holt komoly (3x12 perc) nem nehéz mellesleg, csak persze tudni kel mi az ábra

manager2008 2013.07.14. 18:50:27

@manager2008: Természetesen az élmény magas szintjének az eléréséhez Omar Khajjam: Rubáiját szerelmes verseit olvasom fel neked közben (eredeti számozott példány, Szász Endre rézkarcaival) mert különben kapok egy csomó támadást.

manager2008 2013.07.14. 18:53:43

Siralom a szívnek, ha heve nincsen,
ha sóvárgása, gyötrő tüze nincsen.
Szerelem nélkül záruló napodnál
eltékozoltabb nap részedre nincsen.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.14. 22:48:04

@manager2008: Még mindig Waterloo-nál tartunk, nem a Bastille ostrománál, bár annak ma van a napja. :P

manager2008 2013.07.14. 23:35:02

@skarlát betű: Kérdés kinek :) ma én győztem :) igaz a Balatonnál nem nehéz :)

Szerelem nélkül záruló napodnál
eltékozoltabb nap részedre nincsen.

orsiw 2013.07.15. 15:40:47

Kovboj, te pont az a kis édesen ostobácska lovászfiú vagy, akitől a szénában hempergésnél többet nem is akar az ember lánya.
De szavadon foglak! Ha a héten nem hódítasz meg minimum 3 nőt a Balcsin, akkor ne is kerülj a szemünk elé!

manager2008 2013.07.15. 16:55:59

@orsiw: Ne is akarj többet mert azokon már túl vagyok. Kell a lazítás is, a komolykodással tele van a hócipőm.
A 3 nő egy hétre azért messze alul teljesítést jelentene. Persze a hódítás definíciója is elég laza, remélem feleségül nem kell vennem őket. Meddig kell eljutni? De a te kedvedért fotózok is, majd feleszek valamiket a youtube-ra.
Tegnap Balatonlellén elszabadultak a családanyák és a tinilányok is. Felháborító volt hogy a rock and roll kiesett a kultúrából - mint tánc. A tom white (www.tomwhite.hu )zenekar nyomta a mólón egész jól, kellemes volt a hangulat, de igazán táncolni egy két ember tudott. Egy tündéri anyuka iszonyat jól nyomta volna (36-40 közötti évjárat és olyan alakja volt hogy elképesztő) de a férj kb úgy táncolt mint egy ruhásszekrény földrengéskor, és két szám után eltűnt a bárpult előtti tömegben ott próbált regenerálódni. Nem akartam balhét, utána mentem és a francia etikett szerint felajánlottam a segítséget hogy a neje végre ugrálhasson már egy jót (meg én is). Nagyon örült és hordta a söröket tovább. Kb . kétszáz ember nézte a műsort, ahelyett hogy táncolt volna. Borzalom. A fiatal korosztályt nézhető formában egy bomba jó kis szőke képviselte, kitűnő ütemérzéke volt a popsiját nagyon látványosan tudta mozgatni de ezt szerintem a bécsi keringőtől kezdve minden zenére ugyanúgy nyomta, gondolom ezt tartja célszerűnek, mert minek a sok bonyolult mozgást megtanulni elvére úgyis a fenekét nézi mindenki -és tény. A többieknek egyet jobbra egyet balra módon baromira jól érezték magukat.

Az ostobaság is relatív , van 3 felsőfokúm de attól még lehet hülye bárki ez igaz. Doktorit még nem hamisítottam, de elbíráltam kb. 20-t (a főnököm dolga lett volna) és némi ellen szolgáltatás ellenében a vacakokat újraírtam a jóbarátoknak. Így nálam több doktorit nem írt senkit az tuti - olyat amit el is fogadtak. :)

orsiw 2013.07.16. 08:43:11

@manager2008: doktorik ide vagy oda: tartom. Nem a doktoriktól függ.

manager2008 2013.07.16. 09:30:18

@orsiw: OK, válasz elfogadva, akkor hemperegjünk egy jót, garanciával. Jöhetnek a képeid. :)

florence 2013.07.16. 16:58:40

@manager2008:

Fiúka!

Annyira jól nézel ki, hogy nem oszt nem szoroz, van-e cowboy sapkád, kisdoktori vagy Phd fokozatod, autód, vagy hogy tudsz-e rockandroll-ozni. Kb az sem baj, ha az az állat ott melletted okosabb mint te. Megyek szalmában-istálóban henteregni !!! Hol rendelsz? :-)

manager2008 2013.07.16. 17:57:22

@florence: Na látjátok, de mivel ez matematikailag egy komoly feladat, és szervezés + szelekció nélkül képtelenség eleget tenni a kihívásoknak, mégis csak ott vagyunk mint az elején hogy csak meg kell nézni ki a nap szépe (és meddig). Ez a szelekció ugyanolyan nehéz mint a lányoknak válogatni. Most épen művi úton szingli vagyok, tehát hol a képe szépséges leányzó????, mert a hempergés csak úgy a francot sem érdekli már annyira, ezen már túl vagyunk. Adni kell a presztízsre is, hogy kivel megyek be a farmhoz közeli kocsmába (félévig van miatta műsor és téma).

florence 2013.07.16. 18:42:56

@manager2008:

Szájhős :-(

Eddig mindenkinek láttatlanban igértél mindent. Nekem meg, most hogy futok utánad a fényképed tanulmányozása utáni ájulásomban, egyből a válogatás nehézségeit ecsetelgeted....

manager2008 2013.07.16. 19:22:52

@florence: és hol a képed? zsákba cicát nem veszünk :) még a társkeresők is tele vannak 10 éves képekkel, ott is vigyázni a randi előtt.:) a támadást mindig a felderítésnek kel megelőzni különben Waterloo lesz belőle.
De önbizalmad az van, tehát lássuk a képedet is...

manager2008 2013.07.16. 19:49:12

@florence: Most pont az van hogy a többiek végre MEGjavítottak, és komoly kapcsolatot kezdtem keresni. Te meg visszarántanál a bűneim mocsarába. Na most akkor mi a fene legyen?
Lehet hogy jobb az a felállás tényleg, hogy van feleség otthon, (és akkor nem kell találgatnom hogy a fenébe működnek a gépek otthon, nem halok éhen (a készételekre már rá sem tudok nézni) ) stb. és több időm van Rád.

manager2008 2013.07.17. 09:24:29

@florence: A veled való ismerkedésre kiválasztottam egy megfelelő helyszínt is (közel van hozzám) boroskastely.hu/ nehogy azt hidd hogy valami Camping sátorban kell küzdened a hangyákkal a cél érdekében.

florence 2013.07.17. 10:36:32

@manager2008:

Átnéztem a prospektust. Istálló nincs. Hova rakod azt a szép fekete pacit, akivel együtt fényképezkedtél a Balaton partján? És hogyan fogsz a szénaboglyába lökni engem, hogy a csupasz fenekemet szúrja majd valami?!

Most azt sem tudom, mit vegyek fel? Te gyere csak nyugodtan úgy, ahogy a képen vagy! :-) Se mézes sapka, se western csizma, se poló, se semmi egyéb! Az a szakadt farmer úgy jó, ahogy van.

Ez a giccses-puccos újgazdag izé, mint helyszín, eléggé illúzióromboló :-(

manager2008 2013.07.17. 11:25:39

@florence: Szerintem is jobb a szénapajta vagy a padlás, a bála letakarva birkabőrrel, de teszteltem az ízlésedet egy kicsit.

florence 2013.07.17. 13:30:09

@manager2008:

Fiúka!

Egyre gyengébben nyomod a szerepet :-((((

Tegnap óta nem esik le a tantusz nálad, hogy ezt a vetítettképes prezentációt, amivel itt reklámozod magad, csak egy olyan külsővel megáldott pasinak nézném el, mint amilyen képet idelinkeltél orsiw@: -nak. És neki sem állna jól ez a szerep, csak kit érdekelne .. !?! :-))))
Öregszel és kezd nemérdekelni a dolog? Vagy még mindig nincs elég pozitív tapasztalatod, hogy fel merd vállalni magad? Ki bújkál a lovas-nőcsábász-másokhelyett doktoráló-feltaláló-stb imágóban?
Félre ne érts! Engem nem érdekelsz konkrétan. Ez csak egy, a szituáció által felszínre került "költői" kérdés volt. Mintegy felhívandó téged arra, hogy a választ magadnak add meg.
De ha téged sem érdekel, akkor kergesd nyugodtan tovább azokat a fórumokat, ahol "újdonságnak" számít az a szerep, amiben tetszelegsz :-)) Amíg mások reagálnak rá, addig te is valóságosabbnak hiheted mindezt.
Sok szerencsét!

florence 2013.07.17. 13:31:45

@manager2008:

Fiúka!

Egyre gyengébben nyomod a szerepet :-((((

Tegnap óta nem esik le a tantusz nálad, hogy ezt a vetítettképes prezentációt, amivel itt reklámozod magad, csak egy olyan külsővel megáldott pasinak nézném el, mint amilyen képet idelinkeltél orsiw@: -nak. És neki sem állna jól ez a szerep, csak kit érdekelne .. !?! :-))))
Öregszel és kezd nemérdekelni a dolog? Vagy még mindig nincs elég pozitív tapasztalatod, hogy fel merd vállalni magad? Ki bújkál a lovas-nőcsábász-másokhelyett doktoráló-feltaláló-stb imágóban?
Félre ne érts! Engem nem érdekelsz konkrétan. Ez csak egy, a szituáció által felszínre került "költői" kérdés volt. Mintegy felhívandó téged arra, hogy a választ magadnak add meg.
De ha téged sem érdekel, akkor kergesd nyugodtan tovább azokat a fórumokat, ahol "újdonságnak" számít az a szerep, amiben tetszelegsz :-)) Amíg mások reagálnak rá, addig te is valóságosabbnak hiheted mindezt.
Sok szerencsét!

orsiw 2013.07.17. 13:53:37

Ne szidd, mindenkinek joga van ameleg ételhez. És amúgy joggal ajálja fel magát itt, ez a blog profilba vág. Hova iratkoznának fel szegény társ(?)keresők, ha nem a hűtlenség blogra???

orsiw 2013.07.17. 13:55:42

Kellene indítani egy hűség-blogot is, és lehet, hogy oda meg a hűséges társtalanok iratkoznának fel.

manager2008 2013.07.17. 16:37:33

@florence: Te mindent komolyan veszel?
Hülye kérdésre hülye választ kell adni nem?
Az a párja.
Ki a fene ajánlotta fel magát? Arra való a társkereső vagy tévedek. Ez itt csak locsogás!!.
Mellesleg a szósz döntő része igaz, de az ne zavarjon :).
A társkeresőkön viszont olyan méretű baromság halmazt képesek a nők előadni egy megszerzendő zsákmány érdekében, hogy azt férfi soha az életben nem tudja utánozni, többek között azért mert lusta erre. Hazudni ugyanis baromi fárasztó mert elfelejti az ember mit mondott két héttel ezelőtt. Egyszerűbb igazat mondani némi logikus szépítéssel (+- 5%).
Ellenben a nők utolérhetetlenül hazudoznak össze vissza. Pld 10 év meg 10 kg ferdítés az semmiség, és ha komolyra fordul a dolog akkor szépészet és fogyókúra hogy közelítsen az igazság addig nem is mer találkozni. Még nagyon komoly nők (híres, állandóan szereplő, stb.) is hazudozik a cél érdekében.
Engem nem zavar már, mert úgyis rájövök percek alatt mit ferdít és onnantól csak szórakoztat. Baromira meg is sértődnek attól ha lebuknak, és nem hajlandó az ember beleélni magát az általa kitalált álomvilágba. Na ez az oka annak hogy max 30 év a korhatár és a többi felejtős, ugyanis gyárilag kénytelen hazudozni.

Tehát igaz az álomvilág csak nem nálam. Tudom a hibáimat, el is sorolom rögtön, aztán ha nem tetszik, akkor sok sikert.
Érdekes módon egyszer feltettem egy teljesen igaz szöveget kb 2 oldalnyit. Ellenkező hatást értem el vele, jópofa nők meg is írták hogy szedjem le, mert ezzel csak az önbizalmukat bombázom szét és akkor nem mernek jelentkezni úgysem. A facebook ugyanilyen hatású.
Tehát ha segíteni akar valaki a nőknek akkor azt kellene elérni hogy fogadják el olyannak magukat amilyenek, és azt adják elő, ne a tévé sorozat hősnőjét mert az hiteltelen.
A fő probléma az önbizalom hiánya.

Teszteled le magadat florence, mernél találkozni a lovasfickóval? vagy kapásból elrémülsz a feladattól.

A saját részről ezért egyszerű már a taktikám, ha látok egy csinosat aki kellene, odamegyek hozzá akármi van (a helyszín tök mindegy, lehet altató nővér akit éppen a műtét előtt látok még két percig (lovasbaleset) vagy sebészorvos nő, ügyvéd, bírónő aki éppen elitél valamiért, nem számít. Legfeljebb nevetgél, meg szabadkozik, aztán mégis elgondolkozik és ír egy mailt. . Gyors a teszt és baromi sok időt lehet megtakarítani.

Férfi sorstársaimnak tehát az a recept hogy fütyülj a kudarcra, mosolyogva mondj nekik szépet, és minél elképesztőbb a helyzet annál jobban bejön. Ha a lány angol hotel portán dolgozik kérd el a kulcsodat és mond neki hogy este várod fent ha leadja a munkát. Ott lesz. Minden igazi nő alig várja hogy végre hűtlenkedjen, amelyik meg nem azért nem is kár. :)

mangalor 2013.07.17. 18:15:40

@orsiw: némi ellentmondást érzek abban, hogy egymilliószor leírta, h egy ujjára 5 20éves csaj jut naponta, de azért itt csacsog, ahol túlnyomórészt nem 30 alatti szinglik beszélgetnek, hanem hűtlenkedő vagy hűtlenkedéssel kacérkodó családos nők... néha férfiak. szóval én ezért nem értem az itteni jelenlétét, kérkedését, okosításait. ha meg tartósat keres, akkor pont a hűtlenséggel foglalkozó blogon??? nooormális? :)
@manager2008: miért kéne beijedni egy ilyen fickótól? mert csinos? és ha egy tajparaszt, nagyképű bugris? a lábam nyomát nem engedném megcsókolni neki:)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.17. 18:24:32

@mangalor: Minél többet olvasom menedzserünket, annál kevésbé hiszem el, h az, aminek mondja magát. :) Amúgy is egy átverésekről szóló poszthoz kommentel folyton, már ez eléggé árulkodó :P

mangalor 2013.07.17. 18:32:23

@skarlát betű: én néha azt hiszem, nem is ugyanaz az ember kommentelget, hanem és valamelyik random emberke a magazinnál:)

manager2008 2013.07.17. 18:39:28

Na most jók összekevertétek saját magatokat is
:)
@mangalor: képről persze hogy nem lehet tudni semmit. De nőről sem (lásd társkeresők)
- más a tartós kapcsolat keresés és más a kaland (arra jó 30-45 közötti is persze, sőt jobb mint a fiatal, mert az pont tartós barátot keres vagy párt.
- nem keresek itt senkit
- kit vernék át és minek? célom nincs itt
csak locsogni szoktam a felvetett kérdésekre amelyek ellentmondásosak vagy hibásak.

Az érett nők nem is tudnak hűtlenkedni ha nincs kivel, a munkahelyeken sem. Alig van pár fickó aki vevő ilyesmire (felháborító igaz, aki meg van az túlterhelt ezzel a korosztállyal. A társkeresőkön tízezrével keresnek kalandot és vagy párt a 35-45 évesek (legtöbb elvált, gyerekkel, stb.), minden komolyabb szelekció nélkül)
Érdekes hogy a hűtlenkedő nők háborodnak fel legjobban ha a férj félrelép miközben ők ugyanezt csinálják. Röhej. Nekik szabad?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.17. 18:43:36

@manager2008: Én spéci nem háborodom fel semmin, és valahogy sose volt hiány jelentkezőben a társkeresőkön. A házas pasik jobb szeretik a házas nőket szeretőnek, mint a függetleneket. És több pasi van kicsit, mint nő :P

mangalor 2013.07.17. 18:48:59

@manager2008: hát én társkeresőn nem ismerkedtem még, szal nem tudom, de gyanítom, h a férfiak is ugyanúgy kamuznak.
szóval csak locsogsz... ahhha.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.17. 19:02:02

@mangalor: Naná, hogy kamuznak. De ezen felesleges fennakadni. Végülis kit érdekel, hány kiló, és hány éves, ha olyan dumája van, amilyen menedzsernek sose lesz? :P Meg persze nem csak dumál, hanem teljesít is :P

mangalor 2013.07.17. 19:32:50

@skarlát betű: vigyázz, miket mondasz, manager mindjárt adja a legközelebbi szénabála GPS koordinátáit, h bizonyíthasson :DD

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.17. 21:25:40

@mangalor: Adhatja, úgyis röghöz vagyok kötve. Különben rohannék, persze :P

manager2008 2013.07.17. 22:58:10

@skarlát betű: túlerőben vagytok :) ez nem ér...

manager2008 2013.07.17. 23:02:24

@skarlát betű: még szép hogy a házas nőket keressük, azokkal nincs gond, nem akar válást, meg férjet meg stb. stb.

Mese: Mentem haza mindig a munkából (vagy fogjuk rá) és az utcában volt egy fiatal feleség (a férje kamionos volt) és ha szabad volt a pálya kirakott egy piros textilt a virágládába, hogy kilógjon egy kicsit és lássam az utcáról. Felmentem a lifttel, és egy óra múlva otthon voltam baromi fáradtan. Gond semmi. Na ezt szeretjük.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.18. 21:48:11

@manager2008: Akkor mért küldesz megtévesztő képet? :P

manager2008 2013.07.18. 22:51:05

@skarlát betű: kíváncsi vagyok mitől vagy hűtlen :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.20. 13:27:00

@skarlát betű: Én már nem vagyok hűtlen, mert nincs kihez. De hogy miért lettem az, az benne van ebben a blogban, úgyhogy még egyszer le nem írom :P

manager2008 2013.07.20. 15:47:26

@skarlát betű: akkor megoldottad a problémát időlegesen. Gondolom most újra azon vagy hogy létrejöjjön :) A házasságban a legszebb a hűtlenkedés, ami nem más mint a biztos bázisról kirándulni nagy izgalmak közepette. Egyedül ennek semmi értelme.
Jobb a többnejűség, bár akkor is hűtlen lennék, szóval tök mindegy.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.20. 18:29:02

@manager2008: Nem, nem törekszem arra, h bármi létrejöjjön, mármint valamiféle bázis. Úgy elég nehéz, h F közben itt él. De ha már nem lenne itt, akkor se költöztetnék be senkit, amíg a gyerekek itt vannak, az meg még sokáig fog tartani.
Szóval nem, nem törekszem olyasmire, amire gondoltál, ebben a pillanatban nagyon szeretnék egyedül élni (teljesen lehetetlen), és azt fogadni, akit akarok, de úgy, hogy pár napnál többet ne maradjon.
Aztán lehet, hogy ez megváltozik.

manager2008 2013.07.20. 23:55:56

@skarlát betű: Van egy nagyméretű budai, lakásom és havonta pár napnál tovább nem vagyok ott :) A virágokat kell öntözni ez a fő feladat...:)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.21. 07:58:36

@manager2008: Jó neked, csak nem értem, miért mondod. :P

manager2008 2013.07.21. 10:45:14

@skarlát betű: Azt a pár napot megszervezhetjük :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.21. 20:56:17

@manager2008: Ha az egyetlen problémám a kégli lennem, az nem lenne probléma, de azért kösz :)

manager2008 2013.07.21. 23:47:44

@skarlát betű: a többi problémádat megoldjuk :)

orsiw 2013.07.22. 09:57:20

@skarlát betű: ha jön egy ilyen lehetősg, gondold át

manager2008 2013.07.23. 16:30:31

@orsiw: te is :) --mert "ahol a szükség ott a segítség"

Tylia cordata 2013.07.24. 20:53:41

@manager2008: a jó cserkész ahol tud, segít...

manager2008 2013.07.25. 08:37:07

@Tylia cordata: kb 15000 nő vár segítséget a társkeresőkön. Na ez azért kicsit húzós feladat lenne.

Tylia cordata 2013.07.29. 10:03:01

@manager2008: és hány férfi vár nőre a társkeresőkön? - mert akkor csak a kettő közötti különbség marad magára. ((:-

ghost recon 2013.07.29. 10:22:55

@Tylia cordata:

Életemben nem jártam társkereső oldalon, de nagyon is el tudom képzelni, hogy az ottani férfiak jelentős része száz százalékig reménytelen eset.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.29. 10:24:56

@ghost recon: Én elég sokat jártam, és ez egy baromság, már elnézést.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.29. 10:26:01

@Tylia cordata: A férfiak aránya mindig magasabb. De ez még nem jelenti, hogy aki keres, az talál is.

Tylia cordata 2013.07.29. 12:08:36

@ghost recon: miért lennének reménytelen esetek?
Az a reménytelen, aki nem próbálkozik.

Hozzáteszem, hogy e témában nekem sincs túl sok ismeretem. Mindössze egyszer kerültem rá iyen oldalra, véletlenül (csetelés céljából keresett meg igy egy ismerősöm). Ha már rákerültem, megnéztem, hogyan működik egy ilyen program. Azt láttam, hogy van választék, mindkét nem számára (tőlem pl. 2 nap alatt 147-en kértek választ).

Tehát ha valakinek történetesen nincs elég széles ismeretségi köre vagy kisebb településen lakik (ahol nem szeretne port verni maga körül azzal, hogy partnert keres), jó megoldás lehet az Internetes társkeresés, még pénzbe sem kerül. Egy olyan társkereső oldalon, ahol a saját korosztályából valók leveleznek, biztosan talál olyan embereket, akikkel levelezhet és/vagy találkozhat. Minél szélesebb körből merít a kereső, annál inkább növeli a találati esélyét.

Az egyik öregecskedő, de igen csinos szomszédasszonyom másfél éve magára maradt, mivel meghalt az élettársa. Az eredetileg életvidám, temperamentumos hölgy a szó szoros értelmében belebetegedett a magányba, pszichoszomatikus problémák jelentkeztek nála. Nem lehet őt otthonról elcsalogatni. Boldogság helyett betegségekbe burkolózik.

Csak ül a szobájában bezárva és azon siránkozik, mennyire jó lenne, ha lenne egy férfi partnere, akivel egyszer-egyszer kimozdulhatna otthonról. De egy lépést sem tesz saját maga érdekében. Még egy kóbor lovagra sincs esélye annak, aki magát zárja be a kalickába.

De még ő sem igaziból reménytelen eset...

ghost recon 2013.07.29. 13:08:43

@Tylia cordata:

Jó, mondjuk vannak ezeken az oldalakon ilyen nagymenők is, ezt véletlenül tudom.
Volt egy ismerősöm, egy nagyon kedves, értelmes csaj, menő ügyvéd egy menő cégnél. Olyan harminc körül lehetett a történtek idején. A vőlegénye eléggé elhanyagolta őt, és egy idő után elege lett a dologból, és társkeresőzni kezdett. Jól is sikerült, annyira, hogy a csaj vérszemet is kapott. Egy idő után elég extrém kalandokba is beszállt, amelyek közül a gyengébbek közé tartozott még egy egyhetes vitorlázás ÖT fiatalember társaságában, egyedüli nőként. De később volt aztán még erősebb móka is.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.29. 15:12:14

@ghost recon: Sztem kevered a társkeresést a szexpartnerkereséssel. Online mindkettő, de elég más. Van egy rakás tematikus társkereső, lehet válogatni, kinek mi felel meg. Értelmes partnert amúgy mindenütt nehéz találni.

Érdekes, hogy neked ez a csaj nagymenőnek számít, pedig sztem egy viszonylag csinos nőnek nem kunszt beszervezni 5 srácot, csak a legtöbbnek esze ágában sincs ilyet csinálni. (Ezt hívják gangbangnek.) Mondjuk, 1 héten át kicsit fárasztó lehet. Én csak azt nem értem, a pasiknak mi volt benne jó :P Folyton lökdösődni egy nő körül azért kissé macerás lehet :)

ghost recon 2013.07.29. 15:17:20

@skarlát betű:

Ja, nem a csaj volt nagymenő, csak kicsit csapongva írtam. Ő mesélt nekem ilyen online nagymenő férfiakról.
Strapásnak strapás lehetett, utána még kivett pár nap szabit, hogy össze tudja tenni a lábát, mielőtt dolgozni megy. Hogy a fasziknak mi volt ebben a jó, azt ugyan nem tudom, én nem próbálnám ki ezt a témát.

Tylia cordata 2013.07.29. 15:27:42

@ghost recon: lehet, hogy csak etettek téged ezzel a sztorival, közben csak a vitorlást müködtette felváltva az 5 krapek, a nő meg az utas volt, mellesleg főzött is nekik. Nem minden arany, ami fénylik!

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.29. 15:31:01

@Tylia cordata: A 2 dolog szted kizárja egymást? :) Nem lehet 24 órában kufircolni, vagyis biztos csináltak mást is :)

Tylia cordata 2013.07.29. 16:00:23

@skarlát betű: természetesen nem zárja ki egymást a 2 dolog, főleg, ha nincs éppen viharos szél. Azonban túl műví ez a történet. Fogadjunk, hogy a rá felnéző, kis kíváncsi GR-t eteti be a 'nagymenő' nő a sztorival miközben a játszótéren hintáztatják mindketten a gyerekeiket... ((:-

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.07.29. 16:47:45

@Tylia cordata: Nagyon a begyedben a tökéletes GR :) Fogalmam sincs, mekkora az a vitorlás, és hány ember kell a működtetéséhez egyszerre :) Én még sose vitorláztam, nekem bármit be lehet mesélni :P

orsiw 2013.07.29. 17:00:53

Szerintem ez szimplán baromság.

Tylia cordata 2013.07.29. 18:38:45

@skarlát betű: kedvelem GhR-t, mert jó apa és van benne spiritusz. Bár nagy kópé és a történetei és kijelentései nem mindig vannak egymással szinkronban. ((:-

Ami a vitorlázást illeti, egyik testvérem régóta műveli. Én is próbáltam, de más sportok mellett maradtam. A szükséges személyzet létszáma függ attól, hol halad a hajó (tó, partmenti v. nyilt tenger), milyen a hajó mérete (hossza, árbocok, vitorlák száma), és hogy éjszakára kikötnek v. lehorgonyoznak-e, vagy napokig folyamatosan haladnak. Utóbbi esetben a személyzet rendszeres váltása szükséges. A hozzáértés alapkövetelmény!

ghost recon 2013.07.30. 07:48:08

Enchanté madame!

Ámbár szabadjon megjegyeznem, hogy azért én többnyire konzisztensnek érzem a mondanivalómat.:)

manager2008 2013.08.02. 23:51:07

Jó dolog a társkereső, esélyt ad, de ha béna vagy úgysem tudod kihasználni. De két béna ha összejön akkor siker van. Egyébként sokkal nehezebb összeszedni valakit mint akárhol másutt, mert bizalmatlanabbak a nők, meg idejük is van hezitálni.
A személyes varázs nem érvényesül. Ezért nagyon szigorú szabályokat kel betartani ha sikert akarsz.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.03. 16:40:50

@manager2008: Neked tuti nehezebb összeszedni, de van olyan, akinek meg könnyebb :P
A személyes varázs baromira tud érvényesülni levelekben is, ha megfelelő érzelmi intelligenciával társul, és ha nem abból áll, hogy jóképű és izmos az illető - vagy helyes segge van, amit tánc közben riszál. :P

manager2008 2013.08.03. 17:18:23

@skarlát betű: Nem nyertél :) Megtanultam hogyan kell befolyásolni a nőneműeket. :) Nem olyan nehéz, sablonokban gondolkodnak. Van egy csomó panel amit lehet alkalmazni csak gyorsan rá kell jönni hogy az aktuálisnak éppen mi a vágya. Ez az igény is egy csomó olyan dologtól függ hol nevelkedett, mi a család elvárása és ő éppen milyen helyzetben van. Nyilván egy elvált gyermeket nevelő fiatal és csinos anyukának mást kell mondani mint egy kalandvágyó huszonévesnek, vagy egy stabil fickóra vágyó egyetemet végzett orvosnőnek, stb. Nem magadat kell eladni hanem olyat hozol létre amit ő keres. Na puff. Ezért a legfontosabb a felderítés, rengeteget kell kérdezni (érdeklődő vagy) és az információk kiszívásában gyorsabbnak kell lenni mint ahogy neki sikerül. Ha előzésben vagy akkor már úgyis csak azt fogja hallani amit szeretne.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.03. 17:26:30

@manager2008: Ne haragudj, de te spéci nekem sose tudnál eladni olyan személyiséget, ami bejön. :P Lehet, hogy azért, mert nem sablonokban gondolkodom. :)
És hiába vagy jó színész esetleg, az, amit te nyújtasz, maximum talmi illúziója annak, amit egy adott nő akar. Lehet, hogy neked ez is elég, de van, akinek az igazi kell, és még van is akkora mákja, hogy rátalál egy ilyenre. Nem a nagy ő-re gondolok itt, hanem arra a figurára, aki nem csak eljátssza az általad itt prezentált szerepet, hanem tényleg az is.

manager2008 2013.08.03. 17:27:42

Az igazi vadászok orosz társkereső oldalról gyűjtögetik egy két évre a bombázó, kivándorlásra pozicionáló szépségeket. Kb két évig el van a projekt, aztán majd lesz valami, legfeljebb tovább áll a tündérke. elenasmodels.com/ lehet tájékozódni :) a minőség igen jó. Ha nem tud magyarul külön előny, legalább lehet a fickónak nézni a meccset (én nem szeretem). A nyelvet úgyis meg kell tanulnia, az egy év minimum, a fickó meg tesz valami pozitívat a népesség gyarapodásáért :)

manager2008 2013.08.03. 17:32:59

@skarlát betű: Igaznak tűnhet amit mondasz de a gyakorlat (tömegesebb statisztikai mértékben ) más. Néha azért csodálkozom mennyire élénken beveszik a nagy átéléssel előadott szöveget, mert valószínűleg vágynak erre, csak a fickók nagy része képtelen ezt előadni. Egy minta mese: ruhát próbált a nagyon csinos leányzó (tényleg bombázó). Aztán letett egyet és próbálta a másikat . Odamentem és nagyon lelkesen mondtam neki hogy az előző ruha volt a csoda, nehogy azt kihagyja, mert ilyen fantasztikus megjelenést évek óta nem láttam. Én természetesen nem mondtam teljesen komolyan, volt benne visszavonulási lehetőség. De ő halál komolyra vette. Aztán beszélgettünk, stb. :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.03. 17:37:17

@manager2008: Ja, a nőimport más kategória... Az is társkeresés, persze, csak ott kicsit más a felállás.

Tőlem bármennyi hibaszázalék belefér, és nem kétlem, hogy vannak megvezethető nők, főleg abban a körben, ahol te szoktál vadászni :P

manager2008 2013.08.03. 17:39:47

@skarlát betű: De végtére is mi a fenére várnának ha nem arra hogy valaki csináljon már velük valamit. Nem pénzügyi elméleteket akarnak hallani a dollár jövőbeni szerepéről, hanem kell nekik egy férfi. Vagy nem?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.03. 17:45:54

@manager2008: A te vadászterületeden te tudod :P
Én túl nagyigényű vagyok, elismerem :)

manager2008 2013.08.03. 17:53:16

@skarlát betű: Ha valamit nem akarok, akkor én is ilyeneket szoktam mondani :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.03. 17:57:00

@manager2008: De te mindent csak szerep miatt mondasz, én viszont tényleg ilyen vagyok :)

manager2008 2013.08.03. 20:25:08

@skarlát betű:
Színház ez az egész világ, s merő
Szereplő mind a férfi, nő: mindenki
Föl és lelép; jut több szerep is egy
Személyre...
William Shakespeare

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.03. 20:34:48

@manager2008: Ha nem írod oda, esküszöm, nem tudtam volna, kitől van :P

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.03. 20:40:57

@manager2008: Sajna nem érted a lényeget... Épp ezért vissza ne kérdezz, mi a lényeg :P

manager2008 2013.08.03. 20:56:23

@skarlát betű:
1. Neked mindig igazad van :)
2. A férfiakat pedig le kell győzni ha belepusztul a nő és kő kövön nem marad akkor is. Tudod hány ilyet ismerek?
3. Hát persze hogy nem értem a lényeget, én csak egy férfi vagyok..
4. A lényeg maga a Nő.

manager2008 2013.08.03. 20:57:18

@skarlát betű: Nem is neked írtam oda hanem a férfiaknak :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.03. 21:00:30

@manager2008: 1) Frászt, 2) Van egy pár ffi, akit nem akarok legyőzni :P Már elmondtad párszor, h te mindenből sokat ismersz, ez már uncsi. Sajna mindenből csak típust, egyéniséggel vagy nem találkoztál, vagy nem ismerted fel. 3) Nem azért nem érted, mert ffi vagy. 4) Blabla

manager2008 2013.08.03. 21:17:31

@skarlát betű: Na ilyenkor kell az elfenekelést alkalmazni.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.03. 21:21:46

@manager2008: Mikor kifogytál az érvekből, verekszel? Csúnya dolog...

manager2008 2013.08.03. 21:23:55

@skarlát betű: Az nem verekedés :) A kényeztetés speciális fajtája.

manager2008 2013.08.03. 21:34:09

@skarlát betű: "... A kert minden fájáról bátran egyél. De a jó és gonosz tudásának fájáról, arról ne egyél..." (1 Móz 2:16-17)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.03. 21:37:20

@manager2008: Jajistenem. Nem azt mondtam, h nem tudom, milyen :P
Na, mára hagyjuk :)

manager2008 2013.08.03. 21:53:35

@skarlát betű: Akkor egy bénát fogtál ki, van ez így :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.03. 21:58:41

@manager2008: Korántsem volt béna, mért olyan nehéz belátni, hogy nem minden nő egyforma? Ha akkora spíler vagy, ezt tudnod kéne.

manager2008 2013.08.03. 22:14:54

@skarlát betű: egy dupla Chivas Regal 12 jéggel, input, mert már nem bírom a feszültséget

manager2008 2013.08.04. 13:33:34

@skarlát betű: Kíváncsi vagyol a véleményedre az ukrán, orosz nő importtal kapcsolatban. Hihetetlen szépségű lányokat látni a társkeresőkön, most nem is értem hogy ez mond kamu vagy mind kurva vagy mi a fene van. Belépek és tízesével hívnak chat beszélgetésre stb s tb. de mind olyan szép hogy nálunk simán szépségversenyt nyerne. Valami itt nem kerek :) Házvezetőnek is megéri ha az eltartási költségüket vesszük alapul, de van közük orvostól kezdve minden féle egyetemet végzett is. ez valami kandi kamera projekt vagy mi?

tiboru · http://blogrepublik.eu 2013.08.05. 08:21:49

@manager2008:

Te mindent elhiszel, amit az ilyen, üzleti alapon működő "társkeresőkön" látsz?!

Az ilyeneken látható fotók 90%-a kamu, a meghirdetett iskolai végzettségtől a fotókig és a tervekig minden. Kezdj csak el csetelni velük, aztán semmin ne csodálkozz :-) Borítékolom, hogy a negyedik mondatukban már ecsetelni fogják a nehéz anyagi helyzetüket és megkérnek, hogy küldj egy kis pénzt repülőre, mert olyan szívesen eljönnének hozzád, álmaik hercegéhez. De a legrosszabb esetben is meghívólevelet kérnek a schengeni vízumhoz.

Rengeteg apró fogás, csel és átverés, továbbá sok-sok szórakozás les rád :-D

ghost recon 2013.08.05. 09:56:08

@tiboru:

Persze ebben is van valami, amit mondasz, másrészt meg van egy barátom Szevasztopolban, aki vagy 5 éve dolgozik ott, szar pénzért, utálatos munkakörben és azt mondja, hogy nem képes otthagyni az orosz csajok miatt. Az csak egy dolog, hogy gyönyörűek, de sokkal normálisabbak, mint az itthoniak.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.05. 10:32:00

@manager2008: Egyébként biztos vannak magas végzettségűek is, Dél-Európában elég gyakori, hogy ukránok, oroszok, románok dolgoznak olyan helyeken, ahol az ottani lakosság már nem nagyon akar. És sokszor diplomával, mert odahaza már nem tudnak elhelyezkedni. Bár szerintem a krízis óta ez erősen visszaesett.

A szépséget meg óvatosan kezelném, egy profi sminkes, profi fotós és némi photoshop baromi széppé tudna engem is varázsolni, ha nem lennék már amúgy is álom :P Szóval, amíg nem láttad élőben, addig ne ájuldozz. Mikor már idehoztad saját költségen, akkor meg nem lesz kinél panaszt emelni.

Én egyébként úgy tudom, hogy a kivándorlásnál legalábbis a korábbi években a maffia erősen képben volt, ők adtak kölcsön a népeknek útiköltségre, és ezzel el is kötelezték a családokat, de fogalmam sincs, a társkeresőzésnél hogy van ez.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.05. 10:36:47

@tiboru: Hát, az valószínű, hogy nem ők akarják fizetni az ideutat. És nem tudom, hogy van, csak filmben láttam ilyet, de nem kell őket feleségül is venni?

@ghost recon: Már megint sommás ítélet a magyar nőkről. Nem vall túl jó ízlésre, na de mindegy.
Gyönyörű nő itthon is épp elég van, aki itt nem talál, az magára vessen. Szláv típus is bőven akad. Az már más kérdés, hogy az ottaniaknak mekkora fogás egy nyugatinak számító magyar pasi, naná, hogy szolgálatkészek lesznek és körüldongják, de nem azért, mert ők alapban ennyire rendes kislányok, azért azt nem ártana belekalkulálni az összképbe. Erősen dolgozik a jól felfogott önérdek is legtöbbször. Akinek a szépsége és a kedvessége az egyetlen értéke, az ezeket fogja prezentálni.
A régi szép idők, amikor még rabszolgalányokat is lehetett venni potom pénzér, istenem, de kár, hogy elmúltak, ugye!

ghost recon 2013.08.05. 11:37:53

@skarlát betű:

Nem az én ítéletem, én sosem jártam Szevasztopolban.:)
Egyébként a szépség és a kedvesség nem lebecsülendő dolgok, el tudok képzelni olyan forgatókönyveket, amikor ez a kettő egy életre elegendő a boldogsághoz.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.05. 11:44:40

@ghost recon: Ja, hogy neked agy már nem is kell? Akkor nem szóltam :P
Nem becsültem le egyiket sem, de spéci a szépség sokkal múlandóbb, mint a szellemesség, a humor, a sárm. Kivéve, ha a szépség nem puszta külsőség, mint azt manager-nél érzékelni lehet.

ghost recon 2013.08.05. 11:56:37

@skarlát betű:

Mondom: el tudok képzelni olyan forgatókönyvet...
A szépséghez egyébként alapból társul egy bizonyos szintű inteligencia, mert bárki, bármit mond, egy agyatlan nő nem lehet szép.
Viszont az inteligencia kapcsolati értékét sem szabad túlbecsülni. Volt nekem olyan barátnőm, aki okosabb volt mint én. Talán sokkal okosabb. Más viszont hiányzott belőle.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.05. 12:03:08

@ghost recon: Na, azér van az agyatlan és az átlagos intelligenciájú között sok-sok átmenet. És lehet, hogy van, akinek a butácska is szép. Ez teljesen egyéni.

Ha csak IQ, akkor persze korlátosan értékelhető. De a szépség sztem még mindig kevesebbet ér, mint az IQ. Persze nem kell szélsőségekben gondolkodni, de nekem gyanús, ha valaki folyton a külső tulajdonságokat hangsúlyozza, mintha abból állna egy nő, hogy milyen gyönyörű az arca, és milyen helyes a segge. (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy legyen ronda, dehogy.) Hosszú távon azonban a különleges szépség sokkal kevesebbet számít, mint az érzelmi intelligencia - amihez a kedvesség soroltatik. De korántsem mindegy, hogy az a kedvesség őszinte-e vagy érdekből fakad.

ghost recon 2013.08.05. 12:06:27

@skarlát betű:

Az átlagos inteligencia adott esetben teljesen elegendőnek bizonyulhat, ezért hívják úgy, hogy átlagos.
Aki csak érdekből kedves, az meg szerintem hamar, nagyon hamar lebukik.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.05. 12:40:26

@ghost recon: Persze, adott esetben :)
Van olyan is, akinek az átlag alatti is éppen elegendő, hiszen mindennek megvan a másik nemben a megfelelője.
Nem is viselik jól a pasik, ha a nők okosabbak náluk - vagy műveltebbek, vagy valami. Azért olyan nehéz magasan képzett és önálló nőknek normális partnert találniuk. Mert a nők viszont igénylik legalább azt a szellemi színvonalat, ami őket jellemzi. És mivel egyre nagyobb a nők aránya a felsőoktatásban, egyre szarabb lesz a helyzet. (Azzal együtt, hogy a végzettség persze nem feltétlen mérvadó, de a tendencia azért látható.)

manager2008 2013.08.05. 12:53:34

@tiboru: kedves tiboru mester nem most jöttem le a falvédőről, de igazad van teljesen a dolgot illetően. Első dolog a felderítés. van millió referencia oldal, ahol értékelik is ezeket a weboldalakat. van olyan is pár ahol az megy amit te mondasz. Sőt elég profi a módszer. Röviden az van, hogy feltesznek egy bombanőt és mellérendelnek egy profi levelezőt (aki persze akár 50 éves nyelvtanár, stb.) és ő levelezget helyette vég nélkül. kapásból magyarul ír vissza persze fordítóprogramal segítségével. Az üzlet itt abban van hogy mindenért fizetsz ha írsz és ha olvasol is. Minél tovább tart a hitegetés annál jobb volt aki 30000 USD -t is eljátszott itt. A lányok persze csodásak a képen, van róluk video is, és mindenkit ellenőriznek oda vissza (nekik a kommunikáció az üzlet, minek csalni?). Az oldalt nem érdekli az sem ha a lány férjhez megy, mert van az oldalon 3000 kb vagy több. Amit írsz még az a csalás kategória, amikor költségeket kérnek. Erre egyszerű a válasz előre beírod hogy soha semmikor nem küldesz pénzt, ilyenkor aki elmarad az kamu volt. Na most Ukrajnából nem egy akkora kaland ide átutazni, ez az ő befektetése. Van azért jobb megoldás is, és felmentem az orosz facebook-ra rákerestem magyar névre, és találtam jó kapcsolatot. Leadod a megrendelést, hogy neked egy fiatal, gyönyörű szőke most végzett orvosnő kellene és sikerdíjat ajánlasz a szervezőnek. A lánynak meg egy év ingyenes nyelvtanfolyamot és eltartást, a döntés az év végén lehet. Ha itt marad és nem téged választ na puff, vesztettél 6-700000 Ft -t ennyit meg megér a kockázat és a szépség bőven. A magyar szépség sokkal drágább mellesleg. Ingyen leves nincs ugyanis.

manager2008 2013.08.05. 13:00:20

www.charmingdate.com/ vagy www.chnlove.com/ ezek a költségek gyártására mennek rá, de a többi nem érdekli őket, lány van ezernyi. Nem javasolt ebbe belemenni, mert picit drága lesz a játék.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.05. 13:01:35

@manager2008: Hát, nekem nem érne meg 600.000 Ft-ot egy fess csávó, akár ha orvos is, bár villanyszerelőre nagyobb szükségem lenne :P De annál azért van olcsóbb itthon :)

manager2008 2013.08.05. 13:04:25

www.elenasmodels.com/ ez jónak tűnik. itt nem látszik az átverés, a lányok viszont erősen válogatnak hasonlóan mint nálunk is.
Végtére is nincs itt sok varázslat, ugyanazért a pénzért keletről jobb lehetőséget lehet elérni mint a hazai pályán. De a magyar lányok ugyanígy mennek külföldre, régen az olaszokhoz, most inkább németekhez vagy az USA irányába. A Dubai az már más téma és műfaj.

manager2008 2013.08.05. 13:05:47

@skarlát betű: Éhen nem halhat, és magyarul nem tud, tehát valahogy át kell hidalni a nehézségeket. Spórolni ezen nem érdemes ...:) mert olcsó húsnak

ghost recon 2013.08.05. 13:09:19

@skarlát betű:

Ó, hogyne, hogyne, hogyne.
Én mondjuk elég jól elvagyok a párommal, pedig egy csomó dologban okosabb, mint én. Egy halom helyzetet jobban átlát, ügyesebb szervező, és kb ötször olyan gyorsan olvas, mint én, pedig én is gyors vagyok. Mondjuk számolni nem tud, és ha a Blahán háromszor megforgatnám, sosem találna haza. Így megy ez.
A felsőoktatásban alaposan kitanult nőkkel meg nem az a baj, hogy túl okosak lennének, hanem teljesen más.

manager2008 2013.08.05. 13:12:56

Az érdek az nem bűn hanem a gazdasági szükségszerűség tükröződése egy tartós párkapcsolat esetében. Ha valaki végzett egyetemet túlzottan idióta már nem lehet, az érzelmi képességei meg nehezen ellenőrizhetőek, mert megtanult szeretni is. A becsületessége, erkölcsei megint csak viszonylagosan. A biztosítás és a mentőmellény csak körültekintő jogi és egyéb falakkal biztosítható. De végtére is mit kívánunk a férfitől és mit a nőtől?. A férfi akar egy látványos és kényeztethető nőt, ha ezt megkapja akkor ne nyavajogjon hogy hol van igaz szerelem stb. mert ez nem a Rómeó és Júliska teleregény.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.05. 13:16:54

@manager2008: Csak azt hogy fogod megoldani, hogy hamar megunod? A kulturális különbségek is szoktak némi fejtörést okozni, nekem van ebben némi tapasztalatom...

@ghost recon: Szerintem úgy általában senkivel nincs baj, az egyetemet végzett nőkkel sincs több, mint az egyetemet végzett pasikkal. Viszont rengeteg pasinak ez a rögeszméje, hogy a diplomás nők ilyenek meg olyanok... Érzek ebben némi kisebbségi komplexust egy csomó férfi esetében, és némi kompenzációt, akartál egyenjogúságot, na akkor kapd be, nem találsz partnert... Valahogy így.
Nem tudom, mi lesz még ebből. Mostanság nem lenne kedvem huszonéves lányként élni, igaz, a magam idejében sem volt élvezetes.

Már megint viccelni teccik a Blahával és nem teccik macsóskodni kicsit se :P

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.05. 13:20:40

@manager2008: Dehogy bűn az érdek, aki meg kurva, az ne sírjon, ha meg*ák.. Vagy valami hasonló :)

Szerintem ez valahol prostitúció, de engem aztán nem zavar, nem vagyok ellene. Felnőtt emberek azt csinálnak, amit akarnak a saját testükkel és lelkükkel. És olykor eljön az igaz szerelem, meg a blabla.
Remélem, beszámolsz, mikor megérkezett az ukrán/orosz valamilyen menyasszonyod :)

ghost recon 2013.08.05. 13:24:47

@skarlát betű: Egyáltalán nem vicc, és még kevésbé macsóskodás.

A férfiak ennél lényegesen egyszerűbb lelkek. Nem állnak bosszút, főleg tudatosan nem a női nemen úgy általában. Megteszik ezt helyettük maguk a nők.
Többszáz esetet sorolhanék fel csak az általam látott esetek közül. Ugye az van, hogy a lányok mostanában már gimnazista korukban felpattannak a cock caroussel-re, és amíg a körhinta pörög, nem is nagyon akarnak leszállni róla. Amikor meg leszállnak (akár 35-40 évesen), akkor elég nagy csodálkozás szokott lenni, hogy hogy nem pattan ki Zeusz fejéből egy rendes, kedves fiú, aki feleségül venné őket, gyereket csinálna nekik, és eltartaná őket, bis hundert und zwanzieg.

manager2008 2013.08.05. 13:26:59

@skarlát betű: Persze hogy prostitúció. Az persze szerinted nem az hogy a szülők kiválasztották a megfelelő partnert a két fiatalnak, ahol az anyagiak voltak a fő szempont kölcsönösen és alku tárgyaként???.
Az érzelmek elmúlnak 3, 7 alatt és vagy elválnak vagy nem.
Az irodalom szerint az érdekházasság sokkal tartósabb volt mint az érzelmi.
Most sem lenne válás ennyi ha mindenkinek kötelező lenne házassági szerződést kötni és a kis tündérke 5 év után nem vinné el a közösen ??? szerzett javak felét. Annyit kibír valahogy, legfeljebb fáj a feje néha. Ha mindenki annyit vinne el a házasságból amennyi a fenntartási költségei felett megmarad a saját bevételeiből akkor nem lenne a válások 80 %-ból semmi.
Anyagi érdek = prostitúció és passz. Hány van olyan ahol ez nem játszik szerepet?

manager2008 2013.08.05. 13:31:24

www.chnlove.com/Album2-Chinese-Dating-P857761-1.html
egy elrettentő példa, hogy menekülne minden magyar férfi hogy ez a 20 éves kínai lány nehogy elvegye az idejét a tévézéstől meg a F1 től és a meccsektől.

manager2008 2013.08.05. 15:29:10

@skarlát betű: A minőséget meg kell fizetni :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.05. 17:03:58

@manager2008: Mondtam én, hogy az nem prostitúció? A nő pénzért való átadása egy pasinak prostitúció, akár a nő kapja a pénzt, akár a futtatója, legyen az a szülője vagy a stricije.
Játszik még az emberkereskedelem mint kategória.
Csak baromira nem mindegy, hogy az ember pénzért vesz-e meg egy másik embert, vagy a személyes varázsával győzi meg, hogy őt válassza. Lehet ezt csűrni-csavarni, elmúló érzelmekről beszélni meg bármi. De én akkor is emberhez és férfihoz méltóbbnak tartom nem pénzért venni nőt. Főként az érdekes, hogy téged ennyire felizgat ez a lehetőség, mikor eddig arról papoltál, mennyire nagyon könnyen csábítasz. De ezek szerint elsősorban a pénzed számít.

Az emberi minőséget NEM LEHET megfizetni, drágám. Az ingyen van. Vagy nincs.

manager2008 2013.08.05. 18:53:06

@skarlát betű: Ne kavard össze. Most éppen ezt az orosz ukrán mókát taglaltuk, nem rólam van szó, én nem is ismerem ezt, csak most nézegettem. Ma általában nem úgy néz ki a dolog a gyakorlatban hogy erkély jelenet és versmondás lenne a menő. Sajnos a pénz az úr, kocsi, ház.lakás, jó állás, kevés munka, üzlet, stb. stb. Ez a menő. Álmodozni felesleges. A személyes varázs is csak akkor érdekli őket ha van mögötte pénz is. A személyes dolgok a kalandoknál jönnek be inkább pozitív előjellel, amikor nem hosszú távra gondolkozik a nő. Pld. az utazások ígérete azért ilyenkor is elég meggyőző lehet, egy jó autó lehetőleg sportos Mazda, BMW, Mercedes CLK, SLK, meggyőző szintén. Van persze aki kulturális érdeklődésű és igényes, ő a párizsi múzeumokat is beiktatja a programba. ezek panelek, a siker feltételei. Aki ezeket nyomja lazán, az nyerő. Persze 10000 ből egy két három más, de ez statisztikailag csak a szélsőérték a grafikonon. A hűtlenség is sokszor az elmaradt vágyak megvalósítójával indul be, aztán már az sem érdekes ha nem igaz az ígéret akkor már mindegy. Igérni még tudunk :) De mindegy miről van szó, az emberek szeretnek hinni a csodában, és ha van ilyen ígéret akkor el is hiszik (lehet ez lábos, takaró, mágneses izé, vagy fickó,) tök mindegy. Az orosz társkeresőn lévő csoda nők is csak ígéretek nagyrészt de elhiszik a fickók azt is, mert hátha, és mert el akarják hinni..

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.05. 19:01:44

@manager2008: A megvalósulatlan álmok nem a pénzen múlnak, és pénzért nem vehetők meg, noha a pénz sokmindenre jó és sokmindent elfed. Az ürességet csak ideig-óráig.

manager2008 2013.08.06. 08:33:37

@skarlát betű: Tegnap együtt vacsoráztunk az üzletfelemmel Balatonbogláron egy jó helyen. Két 20 éves, hosszabb párkapcsolatban lévő nyári munkás felszolgáló, szép, csinos, hűséges? lányt kellett felszedni játékból, de teljesen komoly kapcsolat ígéretével, de azonnal csapjunk bele a dologba időkorláttal. Bármit lehetett mondani. Szerinted mi lett az eredmény és találati valószínűség? (tanú van rá:) ) Az álmaikat azonnal teljesítjük a csodákra még várni kell a jövő hétig felvezetéssel ...Hűségesek maradtak??

manager2008 2013.08.06. 08:35:08

82 néző az szép egy időben gratula
süti beállítások módosítása