A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Mire jó a pornó?

2011.12.15. 20:25 skarlát betű

Kissé provokatív kérdés így, a karácsonyi finisben: mire jó a pornó szerintetek? Jó-e valamire egyáltalán? Vagy undorító? Az örök voyeur-re épít, aki mindannyiunkban benne rejtőzik, még a legprűdebb egyénekben is? Mindannyian élvezzük, de nem mind merjük bevallani? Csak a férfiak néznek ilyesmit? Vagy a nők is, bár ők állítólag nem vizuálisak annyira? Mégis azok, csak úgy érzik, ezt nem illik bevallaniuk?

 Mekkora a különbség a profi és az amatőr pornó keltette hatás között? Melyiket szeretitek inkább (ha egyáltalán vevők vagytok rá)? Érdekel-e benneteket, mit éreznek a pornószínészek? Fontos-e nektek a "tökéletes" testek látványa? (Esetleg frusztrál inkább, az összehasonlítás miatt?) Vagy sokkal izgalmasabb, ha igazi párok valódi szeretkezéseit leshetitek meg, bár sokkal kevésbé minőségi felvételeken? Zavar, ha átlagos testalkatú, nem igazán szép emberek felvételeit nézitek? Vagy éppen ez az izgalmas benne?

Eszetekbe jutott már pornófelvételt csinálni házilag? Esetleg meg is tettétek? És még fel is raktátok valamelyik szexportálra? Kerestek így szexpartnert? Egyedül vagy kettesben? 

A pornó nézegetése egyedül, a partner tudta nélkül, szinte bujkálva, egyfajta megcsalásnak számít szerintetek? Vagy nevetséges erre gondolni? Inkább elvonultok, ha ilyen felvételeket akartok nézni, vagy kettesben is szoktátok? Ilyenkor a szeretkezés más lesz, mint pornó nélkül? Felszabadultabb? Vagy "mocskosabb"?

Úgy érzitek, hogy a pornó alapvetően megváltoztatta a szexualitást? Negatív vagy pozitív hatást gyakorol rá inkább? (Most az extrémebb, esetleg tiltott dolgoktól eltekintve.) A belső pornófilmek mennyire hasonlítanak a valódiakra? Megpróbáljátok-e eltiltani a gyerekeiteket a pornótól? Vagy úgy érzitek, hogy egy bizonyos életkor után úgyis hiába próbálkoznátok ezzel? Megbeszélitek ezt a témát otthon? Vagy úgy érzitek, hogy erről a saját gyerekeinkkel inkább nem kéne csevegni? 

És vajon örökre megbélyegez egy színészt-színésznőt az, ha valaha pornózott? Van ennek még jelentősége egy olyan világban, ahol naponta számolatlanul kerülnek fel az újabb felvételek, amatőrök is, amelyeken sokszor még az arcukat se takarják ki az emberek? 

Azt hiszem, kérdés van épp elég. 

46 komment

Címkék: pornó amatőr profi

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr353466899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.12.16. 11:54:24

Pornót nézni olyan, mint szakácskönyvet olvasgatni: az alany tippeket gyűjt, rácsodálkozik, hogy mások hogy csinálják, esetenként elborzad vagy megkíván bizonyos dolgokat, netalántán még fel is használ egy-két ötletet, de egy egészséges lelkű és ép fantáziájú ember a szexben (akárcsak a konyhában) alapjaiban önmagát adja.

Lars.Lares 2011.12.16. 13:06:21

Mi a fontos? Ha jól emlékszem, a szemmozgás vizsgaállat szerint a férfiak a pornóképeken főleg az arcot, a nők a testet figyelik inkább.
Engem biztosan nem fruskáz, és a művi nem igazán jön be. :)
Képek készítése pedig természetes. Valaha csak a szobrászok, festők vetemedhettek rá, most szerencsére már nem kell annak lenni. :)
Ja igen, hivatásos picsológus nyilatkozta, hogy az ilyen fajta figyelés beteges! Szerintem meg egészséges, tágítja a látóhatárt. :)

hannawald 2011.12.16. 13:21:38

csak h ne csak pasik szóljanak hozzá :)
nem tudom, hogy azért-e, mert csaj vagyok, vagy azért mert "én" vagyok, de nekem többet "ad", ha olvasok, mint ha videókat nézek. persze az más, ha pl távkapcsolatban él az ember... akkor nézni is kell...:)
a homevideók többségén, amikor belebotlok (nem, nem véletlenül, nem játszom az álszentet), leginkább röhögni szoktam :) persze biztos csak azért, mert még nem vagyok elég fölnőtt :)
sőt, engem egy kép is előbb elkárásztat, ha meg van komponálva (vagy éppen hogy spontán, de valamiért jó, az a lényeg), mint egy megjátszott, vagy ireális videó.

a színészes kérdésről a love actually jut eszembe :D TUDOM, hogy abban nem pornósok vannak, de mégis rájuk asszociálok :)

ja, és pl a tökéletes férfi testek nem zavarnak :) bár igaziból a nőiek sem :) inkább nézek szép embereket részemről ilyen szituációban, mint "hétköznapiakat".

fú, remélem pár kérdésre sikerült válaszolni :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.16. 13:22:09

Ez most komoly, hogy fél nap alatt 2 komment született??? Ebben a témában?

@tiboru: Szerintem a fantáziának mindenképp lökést ad, de én a profi pornótól idegenkedem. Az amatőr felvételek között vannak nagyon jók - és most a jó alatt nem a klasszul megvilágítottat és tökéletes testű embereket értem, hanem azt, ahol érezhető valami sajátos, egyedi, valami autentikus, hogy a szereplők nem csupán szereplők, hanem tényleg átélik.

@Lars.Lares: Az arcok pedig a profi pornóban teljesen érdektelenek - szerintem. Külön tanulmányt lehetne róla írni, de valami miatt az emberek azt hiszik, hogy a mosoly nem szexi? Valami vad, elidegenedett arckifejezés jellemzi, főleg a nőket, vagy a nőkön tűnik fel inkább?
Beteges - egy pszichológus mindenütt betegeket lát? A voyeurizmus az egyik legtermészetesebb dolog a világon.

Lars.Lares 2011.12.16. 13:43:58

Megtaláltam @skarlát betű: -)!
Csides Kata: "A kukkolás is betegség!"
www.life.hu/szeress/szex/20101020-swingerklubok-oda-nem-tancolni-jarunk.html
Kata szerint @hannawald: is beteg. :) Üdvözlünk a klubban! :)
A képek sokszor erősebb hatást képesek kiváltani, mint egy hosszabb mozgókép. Nincs abban semmi rossz, ha az jön be inkább. Sőt! :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.16. 13:48:58

@hannawald: A képek is tudnak jók lenni, persze, de léteznek klassz amatőr videók is. Persze keresni kell. :-P

Engem nem a testek tökéletessége tud zavarni, hanem az arcok üressége. :-)

@Lars.Lares: A kukkolásos betegség már gyerekkorban elkezdődik, mikor az ember véletlen meglát valamit, és nem tudja levenni róla a szemét. És ebből táplálkozik a fantáziája. Ami a szexualitása kezdete. Ilyen betegek és bűnösök vagyunk mind :-P

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.16. 13:54:32

@Lars.Lares: Idemásolom ennek a zseniális picsológusnak a véleményét:
"Nem ez lesz az utolsó divat, amivel bizonyos emberek megpróbálják igazolni önmaguk számára, hogy jobbak, többek és vagányabbak, mint a többi kispolgár. A swingerség ennek megélésére egy kiváló lehetőség. A hűtlenség féltékenységgel való indoklása - nem jó. Mi ez, ha nem az érzelmi kötődési képtelenség iskolapéldája? Egy kis iszogatás után már olyan tetteket hajtunk végre, amit józanul nem tennénk meg. A kukkolás is betegség! A swingerség csak a testiségről szól, hiszen nem jelenik meg az érzelem, a szerelem ezekben az együttlétekben. Véleményem szerint nem szabad társadalmilag elfogadottá tenni a szexuális és a nemi identitási zavarokat."

Juj, nem jelenik meg a szerelem. Mert amúgy minden egyes dugás a szerelemről szól. És nem szabad társadalmilag elfogadottá tenni! (Sőt, szerintem büntessük.) Józanul nem tennénk meg bizonyos dolgokat. Hát, józanul (itt nem az alkoholra gondolok) jókat szexelni se szexelnék, ahhoz már megváltozott tudatállapot kell, hogy élvezhessük...

Lars.Lares 2011.12.16. 13:55:14

:D
@skarlát betű: D!
Adnál url címet is, hol? :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.16. 14:09:21

@Lars.Lares: Az amatőr videók miatt?
Mintha te nem ismernél ilyen oldalakat, na :-P

Amúgy a picsológus csajnak ezt a mondatát érti valaki?
"A hűtlenség féltékenységgel való indoklása - nem jó. Mi ez, ha nem az érzelmi kötődési képtelenség iskolapéldája?"

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.12.16. 14:10:03

Jó pornót nézni jó! :) Persze szubjektív, kinek mi a jó. Viszont stikában, míg a párom jókat durmol mellettem, és ezalatt pornót nézni girnyóság. Akkor már miért nem lehet felébreszteni, és élőben csinálni?!? Tökéletes test nem elvárás, de azért legyen ápolt, a művi dolgokat én sem preferálom.
Amatőr felvételek lehetnek sokkal élvezetesebbek, bár ott is bejátszik a kamerának való megfelelés "kényszere". Kép/videó/olvasnivaló mind máshogy hat, de nem hagy hidegen. Gyereket nem tiltanám, sőt! Az első soft szexfilmet együtt nézném meg vele (olyan 12-13 évesen, ha már látnám az érdeklődést rajta a téma iránt), hogy a reakcióit lássam, a felmerülő kérdéseire tudjak választ adni. Azért a durva szélsőséges pornótól kímélném őt, mert elveszi a kedvét még azelőtt, mielőtt megízlelné a mennyei ízét. :)

Lars.Lares 2011.12.16. 14:16:54

A kukkolásról elsőre nekem is a regény olvasás jutott szembe @Enchantée: . Mi más egy jó könyv élvezete, ha nem betekintés, "kukkolás"?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.16. 14:28:40

@Enchantée: Girnyóság? Miért? Ha nem kívánod a párod? Ha ő nem kíván? Ha csak nem viseli el a női kezdeményezést? Ha túl fáradt? (Ez egy másik érdekes probléma, mit csináljon az ember, ha a partnere nem akar szexelni akkor, amikor ő, mert miért is akarna két ember mindig egyidőben?)

Tiltani nem tiltanám a gyereket, de szerintem egy fiúnak nem az anyjával kell megnéznie az első pornót. És egy lánynak nem az apjával. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen konzervatív ebben, de nem tartanám helyesnek, és nem is szeretném így csinálni. És kötve hiszem, hogy a gyerekek kényelmesen éreznék magukat a szülőjükkel egy ilyen helyzetben. A legtöbb ember még csak a gondolatát is el akarja utasítani annak, hogy a szülei szexuális életet élnek vagy éltek valaha. Kamaszok esetében meg aztán végképp nagyon bonyolult.

@Lars.Lares: Persze, hogy a regény kukkolás, és sokkal mélyebbre való kukkolás, mint egy pornó. Emberi érzelmekről és nem csupán testekről van szó. És az író folyamatos sztriptízt végez...

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.12.16. 14:40:11

@skarlát betű: Ha egy hétig nem voltunk együtt, majd miután hazajön, és ahelyett, hogy velem foglalkozna, a hátam mögött pornót néz, és persze hevesen elkapcsolgat, ahogy megfordulok, az akárhogy is vesszük, bántó. Ha meg fáradt, akkor gondolom az alvás pihentetőbb szórakozás pornónézés helyett. De valószínűleg nekem vannak csak ilyen irányú igen kellemetlen tapasztalataim. Mert még senki nem állt elém/ült le mellém, hogy gyere bogaram, nézzünk együtt valami fincsiséget, csak a hátam mögött lehetett ilyeneket nézni. Persze ez még a net előtti időkben volt, amikor éjfélig kellett várni egy kis csemegére a tévében...
Mivel lányom van, és egyedül nevelem, azt hiszem a konzervativizmusodra válaszoltam. Egyébként én anno a szüleimmel meg egy baráti párral együtt néztem életem első ilyen jellegű huncut filmjét. Érdekes volt, de velem senki nem beszélt utána, ez hiányzott akkor...
@Lars.Lares: Ilyen szemszögből (is) imádok kukkolni! :)))

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.16. 14:49:25

@Enchantée: Nekem tényleg nincsenek ilyen tapasztalataim. És persze, bántó az adott körülmények között. Az sose derült ki, hogy miért?

És te javasoltad valaha, hogy nézzetek együtt valami ilyet bármelyik partnerednek? Lehet, hogy nagyon jó fogadtatása lenne :-) Bár a férfiaknál sose lehet tudni, min akadnak ki. :-P

Az a bizonyos huncut film akkor nem volt pornó, gondolom. Megbeszélni még nehezebb, mint megnézni. A megbeszélés nekem is hiányzott, úgy általában, de azzal intéztek el, hogy kezembe nyomtak egy könyvet, szexuális felvilágosításként... Az első pornóképeket meg egy sráctól kaptam levélben :-P

barbieds (törölt) 2011.12.16. 15:28:20

@Lars.Lares: A férfiak a pornóképen a nő arcát nézik? Na, ne... :D

Első pornóképet 13 éves koromban láttam, osztálytárs hozott be egy újságot a suliba. Annyira taszítónak találtam, hogy kijelentettem, én ilyet sose fogok csinálni senkivel. Harsányan kiröhögtek persze.

Aztán sokáig az volt, hogy csináltam, de nézni nem szerettem a pornót. Most meg semmi kifogásom ellene. Inkább csak az van, hogy kevés a jó film, vagyis a szereplők taszítóak általában, annyira proli a többség, hogy az már fáj.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.16. 15:36:07

@barbieds: A férfiak persze elsősorban akkor nézik a nők arcát a pornón, mikor az tele van egy pasi nemesebbik részével :-P

A profi pornószínészekről persze, hogy nem süt az értelem szikrája, bár biztos vannak kivételek. Egyébként az is érdekes, hogy milyen emberek tesznek fel amatőr felvételeket a netre, vajon ott milyen a társadalmi háttér, vagy van-e bármi jelentősége.

Egyébként nekem nincs is türelmem igazi filmhez, elég egy pár perces video, azt hiszem, nem lennék képes megnézni egy rendes pornófilmet.

E. Bonheur 2011.12.16. 15:48:12

pornóból elég néhány perc, egy egész film az kibírhatatlanul unalmas.
profi pornósok videói azért izgalmasabbak, habár egyet találtam ami olyan szexfantáziákat keltett életre, amikről tudom, hogy soha nem fogom megvalósítani, de vágyok rá. És pech, egy olyan laptopon volt, aminek a vinyója tönkrement. Így hát oda lett a kedvenc pornóvidi.:) Többet nem találtam meg. És ja, mutattam a férjemnek, hátha felcsigázom vele.:)
Leírtam a kis sztorit, így örökítettem meg.

barbieds (törölt) 2011.12.16. 16:07:43

@skarlát betű: @E. Bonheur: Ja, én is csak a lényeget szeretem nézni. ;)
Az amatőr videók közzététele érdekes dolog, hogy miért jó ez valakinek. Sose bírtam átérezni a motivációt. Tudtommal egyetlen ilyen opusban szerepeltem valaha, de olyan szinten röhögőgörcsöt kaptam a visszanézésekor, hogy gyorsan töröltük az egészet.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.16. 16:25:21

@E. Bonheur: Nos, é megosztanád a kis sztorit velünk, vagy akkor elvész a varázsa? :-)

@barbieds: Röhögőgörcsöt kaptál? De miért? Nevetségesnek találtad, amit szex közben csináltál, józan fejjel? Vagy nem tetszettél magadnak?

Van, aki így keres magának szexpartnert, akár egyén, akár pár... Nézd meg, ezek vagyunk mi, érdekel-e? Ez egy konkrét motiváció. A többi meg exhibicionizmus, gondolom, ez olyan, mint a swinger, csak áttételes és sokszorozott, de időben el is van tolva. Maga az, hogy figyelnek, sok pluszt adhat a konkrét aktus közben, még ha nem is abban a pillanatban figyelnek.

barbieds (törölt) 2011.12.16. 16:39:08

@skarlát betű: Rátapintottál a lényegre, nem józanul készült a mű, és másnap hát... vicces volt, amit csináltunk. Mondjuk az akkori pasim nem úgy gondolta, de meggyőztem. :D

(Bár, pár hónapja meg pont tetszett, amit az ágy melletti tükörben láttam, kifejezetten jól néztünk ki.)

E. Bonheur 2011.12.16. 17:28:55

@skarlát betű: hát nem osztom meg veletek most
:D
Amúgy, meg látni kell(ene).

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.16. 18:06:56

@barbieds: Szóval vicces volt. Hát, az a legrosszabb :-)

A tükörben viszont akkor láttad, mikor nem voltál józan :-P

@E. Bonheur: Na, tessék, felcsigáztál, erre így hagysz minket ;-)

Enchantée · http://greenshark.blog.hu/ 2011.12.16. 18:08:12

@skarlát betű: Választ a miértjeimre nem kaptam, a javaslatomat a közös filmezésre meg elvetették. Azóta már "néztem" úgy pornót partnerrel, hogy oda se figyeltünk, mert inkább egymással voltunk elfoglalva. :)))
Természetesen nem durva pornóval kezdtek a szüleim, csak egy enyhe szexfilmecskével, amiben a nemi szervek alig látszódtak. :)
Pár perces videók tényleg jobbak, akkor nem kell az unalmas részeket továbbpörgetni. :)))

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.16. 19:11:35

@Enchantée: Érdekes tapasztalatok, főleg, hogy a közös pornónézés elől pasik elzárkózzanak... Én még őszintén szólva nem próbáltam, de szerintem az történne, mint nálad, én se nézném sokáig, mással lennék elfoglalva :-)

Egyébként vajon miért olyan unalmasak a pornófilmek? Miért nincs történetük? Az, aki pornózik, rendes színészi játékra úgysem alkalmas? Vagy egyszerűen olyan mindegy, mert így is, úgy is megveszik az emberek? Nem fogják történettel strapálni magukat a gyártók?

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2011.12.16. 20:45:40

Na, mire eljutok odáig, hogy van időm kommentelni, kibeszélitek az egész témát :).
Én egy időben a pornófilmeket addig néztem, amíg el nem jutottak a lényeghez, ugyanis az érdekelt, mennyi fantázia van a filmek készítőiben, hogyan lehet eljutni az ágyig (vagy asztalig, fürdőkádig, létráig stb.). Ha rátértek a lényegre, sokszor már nem is érdekelt.
A hosszú filmek amúgy sem hatnak meg, pár percest viszont nézek néha, és engem bizony gyakran felizgat. Emlékszem, egyszer fizikai fájdalmam volt, annyira felizgultam tőle :).
A férjemmel is néztünk párszor pornót, természetesen nem sokáig tartott a nézés, elég hamar eljutottunk oda, hogy csak háttérzajnak volt jó.
Film rólam még nem készült :), kép viszont már igen. Kicsit fura utólag megnézni, nem is sűrűn szokott előkerülni.
A profit filmekben az zavar a legjobban, amikor a nőn látszik, hogy a kamerának játszik. Belenéz a kamerába, és úgy csinál, mintha élvezné. Sokkal jobb, ha figyelmen kívül hagyja a kamerát, természetesebb és kevésbé visszataszító számomra. Néhány napja láttam egy amatőr párt, szerintem nagyon szuper volt, mert látszott, hogy valami hasonló játszódik le közöttük minden alkalommal, nem volt megjátszva.
A tökéletes testek nem zavarnak, sőt :).
Asszem, nem hagytam ki semmit :).

azentitkaim · http://azentitkaim.blog.hu 2011.12.16. 20:47:01

Ja, de még valami. A gyerekek. Fogalmam sincs, mi lesz, van még addig pár év. Fiaim vannak, így ez a része a dolognak valószínűleg nem az én feladatom lesz, majd ha eljön az ideje, megbeszéljük a férjemmel, mi legyen. Tiltani szerintem nem sok értelme van, inkább tudjak róla, akkor talán nem kerül a kezükbe olyan (túl korán), ami nem nekik való. Később úgysem lesz lehetőségem kontrollálni, meg nyilván bizonyos kor felett nem is szeretném.

M-elicious 2011.12.16. 22:29:20

boldogult lánykoromnak (kora húszas évek) volt egy időszaka, amikor összebarátkoztam egy pornószínész-párral, akik azért költöztek Magyarországra, mert a pali a karrierjét a kamera másik oldalán szerette volna a továbbiakban kamatoztatni, és kis hazánk olcsó volt, a lányok meg könnyen rekrutálhatók. sokat jártunk össze, buliztunk (más pornószínászekkel együtt, egyszer ki is röhögtek, amikor megjelent a Nagy Rocco személyesen, és elképzelésem sem volt, miért olyan nagy szám ez), néha a gyerekükre vigyáztam.

egyszer kiderült, hogy életemben nem láttam még pornót, és ez annyira nem hagyta a pasit nyugodni, hogy leültetett, hogy nézzem meg az egyik művét. lehet, hogy csak álmos voltam, de igazából nem is érdekelt. talán mert a szexuális életem elég változékony volt, és valahogy az egészet mesterkéltnek találtam. egy szó, mint száz, a 20. perc után bealudtam. valszeg kihagytam életem legnagyobb lehetőségét, hogy hármasban próbáljam ki, milyenek a profik élőben.

M-elicious 2011.12.16. 22:46:30

@azentitkaim: vannak már "feminista" pornók is, ahol fő szempont, hogy a nő tényleg elélvezzen. Pont a múlt heti Narancsban volt egy jó cikk erről. Mármint, hogy a fem.pornó valóban létezik-e, mik az ismérvei (ne gondoljatook től bonyolult kritéiumokra), és van-e látjogosultsága, illetve kereslet rá.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.16. 22:57:37

@azentitkaim: Tényleg kimerítő válasz volt :-) Szóval, a pár percesek érdekesek, ebben, úgy látszik, egyet tudunk érteni.

@M-elicious: Na, és milyen emberek voltak?
Nem tudom, hogy olyan nagy érdekességet hagytál-e ki. :-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.16. 22:59:57

@M-elicious: Ez is kimaradt nekem... Nem olvasok írott sajtót egy ideje. És mire jutottak? Van létjogosultsága, meg kereslet?
Mit szólhatnak ehhez a férfihangosok, fempornó, neofempornó, hajaj, a neofem összeesküvés újabb bizonyítéka!

csigafasz · http://csigafasz.blog.hu/ 2011.12.17. 19:08:48

Nők nem néznek pornót, ők játszanak benne :D

normálnyomtáv 2011.12.18. 06:50:40

@tiboru: "Pornót nézni olyan": van ilyen része is, de szvsz ez a kevesebb.

normálnyomtáv 2011.12.18. 07:14:07

Magam szempontjából a pornófilmet bizonyos szempontból egy természetben kirándulásról készült filmhez tudnám hasonlítani: ott is megvan a "deszívesencsinálnám" érzés és a filmen szereplő nővel is. Tehát a fantáziám dolgozik közben szorgalmasan.

Perverzeket nem nézek, anált sem kedvelem már. Szerintem menjen a helyére, legfeljebb szájba. :-) Igazából az eleje és a vége érdekes számomra, ha közben van 9,81 perc "fűrészelés", azt mintavétellel ugratom. Nem szokott megfogni, ami azzal kezdődik, hogy szop a meztelen nő, az előkészítés is érdekel. (azt mondjátok erre, nem vagyok férfias? :-) Hát, ha ez szempont, akkor ebben nem.:-) ) Jó, ha van előtte egy kis beszélgetés, mint például a castingoknál és a beszélgetésből kifejlődik az akció.
Szeretem a természetes(nek látszó) viselkedéseket. Egy weboldalt látogatok meg néha, ahol sok film van, vegyesen és a hangulatomnak megfelelőt választom. Vannak kedvenceim, azokhoz visszatérek időnként. Jó a gyűjteményben, hogy változatosságot ad, ez az életben nem működik.

Olyankor szoktam nézni, amikor "éhes" vagyok és - mitagadás - általában könnyítek is magamon. Sajnos étvágyam sokkal nagyobb a természetes szexre, mint amennyit lehetőségeim megengednek.

Sajnos, olyan helyzetben még nem voltam, hogy nável nézzem, pedig azt a helyzetet is szívesen kipróbálnám. Akivel eddig összejöttem, azok nem néztek pornót, (vagy nem vallották be :-) ) még egyedül sem. Egy volt, akinek 1-2 linket átküldtem és állítólag belenézett.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.18. 09:08:57

@normálnyomtáv: Azt nem mondtad, hogy profit nézel-e vagy amatőrt. A "fűrészelés" még az életben is unalmas :-P Hát még nézni :-)

A nők rengeteg mindent nem vallanak be, még ezen a blogon se. (Lásd maszturbálós poszt.) Persze, nem mondom, hogy mindenki néz pornót, de sokszor csak azért nem, mert úgy érzik, ez nem illik, nincs rá lehetőségük (elég nehéz ezt otthon, családban megoldani úgy, hogy senki ne jöjjön rá), vagy eleve attól tartanak, hogy felizgulnak tőle, pedig "normális" nő nem is... :-) Meg aztán ott a sok pornófilm a fejekben, azok még kacifántosabbak.

Egyébként miért ne lenne férfias, ha érdekel az előkészítés?

normálnyomtáv 2011.12.18. 09:19:21

@skarlát betű: Talán inkább profi, mert a fene sem tudja, amire amatőr van írva, az tényleg amatőr-e. Vagy, hogy mit nevezünk amatőrnek? Ahol a filmező amatőr, ahol a szereplő amatőr, vagy csak ahol mindkettő? Tehát, ha pl. az említett castingról van szó, az amatőr?

A férfias megjegyzésben volt némi provokáció, de azért úgy tudom, minket inkább a "java" érdekel.

normálnyomtáv 2011.12.18. 09:20:39

@skarlát betű: "Lásd maszturbálós poszt": azzal nem is találkoztam, nincs lehetéségem mindig olvasni titeket. :-(

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.18. 09:32:20

@normálnyomtáv: Én amatőrnek azt tartom, ahol mindenki amatőr :-) Vagyis home video. Castingot még nem láttam. Ezeken az amatőrökön látszik, hogy tényleg azok.

Miért, a nőket nem érdekli a java?

hutlenseg.blog.hu/2011/11/25/miert_es_hogyan_maszturbalnak_a_nok

Labdarózsa 2011.12.18. 09:52:25

@azentitkaim: Én már jócskán el is felejtettem, miként zajlott ez a saját fiaimnál. De legyen erre egy analógia. Mindkettőt talán a 14. szülinapján megkínáltuk cigivel, hogy ne a haverok vigyék bele őket. Ma egyik sem cigizik. Viszont pornót nem nézettünk velük. Talán így volt a jobb. :-)
Újságot találtam a lakásban eldugva egyszer. Tapintatosan nem helyeztem át, nem beszéltem róla. Sok év múlva kerültek elő véletlen, ők már felnőttek voltak. (Lakásfelújításkor munkások találták meg.) Nevetve ecseteltük a helyzetet a párommal, majd a kisebbiknek célozva kifejtettem, elrakhatta volna már azóta a lapokat. Nagy értetlen tekintet, majd a nagyobbik bevallotta, bizony ő volt az, aki egy iskolai papírgyűjtéskor találta. :-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.18. 11:18:48

@Labdarózsa: A cigi más. :-) Nagyapám apámat itatta le valamikor, hogy megutálja az alkoholt, tényleg rosszul is lett tőle. Sose iszik, még annyit se, amennyi szerintem jót tenne. Engem senki se itatott le, mégse iszom, csak nagyon keveset. A ciginél talán a személyes példa számít sokat, ha otthon nem dohányzik senki, akkor nem annyira természetes - de persze a társaság tudja belevinni az embert ebbe a leginkább. (Bár most, hogy nem lehet majd a kocsmákban sem cigizni, érdekes lesz...)

A pornónézés vagy egyáltalán a szexuális felvilágosítás (persze a kettő nem ugyanaz) ciki téma otthon, de ha mindenről kortársaktól értesülnek a gyerekek, akik szintén vajmi keveset tudnak, vagy azt a keveset is rosszul, az se igazán szerencsés. Erre lenne jó valami normális okítás, de persze nem poroszosan, és nem prűd-puritán módon.

Labdarózsa 2011.12.18. 11:45:53

@skarlát betű: Nehéz kérdés. Sokszor kerülök kérdések kereszttüzébe, és nem szoktam zavarba jönni tőlük. Viszont saját gyerekeimnél valószínű a férjem intézhette a felvilágosítást, mert nekem nincsenek emlékeim erről.
Ha az embernek egy társa van, aki kellőképpen nyitott, és segítőkész, az bizony sokat segíthet, de a szülői oldal szerintem gyakran nem működik. Leginkább azért, mert a szülőket a gyerek teljesen aszexuálisnak tartja. Ezért aztán nem is akar tőlük tanulni. Persze biztos vannak kivételek rendesen, de én nem ezt éltem meg. A pornó féle oktatás meg nem biztos, hogy kedvet csinál az egészhez egy kezdőnek.

normálnyomtáv 2011.12.18. 15:04:54

@skarlát betű: Érdekli? Akárkivel szóba került, mindegyik csak fanyalgott.
(de jó lenne egy szexcentrikussal összejönni, akivel sokszor, sokfélét, sok helyen, kölcsönösen kielégítőt meg lehet csinálni, lazán lehet beszélni)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.12.18. 16:55:19

@normálnyomtáv: Nem mondom, hogy minden nőt érdekel, de jóval többet, mint amennyien bevallják. Akár még önmaguknak is. Ez egy ilyen játék, a nőket arra nevelik kislány koruktól, hogy fogják vissza a saját szexualitásukat, mert különben kurvának nézik őket, vagy azokká is válnak. Így aztán eljátsszuk, hogy mi rendes lányok vagyunk, az a pár nem rendes lány meg élvezi az életet - viszont lehet, hogy jópárszor pofára esik, mert a férfiak nem szeretnek tartós kapcsolatba kerülni azzal, aki már sokaknak megvolt. Szóval, elég sokat lehet veszteni az őszinteségen.

normálnyomtáv 2011.12.18. 17:57:02

@skarlát betű: "nőket arra nevelik kislány koruktól, hogy fogják vissza a saját szexualitásukat, mert különben kurvának nézik őket, vagy azokká is válnak": egyezik a véleményünk.
Meg még sok más is van, amiket itt is megtárgyaltunk már.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.12.18. 18:34:49

@normálnyomtáv:

"...ha közben van 9,81 perc "fűrészelés"..."

Műszaki értelmiség?

:-)

normálnyomtáv 2011.12.18. 18:54:26

@tiboru: offtopic, nem válaszolok. :-)
süti beállítások módosítása