A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Szolgálati közlemény: Költözés

2013.09.05. 08:00 skarlát betű

Kedves Olvasóim, Kommentelőim, Szimpatizánsaim,

143046109_93e6d460d4.jpg

a mai nappal új korszak veszi kezdetét a blog életében: mostantól új köntösben és új helyen jelentkezem. A tematika és a hangvétel marad, de időközben a Viszony.hu-val korábban kötött laza együttműködésből (némi bannercsere, miegymás) tartós kapcsolat kerekedett. A hűtlenséges társkereső meghívott, hogy folytassam nála az írást és a Veletek való beszélgetést: ehhez még csak regisztrálnotok sem kell, a hozzászóláshoz mindössze az e-mail címeteket kell majd megadnotok, amely ezzel természetesen nem válik publikussá. 

Itt, a régi helyen is maradnak a bútorok, mind a 260 poszt, amit eddig letettem, letettünk a virtuális asztalra, továbbra is olvasható, kommentelhető lesz, de új anyagokat itt már nem fogtok találni, ahhoz át kell ruccannotok a http://blog.viszony.hu-ra. Remélem, továbbra is ugyanolyan kedvvel beszélgetünk majd a bennünket érdeklő témákról, mint eddig, és sok új virtuális arc is csatlakozik hozzánk. Köszönöm a 2 és fél évet, amit ezen a felületen tölthettem Veletek, viszlát odaát, az új helyen! Ezt a posztot is ott tudjátok kommentelni már, a Beköszöntőnél.

Skarlát Betű

komment

Címkék: költözés együttműködés búcsú viszony.hu blog.viszony.hu új bloghely

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1005493273
süti beállítások módosítása