A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

A távszerető

2013.05.23. 07:29 skarlát betű

Nem egy olyan esetet ismerek, amelyekben a szeretőket nagy távolságok, esetleg országhatárok választják el egymástól. Ha legitim pároknál működik a távkapcsolat (ha működik - ezt esetleg itt, a szomszéd blogban is megvitathatjuk), akkor szeretőknél miért is ne? Persze nem lesz egyszerű, hiszen a szeretővel eleve sokkal korlátozottabb a kapcsolattartás, és biztos sokkal nehezebb azt is megoldani, hogy valaki kifejezetten titkos partnere miatt látogasson el valahová, főleg egy másik országba, vagy földrészre. A szingli szerető könnyebben utazhat (ha van rá pénze), de a találkozás akkor sem lesz egyszerű.

30063-261-261-1-hommu-les-amants-wall-sticker.jpgBiztos sokan gondolják úgy, hogy ha szerető, akkor már legyen maximum 50 km-es közelségben, különben másból sem fog állni a kapcsolat, mint meddő vágyakozásból, ritka és talán túl rövid találkozásokból, bár persze a ritka lehet akár hosszabb is, ha a családi kötelékek ezt lehetővé teszik mindkét oldalon, de elég kicsi annak az esélye, hogy eleget tudnak találkozni ahhoz, hogy ne legyen folyamatos hiányérzetük - vagy legalábbis egyiküknek ne legyen.

Ha nagyon nagy erőfeszítést kell tenni egy randi miatt, akkor annál nagyobb csalódás, ha a másik nem akarja annyira, mint mi magunk, valami közbejön, és mégse sikerül a gondosan megtervezett találkozó, vagy ugyan megvalósul, de olyan stresszesen alakul, hogy már örülni se tudnak neki. Mindent jó előre egyeztetni kell, nincsenek spontán akciók, és talán sokkal inkább elkötelezettség-jellege lesz az ilyen kapcsolatnak, mint egy olyan viszonynak, amely jóval kevesebb áldozatot kíván a résztvevőktől. (Ilyenkor jönnek a vádaskodások és jelenetek, ami elég hamar szakításhoz vezethet.)

Másképp is alakulhat persze, működhet például teljesen lazán, elvárások nélkül, egyfajta pótszeretői alapon, ha mindkét félnek van fő kapcsolata (akár hivatalos, akár szeretői), de amis-amanst-ként olykor összejönnek és jól érzik magukat. Vagy csak akkor találkoznak, ha épp egyiküknek sincs komoly partnere, különben talonban tartják egymást, tudják, hogy sose lesz ebből több, de olykor pont erre van szükségük.

Ha valakinek munkájából fakadóan úgyis utaznia kell, akkor egy távolabb élő szerető meg éppenséggel ideális lehet, főleg, ha szingli, meg lehet nála szállni, kvázi másodfeleségként/férjként is funkcionálhat az egész. Ilyenről is hallottam már, a pasinak felesége és gyerekei egy vidéki városban, őket csak hétvégén látja, hétközben meg Pesten dolgozik és együtt él a szeretőjével.)

Nektek van-e tapasztalatotok távszeretői kapcsolatról, mit tartotok a legnagyobb távolságnak, ami még működőképes lehet - vagy a találkozások milyen gyakoriságától gondoljátok, hogy a történet értelmét veszti? Van-e esetleg olyan, aki évi legfeljebb néhány találkozás ellenére is életben tart szeretői kapcsolatot, vagy olyan, akinek meggyőződése, hogy csakis a távolság miatt lett vége a viszonyának? Milyen messze mennétek azért, hogy fenntartsatok egy számotokra fontos távkapcsolatot? És mit szóltok ahhoz, ha a távszerető mellett van egy második, közeli szerető is? 

62 komment

Címkék: távolság távkapcsolat távszerető amis-amants

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr865313647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ghost recon 2013.05.23. 09:17:01

Hát, a távszeretőség sem egy leányálom. Volt ilyesmim, még jó régen.
A hölgy kapcsolatban élt, én nem. Ő szorgalmazta a kapcsolatot, gyakorlatilag felszedett. A kapcsolat kezdetén sietve leszögezte az alapelveket: baráti szex, semmiképpen nem hagyja el a családját; nem vagyunk felelősek egymásnak semmiért. Én mondtam, hogy nagyjából két hetente tudok eljutni oda, ahol ő lakik, nagyjából 180 kilométer, ahogy az ismert dalban is szerepel;).
Ehhez képest az első alkalom után indult a nyafogás, hogy miért nem megyek gyakrabban, miért nem maradok hosszabban, miért nem veszem őt feleségül, de azonnal? Volt olyan nap, amikor 60 (értsd: hatvan) levelet írt ebben a tárgykörben.
Együtt lenni persze remek volt, de abban a pillanatban, ahogy kihúztam a lábam a városból, kezdődött a finom, vagy nem annyira finom terror.
Az eset ott kulminált, amikor az aktuális találkozóra nem tudtam elmenni, mivel tüdőgyulladást kaptam. Hát, akkora hisztit a világ nem látott még, ami ott kerekedett. Én meg úgy döntöttem, hogy erre nekem nincs kapacitásom.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.05.23. 09:43:46

@ghost recon: Vannak ilyenek, én is láttam hasonló esetet, csak nem 2 hetes gyakorisággal találkoztak, hanem fél évente :P Azt persze tudni lehetett, hogy nem fog működni. Szeretőnek csak olyan szegődjön, akiben van türelem és belátás.

ghost recon 2013.05.23. 10:38:15

@skarlát betű:
Ráadásul nem is én voltam a szűk keresztmetszet abból a szempontból, hogy én benne lettem volna egy legális, nem-táv kapcsolatban is. Ő volt házasságban.

Tylia cordata 2013.05.23. 11:19:12

@ghost recon: beteg egy nő volt, jól tetted, hogy megszakitottad vele a kapcsolatot.

ghost recon 2013.05.23. 11:26:55

@Tylia cordata:
Bizonyára én is szelepes lehetek bizonyos fokig, általában kimondottan beteg nők vonzódtak hozzám mindig. Keményen depressziósok, kicsit neurotikusak, betegesen féltékenyek, egyszer még egy valódi pszichopata is.

Tylia cordata 2013.05.23. 12:51:52

@ghost recon: Te akkor egy stabil, erős lelkű személyiség lehetsz, azért vonzódnak hozzád a lelkibetegek.

ghost recon 2013.05.23. 12:56:18

@Tylia cordata:

Vagy éppen ellenkezőleg. Lehet hogy olyan személyiségzavarom van, ami arra predesztinál, hogy vonzódjanak hozzám a minden rendű és rangú lelki betegek.

orsiw 2013.05.23. 15:07:18

Hát ha azt vesszük, hogy a társ mindig egy tükör, akinek az idegesítő tulajdonságai figyelmeztetnek arra, amit magadban is el kell rendezni...Akkor biztosan sokmindenre rájöttél már :D

orsiw 2013.05.23. 15:12:38

Olyan is van, hogy valaki nagyon szeretne kapcsolatot, mindent meg is tesz érte, aztán hipp-hopp egyik nap rájön, hogy ez tényleg komoly is lehet, vagy a távkedves komolyan gondolja a szorosabbra fűződést, akkor eliszkol.

ghost recon 2013.05.23. 15:52:21

@orsiw: Kicsit konfúzus vagy, nem?

Tylia cordata 2013.05.23. 17:57:38

@ghost recon: "olyan személyiségzavarom van, ami arra predesztinál, hogy vonzódjanak hozzám a minden rendű és rangú lelki betegek" - ez kevésbé valószinű. (Bár te ismered jobban magadat.). A pszichopata kemény lehetett...

Például az is lehet, hogy jobban tudsz velük kommunikálni (mert pl. megtanultad ezt ösztönösen gyerek v. kamaszkorban, pl. egy rokonon), illetve eleve jobb az attitüdöd irányukban. Ráéreznek erre, mint a macskák, akik megérzik, hogy a lakásba belépő ember szereti v. utálja-e őket és annak megfelelően körbehizelgik, v. elbújnak előle.

ghost recon 2013.05.23. 20:30:13

@Tylia cordata:

Oké, oké, csak tippelgetek, nem vagyok pszichiáter.:)

A pszichopata nagyon kemény volt, majdnem kinyírt. És ezt nem képletesen mondom.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.05.23. 21:37:34

Mintha kissé eltértünk volna az eredeti témától :P

Tylia cordata 2013.05.23. 22:15:47

@skarlát betű: csak a távkapcsolatok apró mellékzöngéiről cserélünk itt eszmét.... ((:-

Fenytores 2013.05.23. 23:56:32

Hozzaszolnek..erintett vagyok,mar tobb eve..a tavolsag soknak tunik,tobb szaz kilometer..atlagosan megis nagyjabol kethetente talalkozunk..es mukodik..
Neha persze nagyon nehez elfogadni,mert ez megis ritka,a leghosszabb ido talan hat het volt,hogy nem lattam, es nagyon nagyon tud hianyozni...mindig hianyzik..azt erzem neha,ha kozelebb lenne,mar biztosan felborult volna a hagyomanyos eletem..talan konnyebben mondtam volna nemet arra,amit nem akarok..igy viszont ezt a tavolsagot adottsagkent probalom kezelni es elfogadni,hogy ez nem veletlen..hogy ez ad orok vagyakozast a konvencionalis eletemben..es talan ez tesz minden talalkozast sosem megelt oromforrassa es boldogsagga..
Az utolso orak,percek vele persze mindig a legnehezebbek..akkor mar sokszor vagyok nagyon szomoru..mert akkor erzem mar,mennyi sokat kell ujra varnom,hogy legyen nekem..es felek ilyenkor,hogy egyre hosszabb lesz a varakozas,tolunk fuggetlen dolgok miatt..az utobbi talalkozasainkkor azonban megprobaltam ekkor is konnyu maradni..erezni probaltam,hogy ha eddig igy meg tudtuk oldani,akkor ezutan is meg fogjuk..hiszen mindkettonknszamara fontos ez..oriasi onuralomra tanit engem a tavolsag,minden szempontbol..de csak a jo oldalat probalom latni..

ghost recon 2013.05.24. 08:02:14

@skarlát betű:

El.
Lényeg a lényeg: szerintem a szeretősdi távkapcsolatban éppen olyan nyomorult, vagy talán még nyomorultabb dolog, mint távolság nélkül.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.05.24. 08:26:58

@ghost recon: Hát, a te múltaddal elhiszem, h nyomorultnak tűnik, de amúgy egyáltalán nem az :P

@Fenytores: 2 hetente találkozni egyáltalán nem számít ritkának, legalábbis az én gyakorlatomban, ennél sűrűbben senkivel nem randiztam. Persze el tudnám viselni, de nem úgy alakult, úgyhogy ez a 2 hetes ritmus sztem teljesen jól működik, bennem akkor nincs is nagy hiányérzet, ha tudom, hogy belátható időn belül új találkozás várható. Ha 3-4 hónapról lenne szó, az megviselne. Jó, már a havi 1 is nagyon kevés, de alkalmanként ki lehet bírni, csak ne ez legyen az általános.

ghost recon 2013.05.24. 09:00:30

@skarlát betű:

Természetesen -mint mindenki- én is csak abból tudok főzni, amim van. Mindazonáltal semmilyen módon nem tudom elképzelni, hogy a szeretősködés jóra vezetne, akár távkapcsolatban. Sőt, főleg úgy nem. Egyszerűen nem terjed a fantáziám odáig, hogy egy ilyen szituációban senki ne sérüljön.

TBal 2013.05.24. 10:24:31

@ghost recon: engem csak az érdekelne, hogy volt néha több is, mit 180 km? :)

ghost recon 2013.05.24. 10:44:48

@TBal: Előfordult. Valamiért mégis mindig elmentem, kivéve a tüdőgyulladásos esetet.

Cica7 2013.05.24. 12:07:07

@ghost recon:

Nyugi, bevonzod a hülye, betegeket.:((
Nem te vagy a hibás gén, ők kapaszkodnak, mert gyengék lelkileg, mentálisan.
Én is ilyen vagyok, de későn jöttem rá, addigra engem is megtalált néhány beteg....:)))

csakférfi 2013.05.24. 21:06:18

Hogy is fogalmazott a Dalai Láma korunk paradoxonaként?
-Nagy emberek, kicsiny jellemek.
-Több végzettség,kevés ész.
-Sok van az ablakban,kevés a szobában.
:) :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.05.24. 21:20:09

@Fenytores: Van valami esély arra, h ez a távolság csökkenni fog, vagy tartósan ennyi marad?

@csakférfi: Aha, mert régebben mindenki rohadt bölcsen élt és nagyon boldog volt. Csak azt nem tudja senki, mikor volt az a régen. Már a rómaiak is nagyon régenre helyezték :P

famefatal · http://szeretok-kapcsolatok.blog.hu 2013.05.26. 13:12:13

Ez ismét egy érdekes téma. A táv szerető szerintem nem is rossz. Ha belegondolunk hihetetlen jó lehet, mert várni kell a találkozásra és nem annyira kockázatos, mintha akár naponta láthatnánk a szeretőnket. Izgalmas egy olyan viszony, ahol akár hetekig csak várni kell a másikra és amikor végre meg van a találkozó, akkor nagyon intenzív érzelmek lehetnek... :)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.05.26. 21:27:35

@famefatal: Nem kell szükségképpen a földrajzi távolság ahhoz, hogy várni kelljen. Lehet ezt játszani akkor is, ha tök közel vannak az emberek egymáshoz. De van, aki tudatosan ritkítja a találkákat, van róla elmélet is Kunderánál.

Szerintem intenzívebb lehet, ha minden nap látják egymást, totális hormonfürdő folyamatosan :) A távolság vagy a mesterséges távolságtartás miatt a hormonfürdő a randi alatt és után esedékes, de aztán lecseng egy kicsit, főleg, ha az ember nem szítja mesterségesen. Persze ebben se vagyunk egyformák, van, akit meg folyamatosan megvisel.

famefatal · http://szeretok-kapcsolatok.blog.hu 2013.05.26. 21:57:36

@skarlát betű: Ha minden nap találkozhatunk a szeretővel, az nagyon intenzív érzés :) Főleg, ha csak láthatjuk, de más nem lehet... csak időnként.

Szerintem a távolság akkor a legjobb, ha mindkét fél kapcsolatban él, így a lebukásnak is kisebb az esélye. A távszerető ugyan annyira működőképes lehet, mint egy távkapcsolat. Hiába él valaki egy városban a szeretőjével, ha csak 2-3 hetente találkozhatnak, hasonló a helyzet, mint a sok kilométer esetén :)

Walsh és Kirby 2013.05.28. 16:50:27

Én voltam távszerető, kb. 70 km távolságból. Viszonylag gyakran tudtunk találkozni, 2 hetente mindenképp, de van amikor gyakrabban is.
Soha nem éreztem azt, hogy mindent előre le kell egyeztetni, mindig voltak spontán akciók. Persze a randik időpontját azért egyeztettük, de volt amikor előtte néhány órával. Vagy a tervezett időpont előtt néhány órával kellett lemondani, mert közbejött valami.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.05.28. 19:59:14

@Walsh és Kirby: Ez még az a táv, ami lehetővé teszi a rögtönzést, de persze embere válogatja, ki hajlandó rögtönözni és ki nem :) És persze nagy mértékben függ a körülményektől, az egyéb kötöttségektől.

csakférfi 2013.06.01. 19:37:46

@skarlát betű: Sajnos általánosítasz.
A boldogság nem bőrszín vagy kor, társadalmi berendezkedés,kérdése.Régen sem volt midenki boldog.Meg most sem.
Madách Az ember tragédiájában ezt leírta.A korok változhatnak és az idő haladhat az ember ugyanaz marad.Ezt megtanultam.Erre utalt a Dalai Láma,aki most él,és én is most élek.:-)
Esetleg vitatod?

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.01. 21:57:49

@csakférfi: "-Nagy emberek, kicsiny jellemek.
-Több végzettség,kevés ész."
Ha ezt nem úgy kell érteni, hogy bezzeg régen meg nagy jellemek voltak, kisebb végzettséghez több ész társult, akkor én értettem félre - vagy ő fogalmaz homályosan, mint egy szibilla.
És még véletlen se általánosít, azt csak én teszem... :P

csakférfi 2013.06.01. 23:26:17

A mában élsz most. az emlékek csak emlékek,jók és rosszak ,mindegy!Nekem!Lehet hogy Neked nem?Rossz tapasztalatnak hívják.Negatívvá teszik a gondolkodásodat.
Nagy emberek- Aki más hibáit(őáltala vélt hiba)saját nagyságaként állítja be.Kicsinyes,és öntelt!Diploma nem tesz naggyá csak a munkához segít!150kg felemelése nem tesz mást gyengévé!Neharagudj nem akarlak megsérteni.Azért írok ilyen párosításokat!A múltkor eléggé elvetetted a sulykot.

Tylia cordata 2013.06.02. 14:35:02

@csakférfi:
Zavaros frázisokat puffogtatsz. Ezzel negativ gondolkodásra tanitod saját magadat.

csakférfi 2013.06.08. 14:50:05

@Tylia cordata: Sajnálom ha nem érted! Téged jellemez nem engem.Én jellemzően békés ember vagyok.Te nem.Jelzőket akasztasz rám amik igazak lehetnek .Egy olyan "embertől" mint te,nem számítanak.Igen, agresszív vagyok.Védem az emberi mivoltomat!Ugyanis ha támadnak,védekezem.A zavar benned van, aki ott ül a monitor előtt és elhiszi amit olvas.Nem negatív a gondolkodásom csak visszadobom a labdát és Te meg erővel dobod vissza.Sajnos az ilyent nem szoktam kedvelni!!!Az életem nyitott könyv, azoknak akiket szeretek.Téged és az ehhez hasonló "embereket" talán soha!Én válogatom meg kit szeretek és kit nem.Ezért tudok dönteni.A pszhioblablát,meg hagyd meg az ezen az oldalon lévő megnyomorított nőknek.Semmit sem tudsz Nekem tanítani,ezért nem vagy nekem érdekes!Remélem nem sértettelek vérig? :-)

Tylia cordata 2013.06.09. 12:51:04

@csakférfi: próbáld meg először rendszerbe szedni a gondolataidat, és csak utána ird le, mert teljesen érthetetlen, zagyva és primitv puffogtatás, amiket irsz.

csakférfi 2013.06.09. 23:29:51

primitív nem vagyok,mert együtt tudok olyan emberekkel dolgozni akiet nem szeretek,nem ölök meg nem verek meg olyan embereket akiket gyűlülök,
Mit nem értesz?

Tylia cordata 2013.06.11. 10:43:43

@csakférfi: Nem világos, "hogy kerül a csizma az asztalra?" - azaz a munkahelyen elfojtott gyűlölködésed a távszerető témáról szóló kommentek közé. Talán rajtunk próbálod a frusztrációidat levezetni...

csakférfi 2013.06.11. 23:16:46

@Tylia cordata: Sajnos,nem talált.A munkahelyen nem folytottam el az indulataimat hanem férfi módjára viselkedtem férfiak között,inkább én védekezésnek mondanám a sok frusztrált pénzéhes kivagy-mivagy (majom)ember között.Egyébként a primitív szóra írtam ezt,mellesleg nem a munkám határozza meg az életemet.Akikkel együtt élek(családom)őket szeretem,ők határoznak meg engem,milyen vagyok.Szeretet hüség és béke ez a jutalmam.Vagyis boldog ember vagyok.Ezt terveztem gyerekkorom óta.Én hittem a mesékben,akkor.Most meg élem az életem,ezt a sorsot választottam,ha hiszed, ha nem.Most már én mondom a mesét a gyerekeimnek.Jó Éjt Neked Tylia cordata!!!!!!!

csakférfi 2013.06.16. 06:20:06

@Tylia cordata: Ha nem vetted volna észre Téged is a gyerekeimmel egy "szintre", vagy még alább soroltalak!

csakférfi 2013.06.17. 23:09:08

@ghost recon: nincs bátyám!Ide meg többségében gyereklelkületű felnőttek irogatnak:)Esetleg mondj olyant amivel meg tudsz lepni!Vagy ki tudsz hozni a sodromból!Gyerekek fel kéne már nőni és elfogadni hogy a megcsalás hazugság!Gyerekkorban még érthető a hazudozás,védi a kellemetlenségektől a személyiséget.Fellnőttkorban meg azért nem hazudozunk,mert vállaljuk emelt fővel a következményeket még ha sértő is a személyiségünkre !Ezt nevezik gerincességnek,mellesleg mindenki ezt hiszi magáról,aki meg megingatja a hitüket a jellemtelen embereknek,az kapja a legtöbb sértést!Ugye mostmár érted?Tény hogy semmi baja a gerincemnek.Másnak meg legyen hite!Ennyit a ma estére!

ghost recon 2013.06.18. 07:41:03

@csakférfi:
El vagy tévedve. A megcsalás szerintem is hazugság. Minden esetre furának érzem a tirádáidat, és nehezen olvashatónak. A felnőtti lélekhez szerintem elég alapvetően hozzá tartozik az az igényesség is, ami arra sarkal, hogy a véleményemet jól olvasható formában bocsássam közre, lehetőleg csak olyan mondatok végére rakva felkiáltójelet, ahol az indokolt. Mi vesz rá arra, hogy írásjelek előtt szóközt használj, utána viszont még véletlenül se?

atszlo 2013.06.19. 06:08:45

A posztban leírt szituban lehetnék, vagy leszek nem tudom. Nem vagyok Magyarországon. Egy másik földrészen vagyok már mintegy 5 hónapja. 3 hetem van hátra. Megismertem egy hölgyet és érezhető a szimpátia. Őrület amúgy mert minden ellene szól (nem vagyok egyedülálló, másik földrész). Mondhatnák erre, hogy egy-két menetre ami jó mindenkinek "szedjem fel". De valahogy jobban szeretem attól, hogy egy-két alkalomra felszedjem. Utána még rosszabb lenne. Talán várná, hogy kezdjek valamit. A végén kifutok az időből, megyek haza és semmi nem történik. Az eszem azt mondja ez lenne a legjobb. Nap mint nap úgy kelek fel, hogy nem írok, nem keresem meg. Aztán mégis ott vagyok Nála egy pár szóra. Félek attól, hogy ha lenne valami, mi történik, majd ha hazamentem.

atszlo 2013.06.19. 06:10:42

A megcsalás hazugság. Igaz. De azt hiszem, amikor nem az ész működik, akkor nem érdekelne a dolog.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.19. 09:33:15

@atszlo: Nehéz... De bánni fogod, ha kihagyod. Azt hiszem, nem megy majd ki a fejedből, hogy milyen lett volna, ha... És érzésed szerint ő tudja, hogy mi jár a fejedben?

Az a baj, hogy aki ítélkezik, az hideg fejjel néz valamit, amiről épp nincs fogalma. Mikor már őt is eléri a gyorsvonat, akkor rájön, hogy mekkorát tévedett, és a merev szabályok, a normák, a mindenféle elméletek nevetségesnek és halottnak tűnnek amellett, ami a valóság lehet. Főleg persze az igazi, zsigeri vonzalomra mondom ezt, nem a sportból lefektettem valakit-féle sztorikra. Téphetjük a szájunkat akármeddig, de mikor ott vagy egy szédítő helyzetben, nem ez fog számítani. Aki pedig mégis legyűri a kísértést, majd várni fogja a kompenzációt, és az nem jön...

Mindezzel együtt persze értem, hogy miért nem teszed meg, és lehet, hogy békésebb így, lehet, hogy még többet szenvednétek utóbb... A nem elcsókolt csók is szép...

Senki nem mondta, hogy a megcsalás - amennyiben ez, és nem szimpla hűtlenség, mert az nem feltétlen megcsalás - ne lenne hazugság.

atszlo 2013.06.19. 12:35:33

@skarlát betű:

Akár megteszem, akár nem mindenképpen bánni fogom. Most úgy érzem, meg tudom állni, de nem vagyok biztos benne, hogy ha személyesen találkozunk akkor is megállom-e a kezdet lépéseket.

Szerintem tudja, vagy legalábbis érzi. Ha meglát, akkor más a reakciója, mint pár hete.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.19. 13:32:13

@atszlo: Mindig nagy kérdés, a nemcselekvés jobb-e, mint a cselekvés. De azt mondják, később a nemcselekvést jobban megbánjuk. Mikor már csak az emlékek maradnak.

mangalor 2013.06.19. 15:14:30

@atszlo: bocsánat, h beleszólok, de ha jobban szereted annál, hogy 1-2 alkalom legyen, és neked vissza kell jönnöd, és el vagy köteleződve itthon, akkor egyértelmű, hogy hagynod kell, nem? Vagy, ha nagyon zsigerből jön, akkor ki kell használni a 3 hetet, és mindent megadni a másiknak (és elfogadni, amit ő adni tud), amit csak lehet ez alatt a 3 hét alatt. Utána minden kiderül. Az is, ha ez tényleg csak ennyi volt, az is, ha több... utána is van választási lehetőséged.
Saját tapasztalat (is), hogy mindig bánni fogod, ha kihagyod, hogy legalább kiderítsd, mi lehetne, vagy hogy egyáltalán megpróbáld megtenni.
Már én is el voltam köteleződve, és pont a legnagyobb szerelem közepén lepett meg egy zsigeri kívánás, és kihagytam, mert akkor még azt hittem, velem ilyen nem történhet, éshogy a szex szerelem nélkül undorító. És a mai napig eszembe jut néha, hogy kár, h kimaradt az a lehetőség, amikor összejött a jókor jó helyen (aztán, ha találkoztunk nagy ritkán, szinte beszélni is alig tudtunk, mert az járt a fejemben, hogy most kellene kézen fogni és magammal hurcolni valami motelbe, de gyanítom neki is:)))... pedig én még csak nem is szerettem.
egyébként valóban nehéz, én teljesen megértem, ha olyanok a körülmények, h az ember nem akar borítani.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.19. 15:45:52

@mangalor: A kihagyott lehetőségekről is lehetne posztot írni, na majd...
Kár értük valahol... Van úgy, h mégis összejön később, oszt akkor mondhatja az ember, minek kellett ennyit szarozni?
Borítani meg nem kell.

mangalor 2013.06.19. 16:20:59

@skarlát betű: kéne bizony, bár nem tudom, mennyire lenne nyomasztó:)
annál is inkább kár értük, mert részemről nagyon kevés volt az a fiú/férfi, akit zsigerből akartam, és innen nézve igenis úgy érem, hülye voltam, h kihagytam. nem tudom, másnál ez hogy van, de én nehezen kattanok, és az összes kapcsolatom első látásra kattanás volt, olyan nem volt, hónapokig ismerkedtünk stb. a szex vagy ott van, vagy nincs a levegőben. ha ott van, igenis tenni kell egy próbát. én ezért preferálom a személyes ismerkedést a levelezgetéssel szemben pl.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.06.19. 21:37:15

@mangalor: Jó lenne, ha mindig próbát tehetnénk. De a legerősebb késztetések tán éppen akkor törnek ránk, amikor tilos a megvalósítás, minél tiltottabb a helyzet, annál intenzívebbé válhat a kívánás.

csakférfi 2013.06.22. 14:51:09

@ghost recon: Nem vagyok eltévedve!Lehet hogy Te igen?Furának csak az érti a gondolataimat,akinek még ez nem sajátjaként jelent meg.Ezzel minősíted magad a szememben.Így már tudlak "hová tenni".Miért nem teszed rendbe az életedet,éled a sorsot amit Magadnak "szántál"?Én "látom az erdőben az egyetlen fát".Remélem ezt nem veszed tirádának,esetleg megérted?Minden jót kívánok Neked! :)

Tylia cordata 2013.06.22. 15:38:14

@csakférfi: az irásaidnak se füle, se farka, leirt gondolataid zavarosak, minek fárasztasz vele másokat?

ghost recon 2013.06.24. 07:47:47

@csakférfi:

Huhh, haver! Komolyan mondom, olyan a stílusod, mintha valami elbaszott fordító robot közvetítené a szövegedet. Ha nem magyar az anyanyelved, akkor persze tárgytalan az egész.

csakférfi 2013.06.30. 06:15:42

@ghost recon: Jó, "haver".Nem néztük együtt a nőket,nem öriztünk együtt disznót,nem verekedtünk össze részegen,nem békültünk ki,nem dolgoztunk együtt,nem ismerjük egymás családját,egymás feleségét,Akkor talán lehetnénk haverok.
Ez a mondás ismerős? "nem látja az erdőtől a fát!"
Ezt egy ember gondolja egy másikról,- aki nem érti a lényeget.Te nem érted a lényeget.Túl sok "fát"(nőt) másztál már meg.Benn vagy az erdőben de a lényeget,a "párodat" még nem találtad meg.Erre értettem.Így már világos?Maradva ennél a példánál.Famászásban sok sebet szereztél,le is estél néhányszor,talán el is tört valamid.Én nem tudom,Te igen!Neked kell megtalálnod a kivezető "utat" az erdőből,párt akarsz társat aki szeret,szerelemmel.Szerintem nem vagy rossz ember.Akikkel találkoztál azok nem,értettek Téged.Túl sok nő,túl sok,rossz tapasztalat,túl sok gondolat,túl sok szenvedély,túl sok "néző"(ismerős,haver,barát,rokon).Ez is lehet erdő a fejedben!Tényleg nem sértegetni akarlak!!!!

Kukiság · http://browhair.blog.hu/2014/12/13/jeff_639 2013.08.24. 11:22:45

Érdekes témakör, nekem is volt távcsajom, naponta órákat MSN-eztünk, szextörténetekkel szórakoztattuk egymást. masztiztunk amíg a másik írogatott. stb. Volt élőben is szexelés, de mivel barátja volt, így csak ritkán. én benne lettem volna a személyes találkozásokban is, csak ő "nem ért rá" sosem...Nagyon szerelmes voltam belé, ezért tudta ezt velem megcsinálni. De ő is csak egy kurva volt, így utólag.... :-)
A történet tanulsága: NINCS távkapcsolat. az nem kapcsolat. Az a kapcsolat ha este meg tudom fogni a nőm kezét seggét mellét. Ha nem akkor váltani kell. Kedves azonos cipőben járó férfitársaim ne hagyjátok hogy a nők kihasználjanak minket!
:-)

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2013.08.24. 19:24:15

@Kukiság: Mindjárt sírva fakadok,komolyan... :P
Mert a pasik sose használják ki a nőket, ó nem. Szegény férfiak!
süti beállítások módosítása