Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A hűtlenség ábécéje

Mindent a hűtlenségről, félrelépésről, megcsalásról! Amiről nem szokás nyíltan, tabumentesen és szenteskedés nélkül beszélni. Férfi és női szemmel egyaránt.

Ennyien vagytok

Térkép

Hűtlenség a Fácsén

Friss topikok

Innen érkeztek a blogra

Új blog: Szexről szabadon

2013.12.09. 11:00 skarlát betű

Szexről szóló blogokkal teli az internet. Érdekes módon mégis rengetegszer támad az az érzésem, hogy csak a köd növekszik, az indulatok és az előítéletek kavarognak, tele vagyunk bizonytalanságokkal és tévhitekkel, félinformációkkal, dezinformációkkal, kényes kérdésekkel, amelyeket legfeljebb névtelenül merünk feltenni, és ki tudja, mennyire értelmes válaszokat kapunk... Sőt, sokszor már a kérdések is félrevezetőek.

erotic.jpg

A hűtlenség ábécéje blog szerzőjeként nagyon sok szexszel kapcsolatos kérdést, véleményt, történetet kaptam, sok téma vetődött fel itt-ott, magánlevelekben, zárt csoportban, társaságban, más bloggereknél, akik azóta sajnos lehúzták a rolót... Szexről értelmesen, színvonalasan, mégis szórakoztatóan, vaskalaposság és prüdéria nélkül beszélni és párbeszédet folytatni nem egyszerű. De érdemes, sőt, szükséges. 

Erre teszek kísérletet új blogomban, amelynek címe Szexről szabadon.

Nézzetek be mihamarabb!

Skarlát Betű

Szólj hozzá!

Címkék: szex beharangozó új blog

A bejegyzés trackback címe:

https://hutlenseg.blog.hu/api/trackback/id/tr325676796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása